Jeg har oplevet en fantastik kundeservice trods vi faktisk er konkurrenter, Gün har været lynhurtig og præcis, fik artwork før jeg kunne nå at tælle til 3. Mine egne kontakter kunne ikke hjælpe så h... Leggi di più
Jeg havde en virkelig god oplevelse, da jeg skulle bestille vandflasker. Jeg var under tidspres, men fik svar næsten med det samme, og de fik løst opgaven med det samme. Faktisk havde jeg flaskerne... Leggi di più
KÆMPE ANBEFALING - Fænomenal kundeservice Bestilte en ordre på 200stk key hangers med logo til firmaevent og trods vi var sent ude, klarede de sagen. Gün var på hele vejen igennem med hurtigt svar... Leggi di più
Jeg fik rigtig god hjælp, da jeg med kort varsel skulle bruge nogle termokopper med logo på. Jeg fik selv forsinket processen med en misforståelse, men jeg nåede at få kopperne inden deadline, da alt... Leggi di più
Informazioni su Creatrix ApS
Ønsker du reklameartikler i en høj kvalitet, der kan støtte op om din virksomheds profilering og branding? Så er Creatrix din foretrukne samarbejdspartner.
Kontakt os i dag på hej@creatrix.dk eller fang os på telefonnummer +45 7171 2071.
Ryesgade 106A, 2., 2100, København, Danimarca
- 71712071
- hej@creatrix.dk
- creatrix.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Alletiders sevice og produkter
Alletiders sevice og produkt. Holder, hvad de lover!
God oplevelse ved problemkøb
Rigtig god oplevelse selv da vi skulle have ændret i bestillingen. Direktøren Gün var meget hjælpsom og venlig og gik langt videre end vi kunne forvente, da vi skulle have ændret i bestillingen.
Jeg anbefaler helt klart Creatrix, når du skal have nye reklameartikler til din virksomhed.
Hurtig og kompetent kundeservice
Hurtig og kompetent kundeservice. Og gode produkter.
Vores bestilling blev væk i fragten og…
Vores bestilling blev væk i fragten og nåede derfor ikke vores deadline. Efter en hurtig reaktion, så fik vi nye keyhangers dog uden logo, men de nåede frem til vores event. Tak for en god service og meget løsningsorienteret håndtering af Gün Üret.
Lynhurtig produktion og levering
Lynhurtig produktion og levering, da vi var sent ude med vores bestilling. Nemt samarbejde og hurtig svar på mail. Vi er meget tilfredse!
Kvalitet til billige priser!
Jeg giver min varmeste anbefaling til Creatrix!
Jeg har kun gode erfaringer med firmaet. De er altid meget behjælpelige og behagelige at tale med når jeg har spørgsmål til et produkt og jeg har altid fået mine varer hurtigt efter jeg har afgivet min bestilling.
Superservice
Superservice! Selvom det nærmest ikke burde kunne lade sig gøre, nåede vores hasteordre frem i god tid, så alle vores VIP-gæster til officiel åbning fik keyhangers med Maltfabrikkens logo på. Gennemført god service hele vejen fra bestilling til levering - og produkt i høj kvalitet. Varm anbefaling herfra.
Super god service
Super god service! Vi havde et rigtig godt samarbejde igennem hele projektet, og vi så resultaterne med det samme! Alle pengene værd og en varm anbefaling herfra.
Rigtig god service og kvalitet
Rigtig god service og kvalitet - kan kun anbefales.
Kun servicen overgår kvaliteten
Jeg har købt diverse reklameartikler hos Creatrix. Kvaliteten er i top, men overgås af den venlighed og servicemindedhed jeg blev mødt af, da jeg ringede til firmaet. Vil helt klart anbefale Creatrix, hvis du skal bruge keyhangers, kuglepenne eller andet reklamemateriale.
Fremragende service!
Jeg fik bestilt reklameartikler i form af kuglepenne og keyhangers til min virksomhed. Jeg må sige at jeg er meget positivt overrasket over kvaliteten, det er langt over hvad jeg forventede. Hurtigt kommunikation og levering, alt i alt en super god oplevelse!
Høj kvalitet
Høj kvalitet, sikker levering og solid kommunikation hele vejen igennem. Det er her, du skal købe dine reklameartikler og merchandise. Fem ⭐⭐⭐⭐⭐ herfra!
God kvalitet og hurtig levering
God kvalitet og hurtig levering. Ganske tilfreds.
Kan klart anbefales
Super keyhangers og virkelig god service. Vil uden tvivl købe hos Creatrix næste gang jeg skal bruge keyhangers eller andre reklameartikler.