Valutata 5 stelle su 5

Er was iets mis gegaan met mijn levering(achteraf bleek ik de verkeerde postcode te hebben ingevuld) en na een appje hebben ze direct aangeboden het opnieuw te sturen op hun kosten. Super! Dankjewel@B... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben niet zo van via internet iets versturen, maar heb deze keer de stap genomen en het is me goed bevallen. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de zending en zover ik het heb vernomen is de ze... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vorige week een boeket laten bezorgen via Bloomgift, mét een kaartje erbij en de vriendin aan wie het gestuurd was en die erg verdrietig was stuurde mij een bedankje met veel blijdschap en warmte w... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ik kan nog niet zeggen hoe het brievenbuspakket Blauwe druifjes bevallen is, want de jarige heeft het nog niet gekregen. En omdat het met zekerheid op zaterdag bezorgd zou worden, gebeurt dat nu niet... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli da regalo
  2. Negozio di fiori secchi
  3. Fornitore di soluzioni per l'e-commerce
  4. Consegna fiori

Scritti dall'azienda

BloomGift – dé online cadeauwebshop voor bloemen en planten in Nederland en België Voor elk moment vind je bij ons originele brievenbuscadeaus, droogbloemen, planten en nog veel meer leuke cadeaus in vrolijke verpakkingen. Bestel vóór 14:00 uur en je hebt je cadeau al morgen in huis!

3,8

1 stella

Ha risposto al 91% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Makkie

Voor het eerst via BloomGift besteld. Dat was echt heel makkelijk, alles sprak voor zich. Netjes op tijd bezorgd. Zou het zeker nog een keer doen als nodig is!

4 agosto 2025

Hoi Carmen,

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! en dat het een 'makkie' was 😊 Fijn dat alles duidelijk was en op tijd is bezorgd.

We kijken ernaar uit om je de volgende keer weer te verrassen met een mooie bestelling! Tot een volgende keer!

Valutata 3 stelle su 5

Mooi product

Helaas was het bloemtaartje een dag te laat geleverd. Wel keurig bericht hierover gehad. Het bloemtaartje zag er verder keurig uit. Echt heel schattig gedaan.

6 agosto 2025

Beste klant,

Dankjewel voor je review!

Fijn om te horen dat het bloemtaartje er keurig uitzag en dat je het schattig vond. Jammer dat de levering een dag later was, excuses daarvoor. We zijn blij dat de communicatie met onze klantenservice hierover goed was.

Valutata 1 stelle su 5

Levering te laat, huwelijksverjaardag gemist...

Het is intussen 21u06 en de levering die voor vandaag was gepland is nog niet gebeurd. Zonde, dat een verassing voor een 30ste huwelijksverjaardag te laat komt...

5 agosto 2025

Beste Chantal & Noël,

Onze excuses voor de vertraagde reactie op jullie review.

Wat ontzettend jammer dat jullie bestelling te laat is geleverd, zeker voor zo’n bijzondere gelegenheid als een 30ste trouwdag. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren en wij begrijpen de teleurstelling volledig.

Willen jullie contact opnemen met support@bloomgift.nl en jullie bestelnummer doorgeven? Dan zorgen wij ervoor dat we samen een passende oplossing vinden.

Bestelling ging erg makkelijk

Bestelling ging erg makkelijk, de bezorging perfect op tijd!

25 luglio 2025

Beste Gerrie,

Wat fijn om te horen dat je bestelling bij ons zo makkelijk ging en op tijd is bezorgd! 🎉 Bedankt voor je review, we kijken ernaar uit om je weer te verrassen bij je volgende bestelling.

Valutata 5 stelle su 5

De bloemen waren de dag erna al…

De bloemen waren de dag erna al bezorgd. Hele mooie pioenrozen die de dagen erna mooi open gingen en een prima kaart erbij. Ik zou de volgende keer weer bij jullie bestellen, top!

2 agosto 2025

Beste Chantal,

Wat fijn om te horen dat de pioenrozen zo snel hun weg naar jullie hebben gevonden en prachtig zijn opengegaan! 🌸

Blij dat de kaart ook in de smaak viel. We kunnen niet wachten om je de volgende keer weer te verrassen!

Goede oplossing door BloomGift

Wij hadden bloemen besteld om een dag later te laten bezorgen, maar een deel van de bloemen was niet beschikbaar. BloomGift heeft het super opgelost door de onbeschikbare bloemen te laten vervangen door anderen en heeft er zelfs extra bloemen bij gedaan voor het ongemak. Hartstikke fijn opgelost en goed meegedacht door de Klantenservice! Wij zijn super tevreden.

31 luglio 2025

Hoi Manon,

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze oplossing! 😊
We zijn blij dat de extra bloemen het ongemak goedmaakt hebben en dat je onze service waardeert.

Nooit meer Bloomgift

Rozen lieten binnen een paar dagen de kop hangen, ze zijn niet eens uit de knop gekomen. Ik dacht dat ik via Fleurop besteld had en werd doorgelinkt naar Bloomgift. Omdat ik via Fleurop heb besteld heb ik deze dan ook gemaild met een klacht ivm de garantie en heb nooit meer iets gehoord. Dus voor mij NOOIT meer Fleurop of Bloomgift.

3 luglio 2025

Beste Aad,

Jeetje wat vervelend dat je bestelde roosjes al snel zijn gaan hangen en dat je hier weinig plezier van hebt gehad. Dat vinden we natuurlijk jammer om te horen. Onze excuses hiervoor.

Wij werken niet samen met Fleurop, vandaar dat wij je mailtje helaas niet hebben mogen ontvangen als deze naar hen is doorgezet. Wij willen graag met je kijken naar een passende oplossing, zou je een mail kunnen sturen naar: support@bloomgift.nl?

We hopen een mail te mogen ontvangen, zodat we het probleem voor je kunnen oplossen.

Valutata 3 stelle su 5

Teleurgesteld dat ballon is anders...

Teleurgesteld dat ballon is helemaal anders dan in foto van bestelling.... ik special voor die gekozen. Verder besteling en levering ging soepel.

23 luglio 2025

Beste Viktorija IV,

Bedankt voor je review en je bestelling bij ons!

Wat vervelend dat je een andere ballon hebt ontvangen dan die je hebt besteld. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, onze excuses hiervoor. We willen graag even met je meekijken wat er verkeerd is gegaan en hoe we dit samen op een passende manier kunnen oplossen.

Zou je ons een mailtje kunnen sturen naar: support@bloomgift.nl? We horen graag van je terug.

Alles goed verlopen

Pagina duidelijk, bestelling plaatsen makkelijk en snel, op gewenste dag geleverd, vraag duidelijk beantwoord.
Alles goed verlopen.

26 luglio 2025

Beste Marco,

Dankjewel voor je mooie review.

Wat fijn om terug te mogen lezen dat het bestellen gemakkelijk is verlopen en dat jouw bestelling op de gewenste dag in ontvangst genomen kon worden.
Wij hopen dat de bestelling naar wens is!

Top bedrijf

Alles volgens afspraak, en de dame van de klantenservice is een echte topper.
Staat je netjes te woord heeft inlevingsvermogen en houd zich aan de afspraak.
Top

23 luglio 2025

Beste Trudy van Miltenburg,

Heel erg bedankt voor je lieve bericht over ons personeel van de klantenservice! dat waarderen we enorm om terug te mogen lezen. Fijn dat we je goed konden helpen.

We hopen je graag in de toekomst nog eens bij ons terug te mogen zien!

Valutata 5 stelle su 5

Mijn kleindochter was er heel blij mee…

Mijn kleindochter was er heel blij mee hele mooie bloemen en nog een vaas erbij kikke

22 luglio 2025

Beste Fenneken,

Wat leuk om te horen dat jouw kleindochter blij verrast was met de mooie attentie! Wij hopen dat de bloemen mooi staan in de vaas en dat ze er lang plezier van mag hebben.

Erg tevreden

Prima verzorgd.
Handig te volgen via track & tracé.
Blije ontvanger, kortom zeer tevreden 👍

17 luglio 2025

Beste Paula Rampen,

Dankjewel voor je mooie 5-sterren review!

Fijn om te lezen dat de order goed te volgen was via de track en trace en dat het pakket bij ontvangst naar wens was!
Wij hopen dat jouw ontvanger lang plezier mag hebben van de opgestuurde attentie.

Prima gedaan

Prima gedaan! De ontvangsten was er erg mee ingenomen.!

14 luglio 2025

Beste Bert Janssen,

Dankjewel voor je mooie review!

Fijn dat het pakket goed in ontvangst is en dat het naar wens is. Hopelijk heeft de ontvanger lang plezier van jouw opgestuurde attentie!

Valutata 5 stelle su 5

Geven mooie verse bloemen en wordt…

Geven mooie verse bloemen en wordt keurig op tijd geleverd.

10 luglio 2025

Beste Anja Zwaard-Jeijsman,

Dankjewel voor deze mooie 5-sterren review.

We zijn blij om terug te mogen lezen dat jouw order op de gewenste dag in ontvangst genomen kon worden en dat de bloemen naar wens waren! Wij hopen dat je lang plezier mag hebben van de bestelling.

Valutata 5 stelle su 5

Bloomgift: Van harte aanbevolen!

Eerste bestelling via Bloomgift was erg goed gegaan. Het online bestel proces was easy & de bestelling volgens de richtlijnen van Bloomgift mooi op tijd geleverd. De produkten waren TOP! De communicatie met de klantenservice ook, snel email contact omdat de bestelling vanuit NZ was gedaan en tel contact door het 10 uur tijdsverschil lastig is. Well done Bloomgift: van harte aanbevolen! Tevreden NL klant vanuit NZ

8 luglio 2025

Beste Anya,

Bedankt voor deze mooie review! Dat waarderen wij enorm.

Fijn dat het bestellen gemakkelijk is gegaan, ook vanuit het buitenland! Leuk dat je vanuit daar iemand hebt kunnen verrassen in Nederland. Wij hopen dat de attentie bij ontvangst naar wens was en dat jouw ontvanger er lang plezier van mag hebben.

We hopen je natuurlijk vaker bij BloomGift terug te mogen zien!

Prachtige roosjes !

5 luglio 2025

Beste Hans den Braber,

Dankjewel voor de review!

Wat leuk om te mogen lezen dat de bestelde roosjes prachtig zijn! Hopelijk heb je er lang plezier van.

Valutata 5 stelle su 5

Onze collega was blij verrast!

Bestellen was super makkelijk en snel. Het was ook leuk dat we een persoonlijk berichtje konden toevoegen. Onze collega, die even niet zo fit is, was ontzettend blij verrast met het originele setje: een ballon, chocolaatje en een bloemetje. De Combi Deal Beterschap is echt een aanrader!

2 luglio 2025

Beste Roy Kuiper,

Dankjewel voor je 5-sterren review!

Fijn om te horen dat het bestellen makkelijk is verlopen en dat je je collega op deze manier een hart onder de riem kon steken. Hopelijk heeft de combideal haar dag een beetje opgefleurd.

Valutata 5 stelle su 5

De pioenrozen waren voor m'n jongste…

De pioenrozen waren voor m'n jongste zus bestemd. Ze vierde haar verjaardag niet. Ze was blij verrast met haar brievenbus pakket en de bloemen zijn prachtig. Toch nog een btje jarig🥳

4 luglio 2025

Beste Jm de Ridder,

Dankjewel voor je mooie review!

Wat leuk om te lezen dat je jouw zus hebt kunnen verrassen op haar verjaardag met onze brievenbus pioenrozen! Wij hopen dat ze lang plezier mag hebben van jouw attentie.

Ongelofelijk goede service!

Ongelofelijk goede service!! 6 sterren! Er was iets misgegaan door mijn fout en het kon niet beter opgelost worden!

10 giugno 2025

Beste SDF,

Ontzettend bedankt voor je mooie review!

We waarderen het enorm om terug te mogen lezen dat onze service naar wens is geweest. Heel erg bedankt hiervoor!
Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens bij BloomGift terugzien!

Verkeerde bestelling gekregen

Verkeerde bestelling gekregen voor vaderdag . Binnen 2 werkdagen meteen hersteld . Zonder kosten te rekenen . Keurige en nette afhandeling . Aanrader snelle bestelling.

7 giugno 2025

Beste Winnaar,

Dankjewel voor deze mooie review!

Wat vervelend dat er perongeluk iets verkeerd was gegaan, waardoor jij een verkeerde Vaderdag attentie opgestuurd hebt gekregen. Gelukkig dat we spoedig tot een passende oplossing zijn gekomen, waardoor de juiste order alsnog in ontvangst genomen kon worden. Wij hopen dat jouw vader erg verrast was!

Team BloomGift

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più