Fantastisch geholpen! Uitgebreid geholpen met keuze welke gravelfiets en liet met filmpjes van de proefrit zien welke maat ik nodig had. Top ervaring
L'azienda ha risposto
Verkoper Gianis van locatie Hoorn heeft mij goed geholpen bij het uitzoeken van een fiets. Met nogal specifieke eisen zoals e-bike, niet te zwaar fietsen als accu leeg is en eigenlijk totaal niet van... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vanaf het eerste moment dat we binnen kwamen, goed gevoel. Eerlijk aangegeven dat we op zoek waren naar een elektrische fiets voor onze zoon die naar het middelbare gaat. Maar geen idee hadden waar w... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di biciclette
- Officina di riparazione biciclette
- Grossista di biciclette
- Negozio di accessori per biciclette
Scritti dall'azienda
CUBE Store Hoorn is met maar liefst 3000 m² dé bestemming voor iedereen die van fietsen houdt. Gelegen op winkelboulevard Hof van Hoorn vind je hier een uitgebreide wereld vol fietsen, accessoires, onderdelen en deskundig advies. Dankzij de centrale ligging en ruime parkeergelegenheid is de winkel gemakkelijk bereikbaar voor bezoekers uit Hoorn en de wijde omgeving. In onze ruime showroom ontdek je het volledige CUBE-assortiment. Van e-bikes, stadsfietsen en kinderfietsen tot mountainbikes, racefietsen en gravelbikes: er is voor iedere fietser een passende fiets te vinden. Ons ervaren team staat klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze, afgestemd op jouw wensen, gebruik en rijstijl. Of je nu dagelijks naar je werk fietst, sportieve uitdagingen aangaat of vooral op zoek bent naar comfort en gemak, bij CUBE Store Hoorn ben je verzekerd van persoonlijk en deskundig advies. Naast de uitgebreide winkel beschikt CUBE Store Hoorn over een moderne werkplaats waar je terecht kunt voor onderhoud, reparaties en service aan je fiets of e-bike. Onze gespecialiseerde monteurs zorgen ervoor dat jouw fiets in topconditie blijft, zodat je veilig en zorgeloos kunt blijven rijden. Met een compleet aanbod, een professionele werkplaats en een team van enthousiaste fietsspecialisten is CUBE Store Hoorn een vertrouwd adres voor zowel recreatieve als sportieve fietsers. Hier draait alles om fietsplezier, kwaliteit en avontuur.
Dr. C.J.K. Van Aalstweg 8, 1625NV, Hoorn, Paesi Bassi
- 0229 724 840
- hoorn@cubestores.nl
- bikefamily.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Geen communicatie bij slecht nieuws, onbetrouwbaar in afspraken
Slecht in afspraak en onbetrouwbare communicatie
Beste Cube Store Hoorn / Bikefamily / Peter,
Wij zijn verbaasd over het ontvangen betaalverzoek voor het tweede slot.
Tijdens ons telefoongesprek op 29-04-2026 is door jou aangegeven: "Die doen we er wel bij." Op geen enkel moment is daarbij aangegeven dat dit slot een meerprijs zou hebben of dat hiervoor een aparte betaling zou volgen.
Dat blijkt ook uit de oorspronkelijke factuur van 29-04-2026 (nr. 224510), waarop dit slot niet voorkomt.
Pas nadat wij contact hadden opgenomen over de niet nagekomen leverbelofte, ontvingen wij een aangepaste factuur met hetzelfde factuurnummer waarop het slot ineens was toegevoegd. Daarbij is echter geen prijs vermeld, geen aangepaste offerte uitgebracht en is ons ook nooit gevraagd akkoord te gaan met de aanschaf van dit extra slot.
Daar komt bij dat de levering, die volgens jullie in week 21 zou plaatsvinden, zonder enige communicatie is uitgesteld naar 16 juni. Pas nadat wij zelf contact opnamen, werden wij hiervan op de hoogte gebracht. Ook dit heeft ons vertrouwen in de communicatie en afhandeling van deze bestelling geschaad.
Wij kunnen daarom niet akkoord gaan met het betaalverzoek. Naar onze mening is er nooit een rechtsgeldige overeenkomst tot stand gekomen voor de aankoop van het tweede slot.
Wij verzoeken jullie dan ook het betaalverzoek te laten vervallen.
Mocht dit niet gebeuren, dan zullen wij de kwestie voorleggen aan DAS Rechtsbijstand voor juridische beoordeling. Daarnaast zullen wij de gang van zaken bespreken met onze leasemaatschappij en onze werkgever ProRail, zodat zij kennis kunnen nemen van onze ervaring met de wijze waarop deze bestelling en communicatie zijn verlopen.
Wij hopen echter dat dit niet nodig zal zijn en dat we deze kwestie in goed overleg kunnen afsluiten.
Bikefamily/Cubestore blijft zich verschuilen achter de beperking vh leasecontract.
Ongeacht zelfs dat de sloten in het leasecontract op 0 euro staan etc..

Fantastisch geholpen
Top winkel: Cube Store Hoorn
Voormalige Bike Family en nu Cube Store Hoorn is altijd heel behulpzaam en vakkundig met helpen wat dan ook maar aan de hand is met mijn fiets.
Goed en eerlijk advies en snelle…
Goed en eerlijk advies en snelle levering. Blij met de fiets!
Zeer goed geholpen door Frans en Thomas…
Zeer goed geholpen door Frans en Thomas bij zowel het advies/bestelling als bij aflevering.
Zeer kundige en vriendelijke…
Zeer kundige en vriendelijke medewerkers...vlot geholpen.
Prachtige fiets...heel veel keuze en voorraad
miskoop…
men verkoopt een te grote fiets en laat je dan barsten op vragen of de directeur wil bellen reageert men niet .

Risposta di CUBE Store Hoorn
Minimale service bij het afhalen .
Minimale service bij het afhalen van de fietsen. We moesten vragen of de dure e-fietsen voor ons konden worden afgesteld. Dit moet m.i standaard zijn. De informatie in het "boekje" van de Cube is minimaal, maar daar kan de verkoper niets aan doen. Wel werd tussen neus en lippen door verteld dat je ook een app kunt downloaden. Verdere info werd niet gegeven en 10 min later stonden we al buiten. We moesten zelf uitzoeken welke app we moesten hebben ( van de Bosch motor en niet van Cube). Daar vond ik uiteindelijk, met een youtube filmpje, meer informatie. Kleine moeite voor een verkoper om daar evennaar te verwijzen!

Aankoop en servicebeurt
De aankoop ging heel soepel en goed. Mooie ruime winkel. De eerste servicebeurt verliep soepel, tijdens afspraak maken aangegeven dat ik van ver kom en wilde wachten. Was prima geregeld.
Perfecte hulp bij assistente aanvragen…
Perfecte hulp bij assistente aanvragen fietssleutel. Prima geholpen.
Goede en snelle service
Goede service, kon fiets met urgent probleem meteen achterlaten en kreeg leenfiets mee. Helaas bleek het probleem na reparatie niet geheel verholpen. Kon meteen weer afspraak maken om na te kijken, wederom leenfiets mee gekregen. Nu is de fiets weer prima.
Uitstekende, behulpzame medewerkrrs
Gaven de pros en cons van de door ons gewenste e-bike. Gaven zeer duidelijke toelichting over het functioneren van de de door ons gekochte e-bike toen wij hem gingen ophalen. De medewerkers waren zeer behulpzaam
Bike Family, LaPierre E- Explorer onderhoud.
klantvriendelijk en netjes te woord gestaan.
Uitgelgd wat er gedaan is.
Aanrader
Ik had fiets MTB gekocht en had problemen met voorvork. Contact opgenomen met bikefamily en die hebben vanop afstand mij raad gegeven voor oplossen probleem. Ik ben zelf van eindje van Hoorn , dus blij met info. 2 minuutjes en was terug OK.
Heb mijn vorige review dus te vlug geschreven en tevreden aanpak fietszaak.
Vriendelijk , behulpzaam en goed van prijs. Eigenlijk een aanrader.
Bedankt voor de service 👍

Prima fiets
Prima fiets, uitstekende hulp bij keuze welke fiets het meest geschikt was voor mij. De medewerker nam alle tijd, kon ook proefrijden.
Bestelling was echter kwijtgeraakt waardoor de levering lang op zich liet wachten. Toen bleek de andere kleur geleverd te zijn. Deze was ook mooi dus heb ik hiervoor gekozen. Helaas werd niet verteld waar de bel op de fiets zat wat zorgde voor enig ongemak op weg naar huis. De fiets voldoet prima aan mijn verwachtingen en de service is verder goed.

Gewoon helemaal niet geholpen
We kwamen voor een kinderfiets van 400 euro en we werden totaal niet geholpen, eerst boven rondgelopen en maar naar beneden gegaan, we willen passen en proefrijden en kopen maar niemand wilde ons helpen, de computer was veel belangrijker. Echt heel slecht allemaal, we zijn naar een andere winkel gegaan en dat was wel heel fijn, hij is nu op zijn nieuwe fiets naar school. eens maar nooit meer

Risposta di CUBE Store Hoorn
Goede uitleg gehad bij de nieuwe fiets
Goede uitleg gehad bij de nieuwe fiets. Heel rustig en niet dwingend

Risposta di CUBE Store Hoorn
Er word je de ruimte gegeven om rond te…
Er word je de ruimte gegeven om rond te kijken. Niet opdringerig. Werd een foutje gemaakt vwb een zwaardere batterij. Na een opmerking hierover snel en accuraat opgelost. Alles bij elkaar tevreden.

Goed geholpen door Tom en Ruud
Goede ervaring werden goed geholpen. Alles duidelijk onze vragen werden duidelijk beantwoord.
Ben super blij met mijn aankoop.

Risposta di CUBE Store Hoorn
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.