Jeg har oplevet en fantastik kundeservice trods vi faktisk er konkurrenter, Gün har været lynhurtig og præcis, fik artwork før jeg kunne nå at tælle til 3. Mine egne kontakter kunne ikke hjælpe så h... Leggi di più

KÆMPE ANBEFALING - Fænomenal kundeservice Bestilte en ordre på 200stk key hangers med logo til firmaevent og trods vi var sent ude, klarede de sagen. Gün var på hele vejen igennem med hurtigt svar... Leggi di più

1. Negozio di articoli promozionali
  2. Servizio di stampa digitale
  3. Progettista grafico
  4. Stamperia

Informazioni su Creatrix ApS

Creatrix er en dansk forhandler af reklameartikler, tryksager og profiltøj. Alle vores reklameartikler er personligt udvalgte og produceres efter høje etiske såvel som håndværksmæssige standarder. Alle vores reklameartikler produceres i Europa og vi har flere grønne alternativer.

Ønsker du reklameartikler i en høj kvalitet, der kan støtte op om din virksomheds profilering og branding? Så er Creatrix din foretrukne samarbejdspartner.

Kontakt os i dag på hej@creatrix.dk eller fang os på telefonnummer +45 7171 2071.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Tak for tip top service og hurtig ekspedition

Mine egne kontakter kunne ikke hjælpe så hurtigt, men det var ikke noget problem her, så jeg stod med en lykkelig kunde i den anden ende. Dejligt at det lykkedes og jeg kommer helt sikkert igen.

13 aprile 2026

Vi havde en virkelig god oplevelse med…

Vi havde en virkelig god oplevelse med Creatrix.
Vi stod og manglede drikkeflasker med logo til et event med meget kort varsel, og her leverede Gün en imponerende hurtig ekspres levering.

Resultatet blev både flot og professionelt, og flaskerne vakte stor glæde blandt deltagerne. Kvaliteten var i top, og hele processen forløb nemt og effektivt.

Vi vender helt sikkert tilbage og kan varmt anbefale Creatrix til andre.

20 marzo 2026

Jeg har brugt Creatrix et par gange til…

Jeg har brugt Creatrix et par gange til både papkort og plastisk kort som vi har brugt i musikindustrien. Vi har været glade for det begge gange. Hurtig og god service. De er seriøse med det de laver og printer ikke bare det du sender. De tjekker det igennem og hjælper dig, hvis der er fejl og mangler.
Kan kun anbefales.

10 ottobre 2025

Kun ros herfra!

Man skal virkelig huske at rose! og vi har bare haft en VIRKELIG god oplevelse. Virkelig hurtig svar, design og forsendelse, så vi kunne nå at få de net hjem til Retreat vi skulle bruge med kort varsel. Vi glæder os til at modtage dem!

9 marzo 2026

Superb oplevelse!!!!

Jeg har længe været på udkig efter en ny samarbejdspartner og fandt Creatrix online. Deres service og produkter er helt SUPERB !!!! Hvis jeg kunne ville de have fået 6 stjerner herfra ;O)

23 febbraio 2026

Rigtig god oplevelse!

Jeg havde en super god oplevelse med Creatix. De er både professionelle, hurtige og personlige. De imødekom alle mine forventninger og bragt min vision til livs. Jeg kan ikke anbefale dem nok!

13 febbraio 2026

Jeg havde en virkelig god oplevelse

Jeg havde en virkelig god oplevelse, da jeg skulle bestille vandflasker. Jeg var under tidspres, men fik svar næsten med det samme, og de fik løst opgaven med det samme. Faktisk havde jeg flaskerne i hånden, før vores normale leverandør overhovedet nåede at svare på min mail.

Samtidig er kvaliteten af flaskerne rigtig høj, så samlet set leverede de helt i top. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos dem.

11 febbraio 2026

Meget flotte keyhangers!

Jeg er yderst imponeret over hvor hurtigt de reagerede på min henvendelse! Selve leveringen gik også stærkt.
Desuden er vi meget imponerede over kvaliteten af særligt keyhangerne - de er blevet virkeligt pæne med vores logo trykt på!

9 dicembre 2025

God service og kvalitet

Jeg fik rigtig god hjælp, da jeg med kort varsel skulle bruge nogle termokopper med logo på. Jeg fik selv forsinket processen med en misforståelse, men jeg nåede at få kopperne inden deadline, da alt var booket ind i produktion mm. Resultater er virkelig flot og god kvalitet!

8 dicembre 2025

Med en presbold fredag på keyhangers…

Med en presbold fredag på keyhangers der skulle bruges onsdag, synes jeg, det var helt fantastisk hvor hurtigt og godt de løste det hos Creatrix.

Så flot et resultat og til tiden! Jeg oplevede desuden et virkelig godt informationsflow hele vejen igennem processen.

29 ottobre 2025

Kan kun anbefale Creatrix

Kan kun anbefale Creatrix. Jeg har nu brugt dem flere gange til bl.a.. fremstilling af merchandise med logo og fremstilling af logo og hver gang har de været utrolig venlige og hjælpsomme. Produkterne som vi har fået lavet er blevet lige som vi ønskede det og er samtidig blevet udført hurtigt.

6 ottobre 2025

Jeg skrev til virksomheden med en meget…

Jeg skrev til virksomheden med en meget kort varsel, men blev alligevel mødt med en enorm professionalisme, tålmodighed og god service. Jeg fik lavet nøgleringe til vores organisation og to Roll ups. Kvaliteten på det hele er virkelig godt og forløbet har været fantastisk.

10 ottobre 2025

Very professional and fast service

Gün was very professional and fast in her replies, we got all the help we needed and the end product matches the description and what we wanted to represent, delivery was fast and spotless.

24 settembre 2025