Rigtig god service ..stor ros til værkstedet for rep. og anskaffelse af reservedele…selvom det tog lidt tid 😊 Kan kun anbefales 👌👍
Dania Bikes fører et stort sortiment af cykler og sportsudstyr. Vi har ligeledes et reparationsværksted af høj klasse, og kan tilbyde diverse indstillinger af din cykel i form af et Body Geometry Fit. Vi deltager aktivt i lokalsamfundet, og støtter op om cykelverdenen. Vi holder løbende arrangementer og konkurrencer. I vores butik finder du alt fra hverdagscykler til high-end til eBikes. Vi forhandler mange kendte mærker, for at nævne nogle: TREK, SRAM, Shimano, Kalkhoff, POC, Craft, Assos, Winther, Cannondale og mange, mange flere. Vi har et stort udvalg af cykler, cykeludstyr, tilbehør og reservedele . Vi har alt i cykeloutlet . Vi vil være Danmarks ledende cykelbutik på nettet . Kig forbi Daniabikes.com
Hærvejen 10, 6230, Rødekro, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Utrolig god service og et kæmpe udvalg af alt du skal bruge
Jeg har købt cykel udstyr/tilbehør hos Dania Bikes 3 gange nu, og jeg må bare sige, at jeg er 100% tilfreds. De sælger nogle gode produkter til fair priser, og deres service er i top. De sender varerne afsted lynhurtigt, og da jeg købte en sadel, som desværre ikke var god til mig, var de lynhurtige til at refundere pengene, da jeg returnerede den på producentens tilfredshedsgaranti. Ikke noget at sætte en finger på hos Dania Bikes - her kommer jeg helt sikkert til at handle, igen igen.

Risposta di Dania Bikes A/S
I bought some bibs that weren't working properly, and I got the money back. Great service!

Risposta di Dania Bikes A/S
Købte zwift cog and click til min hometrainer hos Dania bike havde lidt udfordringer med montering af cog'en men fik det løst med deres venlige personale i form tilsendte videoer og så videre stor tak for hjælpen Jimmi 🙂🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰

Risposta di Dania Bikes A/S
Har lige købt en El cykel Online. Fra start til slut er hele købsoplevelsen blevet behandlet yderst professionelt. Få timer efter bestilling er lagt blev jeg ringet op for at orientere mig om hvornår cyklen blev leveret samt spurgt indtil om de skulle montere den sadel jeg også havde bestilt. Da cyklen kommer er den forsvarligt pakket ind. Har haft nogle spørgsmål efterfølgende som der hurtigt er blevet svaret på over mail selvom det faktisk var helligdag. Havde lidt problemer med lyset på cyklen hvor jeg blev ringet op af Esben på en helligdag som så guidede mig igennem hvordan lyset virkede. Det kalder jeg super service. Kan kun anbefale andre der vil handle cykel online at kigge cykel her.

Risposta di Dania Bikes A/S
En gummiring gik i stykker efter et cykelskift, og efter en opringning til butikken gik der 3 dage (påske), så havde vi en ny uden beregning. Både da vi bestilte baglygte og sadel, gik der kun 2 dage, så havde vi varen. Så super service.

Risposta di Dania Bikes A/S
Jeg har bemærket, at Dania Bikes i længere tid har markedsført en cykelpumpe til 499 kr. med en førpris på 1.198 kr.
Efter min opfattelse virker det misvisende, når et “tilbud” kører i flere måneder, da det så fremstår som den reelle normalpris.
Så vidt jeg forstår, stiller Forbrugerombudsmanden krav til, hvordan førpriser og tilbud må markedsføres, netop for at sikre gennemsigtighed for forbrugerne.
Det gør det svært som kunde at vurdere, om der faktisk er tale om en reel rabat, og jeg savner derfor mere gennemsigtighed i prisføringen.
Hej igen
Tak for jeres svar.
For at forstå det korrekt: Har pumpen reelt været solgt til 1.198 kr. i en periode op til kampagnen, og har der været tale om et faktisk begrænset parti uden løbende genopfyldning?
Min undren går primært på, at tilbuddet har fremgået i længere tid, hvilket kan give indtryk af, at det reelt er den normale salgspris.
Mvh
Jacob

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg købte min nye triathloncykel hos Dania Bikes A/S, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med oplevelsen. Fra start til slut var servicen helt i top.
De tog sig god tid til at rådgive mig om den rigtige cykel, og jeg fik også lavet et professionelt bikefit, så cyklen passer perfekt til mig. Det gjorde virkelig en stor forskel og giver en helt anden komfort og effektivitet på cyklen.
Personalet er super kompetente, hjælpsomme og tydeligvis passionerede omkring cykling og triathlon. Man føler sig virkelig i gode hænder.
Kan klart anbefale Dania Bikes til alle, der leder efter en ny cykel eller bare god rådgivning. 👌🚴♂️

Risposta di Dania Bikes A/S
Fantastisk service. Jeg bestilte fra Tyskland og kunne modtage varerne. Selvom jeg ikke kunne bruge nogen af betalingsmulighederne, fandt de en måde at gøre købet muligt på.
Tak for din store hjælp og kommunikation.

Risposta di Dania Bikes A/S
Jeg købte 2 radar baglygter, den ene virkede ikke. Da jeg skrev dette til Dania Bikes sendte de en ny samme dag. Super service :-)

Risposta di Dania Bikes A/S
Outstanding service. Super flinke og kompetente. Jeg fik lov til at ændre i min ordre og I fandt et godt alternativ, som fungerer perfekt, endda uden at betale ekstra.

Risposta di Dania Bikes A/S
Jeg modtog en cykellygte, der desværre var defekt.
Dania Bikes sendte mig hurtigt en ny.
Mega god (og hurtig) service.
Tak!

Go service.
Bestilte en del til cyklen.
og efter afsendelse bestilte jeg en del mere.
Skrev til dem og de pakkede begge del i samme pakke og jeg sparede den ene fragt.
Det er go stil :)

Risposta di Dania Bikes A/S
God service, meget imødekommende og rar tone.
Klar anbefaling herfra

Risposta di Dania Bikes A/S
Det er første gang jeg handler ved Dania Bikes, og absolut ikke den sidste! Hurtig ekspedition af ordre og ligeså hurtigt svar på mail.
Kan varmt anbefales👍

Risposta di Dania Bikes A/S
Havde købt openear bone f1 og var kommet til at smide oplader ud med emballage ringede og spurgte om jeg kan få en løs lader dagen efter var det i posten tusind tak ikke sidste gang jeg har handlet her

Risposta di Dania Bikes A/S
Meget fin service hos Dania. Stor venlighed og imødekommenhed, da jeg gerne ville tilføje et par ting til en ordre, som næsten var klar til afsendelse - man vil jo gerne spare lidt på “portoen” 😉
Første men ikke sidste gang jeg handler med de flinke folk i Søndejylland.