De siger at de har handicap politik, det gør at børn/unge med problemer med tålmodigheden ikke kan springe over køen medmindre de har deres ledsager med. Så det ødelægger deres selvtillid, da de ska... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg er meget skuffet over min oplevelse. BonBon-Land sælger billetter til fuld pris den ene dag, for så allerede dagen efter at sætte dem ned til 199 kr. Der er ingen mulighed for at få refunderet... Leggi di più
Vi har haft en dejlig dag i BonBon-Land De skal have stor ros for den måde, de håndterer gæster med handicap på. Hensynsarmbåndet fungerer rigtig godt, og det er nemt at finde ud af, hvor man skal... Leggi di più
I en tid hvor bonbon-land er i stærk modvind vil jeg lige slå et kæmpe slag for parkens måde at håndtere børn med handicap. Vi blev taget pænt imod. Vores handicap billet gav gratis in... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Penge ud af vinduet
Til den Pris, var det godt nok en skuffelse i torsdags, de fleste forlystelser var enten hel lukket ned eller periodevis lukket, åbne og lukket igen.
Virker meget misvedligeholdt.
Jeg ville give Bonbonland 5 stjerner
Jeg ville give Bonbonland 5 stjerner! Vi har ikke været der i mange år. Men jeg må sige det er langt bedre end jeg havde husket/regnet med. SÅ søde medarbejder! Alle har været så børnevenlige og imødekomme. Virkelig kæmpe thumps up! Ikke særlige lange køer, både til mad og karuseller, til trods for vi er i uge 29!. Gode spisesteder, karrusellerne har fået en opgradering, og pæne natur arealer med pænt græs og blomster, vi sad og spiste frokost. Så kæmpe anbefaling herfra!
Skuffende...
Skuffende...
Magel på vedligehold generelt kombineret med at halvdelen af forlystelser var lukket eller periodevis lukket...
Bestemt ikke pengene værd..
Godt og en sjov dag
vanddkamp med personalet🌞😊
Vi har haft den dejligste dag selv om det var varmt og der var em ungmedarbejder der så rigtig ked ud af at arbejde der så var det så hyggeligt og sjovt med vanddamp med personalet i bæveren. Det lang tid siden vi har haft så god en dag det gør virkelig meget hvormeget medarbejdere selv går op i deres arbejde og vil de besøgende. Så 1000 tak.
Vi skulle hele familien i Bonbon-land
Vi skulle hele familien i Bonbon-land, i alt 11 mennesker. Vi havde bestilt billetter i god tid på en dag, hvor billetterne kostede 199 kr. Dertil havde vi fundet en rabatkode på en rabatkode-gruppe, der gav 40%. Så billetterne havde kostet ca. 120 kr stk.
Da vi ankommer til indgangen bliver halvdelen af familien lukket ind uden problemer. Pludselig skal de resterende 5 vise ID på at de kommer fra Sverige for ellers gælder rabatkoden ikke. Intet sted på Bonbanlands hjemmeside står dette opført, ej heller da vi købte billetterne.
Vi skal altså købe nye billetter for at komme ind. De er ikke til at hugge eller stikke i.
Magen til dårlig oplevelse skal man lede længe efter. Vi har købt billetterne i god tro og føler os virkelig bondefanget. Vi får efterfølgende pengene tilbage for de oprindelige billetter, men det er jo en virkelig ringe handel, da vi oprindeligt havde billetter til 120 kr og så pludselig skal give 209 pr billet. Ydermere kunne vi have købt billetterne i sin tid med en anden rabatkode på 25%, hvis vi havde vist den på 40% ikke var gældende. Så ville vi have fået billetterne til 25% af 200, altså 150 kr pr billet.
Kundeservice blev selvfølgelig kontaktet, men de var virkelig rigide.
Så nu står vi tilbage med en følelse af virkelig at være blevet godt og grundigt snydt og slet ikke mødt i vores frustration. Her er det virkelig ikke “kunden har ret”. Tak for at starte en, hvad der skulle have været hyggelig familiedag, ud på en så dårlig måde - tak Bonbonland (ironi kan forekomme).
Spiste på Grill bar i Cowboy town
Spiste på Grill bar i Cowboy town. Hold da op en dårlig oplevelse. Deres burger falder fra hinanden og er mere tør ind i sahara. Spis aldrig der!!!!!!!!!
Overordnet en okay oplevelse
Overordnet en okay oplevelse, men vi var inde og spise på la fiesta, avokadoen i deres Taco toast var for gammel og smagte surt, vi fortalte det til en expident som intet gjorde ved det
Super kundeservice
Denne anmeldelse drejer sig ikke direkte om BonBon land (vi har ikke været der endnu) men om en af deres medarbejdere i kundeservice. Jeg bestilte sent fredag aften 4 biletter, men glemte at sætte dato på billetterne. Det resulterede i at billetterne var gyldige til den fredag der netop var ved at være overstået. Vi havde planlagt at skulle afsted mandag. Jeg ringede til BobBon land, da de åbnede lørdag morgen. Jeg fik fat i en meget sød medarbejder der hedder Laura. Hun fiksede min bommert i løbet af ingen tid. Det kalder jeg SUPER GOD kundeservice.
Ærgerligt at det nu er anden gang vi…
Ærgerligt at det nu er anden gang vi ikke har kunnet få mad hos Annas Mokka😔. Tænk, at der ikke er bestilt nok Nachos hjem når det er højsæson. Tænker umiddelbart at især Nachos må være ret let at opbevare for Jer. Ligeledes oplevede vi 3 forlystelser “sætte” ud. Slidt og i dårlig vedligeholdelsesstand. Øv øv.
Mest luskede sted
Mest luskede sted, så faldefærdigt og møg beskidt, mange af tingene virker ikke. Og det ligner noget, som skulle være lukket for flere år siden. Ikke nok med det, når man anmelder på deres Facebook side, så bliver alle der anmelder negativt blokeret og slettet deres anmeldelse. Det bedste råd, tag et hvilket som helst anden forlystelsespark.
Det trænger til vedligeholdelse
Det trænger til oprydning, maling og vedligeholdelse over det hele
Ellers en super god dag.
Synes priserne var ok inde i parken.
Vi var 9 personer afsted den 1 juli
Vi var 9 personer afsted den 1 juli, hvor vi skulle holde mit ene barnebarns fødselsdag deroppe. Vi blev desværre mødt af flere lukkede forlystelser pga tekniske fejl og de perioder hvor det regnede var der så endnu flere der var lukket. Ishuse er blevet en mangelvare. Vi er kommet der i flere år, men må erkende at det ikke er pengene værd længere.
Købte 5 billetter til fast dag torsdag…
Købte 5 billetter til fast dag torsdag aften for over 1200kr. For en mail fredag formiddag med et tilbud til 995kr .Ringer for at få rabatten men den vil de ikke give. Det er under al kritik. Tænker det bliver vores sidste besøg i Bonbon land. Kan se jeg ikke er alene om kritik
Vi havde en ganske hyggelig dag...men
Vi havde en ganske hyggelig dag...men
Havde købt billetter hjemmefra ti at lave slikkepinde. Ingen steder fremgår det, der kun er 4 faste tidspunkter, hvor dette er muligt og da vi er rige med forlystelserne og klar til at lave slikkepinde, kan ungerne bare få en lang næse
Eller vente 1.5 time
Vi forsøgte så at få pengene retur, men det var ikke muligt. Ej heller at få lov at ombytte billetterne til noget i slikbutikken
Det er sgu ikke i orden
Sørg for det er synligt , når I laver sådanne regler.
Altid en hyggelig dag i Bonbonland
Ville ønske det var nemmere at købe en slushice eller lignede uden man ska vente i over en time fordi en stakkels medarbejde ska lave 17 gammeldags is inden det blir ens tur 😅 Ellers et dejligt sted for børnene 😍 det er måske lidt nedslidt her og der, men det er børn komplet ligeglade med…
der er så slidt og beskidt
der er så slidt og beskidt, der mangler virkeligt en grundig oprydning , udlugning, maling og mange spande olie til at smøre alle forlystelserne
To voksne og to børn på 5 år.
To voksne og to børn på 5 år.
Vi var der torsdag klokken 1000. Indledningsvis troede vi, at der var mange gæster, da bus efter bus satte virkelig mange unger af.. Men men..Ingen kø ved indgangen og ingen kø ved forlystelserne. Flere steder kunne vi blive siddende og få tur efter tur.
Mødte kun søde og imødekommende medarbejdere.. måske handler det om, hvordan man møder dem? Måske handler det om, at de har indført, at hver medarbejder ikke længere skal stå ved den samme forlystelse i 8 timer?
Jeg kan læse, at der er meget utilfredshed med kø og priser til madsteder. Sådan er det tit i forlystelsesparker, hvor alle skal have mad på samme tid. Vi kom let ud over det ved at tage mad med hjemmefra. Et lille fif fra fif-kassen.Meget billigt og ingen kø..
Jeg har aldrig været i Bon Bon-land før. Ja der er meget, der er slidt. Men det er ikke anderledes end andre steder.
Tag mad med hjemmefra, kom fra morgenstunden, kom på en tørvejrs-dag og tag ja-hatten på. Så bliver det en fin oplevelse!
Aldrig mere bonbon land!
Aldrig mere bonbon land!
Jeg eller mine børn kommer aldrig mere til at sætte vores ben i bonbon land, ej heller købe deres slik.
Vi havde et par dage i forvejen købt familiebilletter inkl. frokost pizza til 1149kr. (plus 50kr. for parkering?)
Om morgenen da vi står op tjekker vi vejrudsigten, og kan se at DMI lover en byge eller 2 omkring kl. 11 og herefter regn sidst på eftermiddagen. Det tænker vi at vi kan leve med og er ved bonbon land da de åbner kl 10. Desværre er et af vores børns favoritter (vandormen og vandrotten gået i stykker og et par andre ting er under renovering).
Kl. 10.30 begynder de at regne og efter at havde stået i læ i et stykke tid, tjekker vi igen DMI, og deres vejrudsigt siger nu stort set uafbrudt regn. Ret skal være ret, og bonbon land skal ikke have skyld for DMIs elendige prognoser, men til gengæld er der nul stjerner til bonbon land for konduite, når man 1 time efter ankomst står med 2 gennemblødte børn og forhører sig om muligheden for at skyde billetterne til næste dag. Vi fik at vide at det kunne de umiddelbart ikke, men at vi kunne skrive en mail og så få svar i løbet af af dagen om det alligevel kunne lade sig gøre.
Svaret kom ret hurtigt og det var desværre negativt, så vi havde nu smidt 1200kr ud af vinduet for en halv times 'fornøjelse'.
Det er muligt at bonbon land lever op til deres egne regler og at vi ikke har noget at komme efter, men taget i betragtning af det usikre danske vejr og deres målgruppe, så tænker jeg at man mangler noget situationsfornemmelse.
Jeg kommer i hvert fald ALDRIG til at lægge så meget som 1 krone i deres kasse mere!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.