Inductie combinatie gekocht zat geen stekker aanvast. Niet bepaald standaard maar goed was zelf nog wel te doen. Kwamen echter andere problemen naar boven. Gebeld lang verhaal in het kort het inte... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Prima advies n.a.v. onze wensen voor de aankoop van een nieuwe Philips Oled Abnilight 65 inch tv, een Sonos Arc Ultra soundbar, een Sonos sub mini, ophangbeugels voor tv/soundbar, kabelgoot en kl... Leggi di più
Deur voor Siemens wasmachine weggebroken nieuwe Deur ca. 160 Euro Losse onderdelen besteld door boXXer Veendam En in elkaar gezet in de winkel; Kosten 70 Euro Bespaart; 90 Euro ! Dank voor de pr... Leggi di più
Bestelling is vlot opgepakt door Boxxer Lichtenvoorde. Het op dinsdag 26-05-26 bestelde product is na 2 dagen geleverd door DHL commerce. Ik heb het al gebruikt en het werkt prima. Voorlopig ben ik... Leggi di più
Scritti dall'azienda
BoXXer is dé plek voor iedereen die op zoek is naar betaalbare elektronica zonder gedoe. Wij geloven dat technologie voor iedereen toegankelijk moet zijn, en daarom zorgen we ervoor dat onze prijzen altijd scherp zijn. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe laptop, televisie, stofzuiger of wasmachine, bij BoXXer vind je het allemaal voor de beste prijs.
Bij BoXXer houden we het simpel: topmerken, lage prijzen, en service waar je op kunt rekenen. Wat wil je nog meer? Van de nieuwste gadgets tot vertrouwde klassiekers, wij hebben het in huis. Wat BoXXer uniek maakt, is dat we niet alleen een scherpe prijs garanderen, maar ook zorgen voor snelle en betrouwbare service. Bestel je voor 19:30? Dan heb je jouw bestelling bijna altijd de volgende dag al in huis! Geen wachttijden, geen kleine lettertjes – alleen snelle levering en scherpe deals.
Online voordelig, in de winkel nóg voordeliger – dat is ons motto. Bij BoXXer krijg je altijd extra korting als je jouw aankoop zelf komt ophalen in één van onze winkels. Zo bespaar je niet alleen op de bezorgkosten, maar krijg je ook direct een leuke extra korting mee. Win-win!
Ons team staat altijd klaar om je te helpen, of je nu online winkelt of een van onze fysieke winkels bezoekt.
Koningslinde 17, 7131 MP, Lichtenvoorde, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 45% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore

Risposta di BoXXer
Geweldige service, geloofwaardigheid en nauwkeurigheid met details van online aanbiedingen,
Dankjewel BoXXer

Zekker een aanrader!
Wasmachine keurig afgeleverd volgens afspraak met een eerlijke prijs
Ik kom zekker nog een keer terug!

Risposta di BoXXer
Goede dienst op tijd bezorgd met goede inlichting. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet van mv N. Abdel-Shahid

Risposta di BoXXer
Super gedaan en ook nog een zeer snelle levering. Super geholpen door 2 zeer vriendelijke mannen. Ze hebben de tv in mijn woonkamer geïnstalleerd.
Bedankt BoXXer!

Risposta di BoXXer
Snelle verzending. Makkelijk te bestellen. Duidelijke mail over het verzenden en de bestelling

Risposta di BoXXer
Nog nooit van jullie gehoord, maar dit was een uitstekende eerste indruk! Scherpe prijs, actuele voorraad en razendsnel in huis! Bedankt!

Risposta di BoXXer
They informed my delivery would come on a date so I took the day off from work to be available to receive it. They cancelled the delivery with Postnl without informing me and when I called him to know the whereabouts of my Tv they said they cancelled with Postnl and forgot to plan the delivery after it. Not even an apology for the inconvenience.

Risposta di BoXXer
Product was netjes op tijd geleverd.
Goede prijsverhouding met andere verkopers.
Erg tevreden over het product zelf.

Risposta di BoXXer
De bezorgdatum was wat rommelig, op de site stond bijv. voor half 5 besteld de volgende dag bezorgd. Dat zou dan vrijdag zijn maar ik kreeg een mail dat ze zaterdag zouden komen. Zaterdagmiddag kreeg ik een mail dat ze maandag zouden komen.
Maar voor de rest was alles prima!

Risposta di BoXXer
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.