Glowie er hudpleie som faktisk funker. Vi ble lei av produkter med tomme løfter og skapte noe vi selv ville bruke med ingredienser man kan stole på og resultater man faktisk ser. Alt vi gjør handler om at du skal føle deg bra i huden din hver dag, ikke bare håpe på det. Ingen unødvendigheter, bare hudpleie som gjør jobben.
Norvegia
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Jeg bestilte produktet i håp om små resultater. I stedet fikk jeg store resultater

Risposta di Glowie
Huden min så veldig sliten ut før jeg begynte med Glowie Den var mørk, matt og livløs. Nå når jeg ser meg i speilet, ser jeg en glød og mykhet som ikke var der før. En venninne tok tak i ansiktet mitt og spurte hva som hadde skjedd med huden min. Jeg fortalte henne alt.

Risposta di Glowie
Venner spurte om jeg hadde byttet behandling. Jeg har bare byttet hudpleie

Risposta di Glowie
Jeg er 49 år gammel, og huden min mistet fastheten. Jeg begynte med Glowie, og innen en måned skjedde det noe Kinnene mine ser løftede ut. Huden min føles spenstig når jeg berører den. Folk på treningssenteret mitt spør meg stadig hva jeg gjør annerledes.

Risposta di Glowie
Ansiktet mitt føltes tørt før, men nå føles det behagelig hele dagen Endringen føltes gradvis, men merkbar.

Risposta di Glowie
Tenåringsdatteren min lånte Glowie-en min, og nå trenger jeg to flasker

Risposta di Glowie
Jeg fortalte ikke noen at jeg hadde startet en ny hudpleierutine. Vennen min la likevel merke til at huden min så lysere ut.

Risposta di Glowie
Jeg er 57, og huden min føles endelig som min egen igjen.

Risposta di Glowie
Jeg gikk ned mye i vekt i fjor, og ansiktet mitt så innfallent og eldre ut. Glowie hjalp huden min til å se fyldigere og mer næret ut. Det innfallne utseendet under øynene mine ble så mye bedre. Jeg føler at jeg har fått ansiktet mitt tilbake etter et virkelig tøft år.

Risposta di Glowie
Huden min føles mykere og ser sunnere ut for hver dag som går.

Risposta di Glowie
Min 55 år gamle hud trengte seriøs hjelp. Glowie ga den akkurat det. Fastheten kom tilbake sakte, men sikkert. Kjeveområdet mitt ser mer definert ut nå. Endringen er reell og synlig. Naboen min trodde jeg hadde vært hos hudlege. Det har jeg ikke. Bare Glowie hver dag.

Risposta di Glowie
Vanligvis slutter jeg raskt å bruke hudpleieprodukter, men dette har blitt en fast del av rutinen min.

Risposta di Glowie
De fine linjene rundt leppene mine har bleknet mye. Jeg er så fornøyd.

Risposta di Glowie
Jeg har brukt Glowie i seks uker nå. Hudteksturen min har blitt mye bedre, og tørrheten er stort sett borte. Jeg gir fire stjerner fordi jeg forventet litt mer oppstramming rundt halsen. Men ansiktet mitt ser virkelig bedre ut, så jeg vil fortsette å bruke den.

Risposta di Glowie
Emballasjen var enkel og litt presset under levering, men produktkvaliteten var utmerket.

Risposta di Glowie
Etter noen uker merket jeg at huden var glattere. Nå føles det unødvendig å bruke foundation.

Risposta di Glowie
I løpet av noen uker så huden min lysere ut og føltes fuktig. Selv folk rundt meg la merke til at ansiktet mitt så mer uthvilt ut.

Risposta di Glowie
Det beste jeg noensinne har kjøpt til huden min.

Risposta di Glowie
Jeg hadde ikke store forventninger, men Glowie overrasket meg. Etter noen uker så huden min mykere og jevnere ut. De tørre områdene rundt ansiktet mitt ble bedre, og nå bruker jeg mye mindre sminke enn før.

Risposta di Glowie
Ansiktet mitt ser lysere og glattere ut nå. Sminke sitter bedre, og jeg føler meg mer selvsikker når jeg går ut.