Altid opmærksom og man har smerter så skal man bare sige til fortæller altid hvad han gør altid smilende rolig alt i alt en behagelig oplevelse der er super sød Peter Louv , synes alt i alt altid er... Leggi di più

Hanne Barth hos Collosseum tandlægerne i Brøndby som jeg gennem mange år har været så heldig at have. Denne stabilitet giver ro. Hanne informerer inden hun med stor dygtighed og ro udfører behandlin... Leggi di più
Jeg har altid haft tandlæge skræk. Men efter jeg fik tandlæge hos Hanne colosseum tandlægerne - Brøndby. Kan jeg gå til tandlægen med ro i maven. Man bliver altid taget godt imod, telefonen bliver h... Leggi di più
Jeg har kun positive anmeldelser om klinikken i Brøndby. Jeg led meget af tandlægeskræk, og pga dette var mine tænder ikke gode. Jeg blev taget i så godt imod og min tandlægeskræk blev taget seriøst,... Leggi di più
Nygårds Plads 3, 2605, Brøndby, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 76% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Jeg fik fjernet en rod spids, som min tidligere tandlæge ikke fik fjernet ved udtrækning af kindtand i overmunden.
Fjernelsen foregik smertefrit og heller ingen smerter, da bedøvelsen var væk.

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Altid venlig og proffesionelle. Har været patient hos Colosseum/Evident tændlæger i mange år og har altid været tilfreds med min behandling

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Bare en perfekt behandling af Lars R og Kristina. Altid venlige og imødekommende.

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Besøgte klinikken i Brøndby for at få taget et røntgenbillede. Efterfølgende betaler jeg de 450 kroner, som bliver oplyst det koster.
En uges tid senere får jeg en regning på 950, hvorefter jeg fortæller, at jeg allerede har betalt, og at jeg blev oplyst 450 kroner. Jeg bliver bedt om at sende dokumentation på betaling, hvilket jeg gør. Herefter intet svar tilbage.
Et par uger efter får jeg nu er rykker - på 1.050 kroner.
Jeg ringer ind og forklarer situationen, hvilket receptionisten undersøger. Endeligt får jeg oplyst, at det blot er en fejl, og at jeg skal se bort fra regningen.
IGEN et par uger efter bliver jeg ringet op og får fortalt at jeg ikke har betalt min regning, hvor jeg igen skal forklare situationen. Dette undersøger receptionisten, og ringer tilbage et par timer efter for at fortælle, at der er sket en fejl hos dem, men at jeg skal betale de 950 kroner - på trods af at de oplyste 450 kroner.
Grundlæggende en rigtig dårlig oplevelse.