Valutata 1 stelle su 5

Inductie combinatie gekocht zat geen stekker aanvast. Niet bepaald standaard maar goed was zelf nog wel te doen. Kwamen echter andere problemen naar boven. Gebeld lang verhaal in het kort het inte... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Prima advies n.a.v. onze wensen voor de aankoop van een nieuwe Philips Oled Abnilight 65 inch tv, een Sonos Arc Ultra soundbar, een Sonos sub mini, ophangbeugels voor tv/soundbar, kabelgoot en kl... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Deur voor Siemens wasmachine weggebroken nieuwe Deur ca. 160 Euro Losse onderdelen besteld door boXXer Veendam En in elkaar gezet in de winkel; Kosten 70 Euro Bespaart; 90 Euro ! Dank voor de pr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bestelling is vlot opgepakt door Boxxer Lichtenvoorde. Het op dinsdag 26-05-26 bestelde product is na 2 dagen geleverd door DHL commerce. Ik heb het al gebruikt en het werkt prima. Voorlopig ben ik... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

6. Negozio di lavatrici e asciugatrici

Informazioni su BoXXer

Scritti dall'azienda

BoXXer - Dé lokale elektronica helden

Dé elektronica discounter van Nederland.

BoXXer is dé plek voor iedereen die op zoek is naar betaalbare elektronica zonder gedoe. Wij geloven dat technologie voor iedereen toegankelijk moet zijn, en daarom zorgen we ervoor dat onze prijzen altijd scherp zijn. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe laptop, televisie, stofzuiger of wasmachine, bij BoXXer vind je het allemaal voor de beste prijs.

Bij BoXXer houden we het simpel: topmerken, lage prijzen, en service waar je op kunt rekenen. Wat wil je nog meer? Van de nieuwste gadgets tot vertrouwde klassiekers, wij hebben het in huis. Wat BoXXer uniek maakt, is dat we niet alleen een scherpe prijs garanderen, maar ook zorgen voor snelle en betrouwbare service. Bestel je voor 19:30? Dan heb je jouw bestelling bijna altijd de volgende dag al in huis! Geen wachttijden, geen kleine lettertjes – alleen snelle levering en scherpe deals.

Online voordelig, in de winkel nóg voordeliger – dat is ons motto. Bij BoXXer krijg je altijd extra korting als je jouw aankoop zelf komt ophalen in één van onze winkels. Zo bespaar je niet alleen op de bezorgkosten, maar krijg je ook direct een leuke extra korting mee. Win-win!

Ons team staat altijd klaar om je te helpen, of je nu online winkelt of een van onze fysieke winkels bezoekt.

Bezoek onze website

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 45% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

4,2

Tutte le recensioni

24 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Prima en verzorgde levering van…

Prima en verzorgde levering van bovendien een super goed product tegen de scherpste prijs die ik kon vinden. Doe zo verder!

3 gennaio 2025

Risposta di BoXXer

Bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij dat je tevreden bent met de levering en het product. We blijven ons best doen om de scherpste prijzen en beste service te bieden!

Super snel geleverd

Super snel geleverd.
Mooi chromebook erg blij mee.

Risposta di BoXXer

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je blij bent met je Chromebook en de snelle levering. Veel plezier ermee

Valutata 5 stelle su 5

Een winkel met een bijzonder goede…

Een winkel met een bijzonder goede klantenservice en een interessant assortiment.

Risposta di BoXXer

Bedankt voor je fijne review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en ons assortiment. Hopelijk mogen we je snel weer helpen!

Uitstekende communicatie

Product zoals omschreven, prettig contact met de klantenservice en uitstekende informatievoorziening rondom de bezorging.

6 gennaio 2025

Risposta di BoXXer

Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat het product aan je verwachtingen voldoet en dat je tevreden bent over onze klantenservice en bezorginformatie.

Valutata 5 stelle su 5

Winkel om terug te komen

Netjes duidelijk goede prijs fijne thuisbezorging snel reageren als je ze mailt chapeau

6 gennaio 2025

Risposta di BoXXer

Wat een mooie review, dankjewel! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, en prijs. We staan altijd voor je klaar!

Valutata 1 stelle su 5

Op zondag een Hisense tv besteld

Op zondag een Hisense tv besteld, maandag er nog een mail gestuurd over wanneer hij geleverd word ,werd gezegd dat hij verzendklaar gemaakt is, krijg ik dinsdag ochtend pas een mail dat hij woensdag geleverd word, dus moet nog weer een vrije dag opnemen, terwijl ze op de site hebben staan voor 19:30 besteld, morgen in huis.
Maak dan ook die belofte waar of haal het van de site.
WAARDELOOS GEREGELD, IK BESTEL NOOIT WEER WAT HIER

Non scritta su invito

Risposta di BoXXer

Dank voor uw bericht en uw eerlijke feedback. We begrijpen dat dit een vervelende situatie is, zeker als u extra vrije tijd moet inplannen voor de levering. Onze excuses hiervoor.

Voor grote tv’s en witgoed, zoals in de betreffende advertentie vermeld, hanteren wij een aangepaste leverbelofte: Vandaag besteld, is vandaag verzonden. Bestellingen in het weekend worden op maandag verzonden. We begrijpen dat dit anders is dan bij kleinere producten, waar de belofte wel gewoon, voor 19:30 besteld, morgen in huis geldt.

Het spijt ons dat dit niet duidelijk genoeg gecommuniceerd is op het moment van uw bestelling. We zullen uw feedback bespreken met ons team om te kijken hoe we onze informatievoorziening kunnen verbeteren.

Nogmaals excuses voor het ongemak.

Ze doen wat ze beloven

Ze doen wat ze beloven, het bestelde artikel werd de volgende dag afgeleverd en het bestelproces was zeer overzichtelijk

2 gennaio 2025

Risposta di BoXXer

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles naar verwachting is verlopen. Daar doen we het voor!

Tevreden

Tevreden! Goede klantenservice

Risposta di BoXXer

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent en dat de klantenservice goed heeft geholpen.

Valutata 4 stelle su 5

De bestelling is makkelijk gegaan

De bestelling is makkelijk gegaan, en in goede levering bezorgd.

30 dicembre 2024

Risposta di BoXXer

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles soepel is verlopen en de levering naar verwachting was.

Snelle levering volgens verwachting

Snelle levering volgens verwachting. Verder moet de laptop nog goed gebruikt worden om te kunnen beoordelen

30 dicembre 2024

Risposta di BoXXer

Bedankt voor je review! Fijn dat alles naar verwachting is verlopen. Veel plezier met je aankoop!

Valutata 1 stelle su 5

Leveren eerst kapotte tv daarna met…

Leveren eerst kapotte tv daarna met veel moeite omgeruild nu 4 maanden later streep in beeld klantenservice gemeld totaal geen reactie maar wel mail hoe was onze service dit is slecht tevens service van boxer Krommenie is zeer slecht tot het onderdruk zetten van klanten om andere tv te nemen terwijl ik koop wou ontbinden nu 4 maanden zelfde probleem al geen reactie meer.

2 gennaio 2025
Non scritta su invito
Valutata 1 stelle su 5

Heb alles behalve 1 ding ontvangen…

Heb alles behalve 1 ding ontvangen zeggen dat ze hebben geleverd maar is niet zo.

27 dicembre 2024

Risposta di BoXXer

Bedankt voor je bericht! Wat vervelend dat je één product mist. We willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen. Zou je een mailtje kunnen sturen naar klantenservice@boxxer.nl? Vermeld daarbij je bestelnummer, dan kijken we het direct na. Als er iets ontbreekt, sturen we het graag na. Onze excuses voor het ongemak!

Valutata 5 stelle su 5

Ontzettend snel geleverd (zelfs tijdens…

Ontzettend snel geleverd (zelfs tijdens de drukte van de feestdagen). Goed verpakt en heel fijn dat je kunt kiezen om in 3 termijnen te betalen

19 dicembre 2024

Risposta di BoXXer

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de snelle levering en de betalingsoptie je goed bevallen zijn. Veel plezier met je aankoop!

Heel goed

Heel tevreden

24 dicembre 2024

Risposta di BoXXer

Dank voor de vijf sterren beoordeling en fijn dat je tevreden bent. Veel plezier met de aankoop!

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering, goed product.

Risposta di BoXXer

Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering en het product. Veel plezier ermee!

Valutata 5 stelle su 5

Ze hebben een hele goede service

Ze hebben een hele goede service. Leveren op tijd. En snel contact.

Risposta di BoXXer

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service, levering, en snelle communicatie. We staan altijd voor je klaar!

Bezorging duurt nu al bijna een week

Bezorging duurt nu al bijna een week
Geen enkele communicatie vanuit Boxxer.
Zijn erg slecht in communiceren!
Zou mijn spullen niet nog een keer daar bestellen.

Beste David,

Dankjewel voor je bericht, al vinden we het natuurlijk jammer om te horen dat je zo’n ervaring hebt gehad. We hebben even gekeken en zien dat je bestelling op maandag direct is verzonden en dat DHL op 24 december een poging heeft gedaan om te bezorgen. Helaas was er niemand thuis, waarna het pakket naar een pakketpunt is gebracht. Door de drukte rondom de feestdagen heeft DHL het pakket opnieuw moeten sorteren, maar we zien dat het inmiddels is afgeleverd op het gekozen pakketpunt.

We begrijpen dat dit een vervelende situatie is, zeker rond deze drukke periode. Onze excuses voor het ongemak! Voor vragen over de status van je zending kun je altijd de Track & Trace gebruiken die je van DHL hebt ontvangen of ons een berichtje sturen.

We staan klaar om te helpen!

Team BoXXer

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più