Bonbonland Recensioni

TrustScore 2.5 su 5

2,5

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Vi har haft en dejlig dag i BonBon-Land De skal have stor ros for den måde, de håndterer gæster med handicap på. Hensynsarmbåndet fungerer rigtig godt, og det er nemt at finde ud af, hvor man skal... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

I en tid hvor bonbon-land er i stærk modvind vil jeg lige slå et kæmpe slag for parkens måde at håndtere børn med handicap. Vi blev taget pænt imod. Vores handicap billet gav gratis in... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Besøgte BonBon-Land den 6. juli midt i sommerferien. På grund af regn var en stor del af forlystelserne lukket, hvilket vi til dels har forståelse for. Men parken valgte samtidig at holde adskillige s... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

I bliver simpelthen nødt til at lave en grænse for hvor mange mennesker der kan komme ind i parken. Det virker som en ren pengemaskine. Har selv arbejdet der for 30 år siden og der var slet ikke det p... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

41 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Positivt overrasket

Positivt overrasket.
Første gang vi besøger parken og var ærligt lidt spændte på kvaliteten og om mine børn var for store. Men vi blev glædeligt overrasket, pænt, hyggeligt og med forlystelser til alle aldre.
Det eneste “negative” var lang kø ved is, hvilket var fair nok, da vi kunne se de var nyansatte.

14 luglio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Super oplevelse trods 2 timers massiv…

Super oplevelse trods 2 timers massiv regn.
Når man tænker hvad prisen er for indgang og at alt mad og drikke kan medbringes hjemmefra så er det på ingen måde dyrt!
Den person som står for at ansætte unge mennesker skal have lønforhøjelse! Super veloplagte unge mennesker unden deres mobiler fremme, gjorde deres bedste ved eventuelle problemer og bare generelt energiske og udadvendt 👌
Bonbon butikken skuffet dog lidt... for mange "brands" som ikke høre til i dette univers - man skulle arbejde mere med at køre egne mærker og bamse slik ect. Skuffende at de boliser der sælges i løs salg ikke engang er jeres eget.
Alt i alt en super oplevelse - vi kommer igen.

10 luglio 2023

Overstået glanstid

Parken virker til at have overstået sin glanstid, og den er ikke ældet vel.
Var i Bonbonland efter omkring 20 år med min 5 årige nevø, det virker til at flere forlystelser trænger til en kærlig hånd, vandrotten gik i stykker mindst 2 gange, kragetræerne var på halv kapacitet og den gik i stykker lige som vi sad i den.
Skildpadden virkede ikke, men de testede den uden passagerer mens vi var der.
Man undrer sig over hvad de bruger de 9 måneder parken plejer at være lukket på, de har heller aldrig formået at få deres søer til at ligne andet end en mose fuldt med grønt snask.
De har stadig en del ting som er interessante for forskellige aldre, så det er ikke helt håbløst, men forbered dig på at blive mødt af mange pay 2 play gøglerting som man ville møde på et marked, og de virker til kun at have ansatte i alderen 15-25 år i hvert fald til at betjene forlystelserne og sælge ting.
Det tyder på at det at lave penge på deres gæster for minimale udgifter er blevet deres model fremfor at sætte gæsternes oplevelser i fokus.

Valutata 1 stelle su 5

Manglende sikkerhed og lukkede forlystelser

Skulle ha en hyggelig tur med børnebørnene .
Skildpadden var lukket ,men kørte rundt !!!
Vandrotten gik i stykker 3 gange i løbet af 5 timer .
Børnebørnene nåede aldrig at prøve den trods de stod i kø sammenlagt i mere end 2 timer !!!
Dagen sluttede med at vi bedsteforældre overværede en ulykke i Ormen.
En medarbejder der passer Ormen, giver 2 børn lov til at løbe ved siden af Ormen mens den er i fart ,og fyldt halvt med børn.
Den ene dreng falder og skriger og får benet i klemme mellem gang og ormen.
Medarbejderen får stoppet forlystelsen ,og der tilkaldes vagter.
Der går en halv time og der kommer en BonBon skraldevogn og køre drengen og hans mor væk !
Sikkerhed er under al kritik .
Ingen ambulance eller politi blev tilkaldt .
Efterfølgende henvendte vi os i kundeservice hvor vi klagede ,men som kompensation kunne vi få en is !
Kommer ALDRIG mere i BonBon land.
Forlystelserne er nedslidte trods de reklamerer med de har overskud i regnskaberne !

Valutata 1 stelle su 5

Ulykke som burde være politi anmeldt

Kunne jeg give denne park 0 stjerner, så gjorde jeg det.

Totalt rystet over at en medarbejder kan finde på at lade børn løbe rundt i en karrusel imens den er i gang.
Dette endte da også skidt, da en dreng falder og får benet ned imellem karrusellen (Ormen).

Drengen blev kørt væk på en skraldebil og vidner blev bare viftet væk som om intet var sket!

Vi gik op i informationen og fortalte vores kedelige oplevelser og fik afvide at vi kunne få en gratis is...

Hvad er det for en måde at håndtere den slags situationer!

Sikkerheden er under al kritik.
Vand-rotten som stoppede med at virke 3 gange inden for få timer, hvor folk måtte hjælpes ud.

Og skildpadden som heller ikke virkede under hele besøget.

Rystende oplevelse ikke mindst for vores børn som også overværede hændelsen.

Prisjungel

Købte vores billetter og fik 30% rabat online; jeg gav kr. 216,50 pr. billet, skulle bruges 4/7 2023.
Desværre var der en der blev syg og ikke kunne tage med. Ved kassen i BonBon land spurgte jeg om billetten kunne refunderes. Blev henvist til deres kundeservice der oplyste, at jeg ikke kunne få mine penge retur. Billetten kunne anvendes en anden dag med et tillægsgebyr på ml. 30 og 50 kr!!
Det er en ren prisjungel at finde ud af deres priser. De annoncerer i øjeblikket med indgang til kr. 199,00, når man går ind og ser, hvad man skal betale, er prisen en helt anden end opgivet i deres annonce. Desuden blev der udleveret billetter ved kassen, som vi kunne give venner og familie, de kunne så komme ind for en særpris til kr.189,00!!! Det er bare ikke iorden med alle de prisforskelle.
Desuden var vi ude for mange forlystelser der var lukkede. Strømsvigt oplevede vi også mens vi sad i Vildsvinet.Det var tordenvejr og man lukkede forlystelser, hvilket vi har stor forståelse for. Men generelt var der slet ikke gang i alle tingene.
Deres priser i parken er tårnhøje. Stod i kø til ishuset, efter en halv time opgav jeg og gik, kun to personer der betjente kunder. Prisen for en lille softice kr. 49,00. Et lille børnebæger med en klump is kr. 56,00.
Omkring klokken 17 virkede det som om, at det meste af BonBon land var lukket ned, selvom deres officielle åbningstid er 10-18.
BonBon land burde få styr på deres prissætning og deres forlystelser, så folk får en god dag uden at blive ruineret.

4 luglio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Ringe standart og flere forlystelser gik i stykker/ i uorden

Vi er kommet i bon bon land igennem
Mange år men det er blevet yderst faldefærdigt og 4 gange gik forskellige forlystelser i stykker imens vi stod og ventede - og personalet var kun unge mennesker til at “ passe på parken” det blev desværre vores sidste tur til bon bon land - alt alt alt for ringe standart !!!

6 luglio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Meget slidt, ikke pengene værd

Meget slidt, forlystelser lukkede efter en time pga af regn og torden, var længe om at starte igen, selv om det ikke regnede mere, de forlystelser som kostede penge lukkede ikke, flere forlystelser åbnede slet ikke æv æv en dyr oplevelse øv slet ikke pengene værd

4 luglio 2023

Familiepark.

Bonbon land er den mest komplette familie park. Området er flot, og personalet er yderst professionelle.
De gør gerne det ekstra, for at den enkelte gæst får en dejlig dag.

En park i økonomisk flot udvikling.

30 giugno 2023
Valutata 2 stelle su 5

Vi var af sted i går med to børn

Vi var af sted i går med to børn, og var kørt fra København for at give ungerne en dejlig oplevelse i børnehøjde. Vejret var noget møg, men det skulle ikke stoppe os, for som man siger…. Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Selvom vi var klar til en dejlig dag i regnvejr, så var I det ikke. Flere af forlystelserne var lukket pga. regnvejret, fordi “maskinerne brokkede sig”. Udvalget af madsteder er begrænset, og størstedelen af boderne med mad, spil osv var lukkede. Vi er taget af sted i en sommerferie periode, men det virker slet ikke som om, at sæsonen overhovedet er gået i gang. Allermest føltes det som at være der i en efterårsferie, hvor man bare lige åbner lidt tilfældigt op for en lille uges ferie. Det kan da ikke være rigtigt, at forlystelserne ikke kan holde til regn? Det kan de i andre parker. Meget er i hvert fald ændret siden, jeg var barn og havde det “skide skægt i Bonbonland”.

1 luglio 2023

Fantastisk dag

Vi var der lørdag den 27 maj.
Smilende og imødekommende personale.
Parken fremstod pæn og ren.
Generelt havde vi bare en god dag.
Vi frygtede det værste da vi læste alle anmeldelser herinde og turen fra Bornholm er lang, heldigvis tog vi chancen og alle børn og voksne hyggede sig og var der fra de åbnede til de lukkede 😀

27 maggio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Vi var inviteret i bon bon land af min…

Vi var inviteret i bon bon land af min bror, vi var et selskab på 27 voksne 12 børn, en tur der har været planlagt længe, som både voksne og børn havde glædet sig til i månedsvis, og en ret stor udskrivning for min bror, der både betalte vores indgang OG parkering.
Vi havde hørt at parken var blevet malet og renoveret, men ak og ve, det er så bare maling….
Der var hele 5 forlystelser der brød ned flere gange i løbet af dagen, med flere forskellige undskyldninger, det regnede igår, der er torden på vej, det er teknikken der driller , en gren stak ud over vandet ved Viktor vandorm ja okay det skulle jo være ordnet inden parken åbnede osv osv. Dagen var hyggelig og med medbragt mad og godt humør, men at betale entre var lidt ligegyldigt, vi kunne ligeså godt have taget på picnic nær en stor legeplads, for det var egentlig det børnene fik prøvet mest….
Nu kan jeg jo så læse her på trustpilot at andre har haft samme oplevelse med forlystelserne, det er sgu en ommer bon Bon land, det vidner om dårlig vedligeholdelse, og det kommer der jo aldrig noget godt ud af…. Vi kommer ikke igen på familietur, det er simpelthen en skuffelse…

17 giugno 2023
Valutata 1 stelle su 5

De tager fuld pris på en 3-årig som…

De tager fuld pris på en 3-årig som ikke engang er høj nok til at prøve børneforlystelserne. (120 cm) Forlystelserne bryder sammen konstant og i det hele taget virker parken som en rodebutik… Et dyrt og dårligt sted. Vi kommer aldrig igen…

17 giugno 2023

Skuffelse!

Jeg var i Bonbonland søndag d. 28/5 med mine to børn og veninde.. Vi glædede os med et gensyn med parken og alle de nye fine forbedringer vi havde læst om på nettet..

Til vores store ærgrelse er Bæverrafting ikke i brug før én time før lukketid, det er hvad der kan ske! Men derudover møder vi 3 andre forlystelser der pludselig ikke virker, som vi må vente timer på virker igen! (Rejen, sandormen og vandforlystelse i starten af parken) Det er bare så ærgerligt at køre 1 time for at komme frem til en park man forventer er blevet shinet op og kører tiptop, for så at opleve flere forlystelser der ikke virker.. Vi mødte mange frustrerede både gæster og personale!

Vi kommer ofte flere dage i træk, da vi alle hygger os hos jer.. Men denne dag, var virkelig ikke særlig positiv! Desværre..

28 maggio 2023
Valutata 5 stelle su 5

BonBonland har virkelig gjort et godt…

BonBonland har virkelig gjort et godt forsøg på at komme tilbage til en go standart
Personalet smilende og imødekomme og spurgte flere om der er noget de kunne hjælpe med
Tingene virkede alt var åbent
Og hele seks maskotter var ude.
Det var rart at se tingene var blevet malet og skiftet ud :)

20 maggio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Jeg har altid kommet der som barn…

Jeg har altid kommet der som barn sammen med min far.
Mine børn har været der nogle gange med mig, og nu køber vi årskort igen. Elsker at komme der. Det er så hyggeligt.
Jeg finder en ro nå man er der, og har altid huskede det som noget godt. Og synes jeg også den dag i dag. 😊
Synes det er hyggeligt selvom det er gammelt, det er ligesom i 90 erne 😊

14 febbraio 2023

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più