Vi har et gavekort på 500 kr fra bornholmtours fra 2019. Men pga corona blev det sat i bero på ubestemt tid. Nu opdager vi, at firmaet er overgået til Novasol, dem ringer jeg til og får at vide jeg s... Leggi di più

Casa Blanka, Gudhjem är allt du behöver på din vistelse. Välordnat och perfekt service för en fin upplevelse, både inne och ute. Bra läge med fantastisk utsikt. Lugn och ro. Centralt och nära till res... Leggi di più

Schon oft haben wir über Bornholmtours gebucht und waren immer 100 % zufrieden. Die Reaktionszeit auf e-Mails ist extrem kurz und Änderungen im Vertrag können immer noch kurzfristig eingebracht we... Leggi di più

Perfekt fra start til slut. Et tilstoppet afløb ved ankomsten blev efter telefonisk henvendelse renset samme dag. Dejligt hus med alle faciliteter i rigtig god stand. Vi oplevede i gennemsnit ca. 1... Leggi di più

1. Agenzia di affitto di case vacanze
  2. Casa vacanze
  3. Tour operator
  4. Appartamento vacanze
  5. Noleggio vacanze

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Hos BORNHOLMTOURS kan du vælge feriebolig indenfor øens største og bredeste udvalg. Der er noget for enhver smag i vores sortiment, og vi stiller gerne vores store erfaring til rådighed, så du får valgt den helt rigtige ferie.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

2098 recensioni

God service

God service - slet og ret.
Vi havde ikke fået bestilt linnede pakke, men fik det gjort lørdag uden for normal åbningstid, så det var klart søndag hvor vi ankom.

19 luglio 2021

Vi anbefaler Bornholmtours :)

God hjemmeside med fin oversigt over ferieboliger. Boligen levede op til beskrivelsen, og overraskede kun positivt. Super og passende informationsniveau frem mod afrejse.
Mange relevante tilkøb, som vi dog ikke benyttede os af.
Vi benytter gerne Bornholmtours igen

19 luglio 2021

En serviceinstans

En serviceinstans, som gør rigtig meget for at hjælpe deres gæster. Når der dog er et hus, som svigter og er så udtjent, at håndværkere konstant skal til - ja så bliver det for meget og svarene kortere eller ingen kommunikation - blot håndværker dukker uanmeldt op.
Kan dog anbefale dem, trods dette. At hus ikke lever op til reklame må vel falde tilbage på ejer!?

16 luglio 2021

Hej Jane,
Tak for din venlige anmeldelse.
Vi er kede af at sommerhuset ikke levede op til forventningerne, som vi er i dialog med ejer omkring.
Håber at se dig på Bornholm igen.

Feriecenter Rutsker

Feriecenter Rutsker, en oplevelse ud over det sædvanlige. Stedet bære præg af at være slidt og dårligt vedligeholdt. Værelset levede ikke op til det som vi havde forventet ud fra bestillingen, og det var jo ikke billigt. Spa badet virkede ikke i den ene side og det var utæt, en kæmpe sø på gulvet når det blev tømt. Og så mange håndklæder havde vi heller ikke. Stort set alle aktiviteter var ned lukket, godt nok fik Corona skylden men.... Selv en pølsetang til den fælles grill var umulig at finde. Vi vil i hvert fald bruge tid på at overveje om det er besværet værd en anden gang.

13 luglio 2021

Hej Peder,
Tak for din anmeldelse. Vi tager naturligvis din kritik til efterretning, som vi vil undersøge nærmere.
Vi opfordrer alle feriegæster til at kontakte os under opholdet, hvis de oplever fejl og mangler i ferieboligen. Vi rykker gerne ud og udbedrer disse, for selvfølgelig skal tingene være i orden.
For en god ordens skyld vil jeg afslutningsvis nævne, at vi har mange gæster, der er tilfredse med standarden på Rutsker Feriecenter.
Jeg beklager, at stedet ikke levede op til jeres forventninger, men håber I trods alt havde en god ferie på Bornholm.
Vh. Carsten / Bornholmtours

Fantastisk godt fungerende booking og afregning.

Vi lejede et stort sommerhus på Bornholm, incl. bookede færgetransport fra Ystad til 2 biler.
Bookingprocessen var nem, vi fik gode og nyttige informationer, og betaling gik som en leg,
Alt i alt en meget venlig og professionel service, hvor alt var til vores fulde tilfredshed.
Vi kan stærkt anbefale Bornholmtours,

13 luglio 2021

Et super godt selskab at leje igennem

Et super godt selskab at leje igennem, de var meget lette at få fat på både før ophold og under opholdet. Når man havde et spørgsmål til dem, løste de det hver gang. Vi glemte at aflevere nøglen inden vi skulle med færgen og her var de også meget forstående og vi kunne bare sende nøglen når vi kom hjem.
Helt sikke et selskab jeg vil bruge igen hvis jeg skal til Bornholm

Rigtig dejligt sommerhus…

Vi boede i et rigtig dejligt sommerhus med perfekt beliggenhed.
Vi var i kontakt med Bornholmtours flere gange i forbindelse med ombooking af færgebilletter og der var god service fra venlige medarbejdere.

Boesfælden

Var på ferie på Bornholm fra 2 til 5 Juli 2021. Havde bestilt en bolig i et kompleks som hedder Boesvang. Min kone og jeg er begge højt oppe i 70'erne. Ikke desto mindre havde vi fået tildelt en bolig med soveværelse som ligger i en "hems" hvortil man kun kunne komme via en hønsestige som er direkte farlig for ældre, ikke nok med det, det første stykke af det opretstående gelænder var revet ud af sin fatning fordi en tidl beboer havde holdt godt fast, og derved revet den ud af sin fatning, (håber ikke han kom til skade). Denne hems var næsten fuldstændigt indelukket, hvorfor man havde placeret en stor vifte til afkøling, idet der ville blive ulideligt varmt deroppe. Jeg/vi, sov der aldrig, men valgte at sove på den meget uforkomfortable sovesofa i stuen. Vi har flere gange lejet hos Bornholm tours, med stor tilfredshed, men dette var absolut en udnyttelse af pladsen som kun er beregnet til at tjene penge, ikke til komfort. Måske det ville være okay for ganske unge mennesker som med dødsforagt kaster sig ud i hvadsomhelst. Boesvang kommer aldrig på tale mere. Jeg ringede til BHT for at gøre opmærksom på det løse gelænder, men fik blot gjort klart at vi kunne sove på sovesofaen i stuen. Flere ture til Bornholm bliver på hotel. Dette var en kommerciel og uprofessionel optræden af skrupelløse individer som blot ser en mulighed for at tjene penge, der er jo sikkert folk nok som vil rejse til Bornholm senere hen.

Hej Peter,
Tak for din anmeldelse.
Jeg har bestemt forståelse for, at ferieboligen ikke var optimal for dig og din kone.
Selvfølgelig skal gelænderet ikke være løst, men jeg synes, at din kritik generelt er alt for hård.
Vores medarbejdere sidder altid klar til at rådgive vores gæster - inden de booker ferie. Det er naturligvis et tilbud, men kan være en god ide, hvis man har specifikke ønsker og behov til ferieboligen.
På vores hjemmeside er vi desuden ret præcise i beskrivelsen af indretningen af vores ferieboliger, herunder Boesvang ferielejligheder.
Jeg ønsker dig og din kone en god sommer.