Virkelig god og hurtig service. Min cykel blev hentet samme dag, som jeg ringede - og afleveret dagen efter.
Jeg har i dag talt med en medarbejder fra cykelfavoritten om muligt køb af drømme cykel. Magen til kompetent og behagelig person skal man lede længe efter i cykelverdenen. Han gav sig god tid til at h... Leggi di più
Sælger Bottecchia - det værste Kina skrammel. Ruster max på alle komponenter. Fx forgaffelrør - rustbobler efter et år selvom cykel opbevares i cykelskur mv. Bremser hyler voldsomt og værkstedet mag... Leggi di più
Cykelfavoritten er din cykelbutik i Silkeborg og omegn. Vi har et godt udvalg af cykler til ethvert behov og står naturligvis også for reparationer mm.
Søndergade 36, 8600, Silkeborg, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Tak for den flotte og bedste service. Både ifm. reparation og køb af ny cykel.
Servicen et ALTID i top!!! Bertram hjalp med valg af den helt perfekte cykel til vores datter. 😊

Risposta di Cykelfavoritten
Var omkring Favoritten i Ry maj 2024 for at få en pris på et ALMINDELIGT servicetjek på min 6 år gamle cykel - en cykel, som fra start har været passet med service, som står parkeret under tag, og som kun bliver brugt engang imellem til småture i Ry. Jeg fik oplyst, at prisen for et servicetjek af min cykel ville være 600 kr. og at der dertil burde skiftes kæde og tandhjul for 400 kr. Selv vurderer jeg, at den foreslåede indsats vil være fuldstændigt “overkill”. Jeg har fundet andre cykelsmede i Skanderborg, som kan løse opgaven passende og langt billigere. Ærgerligt, når man bor i Ry og endda har købt cyklen i selvsamme butik.

Risposta di Cykelfavoritten
Helt klart kun en stjerne og de bliver aldrig "favoritten". Kunne jeg have givet negative stjerner så havde jeg gjort det.
Jeg køber en cykel i feb. 23 og fortæller at jeg skal bruge en XL. Jeg får at vide at det er den korrekte størrelse og køber herefter en cykel til 35.000,-. Jeg kører på cyklen i nogen tid, hvor jeg ikke kan få denne til at passe men har opfattelsen af at jeg har købt en XL. Jeg opdager så at de har solgt mig en medium [M] som er alt for lille i forhold til mig (jeg er 192 cm).
Jeg meddeler straks dette til Cykelfavoritten, med tilbud om 3 mulige løsningsforslag. De afviser alle disse og tilbyder at tilbagekøbe cyklen til 15.500,- hvilket er 19.500 mindre end jeg har givet. Dette finder jeg så urimeligt og et forsøg på at tjene på egne fejl og svigagtige salgsmetoder.
Derfor: Hold dig langt væk fra denne butik, da de ikke står ved deres egne fejl.
Jeg har kendskab til en tilsvarende sag hvor de ligeledes ikke står ved deres ansvar.
Sagen er indklaget til Nævnets hus og afventer afgørelse
Stort tak til Nick for at få løst mine problemer med Service2Bike.
Og et kæmpe tak til værkstedet for da jeg fik min cykel retur stod den knivskarp, ja tandhulene og kæden så nærmest nye ud!
Og sidst men ikke mindst tak til butikken for den knivskarpe pris jeg fik for det hele.
Og så bliver jeg også lige nød til at sige tak for at det hele gik så hurtigt, det var godt nok vildt!

Risposta di Cykelfavoritten
Jeg kan kun anbefale Nick og Cykelfavoritten.
Jeg kører fra Randers hvergang jeg skal til cykelhandler for at få en kanon service eller en god handel i Cykelfavoritten i Silkeborg.

Risposta di Cykelfavoritten
Fik på en længere cykeltur akut et problem med min cykel. Jeg henvendte mig hos Cykelfavoritten i Ry. Personalet var meget imødekommende og kiggede på det med det samme og afhjalp meget hurtigt problemet -
oven i købet uden beregning. Fik i tillæg en kop varm kaffe mens jeg ventede. Havde ikke været der før, men det virker som en meget fin butik. Rigtig fin service. Tak for det!

Risposta di Cykelfavoritten
Skulle jeg vurdere butikken alene havde jeg gerne givet 5 stjerne.
Desværre lever værkstedet ikke op til butikkens god service, tværtimod. Jeg har desværre kun haft dårlige oplevelser med værkstedet, ikke kun har det kostet enorme mængder tid og nogle penge, men har også fået ødelagt min nye cykel ad to omgange, øv. For mig virker det som om en gennemsnitlig dame som mig, ikke er “fin” nok til værkstedet.
Jeg handler stadig gerne i butikken, men kommer ikke til at benytte værkstedet igen.
Cykelfavoritten i Silkeborg har altid god kundeservice og deres reparationer er altid i tiptop
Det er efter min mening den bedste cykelforretning og cykelværksted i byen og jeg føler mig altid velkommen og der er altid tid til hvis jeg blot har lille ting (f.eks. en løs cykelkurv) som bliver ordnet med det samme.
Kort sagt: et besøg hos Cykelfavoritten - altid et besøg hos Cykelfavoritten 🙂

Risposta di Cykelfavoritten
Hele pladen fuld med spam, incl. SMS'er kl. 20.00 om aftenen. Det er jo til at argumenterer for at man ikke har meldt marketing fra (det gør jeg nu altid) men SMS er jo direkte ulovligt.

Risposta di Cykelfavoritten
Silkeborg afdelingen er med uhyre dygtige og imødekommende personale.
Fagprofessionelle og hjælpsomme. Jeg har ikke tidligere oplevet samme service.
Hermed mine bedste anbefalinger

Risposta di Cykelfavoritten
I Silkeborg findes flere cykelforretninger, men ingen kan som
CykelFavoritten i Silkeborg forstå at lytte til kundens behov og ønsker, respektere et begrænset budget og servicere ekstra ved både køb af cykler, tilbehør og overvejelser mht reparation. TAK for ikke at presse eller være ligeglad. Det har været de bedste køb og de bedste processer, vi har oplevet hos jer. Der kunne andre forhandlere lære af...

Risposta di Cykelfavoritten
Fantastisk service og hurtig hjælp. Kan klart anbefales👏🏻

Risposta di Cykelfavoritten
Problemer med batteri lås ; udfordret da afdeling i Fredericia er lukket. Men det er ikke et problem; for med app kommer cykelfavoritten og henter cyklen , fixer den, og afleverer den igen .
Tak til afdeling Odense for god service .

Risposta di Cykelfavoritten
Så er der blevet rettet op på denne sag og jeg føler med godt tilfreds nu, ros for at tage mig alvorligt og der er blevet lavet det som skulle laves.
Hej Cykelfavoritten. I er ikke men cykelfavorit fremadrettet, jeg har efter mine 2 køb af cykler i jeres butik i Ry ikke det bedste at sige, sælger er faktisk flink nok! Jeg er bare ikke god til dårlig service og så til overpris! Lille serviceeftersyn er 350 kr lige ud af vinduet! De har ikke engang været ude og se om cyklen fejler noget, det er først da jeg selv prøver cyklen at jeg selv finder fejlen! Overpris på skift af bremser og bremseklodser. Dette er desværre ikke første gang jeg oplever det i denne butik, men første gang fik de rettet op på det, derfor skulle de selvfølgelig have et forsøg mere! Denne opgave kunne de ikke løse, så det bliver sidste gang for mig.
Mvh Rasmus

Risposta di Cykelfavoritten
Cykelfavoritten i Ry super butik !! De havde lige det værktøj jeg manglede og endda billigere end jeg havde fundet det til på nettet i en online butik. Jeg havde ellers tænkt mig at bestille det på nettet men vil gerne have det med det samme. Så i håb om at de havde i butikken kørte jeg forbi. Her fik jeg det jeg skulle bruge på en lørdag og endda til en billigere pris. Alt sammen med et smil og meget venlig betjening.

Risposta di Cykelfavoritten
Betalte for Service - Efterspænding. Smøring, Justering, Sikkerhedstjek mm. 350kr. plus moms.
Der var ingen smøring af kæden. Der var/er slør i kronlejer. Bremseklodser nedslidt. Ingen information om dette.
Baghjul havde sprungne egern og fælg var skæv. Sagde udtrykkelig at der skulle ekstra kraftige egern på da almindelige springer, hvis vægte er over 100kg, med cyklisten og indkøbsvarer.
Der blev sat et brugt baghjul på "UDEN" kraftigere egern og de springer!!!
Bad om at støttebenet blev afpasset, så cyklen ikke står stejlt og har let ved at vælte.
Det blev heller ikke lavet.
Der sad gamle lygter på cyklen, der ikke virkede og skulle afmonteres, kommenterede det dog ikke, men de sad stadig på cyklen, da jeg hentede den.
Ser ikke ud til at cykelsmeden har læst hvad der skulle laves på cyklen!!

Risposta di Cykelfavoritten
Odenses bedste cykelbutik. Super service og altid et smil på læben samt gode råd. Du får hvad du betaler for og det er altid i orden det der bliver lavet.

Risposta di Cykelfavoritten
Skøn oplevelse af 2 E- Fly elcykler i Odense, meget kompetente medarbejdere og super venlige, der var åbenbart en fejl på den ene fra fabrikken og det blev lavet med det samme og med lovning på, at hvis det ikke kunne laves fik vi bare en ny.

Risposta di Cykelfavoritten
Fantastisk modtagelse i butikken. Nøj hvor er det længe siden jeg har fået så god kundeservice👍🤗
Super bytteservice, hjælp og vejledning. Fik alle reflekser, lygter mm med hjem, så vores søns cykel kunne blive klar til cykeltjek i skolen.
Og det bedste var beskeden fra sælgeren lige inden jeg skulle gå. “Hvis noget driller dig, så kommer du blot her ned med cyklen, så fixer vi det. Det er sku God kundeservice👍👏
Tak til Cykelfavoritten i Ry🤗 Ved godt hvor vi går hen, næste gang vi får brug for hjælp til cyklerne her i familien.
De bedste hilsner
Lone