Vi kom 4 voksne og vores barnebarn på 2 år Vi bestilte 2 pizzaer, ingen bemærkninger de smagte godt, lige som det skulle være 1 børnemenu pomfritter og fiskefilet også okay 2 x 3 retters menu, s... Leggi di più

En aften med lækker middag på Cafeodora. Chefen er tilbage i køkkenet og kvaliteten er i top. Lækker pasta-ret og kyllingesalat. Sagfuldt og flot anrettet. Venlig og høflig betjening. Kan anbefales.... Leggi di più

3,1

Nella media

TrustScore 3 su 5

En aften med lækker middag på…

Venlig og høflig betjening.
Kan anbefales.

13 febbraio 2026

Det var dårligt

Vi var 5 personer ude og spise i dag, og det var var bare dårligt.
2 personer fik Kong Fiddes livret, som var nok til en. En fik Pasta Napoli som svarede til en lille forret. En fik Gyros og pommes frites som fyldte en halv tallerken og helt uden smag.
En fik wienerschnitzel som var mindre og tyndere end en rødspætte, men med masser af ærter.
Bare dårligt.

13 febbraio 2026

Kaos til mad, synd da der er potentiale

Vi kom 4 voksne og vores barnebarn på 2 år
1 børnemenu pomfritter og fiskefilet også okay
2 x 3 retters menu, super god forret som kom kort efter vi bestilte, men så gik vente tiden i gang, herfra gik der 1 time inden maden kom, vores barnebarn var blevet utålmodig og tiden mod sengetid kom tættere på det var her vi fik hovedretterne vores bøf var perfekt stegt, men havde ventet på det øvrige og var blevet kold ( sikke en skam, da det smagte dejligt)
Desserten var også god
Årsagen til den lave karakter, er kaoset i serveringerne også ved andre borde, frustrationerne bredte sig
Priserne var ikke discount, kun servicen

27 settembre 2025

Underbemandet og kaotisk

Cafeodora var et rigtig dejligt spisested engang. Men det var dengang. Nu stormer personalet forvirret rundt helt uden overblik. Vi havde bestilt bord og fik et, men efter 15 minutter havde tjeneren ikke vist sig endnu. Så vi gik igen - ligesom flere andre borde omkring os.

19 luglio 2025

Der kommer vi ikke igen

For 500 kr fik vi Spaghetti Fedeora, som var ok, Gyros med pommes og tzatziki, den mindste klat tzatziki jeg har oplevet at få serveret og tørt kød (lille portion). Vi fik desuden 1 fadøl som var ok og det mindste glas hvidvin som jeg har oplevet at få. Vi bestilte vand, men kunne ikke få det, da der ikke var flere kander (der var måske 5 borde der havde fået vandkander).
Tjeneren havde ikke overblik over i hvilken rækkefølge folk var kommet og hvem der så var “berettiget” til at bestille - kaos

17 luglio 2025

Ringe mad

Bestilte 3xsnitzel, 3xhavneskud og en gang bøf.
Og aldrig har jeg fået så dårlig mad.
Snitzlerne var små tører og seje, kartoflerne var ok der var dog kun hvad der svare til ca 2 mellem kartofler.
Bøfen var lille og sovsen smagte af pulversovs, med et eller andet ekstra i (måske spidskommen).
Fiskene blev serveret på rugbrød og de håndpillede rejer var på ingen måde håndpillede.
1400kr for dele hele var ca 1000 mere end der var værd.
Mit råd hold jer fra dem og læg jeres penge et andet sted

15 giugno 2025

En blandet fornøjelse

Vi bookede bord til kl 18.30, med forventning om at prøve den annoncerede “Pizza&Pasta Buffe’”
Ankom et par minutter før ,der var ingen betjening ved “baren” da vi kom ,dog kunne man både høre og se personale i køkkenet ,efter ca 10 minutter dukker der en ung mand op og vi bliver anvist et bord og der udleveres menukort
Vi studere udvalget af drikkevarer på menukortet ( vi har jo besluttet os for at prøve deres buffe’) og beslutter os for vand til fruen og øl til mig
Ingen går der en rum tid.
Der ankommer et andet par der ligeledes får anvist bord og udleveret menukort af den unge mand
Efter ganske kort tid vender den unge mand tilbage til de nyankomnes bord og modtager deres bestilling,det virkede lidt som om den unge mand havde glemt rækkefølgen, hvilket måske også var årsagen til at var en anelse forfjamsket da han langt om længe modtog vores bestilling
Drikkevarerne ankommer og så er det tid og kaste sig over “Buffe’n”
Det var egentlig et OK udvalg og det smagte også godt
Men måden det blev præsenteret på samt udvalg af råvarer kontra pris var langt under middel
Tror ikke det er en oplevelse jeg vil anbefale

5 novembre 2024

Kedelig oplevelse …

2 kopper kaffe to go i alm papbægre 70 kr. Kaffen tilmed tynd og uden smag.
Useriøst.
Desværre var vi på cykel og fandt en bænk et stykke væk og gad ikke køre tilbage.

15 ottobre 2024

Har lige siddet og ventet i 20…

Har lige siddet og ventet i 20 minutter, hvor både chefen selv og 2 tjenere, rendte rundt og serverede og tørrede bordene af på begge sider af os. Vi fik ikke leveret så meget som et menukort, eller det blev sagt goddag til os. Så vi gik igen - meget dårlig/ingen betjening ☹️

21 settembre 2024

Hold jer væk!

Vi tog på Cafe odora for at fejre min fødselsdag da vi tidligere havde fået virkelig god service og god mad. Det skulle vi aldrig have gjort! Vi fik drikkevarerne rimelig hurtigt, men det var der også fejl i. Der gik næsten en time før vi fik vores mad og så var det meste koldt og smagte virkelig dårligt! Samtidig var drikkevarerne blevet varme og kedelige. Vi påpegede flere gange at der gik lang tid og at flere andre borde der var kommet senere end os, fik deres mad. Én bestilte kong fiddes, men der gik 30 min før pomfritterne kom og der var sovsen kold. Én anden bestilte deres snitzel... den smagte så meget af smør at vi var usikre på om der overhovedet var noget kød.Vi valgte at gå og efterlade det meste af maden da den på det tidspunkt, var blevet uspiselig. Det skal siges at vi havde en lille mand på 2 år med, som naturligvis ikke er særlig tålmodig, så det undre mig at de ikke tænker så langt at vi fik maden hurtigt.

6 settembre 2024

Vi ventede længe på en virkelig kedelig oplevelse!

Vi ventede meget længe på maden. Havde det så været lækkert, og i overenstemmelse med menukortet kunne det have været ok. Vi fik stegt rødspætte, men ingen stegte kartofler og ingen citron-dildsovs, som der ellers står angivet som tilbehør, og fisken var branket. Andre fik wienerschnitzel, men ikke med lækre brasede kartofler som det hører sig til. Til gengæld var der stegt bacon, det har vi aldrig fået som tilbehør før. vi betalte for en kande isvand, og det vi fik var 3 glas vand uden is. Alt i alt en virkelig kedelig oplevelse. Vi har gennem årene jævnligt spist på Cafe Feodora, med noget svingende kvalitet, men denne gang blev den sidste.

10 agosto 2024

Dårlig oplevelse!

Dårlig oplevelse!

Vi besøgte stedet og vi må indrømme at det er tæt på den dårligste madoplevelse vi har haft. Vi betaler 500kr for to store stjerneskud og en cola. Vi ventede lang tid på vores mad, til trods for at vi var de eneste på restauranten. 3 gange måtte vi sende vores mad retur da den var mangelfuld og ikke indeholdte hvad vi havde bestilt. Skylden blev tørret af på “den nye medarbejder” som lige var blevet ansat. Generelt bare dårlig service. Som kompensation kunne vi få en lille cola…
Da vi endelig havde fået vores mad var det en smagsløs oplevelse, som på INGEN måde var prisen værd.

26 luglio 2024

Mærkeligt sted

Mærkeligt sted. Bestilte wienerschnitzel. Mindre udgave af en wienerschnitzel 10 små brasede kartofler, lidt ærter fyldte næsten ligeså meget som kartoflerne, 1 sovsekande med lidt smørløgs lignende sovs, ikke engang halvfuld til deling 2 portioner. Tror ikke vi spiser der igen hvis vi kommer på de kanter.

18 luglio 2024

Sur med meget sur smiley

Man skal jo give en stjerne, for at lave en udtalelse, men har lyst til at give ingen. I hvertfald en sur smiley.
Bestilte bord i forvejen - ved ankomst var der ingen bord reserveret. Vi måtte selv samle og hjælpe til med at få ryddet tidligere spisendes service væk og bord aftørring. Alt for fortravlet personale med tydelige svedpletter på tshirt og uglet klamt hår - uhygiejnisk ulækkert. 10 personer ventede på online bestilling ved døren.
Drikkevarer blev serveret 45 min efter bestilling og maden 2 timer og 15 min efter bestilling (3 pizzaer og en pastaret). Bestik måtte vi selv bede om, andre borde fik bestik efter maden var serveret.
Mindst 2 borde, som kom efter 1/2time- 45 min) os fik deres mad før os. Samtidig observerede vi, at flere gæster 10-15 styks forlod restauranten, efter at have ventet forgæves mindst en time, tilmed sultne børn. Et tysk par ventede mindst 1 time på servering og da de henvendte sig til personalet, var køkkenet lukket. Regning var plus 600kr og vi er faste kunder.
Aldrig har vi oplevet så forfærdelig betjening. Maden var middel, men sulten væk da vi endelig skulle spise. Der går lang tid før vi har lyst til at komme igen.
Organisatorisk bør online bestilling og siddende gæster i restauranten styres bedre og det ville være en god ide, at folk skal vente på at blive placeret, efter booking så personalet kan rengøre imellem. Evt afvise online bestilling hvis for mange kunder i restauranten eller informere folk om forventede ventetid ved ankomst/bestilling.

9 settembre 2023

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito