Altid opmærksom og man har smerter så skal man bare sige til fortæller altid hvad han gør altid smilende rolig alt i alt en behagelig oplevelse der er super sød Peter Louv , synes alt i alt altid er... Leggi di più

Hanne Barth hos Collosseum tandlægerne i Brøndby som jeg gennem mange år har været så heldig at have. Denne stabilitet giver ro. Hanne informerer inden hun med stor dygtighed og ro udfører behandlin... Leggi di più
Jeg har altid haft tandlæge skræk. Men efter jeg fik tandlæge hos Hanne colosseum tandlægerne - Brøndby. Kan jeg gå til tandlægen med ro i maven. Man bliver altid taget godt imod, telefonen bliver h... Leggi di più
Jeg har kun positive anmeldelser om klinikken i Brøndby. Jeg led meget af tandlægeskræk, og pga dette var mine tænder ikke gode. Jeg blev taget i så godt imod og min tandlægeskræk blev taget seriøst,... Leggi di più
Nygårds Plads 3, 2605, Brøndby, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 76% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Jeg har nu været 2 gange hos Colosseum Tandlægerne i Brøndbyvester, og det har været en rigtig god oplevelse både den 6/2 & 16/5-2024. Første gang var jeg hos Hans som fik mig til at slappe af, da jeg har tandlægeskræk og lige havde været igennem en ubehagelig behandling hos en anden tandlæge. Hans er en dygtig og behagelig Tandlæge som virkelig får en til at slappe af. Derefter var jeg hos Muhamad der gav mig den samme oplevelse af at være velkommen i klinikken, samt fik lavet en rigtig flot tandrensning.
Jeg kan varmt anbefale Colosseum, jeg fortsætter ihvertfald med at få ordnet mine tænder der.
Mvh, Bjarne.

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Rigtig god klinik med professionelle medarbejdere der passer godt på dine tænder. Jeg er meget tilfreds med klinikken.

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby
En rigtig god oplevelse og fantastisk personale.
Man kan tydeligt mærke at alt personale går op i deres arbejde med ild og sjæl.

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Super god oplevelse hos Colleseum Brøndby hos tandplejer Mohamed altid godt humør 😀

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Virkelig god og professionel tandlæge. Der er en behagelig atmosfære i klinikken med venligt personale. Jeg var inde hos Muhamad, og han er virkelig dygtig, han giver rigtig god service og er meget ærlig

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Altid en fornøjelse at være hos Colosseum tandlægerne. Jeg startede hos dem i Odense, og da jeg flyttede til Sjælland igen skiftede jeg til klinikken i Brøndby.
Det er søde og professionelle folk der tager sig af dig, og de tager dig med igennem hele processen, så man ved præcis hvad der bliver lavet på en.
I Brøndby er jeg både blevet behandlet af Cecilie og Muhamad, som begge er fantastiske og kan varmt anbefales!

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Tænkt at kunne kalde det en fornøjelse at gå til tandlæge. Men den er altså god nok, for her er der tale om nok verdens bedste klinik, nemlig Colosseum tandlægerne i Brøndby!
Jeg har haft Muhamad og Hans som behandlere siden klinikken lå i Taastrup, og jeg kan ikke anbefale de to nok. Min tandlægeskræk, som jeg har haft i mange år, mærker jeg intet til her.. efter hvert besøg glæder jeg mig faktisk til mit næste, og dette er takket være mine to meget dygtige, empatiske og søde behandlere.

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg er flyttet med over fra Taastrup og har altid haft Muhamad som behandler. Jeg føler ikke rigtig jeg er til tandlæge når jeg inde hos ham. Klinikken i Brøndby er godt indrettet og der en rigtig god stemning. God atmosfære hele vejen rundt.

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg har været forbi tandlæge Erik Andersen til behandling og har været meget tilfreds. Meget professionel i sit arbejde og har en meget dygtig klinikassistent som hele tiden var tilstede og var med til at gør oplevelsen rigtig god.

Kæmpe anbefaling herfra! Meget profesionelle og fantastisk dygtige ✨

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg har været ved Muhamad helt tilbage fra klinikken i Taastrup og jeg vil give ham de varmeste anbefalinger. Jeg er nu flyttet og tager turen fra Odense til Brøndby for at tjekke tænder.
Han er en meget dygtig behandler og jeg har altid følt mig tryg og i gode hænder inde ved ham (trods mine skavanker).

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg var rigtig glad for behandling og er fortsæt aktiv. De er venlig og hjælpsom klinik der tager sig rigtig godt af deres patienter.

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg fik lavet en rodbehandling med efterfølgende fyldning i tanden, da den var knækket hos tandlægen i Brøndby. Til min store overraske så knækkede hele den del af tanden der var blevet lavet, af igen efter lige under halvandet år fra behandlingen (dårligt arbejde der er blevet udført må man formode). Det var heller ikke billigt at få ordnet skal det siges. Nu nægter de at tage ansvar for arbejdet og lave det igen på garantien, det ord er de åbenbart ikke bekendt med ved denne tandlæge. Vælg en anden tandlæge (de fleste er langt billigere), som tilbyder en form for garanti på deres behandlinger.
Jeg kommer ihvertfald aldrig igen her!

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg har været forbi Muhamad og Lars til tjek og fjernelse af 2 visdomstænder.
Jeg synes, at de har gjort et fantastisk stykke arbejde hele vejen igennem. Kan helt klart anbefales.
Gode og dygtige behandlere. Virkelig fed atmosfære på klinikken.
Fantastisk og vild god service

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Rigtigt godt sted at komme, dygtige og behagelige

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg var forbi klinikken for at have fjernet min visdomstand (kirurgisk). Og da jeg har tandlægeskræk, ringede jeg på forhånd for at oplyse dem om det. Da jeg mødte op i klinikken fik min ledsager ikke lov til at være med mig og skulle derfor være ude i venterummet. Til selve operationen gik borremaskinen i stå, og der gik lang tid (ca. 10 min.) hvor jeg intet anede hvad der foregik. Jeg hørte bare en af dem spørge om de skulle skifte stol? Det var først til sidst at tandlægen oplyste hvad der foregik. Det gjorde mig endnu mere nervøs og jeg følte mig slet ikke tryg. Jeg fik ikke anerkendt min tandlægeskræk, da jeg blot fik følgende at vide af tandlægen: "Jeg er sikker på at du er dygtig til det du laver i din hverdag, men en god patient er du ikke". Tandlægeskræk er ikke noget man kan styre, og oplevelsen gjorde bestemt ikke mere for min tandlægeskræk. Tværtimod. Jeg gik derudfra nærmest undskyldende for min oplevelse, fordi jeg følte at jeg havde været en byrde. Det ved jeg i dag, at jeg ikke var! At gå derudfra grædende fordi jeg havde følt mig så misforstået og utryg er IKKE okay.

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Utrolig behagelig atmosfære. Meget imødekommende, venlige, tålmodige og forklarende. Jeg er fuldstændig tryg ved deres behandling. Kan anbefales 100 procent. Tandlæge Erik Andersen er fantastisk.

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg oplever at både tandlæge og klinik assistent, er meget nærværende og opmærksom på mig. Jeg fik gennem hele behandlingen god information om, hvad der skulle ske, hvilket er vigtigt for mig, så kan jeg slappe af. At gå til tandlægen, er jeg ikke så glad for, men her foregår det roligt og begge er så kompetente til opgaven, de vurderer og taler om sammen og med mig om behandlingen, så jeg oplever, alt foregår meget trygt og professionelt.

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg har tandlægeskræk og det oplyste jeg om allerede da jeg bestilte tid.
Jeg havde utrolig ondt og fik en tid samme dag, endda allerede 45 minutter efter mit opkald, hvilket var rigtig rart.
Tandlægen jeg kom ind til, var utrolig behagelig og der blev virkelig taget hensyn til min skræk.