Bonbonland Recensioni

TrustScore 2.5 su 5

2,5

Vi har haft en dejlig dag i BonBon-Land De skal have stor ros for den måde, de håndterer gæster med handicap på. Hensynsarmbåndet fungerer rigtig godt, og det er nemt at finde ud af, hvor man skal... Leggi di più

I en tid hvor bonbon-land er i stærk modvind vil jeg lige slå et kæmpe slag for parkens måde at håndtere børn med handicap. Vi blev taget pænt imod. Vores handicap billet gav gratis in... Leggi di più

Besøgte BonBon-Land den 6. juli midt i sommerferien. På grund af regn var en stor del af forlystelserne lukket, hvilket vi til dels har forståelse for. Men parken valgte samtidig at holde adskillige s... Leggi di più

I bliver simpelthen nødt til at lave en grænse for hvor mange mennesker der kan komme ind i parken. Det virker som en ren pengemaskine. Har selv arbejdet der for 30 år siden og der var slet ikke det p... Leggi di più

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

41 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hvis man skal i BonBon-Land i…

Hvis man skal i BonBon-Land i efterårsferien skal man tá egen mad og drikke med, da de i parken har valgt at holde 90% af stederne der sælger forplejning lukket. Det resultere i, at man skal stå i kø i 15-20min bare for at få lov til at købe en kop kaffe eller lign.

Det skulle måske stå som en klar advarsel på hjemmesiden, at parken vælger at holde halvt lukket.

15 ottobre 2022

Perfekt service

Knap så heldig oplevelse, men helt eminent service.

Kom ind med en kammerat, men vi var begge for store til at kunne sidde i nogen af forlystelserne, da vi spurgte om vi kunne få refunderet vores penge fik vi dem alle tilbage uden nogen diskussion, super sted

1 ottobre 2022

Dårlig mad....

Min datter elsker at hun kan prøve så mange ting selv..

Men igår blev jeg skuffet, vi skulle have noget at spise. Vi vælger Den Blå And, 2 cheeseburger menuer. Vi for vores mad med det samme. Vi sætter os ned og de to bruger er bare ik varme, osten er helt stivnet og salten er helt slatten. Jeg gå så op og klager og viser min datters bruger, som hun ik vil spise, men ham som der betjener er på en måde ligeglade og sige han godt kan se den ikke ser så lækker ud...🤢😞😡

Fik ikke nogle ny bruger eller pengene tilbage...😞

Det hjælper jo ikke, at man laver masse af bruger og putter dem i varme skab...og så betaler man for sådan noget som der har stået 😞

22 agosto 2022

Dejlig dag i Bonbonland med børn og…

Dejlig dag i Bonbonland med børn og børnebørn lørdag, 13. aug. Vi har svært ved at få øje på alt det nedslidte, som mange skriver om. Vi så dejlige børnefarver overalt, og der virkede rent og pænt. Det er et utrolig hyggeligt sommerland med masser af fine blomsterbede og skyggefulde træer. Plæner med borde og bænke, hvor man kan spise sin medbragte mad eller lægge sit eget tæppe ud. Forlystelserne indgår naturligt i temaer og landskaber, så man ikke står i kø på et bart og afsvedet område. Vi så ingen forlystelser, der ikke virkede. Trods 30 ˚ i skyggen oplevede vi et muntert og nærværende personale, der var meget interesseret i børnene. Fin skiltning og passende antal toiletter.
To minusser: Alt for dyre is, og trækvognsudlejningen ligger ikke synligt og centralt. Den skulle ligge lige ved indgangen, så man ikke skal slæbe tingene så langt.
Men alt i alt en skøn dag, og vi kommer gerne igen!

14 agosto 2022

Kan absolut anbefales

Vi havde en fin oplevelse i Bonbonland i går! Alt virkede som det skulle, hyggelige og pæne omgivelser og en rar atmosfære. Gode muligheder for at finde et bord til medbragt frokost såvel i sol som i skygge selv om man naturligvis skal være lidt 'hurtig', når vejret er så godt. Denne park kan anbefales til en hyggelig dag med børn. Der er dog også rigeligt med forlystelser til voksne (og modige).

14 agosto 2022

Mig om mine 2 venninder blevet lovet at…

Mig om mine 2 venninder blevet lovet at få en hel spand vand ud over os i Bonbonland igår fordi vi havde det så varmt. Men det ku de ik holde så vi blev nød til at købe Is til 45 kroner det jo helt vandvitigt så hvis man skal derind og have noget skal man ihvertfald have en god sjat penge med.

5 agosto 2022

Pas på rabatkoder de er falsk reklame

Pas på rabatkoder de er falsk reklame, 5alm billetter koster her den 5aug 995,- indtaster man så den rabatkode man har på 25%rabat ja så bliver prisen 1045,-😳 forstå det hvem der kan!

Endnu være bliver det hvis man bestiller famile billetter hvor der er pizza og sodavand med i prisen, og man igen bruger sin rabatkode. Ja så bliver billetterne ændret til alm billetter uden at man bliver oplyst om det nogen steder og først ser det når man modtager sine billetter hvor der står "alm"

Ringer man så til bonbon land og spørg ind til det siger de bare at vi har nogen problemer med hjemsiden og man kan ikke bruge rabatkode til famile billetter, selv om siden selv spørg efter om man har en kode🤔

3 agosto 2022

Bondefangeri

Bondefangeri. Vildledende reklame. De lovede 30 % rabat. Intet om begrænsning, men når man gik ind under tilbuddet, så stod der med mindre skrift, at det kun galt fredag og lørdag. Det viste sig igen at være misledende, idet tilbuddet kun galt hverdage, men billetterne skulle bestilles enten fredag eller lørdag. Jeg bestilte billetter til onsdag, men fik ikke min rabat, idet jeg var blevet ret forvirret. Jeg kontaktede Bon Bon Land på mail og telefon. De ville ikke give mig mine 30 %, men indrømmede at det var forvirrende. Mange havde misforstået reklamen.

Så mener jeg, at man så må gå ind og tage ansvar og tage konsekvenserne, men det ønskede Bon Bon land ikke. De gled meget af på mine spørgsmål og har stadig ikke svaret på min sidste mail.

Virkelig dårlig service. På grænsen til de scam, man oplever via FB. Jeg har intet respekt for den måde Bon Bon land har taklet sagen på.

2 agosto 2022

En Super tilfredsstillende oplevelse

En Super tilfredsstillende oplevelse. Nu har jeg gennem de sidste mange år, kun hørt om hvor “nedslidt” Parken er ?

Jeg var her sidst for 4 år siden !

Der er en kolossal positiv udvikling siden sidst 🌟🌟🌟🌟🌟

En pæn og indbydende Park med masser af gode forhold og flinke medarbejdere - Parken fremstår virkelig flot og denne Søndag med rigtig mange besøgende.

31 luglio 2022

God oplevelse

Venligt personale og forholdsvis korte køer i parken hele dagen. Svend Svingarm var dog lukket, og forlystelserne kunne godt bruge en omgang olie og ny maling, men alt i alt en god oplevelse.

30 luglio 2022

Rigtig god underholdning for pengene

Rigtig god underholdning for pengene. Svend Svingarm var ikke i brug men ellers var alle andre forlystelser virksomme. I betragtning af at vi var midt i højsæsonen på en dag med høj solskin var der acceptable køtider og parken virkede ikke overfyldt. Særlig kudos til herren der betjente Albatossen i dag - entusiastisk humørspreder! Iskøerne kunne godt afvikles mere effektivt men ellers fungerede alt superfint. Et kvalitetsløft til madmenuerne og så kan vi ikke ønske mere :)

28 luglio 2022

Penge ud af vinduet

Til den Pris, var det godt nok en skuffelse i torsdags, de fleste forlystelser var enten hel lukket ned eller periodevis lukket, åbne og lukket igen.
Virker meget misvedligeholdt.

26 luglio 2022

Jeg ville give Bonbonland 5 stjerner

Jeg ville give Bonbonland 5 stjerner! Vi har ikke været der i mange år. Men jeg må sige det er langt bedre end jeg havde husket/regnet med. SÅ søde medarbejder! Alle har været så børnevenlige og imødekomme. Virkelig kæmpe thumps up! Ikke særlige lange køer, både til mad og karuseller, til trods for vi er i uge 29!. Gode spisesteder, karrusellerne har fået en opgradering, og pæne natur arealer med pænt græs og blomster, vi sad og spiste frokost. Så kæmpe anbefaling herfra!

25 luglio 2022

Skuffende...

Skuffende...
Magel på vedligehold generelt kombineret med at halvdelen af forlystelser var lukket eller periodevis lukket...
Bestemt ikke pengene værd..

22 luglio 2022