Har købt smørrebrød der i dag, 65 kr stykket, de var så ringe, vi kan købe dem tre gange bedre ved vores Brugs. Troede vi skulle forkæle os selv, det er den største skuffelse uden lige.... Leggi di più

Den gamle kro. MEGA hyggelig. Vi sad i gardnerstuen, jeg kender en af opvaskerne personligt. Vi modtog ikke bestik, glas eller tallerkner, med noget snavs på. God mad, bøffen var dejlig, sovsen var li... Leggi di più

Helt utroligt kedelig og smagsløse julebuffet! Vi var en stor gruppe, der skulle nyde Den Gamle Kro’s Julebuffet med All inclusive. En kæmpe skuffelse! Buffetbordet helt uden hygge eller pynt…:... Leggi di più

1. Cibo, bevande e tabacco

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Den Gamle Kro i Gråsten er byens gode spisested gennem mere end 150 år.

• Slotsgade 6, 6300, Gråsten, Danimarca

• 1747.dk

3,0

Nella media

TrustScore 3 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Har købt smørrebrød der i dag

Troede vi skulle forkæle os selv, det er den største skuffelse uden lige.

Næsten 400 kr for 6 stk, ikke bedre end håndmadder.

Skal ALDRIG købe der igen, eller besøge dem.

Så hvis man vil betale total overpriser så skal man besøge Den Gamle kro i Gråsten

30 gennaio 2026

En trist oplevelse med meget dårlig…

En trist oplevelse med meget dårlig service. Vi, to voksne og to store børn. Til børnene var der syntetisk saftevand indeholdende aspartam, hvilket vores børn ikke kan tåle. (PKU) Vi betalte 250kr pr. Person, vi sad i den gamle krostue, det var det positive ved vores besøg. Tallerkner på størrelse med underkopper, med besked om, at vi måtte hente kage så mange gange vi ville. Jo tak! Det giver også motion at hente kage flere gange. Ikke nogen “historie” om kaffebordet og ingen introduktion om rækkefølge eller hvad der var hvad. Helt ærligt, det er og bliver “bare” et selvbetjeningskaffebord, uden nogen form for sdr.jysk sjæl. En meget skuffende og meget dyr oplevelse.

12 ottobre 2025

Dårlig service

Det startede med at vi godt måtte sidde udenfor, vi måtte dog ikke sætte flere borde sammen, selvom der ikke var fyldt op. Dernæst kunne man ikke bestille en Ægge-mad uden tomat. Ingen fleksibilitet omkring antal smørrebrød til de unge mennesker uden appetit. Virkelig ærgeligt at betjeningen fremstod inkompetent og uden evne eller mulighed for at yde en fleksibel service. Der er måske også godt nok når man læser de andre anmeldelser.. Kroen gik glip af en god omsætning.

7 agosto 2025

Meget dårlig madoplevelse

Kære Doris Pørksen Schmidt

Fruen og jeg besøgte ¨ Den Gamle Kro i Gråsten er byens gode spisested gennem mere end 170 år. ¨ på vores rundtur i Sønderjylland d. 4. juli, for at nyde vores frokost.
Indenfor sad 4 meget højt talende modne damer, og da personalet i 10 minutter ikke havde dæmpede dem lidt, flyttede vi udendørs.
To stykker med stegt sild, en rejemad og en pariserbøf.
Det hele kom samtidig.
Det er den tarveligste stegte sild vi har fået serveret i vores lange liv.
Køleskabskolde stykker uden smag, med et drys peberrod på.
Stegt sild i eddike kan købes færdige, lunes i ovn eller mikroovn, og med lidt bløde løg. Råvarepris ca. 5-6 kr. pr. stk. ( I tager 68 kr. for jeres ).
Rejerne var ok.
Pariserbøffen !!! Vi var bagud i vores rundtursplan, ellers var den sendt retur.
Bøffen var skorpebrændt på begge sider, og tørgennemstegt. Måske var det en genopvarmning, eller en færdiglavet for flere timer siden, men jeg ærgrer mig stadig over at jeg ikke bare sendte den ud igen. Trods en pilsner til maden, havde jeg brændt kulsmag i munden længe efter.
Jeg oplyste oplevelsen for den unge mand ved betalingen, og han oplyste at man altid gennemstegte bøffen, men den burde ikke være brændt.
( Der var nok også forsvundet noget af de 225g kød ved forbrændingen ).

Vi ses ikke igen
Claus Christensen

4 luglio 2025

Ringeste mad nogensinde !!

Absolut det ringeste mad vi nogensinde har fået !!! 165 kr. for en skamstegt hakkebøf, kartofler der til forveksling ligner glaskartofler og sovsen helt uden smag - gammeldags mad kan være ganske udmærket, hvis det er veltilberedt af ordentlige råvarer. Dette var ganske enkelt en skandale - hold jer væk !!!!!

7 aprile 2025

Har haft vores fars mindesammenkomst

Har haft vores fars mindesammenkomst
der.
Sådan en dejlig oplevelse og god betjening
Venlig betjening
Bollerne var dejlig og velanrettet og nok
Ikke på et tidspunkt oplevelse af at vi var i vej eller sad for længe

15 febbraio 2025

havde gæster fra Belgien og jeg huskede…

havde gæster fra Belgien og jeg huskede kroen fra gamle dage den var 100% ok men nu efter et åbenbart ejer skifte var det faldet til 0 % aldrig fået så dårligt mad hvor det halve ikke var med og lang ventetid og dårlig service. så nu er det slut med at komme der

25 agosto 2024

Fantastisk oplevelse at spise på Gråsten kro

Fantastisk oplevelse at spise på Gråsten kro, vi har spist der i to dage nu, og begge dage var med super god mad.
Hurtig betjening af to så fantastiske unge mennesker, der spørger ind til alt, det kunne andre steder lære af.
Og slut lige af med Mikkels irish coffee.
Kommer selvfølgelige igen, når vi er i Gråsten igen.

Hilsen fra Nordjylland Lotte/Jan

24 ottobre 2024

En tarvelig oplevelse

En gammel unik kro, men en tarvelig oplevelse. To friturestegte fiskefilet på et stykke toastbrød og en børne menu bestående af en ringe anretning - en virkelig skuffede servering. Alt så sjusket og tarveligt ud. Ingen ros herfra.

6 settembre 2024

Maden var ok men aldrig og det er…

Maden var ok men aldrig og det er aldrig har vi fået så dårlig service vi bestilte brød til at starte på det kom efter stegen kommentarer: “jeg har jo ikke fire hænder” 19.00 blev vi bedt om at bestille dessert for køkkenet lukker jo kl. 20.00 vi fik så desserten længe inden vi var færdig med stegen så da vi var færdig med stegen måttet vi selv rydde bordet vi så ingen i 50 min. før vi kl. 19.50 blev bedt om at betale selv om at stedet først lukker 22.00 vi kommenterede den manglende service kommentar: “beklager men vi har travlt” jeg vil kalde det dovenskab vi var to i restauranten der spiste. Jeg har selv været i restaurationsbranchen i 50 år og et godt råd, der findes folk derude der brænder for deres job så udskift udskift udskift
Steen

2 settembre 2024

Bestilte platte

Bestilte platte. Og en flaske hvidvin , bad om is vand til. Fik at vide det kostede 15 kr ekstra, ok, så rendte vi tør for is grundet varmen, bad jeg om mere. Is og en is spand, det havde de ikke, det korte af det lange er, jeg endte med og betale 80 kr for is, det er tyveri

16 maggio 2024

En virkelig unik helhedsoplevelse

En virkelig unik helhedsoplevelse: lige fra vi trådte ind ad døren følte vi os meget velkomne til en forkælelses aften. Maden var virkelig i top: Smukke anretninger og en smagsoplevelse, så englene måtte synge. Der kom hele tiden frisk vand på bordet, fin præsentation af tre forskellige slags brød-Det ene lækrere end det andet -smagte alle tre med delikat smør m flagesalt på. Fik en consume og en hummerbisque, Som var så fine mættende smagsoplevelser, Svinekæber møre som smør, smukt anrettet- og en super lækker dessert. Fantastisk betjening hele vejen igennem, der var pauser imellem retterne som man lige kunne nå at være klar til en ny smagsoplevelse. Et meget smukt sted med en skøn atmosfære. Vi kommer igen med kæmpe stor glæde. Det var hver en krone værd🏅

6 aprile 2024