Banner for Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Colosseum Tandlægerne - Brøndby Recensioni

TrustScore 5 su 5

Nygårds Plads 3, 2605 Brøndby, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Altid opmærksom og man har smerter så skal man bare sige til fortæller altid hvad han gør altid smilende rolig alt i alt en behagelig oplevelse der er super sød Peter Louv , synes alt i alt altid er... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hanne Barth hos Collosseum tandlægerne i Brøndby som jeg gennem mange år har været så heldig at have. Denne stabilitet giver ro. Hanne informerer inden hun med stor dygtighed og ro udfører behandlin... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har altid haft tandlæge skræk. Men efter jeg fik tandlæge hos Hanne colosseum tandlægerne - Brøndby. Kan jeg gå til tandlægen med ro i maven. Man bliver altid taget godt imod, telefonen bliver h... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har kun positive anmeldelser om klinikken i Brøndby. Jeg led meget af tandlægeskræk, og pga dette var mine tænder ikke gode. Jeg blev taget i så godt imod og min tandlægeskræk blev taget seriøst,... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

5. Periodontista per impianti dentali
  6. Servizio di sbiancamento dei denti

Informazioni su Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Scritti dall'azienda

Colosseum Tandlægernes behandlere er blandt de førende tandlæger i Danmark på hver deres fagområde.

Vi får ind for forebyggelse frem for behandling og i at informere vores patienterne

For os er det vigtigt at patienterne er involverede og fortrolige med behandlingsalternativer, så de kan træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed.

Besøg vores hjemmeside her: https://colosseumtand.dk/

Vi er en del af et stort internationalt netværk som sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget.

Colosseum Tandlægerne - Dit smil er det vigtigste!

Scritti dall'azienda

I vores daglige arbejde tager vi udgangspunkt i patientens behov og skaber trygge rammer gennem kompetent rådgivning og behandling. Vores patienter skal føle sig involverede og fortrolige med behandlingsalternativer og dermed være i stand til at træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed. Tværfaglighed er et nøgleord hos Colosseum Tandlægerne, hvilket gør det muligt at tilbyde vores patienter alle behandlingsformer – fra almindelig og forebyggende tandpleje til kosmetiske behandlinger og den mest avancerede implantatkirurgi. Den løbende erfaringsudveksling i Colosseums danske og internationale netværk sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget. Gennem anvendelse af tandlægefagets nyeste teknologier kan vi med sikkerhed tilbyde vores patienter de bedste og mest smertefrie behandlinger, der lever op til de højeste internationale standarder.

Informazioni di contatto

• Nygårds Plads 3, 2605, Brøndby, Danimarca

• 36750133

Har du brug for et tandeftersyn?

Vi tilbyder kvalitetstandpleje med moderne teknologi og

Eccellente

TrustScore 5 su 5

107 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 76% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

367 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Altid gode behandlinger i Brøndby

Altid gode behandlinger i Brøndby. Jeg er meget tilfreds med både tandlæge Hans og tandplejer Muhamad. Receptionen er også rigtig søde.

19 novembre 2024

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Mange tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds med dine behandlinger hos både tandlæge Hans og tandplejer Muhamad. Vi sætter også stor pris på, at du nævner vores reception – det betyder meget for os, at hele din oplevelse hos os er positiv.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang!

Valutata 5 stelle su 5

Min mand og jeg er rykket med Muhamad…

Min mand og jeg er rykket med Muhamad til brøndby og vi meget glade for ham som behandler. Yderst professionel og meget snaksaglig. Vi følger hvor end Muhamad er. Altid en fornøjelse

18 novembre 2024

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Mange tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at både du og din mand er så tilfredse med Muhamad som behandler. Vi sætter stor pris på jeres tillid og loyalitet! Vi er glade for at kunne give jer en god oplevelse hver gang, og vi ser frem til at byde jer velkommen igen!

God service og behandling

God service og behandling. Venlig personale. Har været I Taastrup og flyttede med til Brøndby

18 novembre 2024

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du oplever god service og behandling hos os, og at du sætter pris på vores venlige personale. Det betyder meget for os, at du har valgt at følge med fra Taastrup til Brøndby – din tillid er højt skattet!

Vi ser frem til at tage imod dig igen fremover.

Virkelig god klink!

Virkelig god klink!

De er meget serviceminded i forhold andre klinikker, man bliver altid mødt med et smil. Jeg kan personligt anbefale colosseum, da jeg kun har haft gode oplevelser med dem.

10 ottobre 2024

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig, at du oplever vores klinik som serviceminded og bliver mødt med et smil, når du besøger os. Din anbefaling betyder meget for os, og vi er glade for at høre, at du har haft gode oplevelser hos Colosseum.

Vi ser frem til at give dig samme gode service næste gang, du besøger os!

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har været til tjek og rens hos…

Jeg har været til tjek og rens hos tandplejer Muhamed. Jeg havde en rigtig god oplevelse. Meget god til at kommunikere på et niveau så man forstår hvad der foregår. Han lytter til mine behov og man kan mærke han er god til sit arbejde.

30 aprile 2024

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Mange tak for dine flotte roser! Det glæder os at høre, at du havde en rigtig god oplevelse hos tandplejer Muhamad. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver hans evne til at kommunikere klart og lytte til dine behov – det er vigtigt for os, at vores patienter føler sig godt informeret og trygge under behandlingen.

Vi ser frem til at tage godt imod dig igen fremover, og så ønskes du en rigtig dejlig dag!

Good and friendly service

Good and friendly service, would highly recommend.

15 novembre 2024

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Thank you so much for your kind review. We’re thrilled to hear that you had a positive experience with our service, and we truly appreciate your recommendation.

We look forward to welcoming you back next time!

Kind regards

Super behandling

Super behandling

15 novembre 2024

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Tak for de fine roser. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at skrive en flot anmeldelse - det har stor betydning! Du ønskes en dejlig dag!

Perfekt arbejde

Perfekt arbejde, bedste tandlæge!

14 novembre 2024

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Tak for fine roser - det er skønt at se, at du synes vi er den bedste tandlæge. Det er vi superglade for, og det betyder meget for os at du deler det. Hav en dejlig dag!

Valutata 5 stelle su 5

Always good treatments when I visit…

Always good treatments when I visit this clinic in brondby. Highly recommended. Thanks

13 novembre 2024

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Thank you so much for your kind review! We’re thrilled to hear that you always have a positive experience at our clinic in Brøndby. Your recommendation means a lot to us, and we’re grateful for your continued trust.

We look forward to welcoming you again soon!

Best regards

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er flyttet med fra Colosseum…

Jeg er flyttet med fra Colosseum Tasstrup til Brøndby og er meget glad for behandlerne. Jeg har altid fået god service til fornuftig pris.
De kan varmt anbefales🙌🏽

13 novembre 2024

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du har valgt at følge med fra Taastrup til Brøndby og, at du er tilfreds med både behandlingen og servicen. Det betyder meget for os at høre, at du føler dig godt behandlet til en fornuftig pris.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at tage imod dig igen!

Virkelig dygtige behandlere

Virkelig dygtige behandlere. Kan altid få en tid når det akut. Der tages hensyn til mig. Meget taknemlig. På gensyn og tak for god service og behandling.

12 novembre 2024

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os og føler, at vi tager hensyn til dine behov. Det betyder meget for os, at vi kan tilbyde dig akut behandling, når det er nødvendigt.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang og takker for din tillid!

Mohammed giver gode råd

Mohammed giver gode råd

12 novembre 2024

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med Mohammed, og at hans råd har været hjælpsomme for dig.

Vi ser frem til at fortsætte med at give dig den bedste behandling!

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er meget glad for at gå hos Brøndby…

Jeg er meget glad for at gå hos Brøndby colosseum. De er yderst kompetente og er gode med patienter der har tandlægeskræk. Det forløb meget behageligt og professionelt.

6 novembre 2024

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en behagelig og professionel oplevelse hos os, og at vi har kunnet hjælpe dig med tandlægeskrækken, som vi ved er svært for mange. Vi ser frem til at fortsætte med at yde den bedste behandling for dig. Du ønskes en dejlig dag!

Muhammed al djaf

Aldrig i mit liv har jeg så fået en god behandling! Tusinde tak til Muhammed
Jeg kommer helt sikker igen🙌🏼

4 novembre 2024

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har haft en så positiv oplevelse, og vi vil sørge for at give Muhammed besked om dine fine roser. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Dygtige tandlæger og tandplejer

Dygtige tandlæger og tandplejer. Kan varmt anbefales

2 settembre 2024

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Mange tak for din anbefaling! Det glæder os, at du har haft gode oplevelser med vores dygtige tandlæger og tandplejere. Du skal altid være velkommen hos os, og vi ønsker dig en dejlig dag.

Fantastisk tandlæge og assistent

Fantastisk tandlæge og assistent, der tydeligt forklarede alt om muligheder for behandling. Jeg gik glad og smertefri der fra efter min akuttid. Tusind tak.

9 ottobre 2024

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse og fik klarhed over dine behandlingsmuligheder. Det er fantastisk, at du gik derfra glad og smertefri. Du er altid velkommen på klinikken igen. Du ønskes en dejlig dag :)

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er kommet i mange år hos…

Jeg er kommet i mange år hos tandlægerne også før de hed Collosseum. Altid meget omhyggelige og empatiske : jeg kan specielt godt lide det lille trick som klinikassistenter laver når hun fornemmer at nu er det lidt kritisk. En hånd på armen hjælper.
Ja det er lidt dyrt men også glimrende og ærligt.

3 settembre 2024

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din trofasthed gennem årene! Vi er glade for at høre, at du har haft gode oplevelser hos os, både før og efter vi blev en del af Colosseum-klinikkerne. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver vores omhyggelighed og empati – det betyder meget for os, at vores patienter føler sig trygge.

Vi er især glade for at høre, at du sætter pris på det lille ekstra, vores klinikassistenter gør for at skabe en god oplevelse. Du ønskes en dejlig dag!

Super behageligt

Selvom det ofte ikke er en skøn oplevelse at være på tandlægebesøg, så gjorde Cecilie og Amalie et ekstremt godt stykke arbejde. Man kunne virkelig mærke, at man var i gode hænder, og at de var top profesionelle i hvad de lavede. Kæmpe ros her fra.

2 luglio 2024

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Hej Morten. Mange tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at Cecilie og Amalie gjorde dit besøg så positivt. Det betyder meget for os at vide, at du følte dig i gode hænder. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Upåklageligt

Ved ikke om man ligefrem kan kalde en tandbehandling behagelig, men jeg føler mig i hvert fald altid i trygge hænder hos Muhamad fra Colosseum Taastrup, nu Brøndby.

21 marzo 2024

Hej Freja

Mange tak for roserne. Vi er glade for at høre, at du føler dig i gode hænder hos Muhamad hos Colosseum i Brøndby. Tak fordi du tog dig tid til at give os et par pæne ord med på vejen. Det bliver teamet i Brøndby glade for! Vi ser frem til at fortsætte med at give dig den bedste behandling. God dag :)

Kan anbefales❤

Det en rigtig god klinik og vireklig gode behandlere også er de venlige og søde og imødekommende.

25 giugno 2024

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Mange tak for de fine roser. Det sætter vi stor pris på, og vi glæder os til at byde dig hjertelig velkommen igen.

Hav en dejlig dag!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più