cubestores.nl Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag naar de winkel in Joure geweest, zeer goed ontvangen en geholpen! Toen kwam de vraag kunnen we hem gelijk meenemen, normaal gesproken niet maar omdat jij op de camping staat en gelijk wil fiet... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Vandaag in Assen in de winkel geweest. Na meerdere blikken richting de medewerkers en ongeveer 10 minuten genegeerd te zijn komt er een andere klant binnen welke direct koffie aangeboden kreeg en geho... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Het is een groot voorrecht om klant bij jullie te zijn. Jullie vinden direct oplossingen voor de problemen van jullie klanten. Dat jullie bereid zijn geld te verliezen om klanten te winnen, laat zien... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik had een zadel probeem. Dit is heel sportief opgelost door de werkplaats monteurs van CUBESTORE VLAARDINGEN. Toen ik op mijn fiets terug reed naar Den Haag had ik een zeer tevreden gevoel en dach... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biciclette

Scritti dall'azienda

CUBE Stores Nederland is jouw specialist in CUBE fietsen, e-bikes, kleding en een breed assortiment andere producten van het toonaangevende merk CUBE. Bezoek onze online winkel op cubestores.nl en ontdek alles wat je nodig hebt voor je volgende fietsavontuur. Of je nu een mountainbike, trekkingfiets of e-bike zoekt, bij CUBE Stores ben je aan het juiste adres. Onze webshop biedt een ruim aanbod aan fietsen, onderdelen en accessoires die je 24/7 kunt bestellen, het hele jaar door. Let op: de beoordelingen op Trustpilot zijn uitsluitend bedoeld voor onze online webshop en niet voor onze fysieke winkels.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

280 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 94% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

111 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Prima

Ik had het de volgende dag al in huis en paste perfect

Hi Alex,

Valutata 5 stelle su 5

Goede ervaring gehad, goede communicatie

Fiets handschoenen gekocht en nog wat andere artikelen. Handschoenen waren te klein, gemaild en direct antwoord gekregen. Netjes, en zeer snel om kunnen ruilen voor juiste maat, goede communicatie 👍

27 agosto 2024

Hi Nancy,

Twee fietstassen besteld

Twee mooie fietstassen besteld
Zaterdag besteld dinsdag binnen
Nette prijs voor mooie tassen

Hi,

Bedankt voor je positieve review. Veel plezier met de fietstassen!

Snelle service.

Valutata 5 stelle su 5

Vlotte levering van het product

Vlotte levering van het product. Goed verpakt, misschien wel iets te goed wanneer het gaat om de hoeveelheid materiaal.

Hi Willem,

Mountainbike besteld bij Cube

Mountainbike besteld bij Cube, netjes gemonteerd, netjes afgeleverd en goed contact via mail.
Reageren dezelfde dag terug en wordt goed geholpen!
Ga zo door!

30 agosto 2024

Hi,

Bedankt voor je positieve review. Namens CUBE Stores Nederland wensen wij je heel veel fietsplezier toe!

Systeemfout bij Cubestore

Ruim een maand geleden een Fold Cube fiets besteld en betaald. Informatie verzoek van twee dagen geleden over de verwachte levering wordt vandaag beantwoord met ‘er is een systeemfout en de fiets wordt niet meer geleverd’. Wat een slechte service is dat! Had ik van Cubestore niet verwacht.

15 agosto 2024

Hi Wim,

Bedankt voor je review. Excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren. We begrijpen dat dit een frustrerende situatie is en dit is absoluut niet de service die je van ons mag verwachten.

We hebben je inmiddels gemaild met een nieuw voorstel en hopen hiermee tot een passende oplossing te komen.

Valutata 2 stelle su 5

Momenteel heel ontevreden met de service. Heel onprofessioneel. de…

Momenteel heel ontevreden met de service.
Bestelling werd afgegeven in een ophaalpunt , dus geen levering aan huis. Met als argumentatie dat ik het verkeerde adres zou opgegeven hebben , terwijl op de doos het juiste adres vermeld staat .
Dan bestelling onvolledig. Met reeds meerdere mails , nog steeds geen reactie. Echt ongekend.
Zo onprofessioneel.
Dus wacht nog op ook maar enige reactie van dit bedrijf.
Jammer , had er veel meer van verwacht.

14 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

Levering van fiets via cubestore.nl…

Levering van fiets via cubestore.nl uiterst snel, fiets compleet gemonteerd afgeleverd: 5 sterren.
Maar dan: een ongeldige factuur gekregen, deze bevat nl niet het verplichte kvk nr, welke ik in mijn geval nodig had voor fietsenplan werkgever, contact met Klantenservice was dat zij dit recht zouden zetten,maar helaas is dit niet gebeurt en wordt er ook niet meer gereageerd op mails, beetje jammer loop ik zo €500 mis.....

13 agosto 2024

Hi Rolf,

Bedankt voor je review. We zijn blij te horen dat de levering van je fiets naar wens was, maar we betreuren het ongemak dat je hebt ervaren met de factuur.

Inmiddels hebben we het probleem opgelost en je de juiste factuur gestuurd. Onze excuses voor het ongemak en de vertraging, en we hopen dat alles nu naar tevredenheid is afgehandeld.

Als er nog iets is waarmee we je kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Veel plezier met je nieuwe fiets!

Valutata 4 stelle su 5

Bestelling in eerste instantie niet…

Bestelling in eerste instantie niet goed aangekomen/verwerkt maar vriendelijk te woord gestaan en vervolgens snel en prima opgelost

Hi Karin,

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat we het goed hebben opgelost voor je. Veel fietsplezier gewenst!

Valutata 1 stelle su 5

Fiets is afgeleverd met een lekke voorband…

Fiets is afgeleverd met een voorband die na 2 dagen volledig leegloopt. Cube zegt ‘het vervelend te vinden‘ en dat ik het probleem zelf mag oplossen want ze ‘kunnen geen garantie geven’.

Hi,

Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat je problemen hebt ondervonden met de voorband van je nieuwe fiets. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn.

We hebben inmiddels nieuwe binnenbanden naar je opgestuurd. Mocht je nog verdere vragen hebben of extra hulp nodig hebben, laat het ons gerust weten.

Hulde

Hulde, Hulde. Hulde voor cube store Nijmegen!
Bij aankoop van mijn cube editor slt bleek er in de fabriek iets misgegaan te zijn met het spuiten! De fiets omruilen, kon niet omdat hij (voorlopig) niet op voorraad is. In eerste instantie kreeg ik meteen een aanbod voor spatborden en op het moment dat er een lakstift beschikbaar zou zijn, het plekje aanstippen. Echter bleek een lakstift ook nog lang niet beschikbaar en via een autoschadebedrijf niet aan de juiste kleur te komen. Ik kwam erachter dat er ook nog de slx was die achteraf eigenlijk prima was voor mijn eisen! Ik kon zonder enige discussie de slt omruilen voor de slx en het verschil terugkrijgen! Afgelopen zaterdag heb ik mijn fiets opgehaald en maandag was het geld al binnen! Een heel groot compliment voor de jongens van de cube store voor hun geduld, hun medewerking en dat ze me iedere keer netjes te woord hebben gestaan! En ook aan de klantenservice die mij ook goed geadviseerd hebben en mij ook steeds netjes te woord hebben gestaan! Dankjewel!

3 agosto 2024

Hi Moniek,

Bedankt voor je positieve review en het mooie compliment. Ik heb het bericht doorgezet naar ons team in Nijmegen.

Veel fietsplezier gewenst!

Valutata 4 stelle su 5

De ervaring was goed omdat de reactie…

De ervaring was goed omdat de reactie op mijn vraag snel was. Jammer genoeg is het product niet te leveren dus ga ik een poging bij Cube Duitsland ondernemen. Dit is een punt eraf.

Hi Paul,

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat de ervaring met CUBE Stores goed was. Hopelijk kan het product elders wel geleverd worden.

Extreem snelle levering

Extreem snelle levering; goede prijs/kwaliteit verhouding

Hi Victor,

PRIMA

Super mooie aanbieding, goed op de hoogte gehouden en razendsnelle verzending

Hi Eric,

Sneller geleverd dan gevraagd

Sneller geleverd dan gevraagd. Het ging om een kinderfiets die we nodig waren voor de verjaardag van ons kind. Dit was krap, maar ze hebben keurig meegewerkt en ik kreeg de fiets een dag eerder dan afgesproken.

Hi,

Bedankt voor je positieve review. We zijn blij dat we de kinderfiets op tijd hebben kunnen leveren voor de verjaardag.

Veel plezier met de nieuwe fiets!

Valutata 2 stelle su 5

Vandaag 27-7-24 Mooie winkel…niet zo aardig daar.

Vandaag 27-7-24 Mooie winkel (Schimmert) mooie fietsen..Op internet helemaal bekeken en uitgezocht.,
We hadden de fiets in ons hoofd al gekocht.
Ja die fiets is het! Proefritje maken? Mocht niet vanwege het weer ( nog geen regen),
Toilet even gebruiken (alleen ik)
? : is alleen voor personeel…
Ja duh… Hier worden we niet voor vol aangezien.
Daarna fiets gekocht in Voerendaal…(Kalk…) proefritje in de regen gemaakt. Nog wat veranderingen aangebracht…
Om 17 u staat hij bij ons in de garage.
Jammer, we gingen eigenlijk voor een Cube… maar deze is ook prachtig en goed.

27 luglio 2024

Hi Maria,

Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat je bezoek aan onze winkel in Limburg niet helemaal aan je verwachtingen voldeed.

We willen graag toelichten dat we in deze winkel geen openbaar toilet hebben, maar we bieden klanten die erom vragen wel de mogelijkheid om gebruik te maken van ons privétoilet.

Wat betreft de proefrit in onze winkel in Schimmert: we bieden op dinsdag t/m vrijdag altijd de mogelijkheid om een proefrit te maken, ongeacht het weer. Op zaterdagen bieden we proefritten aan als het niet te druk is in de winkel. Helaas was het die zaterdag erg druk, en konden we pas om 15:30 uur even pauzeren voor de lunch.

Daarnaast willen we benadrukken dat proefritten plaatsvinden op speciale testfietsen, zodat klanten uitgebreid kunnen testen, meestal zo'n 5 tot 10 km. Bij droog weer en droog wegdek is het voor klanten wel mogelijk om niet-elektrische fietsen uit de winkel te testen.

We hopen dat je veel plezier zult hebben met je nieuwe fiets! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of een keer terug willen komen, dan staan we uiteraard voor je klaar.

Team CUBE Stores Nederland & Team CUBE Store Limburg

Valutata 5 stelle su 5

Woensdag 24 juli in Cube store Leersum…

Woensdag 24 juli in Cube store Leersum geweest.
Hele mooie winkel , met nog mooiere mensen. Zowel mijn Cube fiets als de Trek fiets van mijn zoon , zeer goede service . Uitgebreide tips en trucs.
Waren niet op mijn geld uit , maar gewoon meer dan fantastisch geholpen.
Gelijk een volgende afspraak ingepland voor een uitgebreide service beurt.

24 luglio 2024

Hi,

Bedankt voor je positieve review en het compliment. Ik heb het bericht doorgezet naar ons team in Leersum.

Veel fietsplezier gewenst!

Valutata 1 stelle su 5

Bestelling incompleet geleverd, geen contact

Bestelling incompleet geleverd. Geen enkele reactie via mail of telefoon. Zelfs via een vestiging een bericht achter gelaten maar tevergeefs.

Edit: waarom heb ik nog steeds geen contact gehad via de normale kanalen of een trace and trace ontvangen?

12 luglio 2024

Hi Jeroen,

Bedankt voor je review. Excuses voor het ongemak en de vertraging van het ontbrekende artikel. We begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn.

We willen je laten weten dat het ontbrekende artikel inmiddels is opgestuurd en naar verwachting snel bij je aankomt. We nemen je feedback serieus en werken hard om onze service te verbeteren.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld. Mocht je verdere vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Team CUBE Stores Nederland

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più