CykelfavorittenRecensioni

TrustScore 4 su 5

4,0

Virkelig god og hurtig service. Min cykel blev hentet samme dag, som jeg ringede - og afleveret dagen efter.

Sælger Bottecchia - det værste Kina skrammel. Ruster max på alle komponenter. Fx forgaffelrør - rustbobler efter et år selvom cykel opbevares i cykelskur mv. Bremser hyler voldsomt og værkstedet mag... Leggi di più

Var omkring Favoritten i Ry maj 2024 for at få en pris på et ALMINDELIGT servicetjek på min 6 år gamle cykel - en cykel, som fra start har været passet med service, som står parkeret under tag, og som... Leggi di più

1. Negozio di biciclette
  2. Servizio di noleggio biciclette
  3. Officina di riparazione biciclette
  4. Negozio di accessori per biciclette

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Cykelfavoritten er din cykelbutik i Silkeborg og omegn. Vi har et godt udvalg af cykler til ethvert behov og står naturligvis også for reparationer mm.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

12 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jeg er ikke tilfreds med…

Jeg er ikke tilfreds med cykelfavorriten i Ry. Min el-cykel havde problemer med display. Så var cyklen deroppe en uge før jul, der sket ingenting. Nu er cyklen deroppe igen men de hverken svarer på mail eller andet.. Man må da kunne forvente at de svarer selvom der er nytår. Der kommer bare ingenting fra dem.
Irriterende. Jeg vil ikke købe min næste cykel der. Og nu 4 dage efter kommer der en SMS at min tid på værksted er annulleret. Cyklen er lavet, regningen er betalt. Hvad for søren har de gang i?
Digital kommunikation kan være svært.
Og så hører man ikke mere fra cykelfavorriten.

31 dicembre 2024

Hej Karl.

Tak for din anmeldelse. Jeg er virkelig ked af, at du har haft en oplevelse, der ikke levede op til dine forventninger.
Jeg forstår godt, at det kan være frustrerende, når der går tid med at få løst et problem – især når det drejer sig om noget så vigtigt som din cykel. Som jeg forklarede da du var inde i butikken så er vi ikke er Specialized-forhandler, og derfor kunne der desværre være lidt ekstra ventetid på displayet. Men det skal siges vi altid bestræber os på at gøre cyklerne færdig så hurtigt som muligt.

Jeg er også rigtig kede af, hvis du oplevede manglende svar fra os over jul og nytår. Dette skyldes at mailen kom efter lukketid og at vi havde lukket Nytårsdag, samt 1. januar, men allerede den 2. januar stod din cykel klar med et nyt display. Hvis kommunikationen undervejs ikke har været tydelig nok, tager vi det selvfølgelig til os og arbejder på at blive bedre.
Grunden til at du efterfølgende fik en besked fra vores samarbejdspartner service2bike, kan selvfølgelig være forvirrende og det skal jeg beklage. Grunden var at jeg annullerede din booking i service2bike app'en var at du selv afhentede og afregnede cyklen i butikken i stedet for gennem app'en.

Som jeg snakkede med dig om i telefonen så håber jeg din cykel nu fungerer, som den skal. Jeg ønsker dig en god dag.

De bedste hilsner, Asmus
Cykelfavoritten i Ry

Hurtig tjek

Skærmen var røget af, og der manglede luft i dækkende, det blev fikset på under 5 min. Alt imens der var tid til en hyggelig sluder.

23 settembre 2024

Kære Victor.
Tak for din anmeldelse vi er glade for du har haft en god oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang. Rigtig god dag . Mvh Team Cykelfavoritten

Dårlig service ved reklamation

Til cykelfavoritten, ved Kasper.

Jeg er meget skuffet og ærgelig over den behandling, jeg fik af Kasper i maj 2024.
Jeg har handlet ny Kalkhoff cykel hos ham 2 gange, p.g.a. den 1. blev stjålet.
ved salg af ny cykel er der service på og du er nem at tale med .

-----MEN, da jeg opdager i april, at der er faldet et stykke af den sorte emalje af
min forgaffel på højre side.Jeg kontakter Kasper, og han skulle have den ind.
Jeg er nu flyttet til Odder, men jeg har kun min cykel, at transportere mig på, og
jeg stod og skulle på ferie i en uge sidst apr./ først i maj.
Kasper nævnte, at den måske skulle pletmales eller sendes ind til fabrikken, som er
et svensk firma. Cyklen er tysk, Kalkhoff.

Han siger det nok tager en uges tid, og det passede jo med min ferie, så jeg transpor-
terede cyklen med letbane og Ariva til Silkeborg tor.d.25.o4.24.
Jeg tog på ferie d. 27.04. og 1 uge frem, hvor jeg ikke hørte noget fra Kasper.Kom
hjem og ringede 5-6 gange og skrev sms, men hørte ikke noget.
Ons d. 8.5. blev jeg ringet op og beskeden var, at forgaflen var kommet retur fra
fabrikken MED BESKED OM;" AT DE IKKE VILLE ERSTATTE DEN; FOR DET VAR SNE OG
IS,DER VAR GRUNDEN". Cyklen var ikke engang 2 år. Jeg har ikke kørt ret meget om vin-
teren, p.g.a. meget dårlige vejforhold.
Jeg sagde til Kasper, at jeg var ikke tilfreds med det skulle plet males, MEN DER VAR
IKKE NOGET AT GØRE.
Vi snakker videre, og jeg forstår, at Kasper vil lægge den ud på værkstedet, så cyklen
kan samles igen,-------og troede jeg pletmalet.
Men jeg hørte ikke noget i flere dage, og jeg ringede rigtig mange gange, men kunne
ikke komme igennem.Jeg troede, jeg blev BLOKKET, hvad ku jeg ellers tænke?.
Kom sidst på ugen igennem til forretningen, fordi jeg fik min niece til at ringe, og
bede dem kontakte mig.
Talte med medarbejder som sagde,der var travlt og Kasper havde kunder. Bad ham om,
han ville få ham til at ringe bagefter
DER BLEV IKKE RINGET,derfor bestemte min niece og jeg os til at sætte trailer på
og køre til Silkeborg.
Jeg var i butikken sidst formiddag fredag d,10.5.,og Kasper var ledig.
Jeg var gal over den behandling , jeg havde fået, men han vente angrebet mod mig,
og sagde, at jeg ikke skulle snakke sådan til hans personale.
STATUS FOR MIN CYKEL VAR: MIN FORGAFFEL LÅ STADIG PÅ BORDET I VÆRKSTEDET, OG DER VAR
IKKE PLET MALET.
Cyklen blev samlet og jeg var virkelig vred over den behandling, jeg fik. Kasper vidste
godt, at jeg kun har min cykel at komme omkring på,(så det samme som at undvære sin bil)
I min 1. snak med ham i april,sagde han at DET VILLE NOK TA EN UGES TID.
Det passede jo med den uge, jeg holdt ferie.
MEN DET TOG FRA TORSDAG, D. 25.04. TIL VI SELV HENTEDE CYKLEN FREDAG D. 10.05.
MAGE TIL DÅRLIG SERVICE SKAL MAN LEDE LÆNGE EFTER.
SÅ da der lå en opfordring på disken, om at give forretningen Stjerner, tog jeg
den med, og derfor denne gang RIS.

HVAD KASPER LOVEDE TOG CA. 1 UGE, KOM TIL AT TAGE 16 dage, og kunne ha taget længere tid,
FOR VI KØRTE SELV DERHEN OG INTET VAR SKET.
------ jeg fik jo ingen opringning,at cyklen kunne hentes.
STJERNER 0000000

25 aprile 2024

Kære Elin

Tak for din ærlige feedback. Vi er oprigtigt kede af at høre, at din oplevelse med os ikke levede op til dine forventninger – særligt når du tidligere har haft gode oplevelser. Det er klart, at det har været frustrerende for dig, og det beklager vi meget.

Det lyder til, at der har været en række misforståelser omkring processen med reparationen/reklamation og at kommunikationen ikke har været på niveau, hvilket vi helt sikkert skal tage ved lære af.
Når det kommer til din forgaffel, vil vi gerne understrege, at vi i disse sager fungerer som mellemled i reklamationen. Selvom vi altid ønsker at hjælpe, er det desværre ikke os, der afgør, om en skade vurderes som reklamation eller slid – den beslutning ligger hos producenten.
Vi forstår, hvor vigtigt det er at have din cykel klar, især når den er din primære transportform, og vi beklager forsinkelsen i forløbet.

Vi ønsker altid at give vores kunder den bedst mulige service, og vi vil tage din oplevelse til efterretning, så vi kan forbedre os fremadrettet.
Vi håber, at vi kan genopbygge din tillid til os fremover og ønsker dig en rigtig god dag.

Mvh Nick // Cykelfavoritten

Fikset kæde på få minutter.

Jeg på adventurerace i Silkeborg, hvor min kæde sprang. Medarbejderen smed alt hvad han havde i hænderne og satte kæden sammen på få minutter. Det resulterede i at vi kunne fortsætte på resten af løbet🤘Tusind tak for hjælpen!

3 agosto 2024

Risposta di Cykelfavoritten

Hej Line Marie. Tak fordi du giver dig tid til at give os feedback her på Trustpilot - det sætter vi enormt stor pris på. endnu bedre at du kom på cyklen igen. Rigtig god weekend :) Mvh Team Cykelfavoritten

Har opgivet at få kontakt med dem…

Har opgivet at få kontakt med dem telefonisk.
Desuden kan jeg booke en tid på et værksted der har ferielukket, det sgu ikke smart!

2 agosto 2024

Kære Claus,

Mange tak for din feedback. Jeg er virkelig ked af, at vores system ikke levede op til dine forventninger. Vi havde desværre ferielukket på grund af begrænset bemanding, hvilket vi godt kan forstå har været frustrerende. Jeg beklager også, hvis det ikke var tydeligt, at du kunne kontakte vores anden butik via nummeret på hjemmesiden – det skal vi bestemt sørge for at gøre bedre næste gang 😊.

Rigtig god dag, og vi håber, vi kan give dig en bedre oplevelse fremover!

Bedste hilsner,
Pernille // Cykelfavoritten

Effektiv, venlig og kompetent

Stod med brækket drop og fik alt fixet på under en time, meget effektiv, venlig og kompetent service. Og så var der ovenikøbet kaffe i ventetiden 👍

1 agosto 2024

Hej Lars.
Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede god service. Vi stræber altid efter glade kunder og at levere en hurtig og problemfri løsning, og vi er glade for, at du også nød kaffen i ventetiden ;) Vi ser frem til at hjælpe dig igen, hvis behovet opstår! Rigtig god dag Mvh Team Cykelfavoritten

Fra supergodt og 5 ⭐️ - til minus

Fra supergodt og 5 ⭐️

Men så løb de fra deres aftaler ..

Jeg købte min elcykel i Fredericia i September 2023 .. og spurgte flere gange om de var på vej til og lukke! Nej det var de ikke - derimod var der en ny butik med værksted på vej i Odense!
Butikken/værketed i både Fredericia og Odense er nu lukket - så service og rep. er nu i Silkeborg 😳 - så er det jo bare ærgeligt for mig som kunde at jeg bor i Middelfart .. de fralægger sig alt ansvar og beklager! Kom til Silkeborg med cyklen - hvilket jeg ikke har mulighed for! Jeg er SÅ skuffet, vred og havde aldrig købt min cykel der hvis jeg havde vist det! Jeg har endda henvist andre - som lige som jeg har købt i god tro

15 luglio 2024

Mega god service

Mega god service - hurtig afhentning af min cykel på service2bike

27 giugno 2024

Kære Mette.
Tusind tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på. Vi er meget glade for du valgte at bruge vores afhentningsmuligheder af din cykel - i service2bike.

Vi ønske dig en rigtig dejlig sommer.
Mvh // Team cykelfavoritten

Det bedste Cykelværksted og betjening i…

Det bedste Cykelværksted og betjening i Silkeborg. Vi har brugt app’en Service2bike flere gange med både gratis afhentning og levering. Det fungere perfekt i vores travle hverdag. Kan kun anbefales

26 giugno 2024

Kære Line.
Tak fordi du har givet dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot - vi sætter utrolig stor pris på det.
Tak fordi du vælger at bruge service2bike det er vi glade for.
Vi håber vi må hente din cykel igen en anden gang :)

Rigtig god dag og sommer
Mvh // Cykelfavoritten

Hurtig levering og fantastisk service

Hurtig levering og fantastisk service - meget imødekommende personale .
Kan kun anbefale 👍🏻

27 giugno 2024

Kære Kristina.
Tak for din fine anmeldelse - vi sætter enormt meget pris på din anbefaling.
Rigtig god dag. DBH fra Cykelfavoritten

Skide god service fra Ry butikken.

Skide god service fra Ry butikken.
Hurtig og let. Der ikke noget som de ikke kan.
Kan klart anbefales.

17 giugno 2024

Risposta di Cykelfavoritten

Kære Magnus. Tak for din anmeldelse det betyder meget for os. Vi er meget glade for at du har haft en fantastiks oplevelse i vores butik og værksted i Ry.

Rigtig god sommer :)

Mvh Pernille // Cykelfavoritten

Magen til kompetent og behagelig person skal man lede længe efter

Jeg har i dag talt med en medarbejder fra cykelfavoritten om muligt køb af drømme cykel. Magen til kompetent og behagelig person skal man lede længe efter i cykelverdenen. Han gav sig god tid til at høre om mine behov og kom med gode råd til salg af min gamle cykel. Jeg vil helt sikkert fremover anbefale alle jeg kender i cykelverdenen, til at bruge cykelfavoritten.

6 giugno 2024

Kære Per.
Tusind tak for dine flotte ord - som jeg helt bestemt vil give videre.
Din anbefaling betyder meget for os, og vi sætter stor pris på, at du spreder din oplevelse om Cykelfavoritten.

Endnu en gang tak for dine venlige ord og din støtte.
Rigtig god weekend
Mvh Nick Cykelfavoritten