Vi har et gavekort på 500 kr fra bornholmtours fra 2019. Men pga corona blev det sat i bero på ubestemt tid. Nu opdager vi, at firmaet er overgået til Novasol, dem ringer jeg til og får at vide jeg s... Leggi di più

Casa Blanka, Gudhjem är allt du behöver på din vistelse. Välordnat och perfekt service för en fin upplevelse, både inne och ute. Bra läge med fantastisk utsikt. Lugn och ro. Centralt och nära till res... Leggi di più

Schon oft haben wir über Bornholmtours gebucht und waren immer 100 % zufrieden. Die Reaktionszeit auf e-Mails ist extrem kurz und Änderungen im Vertrag können immer noch kurzfristig eingebracht we... Leggi di più

Perfekt fra start til slut. Et tilstoppet afløb ved ankomsten blev efter telefonisk henvendelse renset samme dag. Dejligt hus med alle faciliteter i rigtig god stand. Vi oplevede i gennemsnit ca. 1... Leggi di più

1. Agenzia di affitto di case vacanze
  2. Casa vacanze
  3. Tour operator
  4. Appartamento vacanze
  5. Noleggio vacanze

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Hos BORNHOLMTOURS kan du vælge feriebolig indenfor øens største og bredeste udvalg. Der er noget for enhver smag i vores sortiment, og vi stiller gerne vores store erfaring til rådighed, så du får valgt den helt rigtige ferie.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

2098 recensioni

Super fin service

Fuldt ud tilfreds med det hus vi havde lejet i Klemmensker , alt var som det skulle være , og vi bruger gerne bornholmtours igen .
Fin service hele vejen .

8 agosto 2021

En uges ferie i sandvig

En uges ferie i sandvig, alt forløbet tilfredsstillende, huset er super, og fin beliggenhed, fint rengjort og super terrasse, det hele fuldt af løbende informationer.

8 agosto 2021

Lejlighed 8201 til 8 personer

Lejlighed 8201 til 8 personer - hold jer langt væk, denne lejlighed egner sig ikke til udlejning. Vi ankom i uge 31, det virkede som om det var første gang i år den var lejet ud, den var ret ud sagt ulækker beskidt, edderkopper og spind over alt, i lamper mv. vi brugt 2 timer på at gøre den muligt at opholde sig i, udendørs var den ikke fejet af og vinduer var ikke blevet vasket i år. Lejligheden egner sig fint til 8 personer, bare man ikke skal bruge en teske på samme tid, og vil nøjes med en kniv i køkkenet. Der var ingen håndmixer og emhætten var direkte sundhedsskadelig. Opvaskemaskinen virkede ikke og den kom ikke til det inden vi rejste. Der var ikke et tørrestativ/tøjsnor. De 2 sofaer måtte vi dække til mere tæpper da de var uegnet til at sidde i. Havemøbler var beskidte - Vi fatter ikke at Bornholmtours vil have den i deres udvalg. - bliv væk fra denne lejlighed. Ps en stjerne for den skønne beliggenhed.

6 agosto 2021
Logo di BORNHOLMTOURS

Risposta di BORNHOLMTOURS

Hej Frank,
Tak for din anmeldelse.
Vi er kede af at rengøringen ikke var i top. Det var godt i kontaktede os om dette. I blev kompenseret, hvilket var helt rimeligt.
De øvrige kritikpunkter, herunder opvaskemaskinen, får vi i samarbejde med ejer gjort noget ved.
Ja, beliggenheden er bestemt rigtig dejlig. Tak.
Vh. Carsten/Bornholmtours

Ferielejlighed i Sandkås uge 30

Ferielejlighed i Sandkås uge 30
Vi havde en helt igennem dejlig og meget oplevelses rig uge på Bornholm. Med en hyggelig lille ferielejlighed, som den perfekte base for vores udflugter i egen bil rundt på øen. Vejret var med os, så vi fik set en del af de attraktioner Bornholm har at byde på. Bare for at nævne et par stykker så besøgte vi Østerlars Rundkirke, Helligdomsklipperne, Tørre Ovn, Sorte Gryde, Hammershus, Ekkodalen, Opalsøen, Døndal Å med Danmarks støtste vandfald, Rokkestenen, Svaneke, Gudhjem og m.m.
Bornholm rig på naturoplevelser og med mange hyggelige byer, skønt at være der.

Vi ses snart igen
Mvh. Fam. Kristensen

6 agosto 2021

Fantastisk service

Fantastisk service , hurtig responce !
Venlig og hjælpsom personale🤗
Mht, til feriebolig man får det man betaler for, dog skal man læse info. På forhånd.
Jeg var lidt hysterisk med at spare på lyset men det var inkluderet I huslejen , meeeen det er godt for miljøet.
Slap billigt med et bød på 350kr da mit barnbarn smidt nøglen.💵
Tak for denne gang, vis næste år..::-))

5 agosto 2021

BESKRIVELSER PASSER IKKE!!!

Vi er en familie på 4 personer som bestilte en ferielejlighed i Dueodde Feriepark via Friferie.

Lejligheden var beskrevet til 4-5 personer med fint soveværelse til 2 personer og en 140 cm seng i en alkove - der var endda en fin plantegning og billeder af rummene. Så alt så fint ud, men....

Desværre var det løgn og lejligheden var ikke tilnærmelsesvis som beskrevet.
(Jeg har gemt billeder, beskrivelse og plantegning fra jeres hjemmeside af det vi bestilte).

På de papirer vi modtog var der også beskrevet en alkove med 140 cm seng og soveværelse.

Vi måtte skiftes til at sove på sofaen hvilket af helbredsmæssige årsager ødelagde en MEGET STOR del af ferien.
Godt vi ikke var 5 personer, for så måtte en af os sidde på en stol og sove?

Vi kontaktede naturligvis straks både Friferie og Bornhomtours (som Friferie benytter) i håb om at få hjælp, men telefonerne var lukket da vi vi adgang til lejligheden så vi skrev en mail.

Dagen efter gik med diverse telefonopringninger og mails, hvor vi desværre ikke blev mødt med stor forståelse.
I telefonen mente i at det var bagateller at der ikke var sovepladser nok og vi fik tilbudt at få 5% i kompensation (af beløbet på næsten 8.000).
Efter en længere samtale kunne i strække jer til 10%.

Personen jeg talte med sagde at vi nemt kunne løse situationen ved at smutte i Jysk og købe en oppustelig luftmadras for de penge vi fik retur eller måske købe en pizza.

Vi var derfor tvunget til at acceptere lejligheden da vi intet andet valg fik.

Bornholm var skøn, men Bornholmtours og Friferie var i vores øjne utroværdige og jeg vil på det kraftigste bede folk dobbelttjekke om der er sengepladser nok hvis i tager chancen og bestiller feriebolig hos dem.
Deres beskrivelser og billeder stemmer nemlig ikke nødvendigvis overens med virkeligheden.

3 agosto 2021
Logo di BORNHOLMTOURS

Risposta di BORNHOLMTOURS

Hej Tommi,
Tak for din anmeldelse.
Alle vores feriegæster kan kontakte os på Bornholmtours døgntelefon, som har åbent 24/7.
Jeg hæfter mig ved, I ikke var tilfredse med sagbehandlingen hos Friferie.
Desværre levede boligens sovefaciliteter ikke op til jeres forventninger. Det er jeg ked af.
Vh. Carsten/Bornholmtours

Fantastisk god service!

Fantastisk god service hele vejen rundt.
Kan absolut IKKE sige noget dårligt om hverken bolig eller den sublime service, man modtager, når man skriver eller ringer med spørgsmål :-)

1 agosto 2021