Jeg har oplevet en fantastik kundeservice trods vi faktisk er konkurrenter, Gün har været lynhurtig og præcis, fik artwork før jeg kunne nå at tælle til 3. Mine egne kontakter kunne ikke hjælpe så h... Leggi di più

Jeg havde en virkelig god oplevelse, da jeg skulle bestille vandflasker. Jeg var under tidspres, men fik svar næsten med det samme, og de fik løst opgaven med det samme. Faktisk havde jeg flaskerne... Leggi di più

KÆMPE ANBEFALING - Fænomenal kundeservice Bestilte en ordre på 200stk key hangers med logo til firmaevent og trods vi var sent ude, klarede de sagen. Gün var på hele vejen igennem med hurtigt svar... Leggi di più

Jeg fik rigtig god hjælp, da jeg med kort varsel skulle bruge nogle termokopper med logo på. Jeg fik selv forsinket processen med en misforståelse, men jeg nåede at få kopperne inden deadline, da alt... Leggi di più

1. Negozio di articoli promozionali
  2. Servizio di stampa digitale
  3. Progettista grafico
  4. Stamperia

Informazioni su Creatrix ApS

Creatrix er en dansk forhandler af reklameartikler, tryksager og profiltøj. Alle vores reklameartikler er personligt udvalgte og produceres efter høje etiske såvel som håndværksmæssige standarder. Alle vores reklameartikler produceres i Europa og vi har flere grønne alternativer.

Ønsker du reklameartikler i en høj kvalitet, der kan støtte op om din virksomheds profilering og branding? Så er Creatrix din foretrukne samarbejdspartner.

Kontakt os i dag på hej@creatrix.dk eller fang os på telefonnummer +45 7171 2071.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Super hurtig og hjælpsom betjening

Super hurtig og hjælpsom betjening hos Creatrix!
Jeg var lidt sent ude ift. At få lavet keychains til er arrangement, og var heller ikke helt sikker på hvordan de egentlig skulle se ud. Men der var hjælpsom ud over all grænser at finde hos Creatrix. Da jeg ikke var tilfreds med det hvordan første design ende, ud fra mine oprindelige ønsker, arbejde de hurtigt og effektivt for at nå at komme igennem med andet design forslag - hvilket lykkes!
Og jeg er super glad for det endelige resultatet som vi fik skabt.
1000 tak for god service! 🙏

10 giugno 2024

Fremragende Service og Kvalitet fra Creatrix ApS!

Vi i CBS Running, studenterorganisationen på Copenhagen Business School, har haft en fantastisk oplevelse med Creatrix ApS. Vi havde brug for 55 totebags til et event i maj, men oplevede problemer med mange tekstilproducenter, der enten ikke svarede, ikke havde det rigtige produkt eller ikke kunne levere til tiden.

Derefter kontaktede jeg Gün fra Creatrix ApS, som svarede efter få timer og leverede en fantastisk service.

Kvaliteten af de bestilte totebags var i top. Vi kunne ikke være mere tilfredse med produktet – materialerne og trykket var af høj standard, og det var tydeligt, at der var lagt stor omhu i produktionen.

Tak til hele teamet hos Creatrix ApS for jeres professionalisme og fremragende service. Vi ser frem til at handle med jer igen i fremtiden.

Bedste hilsner,
CBS Running

11 maggio 2024

Super kompetent og leverer varen

Jeg har handlet en del med trykkerier og profil-/merchandiseforhandlere da jeg til dagligt driver et reklamebureau, og i Creatrix har jeg fundet en ny super kompetent leverandør, med hurtige svartider, stort udvalg og gode priser. Stor ros til Gün for at være super kompetent og bare leverer varen – selv med kort deadline. Det bliver ikke sidste gang vi benytter Creatrix 🎉

14 maggio 2024

Kæmpe cadeau til Creatrix

Kæmpe cadeau til Creatrix! Pålidelige, servicemindede, nemme at komme i kontakt med og ønskeopfyldere i én! Helt klart anbefalelsesværdige - både i forhold til pris, levering, design og kommunikation. Tryg og tillidsfuld korrespondance hele vejen igennem og levering til aftalt tid.

30 maggio 2024

KÆMPE ANBEFALING

KÆMPE ANBEFALING - Fænomenal kundeservice

Bestilte en ordre på 200stk key hangers med logo til firmaevent og trods vi var sent ude, klarede de sagen. Gün var på hele vejen igennem med hurtigt svar og hjælp - selv da vi havde behov for ændring af leveringssted i 11. time. Produktet kom fuldstændig efter planen med ekspreslevering trods helligdag indimellem og vi var klar på dagen med vores flotte key hangers.
Det var første gang, men bestemt ikke sidste gang at vi bruger dem.

6 maggio 2024

Jeg havde en hasteopgave og Creatrix…

Jeg havde en hasteopgave og Creatrix greb den omgående. Hele vejen igennnem var der super service og kort ventetid på svar. Efterfølgende blev der ligeledes fulgt op på om jeg var tilfreds med produktet - hvilket jeg var. Kort sagt: meget professionelt firma og kundeservice helt i top.

1 maggio 2024

De varmeste anbefalinger for flotte produkter og personlig service

Vi har igen valgt at bruge Creatrix som leverandør, da vi denne gang skulle bruge keyhangere. Tidligere har vi købt totebags og papirblokke, og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger, da vi kun får flotte produkter når vi bestiller.
God personlig service giver tryghed gennem hele processen, da det jo ofte er det personlige udtryk der er prioriteten.

25 aprile 2024

God service og kommunikation

Vi brugte Cretrix i forbindelse med at skulle have noget merch (keyhanger, drikkedunk og paraply).
Servicen er helt i top, Gün er god til at svare på mails og der er god kommunikation. Produkterne er også af god kvalitet.
Da vi fik et parti 'dårlige' paraplyer, så blev der hurtigt rettet op på det og vi fik tilsendt nogle nye.

1 marzo 2024

Virkelig god service - hurtig svar - gode produkter

Virkelig god og seriøs service, med god vejledning og hurtige svartider. Klar til hjælp, når det er en haster.
Venligt og imødekommende personale, der går langt for at finde den rigtige løsning til netop det vi skulle bruge i vores forening.
Stort udvalg og fokus på at ramme det bedste resultat ved opsætning af logo og design.

13 gennaio 2024

Endnu engang meget tilfreds med de…

Endnu engang meget tilfreds med de produkterne vi har fået leveret. De lever op til kvaliteten og er kommet til tiden, hvilket er ret væsentligt for os. Derudover er vi som altid tilfreds med den gode kundeservice.

23 novembre 2023

5 * er langt fra nok her

5 * er langt fra nok her. Bestilte 100 keyhangers og fik god respons fra start. Jeg laver en fejl i mit telefonnummer til sms besked fra PostNord. Finder ud af at pakken går retur - MEN Gün redder den og får den sendt tilbage til mig tids nok til at jeg i morgen kan tage pakken med til udlandet. Super Service og SKAL varmt anbefales. Jeg kommer igen ved næste ordre

1 novembre 2023

Jeg har besitlt forskelligt merchandise…

Jeg har besitlt forskelligt merchandise til forskellige events igennem det sidste års tid. Creatrix og Gün var professionelle og hurtige at arbejede med. Jeg kan varmt anbefale Creatrix og får du Gün som kontaktperson, er du helt sikkert i gode hænder.

4 settembre 2023