Ganske forfærdelig nachos m
Ganske forfærdelig nachos m. Kylling. Meget sparsom topping med kylling og ost. Tør og kedelig.
Hej, Jeg var på cafemagma igår og bestilte thors mjore med min kæreste og det smagte virkelig godt og den unge dreng der lavede det, jeg tror han hedder Adam eller Adem han var så flink mod os. Synes han burde at få mere få det arbejde han gør han ligner ung fyr som virkelig prøver sit bedste at tjene nogle penge så håber i ser det her.
Mvh Valdemar Adamsen
Nu kan jeg desværre ikke give nul stjerner, men kunne jeg det, så havde jeg gjort det. Ikke for maden, men for deres service.
Jeg har været der så mange gange i så mange år, og har altid rost Magma, også under coronatiden støttede vi op om dem, men jeg må sige, at jeg er dybt skuffet. Havde et gavekort på 800 kr, som jeg havde glemt at få med, når vi har været dernede. Ville så bruge det, men fandt ud af, det var udløbet for 12 dage siden. Dette fandt jeg tilfældigvis ud af ved at se på bagsiden. Jeg ringer derned, for at høre om der kan findes en løsning, men de er ikke villige til at finde en løsning. Gavekortet gælder kun et år, og er det overskredet, om det så bare er med en dag, så er det pengene ud af vinduet, får jeg at vide. Virkelig dårlig service. Jeg køber aldrig gavekort til Magma mere, og jeg vil under ingen omstændigheder anbefale andre at gøre dette.
Da jeg efterfølgende har erfaret, at andre har kunnet gøre brug af deres gavekort, selv om gavekortet var udløbet, så bliver det for mig en endnu ringere oplevelse med Magma.
Og nul stjerner, hvis det kunne lade sig gøre. Min hustru opdagede i dag, 18. aug. 2023, at et gavekort hun fik 13. aug. 2022, på kr. 800,-, og som var udstedt 6. aug. 2022, havde en udløbsdato på et år. Hun kontaktede Café Magma, men fik oplyst, at gavekortet var udløbet, og at der ikke var noget at gøre. Kun fordi Café Magma IKKE laver elektroniske gavekort med et digital kode e.l. kan de håndhæve deres ret til at erklære et gavekort ugyldigt, såfremt det er over et år fra udstedelse. Tjeneren oplyste endda, at hun g.d. Havde afvist et gavekort, der var udløbet dagen inden.
Efter at have gæstet Café Magma MANGE gange, må vi sige, at der HAR vi været. Lad endelig være med at købe gavekort hos dem -de tjener på kundernes glemsomhed og deres manglende service.
Vi gik ind for at få brunch lidt over 11.30. Det så lækker ud MEN maden var helt kold!! det eneste varme var den ny-lavede Æggekage. Vi gjorde opmærksom på det og fik at vide at der var skruet helt op for varmepladerne og hun lukkede døren tæt på buffeten. Derefter gik de ud og gen-varmede 3 ud af 8 fade. Samme mad som før var kold, bare varmet op i ovn eller Mikroovn. Pandekagerne var så tørre at man skulle tro de havde ligget siden i morges. I det helt taget en skuffende oplevelse.
Selve caféen/restauranten så fin ud udefra men indenfor ligner væggene noget der er ved at falde sammen.