citymaid.no Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

3 representanter for City Maid kom og tok flyttevask på min eiendom før salg, 160 m2. De gjorde en flott jobb og var veldig hyggelige. Pent og rent resultat. Rimelig var det også. Jeg anbefaler City... Leggi di più

Alt gikk galt, slurv, ikke tørket støv, rasket over med støvsuger. Klagde med engang, så lom de tilbake, den ene var tydeligvis ny,og sto mer og så på. Måtte gjøre alt om igjen, grundig. Så vil pr... Leggi di più

Vi har brukt City Maid flare hanger og er veldig fornøyde! Det er enkelt og oversiktlig å bestille via deres nettside og man får raskt en bekreftelse på oppdraget og en påminnelse på e-post og sms med... Leggi di più

Citymaid er uten tvil det beste rengjøringbyrået vi har hatt. Kombinasjonen av rask, effektiv og grundig er uslåelig. En annen pussig ting, er at vi kan dagen før sitte og tenke: "Det er jo ikke så... Leggi di più

1. Servizio di pulizie
  2. Impresa di pulizie
  3. Servizi di pulizia per la casa
  4. Servizio di pulizia finestre

CityMaid er en av Norges mest etablerte leverandører av vaskehjelp, med erfaring siden 1987 og tjenester i en rekke byer over hele landet. Vi tilbyr fast vaskehjelp med forutsigbar pris basert på kvadratmeter, der alt nødvendig utstyr som støvsuger, mopp og rengjøringsmidler alltid er inkludert. Som godkjent renholdsbedrift med faste ansatte og ordnede forhold gir vi trygghet og kvalitet i hver vask, og vi er sertifisert Miljøfyrtårn med bruk av miljøvennlige produkter. Vi tilbyr fornøydhetsgaranti på våre tjenester, og svarer på alle tilbakemeldinger for å sikre kontinuerlig forbedring. Med kontorer i Oslo, Sarpsborg, Sandefjord, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Drammen og Trondheim er vi alltid nær deg.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

25 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Grundig og god vask før fotografering…

Grundig og god vask før fotografering og visning.
De møtte presis. Og vasket grundig etter avtale

9 aprile 2024

Hei Birgit,

Tusen takk for hyggelig anmeldelse og 5 stjerner. Så flott å høre at du er fornøyd med tjenesten.

10/10 Utvask

Flinke, raske og gode medarbeidere. Storfornøyd med tjenesten og kundeservice.
Stor ære til vasketeamet (Eva og Lidia)

Anbefaler Citymaid på det sterkeste :)

11 aprile 2024

Hei Manuel
Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig anmeldelse. Så flott å høre at dere er fornøyde med tjenesten fra oss :)

CityMaid HjemmeService

Veldig godt og nøye utført vask

Vinduene var veldig godt vasket, selv om de er høye og vanskelig å komme til enkelte steder. Møbler var flyttet ut, vasket godt under og bak, lister var husket på. I det hele tatt en veldig godt utført vask.

18 aprile 2024

Hei Anette,

Anbefales

Anbefales! Jeg får vask hjemme fra CityMaid, har også fått hjelp med forbindelse av flytting. Teamene leverer god kvalitet, er nøye og alltid hyggelig. Det er super kjekt å komme til et rent hjem og få bedre tid til andre ting.

20 marzo 2024

Risposta di citymaid.no

Så hyggelig å høre! Takk for 5 stjerner og flott å høre at du er fornøyd med tjenesten fra oss. Ønsker deg en strålende dag videre 😊

Utrolig fornøyd med Citymaid

Utrolig fornøyd med Citymaid, både vasken og kundeservice.
Anbefales på det sterkeste!

20 marzo 2024

Jeg har vært kunde i over 10 år

Jeg har vært kunde i over 10 år, og er godt fornøyd

7 marzo 2024

Hei Erik,

Strålende fornøyd

Vi har akkurat hatt første rengjøring gjennom CityMaid og jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd. Veldig hyggelige og profesjonelle folk som gjorde en helt glimrende jobb på alle måter. Alt ble strålende rent, det lukter godt i hele huset og de var raske og effektive. For en deilig følelse å starte helgen med helt rent og nyvasket hus. Kan absolutt anbefales. :-)

8 settembre 2023

Hei Franciska,

Så flott å høre at du er fornøyd med tjenesten fra oss. Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig anbefaling.

Flyttevask slett utført

Flyttevask slett utført. Hylle i dusj ikke rengjort, full av såperester. Også slett vasking av badegulv. Kjøleskap var ikke vasket i det hele tatt. Kant rundt oppvaskmaskin var ikke rengjort, heller ikke inni maskinen. Innlegg til bestikk i skuff var fjernet, og lagt ut for og kastes, i stedet for og vaskes. Elendig service. Ikke avslag i pris for alt det som måtte vaskes om igjen av oss.

11 agosto 2023

Hei Hanne,

Takk for din tilbakemelding. Så kjedelig å høre at flyttevasken ikke var tilfredsstillende utført - slik skal det selvfølgelig ikke være! Vi skal heller ikke kaste ting uten at det er avtalt i forkant.

Vi har Kvalitetsgaranti på all vask vi utfører – det betyr at du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon eller e-post om eventuelle mangler ved flyttevasken. Vi kommer da tilbake så raskt som mulig for å utbedre avviket.

I tilfeller hvor dette ikke er mulig, vil vi gjøre vårt ytterste for å finne en løsning som kunden er fornøyd med. Vi er på saken og du vil høre fra oss snarest.

CityMaid HjemmeService

Stay away from this company

They ruined the toilets when doing flyttevask. They claimed “it was not like that when the cleaners left”. I arrived 10 minutes after they had finished so it was a very poor excuse, and they have since completely stopped communicating with us. Very very poorly handled and I will never use them again and advise to stay away from the company.

27 febbraio 2023

Hello Frustrated,

Thank you for taking the time to give us a feedback. I am so sorry to hear you have had this experience with us.

We have a Quality Guarantee on all cleaning we carry out - you should be satisfied, and it must be cleaned as agreed. This means that within 48 hours you have the opportunity to notify us via phone, chat or e-mail about any discrepancies with the cleaning.

As you have not shared your real name, it will be quite difficult for us to follow this case up internally. Please take contact with us on kundeservice@citymaid.no - and rest assured that we will follow this up.

Lookin forward to hearing from you.

Best regards
CityMaid HjemmeService

Rett og slett svak vasking

Rett og slett svak vasking. «Sommervasken» skulle inkludere blant annet:

«Vask av lister, karmer og brytere samt flekkfjerning på dører, Grundig støvtørking, Vask av gulv» dette ble gjort så dårlig at støv og skitt enda kunne sees i karmer og langs lister.

Att på til så kom det ingen beskjed om vask var gjort eller ikke.

Som en bonus er det altfor dyrt mtp kvaliteten.

19 luglio 2023

Hei Sebastian,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Dette var leit å høre og ikke slik vi ønsker å fremstå.

Vi har Kvalitetsgaranti på all vask vi utfører – du skal være fornøyd, og det skal være rengjort etter avtale. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon, chat eller e-post om eventuelle mangler ved vasken.

Slik jeg har forstått det var teamet tilbake på oppretting 2 dager etter vask. Dersom vasken fortsatt ikke var tilfredsstillende, så beklager vi dette.

Ønsker du at vi skal se nærmere på saken, ta gjerne direkte kontakt med oss på post@citymaid.no og referér til daglig leder.

CityMaid HjemmeService

Bestilte flyttevask og stolte på at…

Bestilte flyttevask og stolte på at jobben skulle gjøres skikkelig. Den gang ei. Ikke bare kom de for seint ihht avtalen, de presterte å ødelegge alle dørene i kjøleskapsdøra, etset vekk programlisten på oppvaskmaskinen, og vasken var utrolig dårlig utført. fettflekker i underkant av kjøleskap- og fryserdører, flekker på gulvet, støvete lister, ingen vasking av gulvkrokene på badet, ikke under dusjkabinett. Bestilte (svinedyr) ekstra fjerning av kalk i dusjkabinett, og dette var kun gjort på dørene, ikke veggene for øvrig. Ellers, generelt dårlig vasket.
Det hjelper ikke med fornøydhetsgaranti når man selv må bruke tid og krefter på bestille alt de har ødelagt i ettertid.

Første og siste gang med Citymaid.

3 maggio 2023

Hei Karianne,

Takk for din tilbakemelding. Først og fremst må jeg bare beklage på det sterkeste for den opplevelsen du har hatt. Slik skal det absolutt ikke være! Det er en selvfølge at du skal kunne stole på at jobben blir gjort på en skikkelig måte, når du bestiller en flyttevask fra oss.

Vi skal gå nøye gjennom denne saken og følge opp teamet samt våre interne rutiner. Distriktsleder sammen med avdelingen vil følge deg opp personlig og sammen håper vi å finne en løsning du kan være fornøyd med.

Beklager igjen og ønsker deg alt godt.

CityMaid HjemmeService

Benyttet oss av disse for visningsvask

Benyttet oss av disse for rengjøring før visning for å betale oss ut av tidsklemma med 2 små barn. Resultatet ble til at jeg måtte vaske det meste på nytt. Med andre ord veldig dyrt for 0 hjelp. Kommer ikke til å benytte meg av disse på nytt.

23 maggio 2022

Hei Kathrine,
Takk for din tilbakemelding. Så kjedelig å høre at vasken ikke var tilfredsstillende og ikke svarte til deres forventninger før visning i fjor. Når man velger oss, så skal man selvfølgelig ikke måtte vaske igjen på nytt etter vi har vært der.

Jeg ser at det også ble bestilt produkter til rens av fliser og fug - og at vi her burde ha fulgt opp med noen spørsmål for å unngå misforståelser. En standard visningsvask inkluderer ikke vask eller skrubbing av fuger og fliser.

Når det er sagt, så skulle selvfølgelig resten av vasken ha vært tilfredsstillende utført og beklager at det ikke var tilfellet. Her skulle du ha fått et avslag i prisen i det minste.

Vi skulle gjerne ha fått muligheten til å rette opp inntrykket du har fått av oss. Ta gjerne kontakt med meg direkte på vibeke@citymaid.no, slik at vi kan finne en løsning.

Vibeke Scavenius

Norges dårligste kundeservice

De svarte kjempefort ifm. å gi tilbud, men på henvendelser ang. problemer svarer de ekstremt tregt eller ikke i det hele tatt. Har aldri opplevd noe lignende, anser firmaet som useriøst.

Ang. respons fra Citymaid: Jeg har svart på den aktuelle e-posten 2 ganger, 21. november og 18. januar. Kan det være at e-postene mine havner i spamfilteret deres?

4 novembre 2022

Hei Carsten,

Takk for din tilbakemelding. Det er kjedelig å høre at du opplever å ha fått dårlig kundeservice.

Oppdatering: Vi har nå tatt en sjekk her internt og har funnet eposten din fra 18. januar i vårt spamfilter. Vi legger oss selvfølgelig helt flate og kan ikke gjøre annet enn å beklage så mye! Når det er sagt, så har vi også forsøkt å ringe deg ved flere anledninger og har sendt deg en SMS til nummeret du har oppgitt oss. Så vi ønsker jo selvfølgelig å rydde opp i dette.

Ta gjerne kontakt med oss, så finner vi en løsning. Alt godt!

Elendig firma

Elendig firma, elendig kundeforhold, elendig vasking. Løfter ikke på tepper, ryer eller flytter på ting, neida, de vasker bare rundt. De sier de skal bruke 1 time pr oppdrag, vel, holder ikke, 40-45 minutter var de her den 5.12.2022, og i en epost fra Anette Ulriksen Bryn, skriver hun følgende: de har brukt 57 minutter på oppdraget. Noe som er ren løgn. Videre skriver samme person dette:Jeg ser her at vi ikke klarer å tilfredsstille dere iht. renholdsoppgaver.

Vil med dette da informere dere at dere kan se bort fra siste faktura fra vask 5.12.2022, og at vi fritar dere fra kontrakten med umiddelbar virkning.

Det vil da si at vask som er satt fra mandag 19.12.2022 utgår.

Vel, folkens, hvis dere vil ha vasken gjort bedre enn hva de her gjør, finn andre som kan gjøre jobben bedre. Så, mitt råd er, HOLD dere langt unna CityMaid

4 dicembre 2022

Aldri mer Citymaid

Citymaid er dyrt og leverer dårlig kvalitet. Hos oss kommer de 2 stk og holder på ca 50 min.. vi bor i tomannsbolig, det sier seg selv at dette er alt for liten tid til at et hus skal bli rent. Har klagd de siste gangene da det ikke er rent, de kommer da tilbake. Hvorfor ikke bare gjøre det ordentlig første gang? Det har kommet ulikt vaskepersonalet, så kan jo virke som det er slik Citymaid opererer? Virker som de bare vasker det som er «synlig». Gulvene og badene er ikke rene, listene er ikke tørket for støv, det er støv i hjørner, flytter ikke på småting som tepper, kjøkkenapparater på kjøkkenbenk ol.
Aldri mer Citymaid! Første gang jeg ikke er fornøyd med vask fra vaskebyrå.

17 ottobre 2022

Hei Pernille
Takk for din tilbakemelding. Så kjedelig å høre at våre tjenester ikke sto opp til forventningene - og beklager at dette er inntrykket du nå sitter igjen med av oss.

Vi beregner pris og tid basert på antall kvm vi skal vaske. Vårt ønske er at alle våre kunder skal være fornøyd med vasken fra oss, og at våre team skal ha fokus på oppgavene som skal utføres for på den måten sikre riktig kvalitet hver gang. Vi har fornøydgaranti! Det betyr at du skal få tjenesten utført etter den standard som vi har avtalt og som står i avtalen. Her burde vi ha kommet på en kvalitetskontroll for å avdekke ditt behov.

Jeg kan dessverre ikke finne deg i vårt system, da du kun har oppgitt ditt fornavn her i anmeldelsen. Da blir det litt vanskelig å følge deg opp. Ta gjerne kontakt med oss, slik at vi sammen kan finne en løsning.

CityMaid HjemmeService AS

Ikke verdt pengene siden jeg må peke ut…

Ikke verdt pengene siden jeg må peke ut hvert eneste sted som skal vaskes hver gang de vasker

5 settembre 2022

Hei Maks,

Alle våre ansatte får god opplæring i hva de skal vaske ute hos kunden. En fast avtale på vask fra CityMaid inkluderer normalt fast oppsatte oppgaver. Det skal derfor ikke være nødvendig at kunden skal vise hva som skal vaskes fra gang til gang, med mindre kunden ønsker det selv. Vi beklager dersom dette har vært tilfellet hos deg.

Vi har Kvalitetsgaranti på all vask vi utfører – du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon, chat eller e-post om eventuelle mangler ved vasken. Vi tar da gjerne en kvalitetskontroll hos kunden for å avdekke mangler og utbedringer.

Her har vi ikke lykkes i å ta godt nok vare på deg som kunde, og det beklager vi på det sterkeste.

Ting borte etter vask

Bestilte visningsvask fra City Maid. Etter vasken viste det seg å mangle en uåpnet flaske parfyme og flere dyre flasker shampoo fra badet. Fra skapet på soverommet viste det seg ogsp å mangle en helt ny kvinneparkas som fremdeles hadde merkelappene på. Total verdi mer enn 5000,— Tok kontakt med City Maid om manglene på badet men ikke noe svar etter snart tre uker. Har ikke håndfaste bevis, men indisiene taler for å følge med om man bruker dette firmaet.

Vaskejobben ble utført OK men ikke mer enn det.

4 settembre 2022

Hei Henning,
Vi beklager at du ikke har hørt fra oss før nå – det er et brudd på våre rutiner og skal ikke skje.

Det er viktig for oss at våre kunder kan stole på oss, og at man blir fornøyd med kvaliteten på tjenesten.

Jeg har forstått at vi har vært i kontakt med deg via telefon i dag, og at det er avtalt at du vil høre fra oss igjen i løpet av morgendagen.

Vårt ønske er at vi sammen med deg kan finne en løsning og gjenopprette den tapte tilliten.

CityMaid HjemmeService AS

Ødelagt ovn, rasert blomst. Uprofesjonell oppførsel.

Valgte CityMaid fordi vi tidligere har hatt strålende service i Stavanger. Cirka 1,5 år brukte vi dem.

Har nå hatt abonnement på vask hver 4. uke ved CityMaid Drammen.

3 gange har de vært her.
1. gang ødela de grillelementet i ovnen vores. Det er knekket av!
2. gang raserte de en orkide i vindueskarmen. Blomsterblade ut over gulvet.

3. gang forsøkte jeg å ringe dem opp på hovednummeret, for å avlyse pga. sykdom. 3 ganger uten svar i Drammen. Da vaskehjelpene kom på døren ble det ringt på, først 2 gange. 3. gang ble det ringt på 5 gangen uten pause… veldig spesiell måte å melde sin ankomst hos en kunde.

Kan dessverre ikke anbefale CityMaid Drammen.

1 aprile 2022

Hei Mette,

Takk for din tilbakemelding og beklager sent svar her.

Så fint å høre at din tid tilknyttet til Stavangeravdelingen var tilfredsstillende. Men beklager samtidig at opplevelsen din av vår avdeling i Drammen ikke har vært den samme.

Jeg ser i systemet vårt at du har fått en tilbakemelding fra vår operative leder, at du da ikke ble belastet for oppmøtet for den siste vasken og at saken nå er oppklart.

Vi håper at vi kan få muligheten i fremtiden til å rette opp inntrykket du har fått av oss. Ønsker deg en fin dag videre.

CityMaid HjemmeService AS

Styr unna! Dyrt og ikke rent

Bestilt utvask av leiligheten min. Er en veldig liten leilighet og var tre stykker der for å vaske. Senere ser jeg at det er steder som ikke har blitt rengjort i det hele tatt. Lå masse støv bak sofaen og mellom hyller, var også hårrester i vaskemaskinen. Vasket så over gulvet med en klut. Kluten var helt skitten etterpå. Anbefales virkelig ikke. Var også ekstremt dyrt, gjør det heller selv neste gang.

29 ottobre 2021

Hei Fredrikke,

Så kjedelig å høre at flyttevasken ikke var tilfredsstillende utført.

Vi har en fornøydhetsgaranti. Dette innebærer at du som kunde kan varsle innen 48 timer via telefon eller e-post om eventuelle mangler ved utført service. Vi vil da komme tilbake og utbedre avviket. Ta gjerne kontakt med oss, så kan vi se om vi kan finne en løsning du blir fornøyd med.