Vi har et gavekort på 500 kr fra bornholmtours fra 2019. Men pga corona blev det sat i bero på ubestemt tid. Nu opdager vi, at firmaet er overgået til Novasol, dem ringer jeg til og får at vide jeg s... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Casa Blanka, Gudhjem är allt du behöver på din vistelse. Välordnat och perfekt service för en fin upplevelse, både inne och ute. Bra läge med fantastisk utsikt. Lugn och ro. Centralt och nära till res... Leggi di più
Schon oft haben wir über Bornholmtours gebucht und waren immer 100 % zufrieden. Die Reaktionszeit auf e-Mails ist extrem kurz und Änderungen im Vertrag können immer noch kurzfristig eingebracht we... Leggi di più
Perfekt fra start til slut. Et tilstoppet afløb ved ankomsten blev efter telefonisk henvendelse renset samme dag. Dejligt hus med alle faciliteter i rigtig god stand. Vi oplevede i gennemsnit ca. 1... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Hos BORNHOLMTOURS kan du vælge feriebolig indenfor øens største og bredeste udvalg. Der er noget for enhver smag i vores sortiment, og vi stiller gerne vores store erfaring til rådighed, så du får valgt den helt rigtige ferie.
Informazioni di contatto
Sdr. Hammer 2G, 3730, Nexø
- info@bornholmtours.com
- bornholmtours.com
Problemfri leje og færgebilletter
Problemfri leje og færgebilletter, depositum kom retur 1 uge efter afrejse.
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice. De er nemme at få fat i, hjælpsomme og deres mails er så beskrivende at man ikke er i tvivl om noget.
Vi blev desværre nødt til at aflyse vores rejse pga corona, hvilket også blev behandlet ualmindelig venligt og hurtigt.
Vi bestiller helt sikkert her igen, når vi får muligheden igen.
vi havde en skøn ferie og fik hurtig…
vi havde en skøn ferie og fik hurtig hjælp til et problem med tv.
God kommunikation og med et smil i stemmen.
God kommunikation, hurtig tilbagemelding samt høflig og glad hjælp i telefon både inden, under og efter vores tur til Bornholm i juni 2021.
Fra start til slut har vi fået super god service af Bornholmtours. Bla relevant orientering om coronaens indflydelse på vores rejse gennem Sverige, påmindelser om vores reservation på rette tid. Bureauet var nemt at komme i kontakt med både
via mail og telefon.
Super service!
Rigtig god oplevelse
Vi har haft en dejlig uge i Svaneke i maj/juni med leje af velbeliggende lejlighed tæt på havnen til en rimelig pris.
Ved bestilling af opholdet oplevede vi, at personalet i Bornholmtours var meget hjælpsomme og hurtigt svarede på mails.
Vi kan klart anbefale Bornholmtours og vil selv gerne komme igen og leje hus eller lejlighed 😀
FREMRAGENDE
Kan give mine aller bedste anbefalinger for Bornholmtours !
Altid 100% styr på tingene !
Har brugt Bornholmtours gennem mange år og har ALDRIG haft grund til at ændre dette.
God hjemmeside som er nem at finde rundt i samt en helt enestående og unik kundeservice !!
TAK for Bornholmtours 🙏🙏
Det er anden gang siden april at vi…
Det er anden gang siden april at vi lejer gennem Bornholmtours. Samme hus begge gange, som der desværre er stor efterspørgsel på. Men så må man jo bare holde et vågent øje med annulleringer. Vi booker igen til 2022 når der er ledigt. Bornholmtours er meget profesionelle, god kommunikation og hurtig refundering af rest depositum.
Super Service!
Vi havde en fantastisk uge i et super lækkert hus i Dueodde. Medarbejderne af Bornholmtours er altid imodkommende, venlige og søde. Ved henvendelser kommer svaret hurtigt. Vi ses igen!
Let og problemfrit at bestille ophold…
Let og problemfrit at bestille ophold på Bornholm gennem Bornholmertours
Fantastisk oplevelse..
Fantastisk oplevelse , rigtig fin information fra BORNHOLMTOURS ,det er første gang vi lejer sommerhus hos dem og det er IKKE sidste gang , vi har allerede bestilt sommerhus i 2022 , huset lå perfekt og der manglede intet , vi havde den skønneste havudsigt og vejret var med os , med masser af sol.
super service
super service, altid klar til at hjælpe, vi fik ændret både færgebilletter og ophold og efterbestilte flere ting - altid med et smil og en venlig betjening i telefonen. Mange boliger at vælge mellem, som er velbeskrevet med alle de oplysninger, der er brug for, når man planlægger ferie;)
5 stjerner herfra
5 stjerner herfra. Kan kun anbefale Bornholmtour, alt levede helt op til vores forventninger.
Fantastisk sted og dejlige værelser og…
Fantastisk sted og dejlige værelser og toiletter med lækker brusekabine. Dejlig imødekommende og venlige værter.
Alt i alt - et sted der varmt varmt kan anbefales
Vi har været på Bornholm i påsken i et…
Vi har været på Bornholm i påsken i et dejligt nyt sommerhus hvor alt bare spillede. Der stod en gasgrill til afbenyttelse og alt var bare nyt og lækkert. Vi skulle have været afsted sidste år ca samme tid. Men pga COVID-19 kom vi ikke afsted. Men vi fik flyttet turen uden nogen problemer. Så vil bare sige alt spiller ved Bornholmtours. Virkelig et godt selvskab stor ros. Og 5 stjerner!!!!
Dejligt ophold med god sammenæng mellem pris og kvalitet
Super fint ophold med god sammenhæng mellem pris og kvalitet. Der manglede bruseforhæng ved ankomsten. Vi kontaktede Bornholmtours, og det blev udbedret samme dag, hvor bruseren også blev skiftet, da den dryppede. Det havde vi end ikke selv lagt mærke til. Virkelig fin service og meget imødekommende repræsentanter for Bornholmtours både via telefon og da manglen blev udbedret.
Eneste anke var at lejligheden var meget kold og tog noget tid at varme op. Vi ankom lige før påske hvor temperaturen var omkring 5-7 grader. Man skulle nok overveje, at tænde for varmen til gæsterne. Vi frøs det meste af aftenen i lejligheden den første nat.
Super fin feriebolig
Super fin feriebolig, som levede op til beskrivelse og billeder. Servicen var også i top.
Super Påske
Dejlig lejlighed med fantastisk beliggenhed, venlig og fejlfri service. Vi kommer helt sikkert igen.
Nogen dejlige påskedage på Bornholm
Ældre og umoderne hus - men til gengæld super beliggenhed og alt fungerede i huset. Så vi var rigtig godt tilfredse. Selvfølgelig var årstiden, vejret og coronaen lidt en udfordring men alligevel nogen dejlige dage på Bornholm - tusind tak til øen.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.