citymaid.no Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Vi har brukt City Maid flare hanger og er veldig fornøyde! Det er enkelt og oversiktlig å bestille via deres nettside og man får raskt en bekreftelse på oppdraget og en påminnelse på e-post og sms med... Leggi di più

Veldig flinke de som kommer for å vaske. Jeg klarer ikke å vaske selv lenger, så flott at noen kan gjøre den jobben for meg. Jeg er veldig fornøyd med Citymaid :)

De vasket rundt teppene,ikke under i det hele tatt.Støvsugde ikke under sofa,kommode etc Vasket dårlig på overflater.Og da jeg kom inn på bade,satte en av de to vaske damene i gang med å hyle leeeenge... Leggi di più

Citymaid er uten tvil det beste rengjøringbyrået vi har hatt. Kombinasjonen av rask, effektiv og grundig er uslåelig. En annen pussig ting, er at vi kan dagen før sitte og tenke: "Det er jo ikke så... Leggi di più

1. Servizio di pulizie
  2. Impresa di pulizie
  3. Servizi di pulizia per la casa
  4. Servizio di pulizia finestre

CityMaid er en av Norges mest etablerte leverandører av vaskehjelp, med erfaring siden 1987 og tjenester i en rekke byer over hele landet. Vi tilbyr fast vaskehjelp med forutsigbar pris basert på kvadratmeter, der alt nødvendig utstyr som støvsuger, mopp og rengjøringsmidler alltid er inkludert. Som godkjent renholdsbedrift med faste ansatte og ordnede forhold gir vi trygghet og kvalitet i hver vask, og vi er sertifisert Miljøfyrtårn med bruk av miljøvennlige produkter. Vi tilbyr fornøydhetsgaranti på våre tjenester, og svarer på alle tilbakemeldinger for å sikre kontinuerlig forbedring. Med kontorer i Oslo, Sarpsborg, Sandefjord, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Drammen og Trondheim er vi alltid nær deg.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

23 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fornøyde kunder

Vi har hatt vaskehjelper fra Citymaid annenhver uke i flere år. Vi er generelt meget fornøyd. Etter det er blitt vasket er det skinnende rent, det lukter godt i hjemmet, og de er nøye. Vi opplever dem som vennlig, og de gjør alt de kan for at vi skal bli fornøyd. Hilsen fornøyd pensjonert ektepar fra Bergen.

10 gennaio 2025

Hei Kari,

Tusen takk for hyggelig anmeldelse og 5 stjerner! Så flott å høre at dere er så fornøyde med tjenesten fra oss. Ha en strålende dag videre 😊

Tipp topp flyttevask

Flyttevask er den viktigste vasken, og her fikk vi virkelig valuta for pengene! Utrolig bra jobb! Til og med på de mest kronglete steder klarte de å vaske veldig bra. Bruker Citymaid neste gang det trengs.

Hilsen ei som har støv på hjernen 🫶🏻

8 gennaio 2025

Hei Marie,

Så flott å høre at du er fornøyd med flyttevasken du fikk! Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig anmeldelse. Ønsker deg en strålende dag videre 😊

Julevask på Lura i Sandnes

Vi bestilte julevask 20.12.2024 og vi kom hjem til et skinnende rent og velduftende hjem.
Vi er kjempefornøyde med servicen og kvaliteten på deres tjenester, og vil helt klart benytte dere ved en senere anledning.
Mvh
Peggy og Øyvind Brunvær

20 dicembre 2024

Hei Peggy,

Tusen takk for hyggelig omtale og 5 stjerner. Så flott å høre at dere er fornøyde med tjenesten fra oss. Ønsker dere en riktig god jul og alt godt for det nye året.

Super fornøyd med CityMaid

Jeg er så fornøyd med servicen fra CityMaid. Helt fra jeg tok kontakt med forespørsel av vask av min fars leilighet har tonen vært imøtekommende og høflig. Leilighet ble skinnende ren etter at to flotte, smilende damer, vasket hver minste detalj grundig. Jeg er SÅ fornøyd med CityMaid og anbefaler dem med glede.

13 dicembre 2024

Hei Iben,

Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig anmeldelse! Så flott å høre at dere ble fornøyde med vasken og vil anbefale oss videre.

Ha en strålende dag videre og riktig god jul! 🎄

Dusjen ble som ny.

Jeg fikk hjelp raskt. Fin kommunikasjon med firmaet om tid. Det var en krevende jobb for å fjerne mye kalk i dusj og på dusjvegger. Renholderen var dyktig og hyggelig. Dusjen ble som ny.

30 novembre 2024

Hei Lise,

Tusen takk for hyggelig anmeldelse og 5 stjerner. Så flott å høre at du ble så fornøyd med vask av badet ditt! Ønsker deg en strålende dag videre 😀

Effektiv og god vask

Jeg ble møtt av to svært hyggelige damer som kom presist til tiden og gjennomførte vasken svært effektivt og til høy kvalitet. Opplevde ingen problemer, med unntak av at 1 område som var bestilt vasket ikke ble det, men det ordnet kundeservice med fakturaen raskt og ødelegger ikke den positive opplevelsen jeg sitter igjen med.

16 novembre 2024

Hei Anne-Margrethe,

Tusen takk for hyggelig anmeldelse. Så flott å høre at du er fornøyd med tjenesten fra oss. Ønsker deg en strålende dag videre!

CityMaid HjemmeService

Leiligheten min var utrolig skitten

Leiligheten min var utrolig skitten, men skinte etter at Citymaid hadde vært her!

18 novembre 2024

Hei Kirsten,

Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig anmeldelse. Så flott å høre at du er fornøyd med tjenesten fra oss.

Flinke og bra rengjøring

Flinke, hyggelig og alltid presis. Veldig fornøyd med rengjøring. Kan sterkt anbefale disse!!

5 novembre 2024

Hei Torhild,

CityMaid HjemmeService

STYR UNNA CITY MAID TRONDHEIM!

STYR UNNA CITY MAID TRONDHEIM! Det er dessverre umulig å legge ut en anmeldelse med null stjerner. Mine foreldre, som er i 80-årene, overtok en leilighet hvor City Maid angivelig hadde utført en flyttevask som ved første øyekast så akseptabel ut. Det viste seg imidlertid ikke å stemme. Ved flytting av komfyr fant vi stivnet matrester nedover kjøkkenskap, smuler på gulvene. Skuffer og skap på kjøkkenet var skitne og flekkete. Det var fingermerker på skapdørene, og støv/rusk i vinduskarmer som dalte ned fra gardinene. Vi måtte vaske hele helga for ikke å forsinke flytteprosessen. Det var litt av en jobb.

2 novembre 2024

Risposta di citymaid.no

Hei Bjørg, og takk for at du deler din opplevelse.

Vi beklager på det sterkeste at kvaliteten på flyttevasken ikke holdt mål. Vi har en Kvalitetsgaranti fordi vi ønsker at alle våre kunder skal være fornøyde, og vi tar alltid tak hvis noe skulle være mangelfullt – uten ekstra kostnad eller bry for kunden.

Når slike tilfeller oppstår, ønsker vi å få beskjed så snart som mulig, slik at vi kan komme tilbake og rette opp uten ekstra kostnad. I dette tilfellet har vi ikke mottatt noen klage fra bestilleren etter at vasken var fullført, og vi fikk derfor ikke muligheten til å utbedre arbeidet før overtakelsen. Etter at vi ble gjort kjent med situasjonen, tilbød vi raskt å komme tilbake for å rette opp, men forstår at dere allerede hadde gjort jobben selv. Som et plaster på såret er vi derfor i dialog med deg om en kompensasjonsvask som kan benyttes før eller etter jul – når det måtte passe best.

Takk igjen for at du tok deg tid til å informere oss. Din tilbakemelding er viktig for at vi skal kunne forbedre oss videre.

CityMaid HjemmeService

Kvalitet på renhold og tjenester

Kvalitet på renhold og tjenester.
Dedikerte ansatte, og imøtekommende administrasjon. Anbefales.

4 ottobre 2024

Hei Torkel!

Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig anmeldelse. Ha en strålende dag videre! 😀

Effektivt, hyggelig, enkelt

Effektivt, hyggelig, enkelt. Veldig god opplevelse, aldri noe problemer med citymaid. Om det oppstår noe er de rask å svare og er veldig imøtekommende.

28 ottobre 2024

Hei Andrea

Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig anmeldelse. 😊 Ha en strålende dag videre!

Prima renhold og service

Gullende rent, skinnende blanke vinduer. Teamet er vårt
"dreamteam", hyggelige, vennlige og serviceinnstilt.
God og presis kontakt med kundesenteret.

23 ottobre 2024

Hei Einar,

Så flott å høre at du er fornøyd med tjenesten fra oss 😀 Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig anmeldelse. Ha en strålende dag videre!

CityMaid HjemmeService

Alltid så rent og fint når de har vært…

Alltid så rent og fint når de har vært på besøk hos oss. De leverer alltid god kvaltitet på arbeidet.

Hei Annette!

Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig anmeldelse. Så fint å høre at dere er fornøyde med tjenesten fra oss 😀 Ha en strålende dag videre!

Flott service

Rask oppfølging etter spørreundersøkelse. Hyggelig og god kundeoppfølging.

Hei Arve,

Takk for hyggelig anmeldelse. Så fint å høre at du er fornøyd. Ønsker deg en strålende dag videre 😊

CityMaid HjemmeService

Veldig godt å ha hjelp til rengjøring i huset.

Jeg er veldig fornøyd med damene fra City Maid som vasker hos meg. De er blide, hjelpsomme og vasker raskt og effektivt. Huset mitt er alltid skinnende rent når de er ferdige her.

9 ottobre 2024

Hei Jorunn,

Så flott å høre at du er fornøyd med tjenesten fra oss. Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig anmeldelse. 😀 Ha en strålende dag videre!

CityMaid HjemmeService

Følelsen av å komme hjem til rent hus

En annen pussig ting, er at vi kan dagen før sitte og tenke: "Det er jo ikke sååå skittent og støvete denne gangen", og så komme hjem etter at CM har vert der tenke "Jøss, det er jo skikkelig merkbart at de har vert her i dag".
DEN følelsen er det man får med CM

7 ottobre 2024

Hei Astrid,

Tusen takk veldig hyggelig anmeldelse og 5 stjerner. Så flott å høre at dere er fornøyde med tjenesten fra oss. 😀 Ha en strålende dag videre!

CityMaid HjemmeService

Citymaid gjør mitt liv bedre

Citymaid gjør mitt og min familie sitt liv bedre.
Vi har mye mer tid sammen og slipper å krangle om hvem som skal vaske huset.
Jeg har ikke angret en dag etter at vi startet opp for veldig mange år siden.

Hei Eli,

Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig anmeldelse. Så flott å høre at dere er fornøyde med tjenesten fra oss. 😀 Ha en strålende dag videre!

CityMaid HjemmeService

Detaljer du ikke selv tenker på

De vasket på plasser/detaljer jeg ikke tenker på i hverdagen også trenger et liten vask. Så dermed ble det en positiv overraskelse, og føltes som en god ekstra service

7 ottobre 2024

Heisan!
Tusen takk for hyggelig omtale og 5 stjerner! 😀 Så flott å høre at du er fornøyd med tjenesten fra oss og hadde en positiv opplevelse.

CityMaid HjemmeService

City Made har fantastisk gode…

City Made har fantastisk gode medarbeidere. De er super flinke og effektive. Deilig å komme hjem til et rent og pent hus🤩

3 ottobre 2024

Hei Veronica,

Så flott å høre at du er fornøyd med vasken fra oss. Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig anmeldelse! 😊