Jeg har oplevet en fantastik kundeservice trods vi faktisk er konkurrenter, Gün har været lynhurtig og præcis, fik artwork før jeg kunne nå at tælle til 3. Mine egne kontakter kunne ikke hjælpe så h... Leggi di più
Jeg havde en virkelig god oplevelse, da jeg skulle bestille vandflasker. Jeg var under tidspres, men fik svar næsten med det samme, og de fik løst opgaven med det samme. Faktisk havde jeg flaskerne... Leggi di più
KÆMPE ANBEFALING - Fænomenal kundeservice Bestilte en ordre på 200stk key hangers med logo til firmaevent og trods vi var sent ude, klarede de sagen. Gün var på hele vejen igennem med hurtigt svar... Leggi di più
Jeg fik rigtig god hjælp, da jeg med kort varsel skulle bruge nogle termokopper med logo på. Jeg fik selv forsinket processen med en misforståelse, men jeg nåede at få kopperne inden deadline, da alt... Leggi di più
Informazioni su Creatrix ApS
Ønsker du reklameartikler i en høj kvalitet, der kan støtte op om din virksomheds profilering og branding? Så er Creatrix din foretrukne samarbejdspartner.
Kontakt os i dag på hej@creatrix.dk eller fang os på telefonnummer +45 7171 2071.
Ryesgade 106A, 2., 2100, København, Danimarca
- 71712071
- hej@creatrix.dk
- creatrix.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Virkelig god service
Virkelig god service.
Ingen tvivl om at jeg bestiller fra creatrix igen.
Creatix - altid super service
Creatix er en virksomhed, som altid prøver at hjælpe sine kunder. Ligemeget hvor lidt tid man har og hvordan budgettet ser ud. Man går ikke på kompromis og sørger for de bedste produkter til den korteste leveringstid muligt. Prøv dem selv og find ud af, hvor let det kan være.
Great customer service and really happy…
Great customer service and really happy with the product. Would recommend.
Rigtig god oplevelse
God kommunikation, nemt at bestille, gode priser, levering til tiden, rigtigt godt produkt (vi købte keyhangere med eget print) og meget, meget serviceminded virksomhed, Creatrix kan klart anbefales
Hurtig, effektiv og god dialog med Gün
Vi har været igang med en større virksomhedsændring, som gjorde vi skulle have en del forskelligt merchandise. Creatrix og Gün var professionelle og arbejde med, var gode til at følge op og stille de korrekte spørgsmål. Selv da der var et par ting der gik galt, var Gün hurtig til at rette op på de små fejl og sende nye produkter med det samme. Jeg kan varmt anbefale Creatrix og får du Gün som kontaktperson, er du helt sikkert i gode hænder.
God kvalitet af klistermærker og en…
God kvalitet af klistermærker og en hjælpsomhed ud over det sædvanlige. Kan i dén grad anbefale Creatrix.
Hurtig og god service
Hurtig og god service, samt hurtig levering. Levede helt op til mine forventninger.
Super service og glimrende produkt.
Super god personlig service og…
Super god personlig service og vejledning undervejs. Vi bruger ofte Creatix :-)
God kundeservice
God, professionel kundeservice og hurtig eksekvering!
Jeg er meget glad for at være kunde ved…
Jeg er meget glad for at være kunde ved Creatrix. Svartiden som bliver lovet inden for 1 time overholdes, billeder af designet godkendt, leveringen og service top! Man bliver som kunde taget trygt i hånden, og guidet indtil man har det færdige produkt i hånden. Gün, som jeg har snakket med, er servicemindet og meget behjælpelig. Kan kun anbefalde at handle her.
Nemt, hurtigt og i rigtig god kvalitet
Jeg bestilte kuglepenne med tryk. Super nem oplevelse, super venlig kundebetjening og kuglepennene var i rigtig god kvalitet. Meget tilfreds kunde :-)
Super oplevelse
Super oplevelse!
Til trods for min besværlige bestilling, så fik jeg hjælp og god rådgivning.
Varerne blev leveret til aftalt tidspunkt.
Super fine produkter og god service
Super fine produkter, og altid rigtig god service og fair priser! Kan kun anbefales!
Venlig betjening og korrekt levering
Venlig betjening og korrekt levering. Kan klart anbefales, da de også har et kæmpe udvalg af reklameartikler med logo.
God service
God service - altid tilfreds når jeg bruger Creatrix :-)
Kundeservice i TOP!
Hurtig feedback, god dialog, super fin kundeservice! Alle aftaler overholdt med god opfølgning!
En virksomhed, man kan stole på
Super service! Vi får altid vores varer til tiden og til en god pris. Det her er en virksomhed, man kan stole på.