Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Smukke smykker der ligner en million, men som er meget prisvenlige! Flere har kommenteret hvor flotte mine ringe er når jeg har dem på. Servicen er uovertruffen og altid hurtig levering. Jeg havde e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Smukke smykker til rimelige priser. Jeg måtte sende en ting retur på et tidspunkt, og det var så nemt at få hjælp til hvordan man skulle gøre og det var ingen sag at få hjælp, og tilbud om at få bytt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Var desværre så uheldig at mit armbånd gik i stykker efter få dage, ved kontakt sendte AB straks et nyt til mig. Dette kunne desværre heller ikke holde og uden nogen problemer fik jeg muligheden for... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Designer di gioielli
  2. Artigiano di gioielli
  3. Gioielleria

Scritti dall'azienda

Anne Brauner designer smykker i høj kvalitet og flot design Alle smykker er fremstillet i yderst høj kvalitet med et flot design - til hverdag og til fest. Derfor er grundmaterialet i alle vores smykker kirurgisk stål – også betegnet som 316L, som er 100 % allergifri. Kirurgisk stål er et utrolig robust og form stabilt materiale, og i modsætning til mange andre ædle metaller er det ridsefast. Smykke stenene ( Zirkonia ) har en flot glans og stor hårdhed, den fås i mange farver så vi designer smykkerne med en kombination af nordisk design og østens farve rigdom.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 85% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Smukke smykker der ligner en million

Servicen er uovertruffen og altid hurtig levering. Jeg havde et par ringe der havde mistet et par sten og de blev byttet uden den mindste diskussion om hvordan de var blevet brugt, hvor gamle de var osv. Alle mine andre smykker fra AB står som nye endnu (og ja, jeg kunne nok åbne min egen butik med den mængde jeg efterhånden har købt)
Jeg er KÆMPE fan og kan kun anbefale andre at handle her :0)

17 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Anne du har de super fede smykker og…

Anne du har de super fede smykker og flotte farver i ringe og øreringe og en service du giver
Kh Connie Udengaard

15 aprile 2026

Kære Connie,

Fantastisk service

Fantastisk service
Pænt pakket ind og hurtig levering
10 ⭐️ her fra

15 aprile 2026

Kære Mette,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med dine smykker og din oplevelse hos os.

Valutata 4 stelle su 5

Jeg har haft mange gode oplevelser med…

Jeg har haft mange gode oplevelser med AnneBrauner, men den sidste har jeg ikke været tilfreds med, kæden var gået over lige der hvor kæde og det man skal sætte øsken i, var flinke og sende mig en ny, men den var også i stykker på kæden, så nu tør jeg ikke købe en ny øvøv 🥲

8 aprile 2026

Kære Aase,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du generelt er rigtig tilfreds med din oplevelse hos os.

Send os endelig en mail på Info@annebrauner.dk angående din ødelagte halskæde, så skal vi nok hjælpe med en god løsning på det hele.

Flotte smykker

Igen har jeg modtaget nogle fantastiske smykker. De er til fulde prisen værd. Og så er det et sted, hvor der overhovedet slet ikke stilles spørgsmål, hvis der sker noget med smykkerne. Ex hvis en ring mister Sten.
Har kun ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ at give

9 aprile 2026

Kære Birgitte,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med dine smykker og din oplevelse hos os. Din tilfredshed er vores største prioritet, og det betyder meget for os at få sådan en positiv feedback.

Hvis du har nogen spørgsmål eller brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen!

Ørestikker

Har modtaget mine ørestikker, er super godt tilfreds med dem, så forsæt du det gode arbejde 👏

14 aprile 2026

Kære Ebba,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er super glade for at høre, at du er tilfreds med dine øreringe.

Valutata 5 stelle su 5

Det er ikke første gang jeg har handlet…

Det er ikke første gang jeg har handlet ved annebrauner.dk, men igen er jeg fuldt ud tilfreds med de smykker jeg købte.

7 aprile 2026

Kære Marianne,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du endnu engang er tilfreds med dine smykker.

Smukke smykker ❤️

11 aprile 2026

Kære Charlotte,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine smykker.

Valutata 5 stelle su 5

Smukke smykker til rimelige priser.

Smukke smykker til rimelige priser.
Jeg måtte sende en ting retur på et tidspunkt, og det var så nemt at få hjælp til hvordan man skulle gøre og det var ingen sag at få hjælp, og tilbud om at få byttet til et andet smykke, eller at få pengene retur

13 aprile 2026

Kære Marlene,

Service & smukke smykker

Jeg er i chok hver evig eneste gang jeg får et smykke ind af døren. Utrolig smukke smykker og dem jeg har er jeg utrolig glade for. Jeg fik byttet en fødselsdagsgave til et armbånd, som kom ind af min dør og jeg dør. Jeg bliver forelsket hver gang, da smykkerne er så ufattelig smukke også jeg elsker deres gode kundeservice.

Det er ikke sidste gang jeg handler eller ønsker mig ting ved Anne Brauner og det kan klart anbefaldes.

10 aprile 2026

Kære Camilla,

Valutata 3 stelle su 5

Ikke lige noget for mig.

Bestilte to armbånd på nettet d. 15. marts. Husker ikke hvor lang tid der gik før jeg modtog dem. Men jeg tog dem straks på.

Hvert armbånd lå i øvrigt i egen smykkeæske👍

Det ene armbånd er 18k guldbelagt, men jeg synes at guldfarven er for mørk (sammenlignet med andre guldbelagte smykker) og produktet ser for billigt ud.

Jeg bruger ikke armbåndene mere.

Siden mit køb er jeg blevet spammet med mails og sms'er. De sender desperat MANGE reklamer.

15 marzo 2026

Kære Manuela,
Vi er kede af at høre, at armbåndene ikke levede op til dine forventninger. Vores smykker er designet og fremstillet, så de matcher billederne og beskrivelserne på vores hjemmeside, og vi oplever generelt, at vores kunder modtager produkter, der lever op til dette.

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på Info@annebrauner.dk, så kan de nemt og hurtigt hjælpe dig med, hvordan du sender smykkerne retur, hvis dette ønskes.

I forhold til vores nyhedsbreve og SMS´er, så beklager vi, hvis det opleves som for meget. Man kan dog til enhver tid afmelde sig - dette hjælper vi også gerne med det.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Super god service ved reklamation

Super god service ved reklamation. Hurtig og tilfredsstillende løsning.

7 aprile 2026

Kære Henriette,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os.

Valutata 5 stelle su 5

Kan varmt anbefale ANNEBRAUNER smykker…

Kan varmt anbefale ANNEBRAUNER smykker de er så smukke, god kundeservice og hurtig levering

1 aprile 2026

Kære Gitte,

Endnu engang tusind tak for dine altid fantastiske anmeldelse!

Super smukke smykker

Super smukke smykker. Hurtig levering og en fantastisk kundeservice. Man kan altid få hjælp hvis man har brug for det. Når familien skal have smykker så det klart anne bruner de bliver købt.

31 marzo 2026

Kære Trine,

Tilfreds kunde

Jeg har købt mange smykker hos ANNEBRAUNER, altid tilfreds, både i forhold til pris, service, samt ikke mindst holdebare flotte smykker.
Linda

4 aprile 2026

Kære Linda,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med dine smykker og din oplevelse hos os. Din tilfredshed er vores største prioritet, og det betyder meget for os at få sådan en positiv feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Fem stjerner skal i har 🌟🌟🌟🌟🌟er meget…

Fem stjerner skal i har 🌟🌟🌟🌟🌟er meget meget tilfreds bliver ikke sidste gang jeg handler der

25 marzo 2026

Kære Yvonne,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os.

Valutata 2 stelle su 5

Jeg elsker ringene

Jeg elsker ringene, derfor 2 stjerner.
Men desværre har givet mig nikkelallergi som har givet mig store gener og betændte fingrer.

9 marzo 2026

Kære Alice,
Tak for din anmeldelse – vi er rigtig glade for at høre, at du elsker ringene 💛

Vi er dog meget kede af at høre om din oplevelse med gener. Vores smykker er fremstillet i kirurgisk stål, som generelt anvendes bredt – også i sundhedssektoren – og vi har ikke tidligere oplevet denne denne type reaktion som du beskriver blandt vores mange kunder. Når det er sagt, tager vi naturligvis din oplevelse alvorligt.

Du er meget velkommen til at kontakte os på info@annebrauner.dk, så vi kan se nærmere på din sag og finde en løsning sammen.

Yderst tilfreds

Jeg har købt adskillige smykker hos dig
Et armbånd gik stykker og her fik jeg byttet det til nyt
Jeg er yderst tilfreds, både med kundeservice dine priser og den gode service
Jeg kan varmt anbefale dig

17 marzo 2026

Kære Hanne,

Valutata 5 stelle su 5

Fine ting til små penge ♥️

Fine ting, gode tilbud, hurtig levering - TAK

18 marzo 2026

Kære Elsie,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine smykker og din oplevelse hos os.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più