Inductie combinatie gekocht zat geen stekker aanvast. Niet bepaald standaard maar goed was zelf nog wel te doen. Kwamen echter andere problemen naar boven. Gebeld lang verhaal in het kort het inte... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Prima advies n.a.v. onze wensen voor de aankoop van een nieuwe Philips Oled Abnilight 65 inch tv, een Sonos Arc Ultra soundbar, een Sonos sub mini, ophangbeugels voor tv/soundbar, kabelgoot en kl... Leggi di più
Deur voor Siemens wasmachine weggebroken nieuwe Deur ca. 160 Euro Losse onderdelen besteld door boXXer Veendam En in elkaar gezet in de winkel; Kosten 70 Euro Bespaart; 90 Euro ! Dank voor de pr... Leggi di più
Bestelling is vlot opgepakt door Boxxer Lichtenvoorde. Het op dinsdag 26-05-26 bestelde product is na 2 dagen geleverd door DHL commerce. Ik heb het al gebruikt en het werkt prima. Voorlopig ben ik... Leggi di più
Scritti dall'azienda
BoXXer is dé plek voor iedereen die op zoek is naar betaalbare elektronica zonder gedoe. Wij geloven dat technologie voor iedereen toegankelijk moet zijn, en daarom zorgen we ervoor dat onze prijzen altijd scherp zijn. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe laptop, televisie, stofzuiger of wasmachine, bij BoXXer vind je het allemaal voor de beste prijs.
Bij BoXXer houden we het simpel: topmerken, lage prijzen, en service waar je op kunt rekenen. Wat wil je nog meer? Van de nieuwste gadgets tot vertrouwde klassiekers, wij hebben het in huis. Wat BoXXer uniek maakt, is dat we niet alleen een scherpe prijs garanderen, maar ook zorgen voor snelle en betrouwbare service. Bestel je voor 19:30? Dan heb je jouw bestelling bijna altijd de volgende dag al in huis! Geen wachttijden, geen kleine lettertjes – alleen snelle levering en scherpe deals.
Online voordelig, in de winkel nóg voordeliger – dat is ons motto. Bij BoXXer krijg je altijd extra korting als je jouw aankoop zelf komt ophalen in één van onze winkels. Zo bespaar je niet alleen op de bezorgkosten, maar krijg je ook direct een leuke extra korting mee. Win-win!
Ons team staat altijd klaar om je te helpen, of je nu online winkelt of een van onze fysieke winkels bezoekt.
Koningslinde 17, 7131 MP, Lichtenvoorde, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 45% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Product besteld, wordt vervolgens niet geleverd en wacht al twee weken om geld retour
juist op tijd en netjes geleverd. bedankt voor de service

Risposta di BoXXer
Ik heb besteld, maar ik heb niks gekregen als jullie maken actie dan moet je me goed vooruit hebben

Risposta di BoXXer
Mooie prijs, snelle levering en goede communicatie. Kende deze zaak niet dus voelde als een gok maar zeker geen spijt van. In de toekomst indien nodig is dit mijn zaak geworden om bij te bestellen!

Risposta di BoXXer
Ehhh ... het product was er niet meer. Maar stond bij aankoop wel op de site. Dat is niet zo handig.
Ik kreeg wel snel m'n geld terug.

Risposta di BoXXer
Eufy item besteld en afgerekend. Na twee dagen bericht dat het niet geleverd kan worden.
Positief: zelfde dag "zorgen wij ervoor dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort" als de annuleringsmail de betaling retour op rekening.

Risposta di BoXXer
Waardeloos bedrijf op de website stunten met prijzen , ik bestellen en dan te horen krijgen dat de vraag zo groot was dat zij niet kunnen leveren

Risposta di BoXXer
Aanbieding besteld en uiteindelijk niet ontvangen, omdat er geen voorraad zou zijn.

Risposta di BoXXer
Mijn ervaring met Boxxer is helaas alles behalve positief!
Boxxer had een Eufy aktie lopen, en deze had ik gereserveerd via de eigen Boxxer site.
Ik wil deze de volgende dag ophalen, maar mij werd verteld dat mijn order geannuleerd was omdat de prijs niet correct zou zijn geweest. Dus ik vraag aan deze medewerker hoe gaan we dit samen oplossen?
We gaan helemaal niets oplossen want kijk maar in de kleine lettertjes werd doodleuk gezegd!
Dus heb ik een klacht ingediend bij de klantenservice, en daar werd verteld dat het product niet op voorraad was en ze niets voor mij konden doen.
Zelfs na mijn reactie dat het product vast wel weer op voorraad zou komen, kreeg ik géén enkele toenadering.
Dus de klantvriendelijkheid laat danig te wensen over.

Risposta di BoXXer
Ik kende het bedrijf niet maar door de reviews afgelopen zondag een camera besteld omdat er een goede korting op zat. Vandaag helaas een e-mail dat er onvoldoende voorraad was en het niet geleverd zal worden, ook niet later oid. Deze eerste kennismaking bestempel ik als zeer matig. Hopelijk wordt het geld nog teruggestort

Risposta di BoXXer
Op 02-02-2025 heb ik bij Boxxer.nl een product gereserveerd dat in de aanbieding was tijdens het weekend. Na de reservering heb ik telefonisch contact opgenomen met de winkel om het product op te halen. Tot mijn verbazing kreeg ik toen te horen dat er sprake was van een "systeemfout" en dat het product niet meer geleverd kon worden tegen de aanbiedingsprijs.
Daarnaast werd mij verteld dat het product niet meer op voorraad was. Echter, wanneer ik de website bezoek, zie ik dat het nog steeds te koop is, maar dan voor een hogere prijs. Dit voelt als misleiding en onbetrouwbare communicatie richting klanten.
Het is onacceptabel dat een bedrijf eerst een product aanbiedt, een reservering bevestigt, en vervolgens zonder geldige reden de afspraak niet nakomt. Dit soort praktijken wekt weinig vertrouwen en komt onprofessioneel over. Ik verwacht van Boxxer.nl een eerlijke en klantvriendelijke oplossing, namelijk levering van het product tegen de oorspronkelijk gereserveerde prijs.
Als er geen passende oplossing komt, zal ik overwegen om dit te melden bij de Consumentenbond of de Autoriteit Consument & Markt (ACM). Ik hoop dat Boxxer.nl zijn verantwoordelijkheid neemt en dit probleem snel oplost.

Risposta di BoXXer
Een Eufy SoloCam S340 besteld maar na 2 dagen bericht gekregen wegens onvoldoende voorraad bestelling geannuleerd.
Vind dit een slechte service.
Kan schijnbaar ook niet op een later moment geleverd worden.
Wichard Doorneveld

Risposta di BoXXer
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.