Er was iets mis gegaan met mijn levering(achteraf bleek ik de verkeerde postcode te hebben ingevuld) en na een appje hebben ze direct aangeboden het opnieuw te sturen op hun kosten. Super! Dankjewel@B... Leggi di più
Ik ben niet zo van via internet iets versturen, maar heb deze keer de stap genomen en het is me goed bevallen. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de zending en zover ik het heb vernomen is de ze... Leggi di più
Vorige week een boeket laten bezorgen via Bloomgift, mét een kaartje erbij en de vriendin aan wie het gestuurd was en die erg verdrietig was stuurde mij een bedankje met veel blijdschap en warmte w... Leggi di più
Ik kan nog niet zeggen hoe het brievenbuspakket Blauwe druifjes bevallen is, want de jarige heeft het nog niet gekregen. En omdat het met zekerheid op zaterdag bezorgd zou worden, gebeurt dat nu niet... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di articoli da regalo
- Negozio di fiori secchi
- Fornitore di soluzioni per l'e-commerce
- Consegna fiori
Scritti dall'azienda
BloomGift – dé online cadeauwebshop voor bloemen en planten in Nederland en België Voor elk moment vind je bij ons originele brievenbuscadeaus, droogbloemen, planten en nog veel meer leuke cadeaus in vrolijke verpakkingen. Bestel vóór 14:00 uur en je hebt je cadeau al morgen in huis!
Hoofdweg 133, 1424 PE, De Kwakel (NH), Paesi Bassi
- 085-9020402
- support@bloomgift.nl
- bloomgift.nl
Ha risposto al 91% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
leuk kado en goede service
leuk kado en goede service
Door het bedrijf snel verpakt en verzonden. de bezorgleverancier en de ontvanger liepen elkaar steeds mis maar dit is goed opgelost, mede ook door dit bedrijf :)

Altijd blije gezichten
Als ge er van een brievenbus boeketje krijg ik altijd leuke reacties van de ontvangers; ook nog wel eens een foto dat het na een week nog steeds goed erbij staat.

Risposta di BloomGift
Volgende keer bestel ik hier weer!
De plant die ik had besteld was niet meer zo mooi dus ze namen meteen contact met me op om te vragen of de bezorgdatum kon worden aangepast. Zeer goede communicatie! En de uiteindelijke plant was zeer mooi!

Bloemen per brievenbuspost
De bloemen per brievenbuspost kwamen niet vers aan en ook het bijbehorende kaartje klopte niet.
Gelukkig heeft het serviceteam van Bloomgift dit, na enig mailcontact over en weer, keurig opgelost. De ontvanger is erg blij met het nieuwe boeket verse bloemen en het juiste kaartje.

Voor herhaling vatbaar.
Het plantje dat ik gekozen had was nét uitverkocht, dus werd ik keurig gebeld om dat te zeggen en om tot een goede oplossing te komen. Ik kreeg zelfs het verschil in prijs terug. Héél tevreden, ik heb het via beeldbellen gezien en het zag er prima uit!

Risposta di BloomGift
Apart presentje met goede prijs/kwaliteit verhouding
Leuk vaderdagpresentje gevonden op bloomgift, dat net even anders was dan het standaardaanbod (olijfboompje). Na het plaatsen van de bestelling bleek dat er niemand thuis zou zijn die dag dus contact opgenomen met de klantenservice. Daar vriendelijk geholpen en tot een oplossing gekomen. Bezorging is goed verlopen en het boompje was goed verpakt. Al met al heel tevreden, zou Bloomgift zeker nog eens gebruiken!

Risposta di BloomGift
De ontvanger was erg blij met de…
De ontvanger was erg blij met de roosjes in de brievenbus en ze zijn keurig op tijd bezorgd Vr.Gr.Joke Gerritsen

Snel geleverd
Snel geleverd, goede service, mooie en goede kwaliteit plant. Er was een artikel niet op voorraad, ik kreeg mooi een mailtje en de vervanging werd meteen meegestuurd. Geld werd dezelfde dag al teruggestort.

Duidelijke website
Duidelijke website, verse bloemen en op tijd geleverd.

Risposta di BloomGift
Pakket nooit geleverd bij geadresseerde
Een cadeautje als bedankje gestuurd. Een dag later dan aangegeven is het pakket geleverd. Echter nooit op het aangegeven adres. Hierover contact gehad met de klantenservice. Klacht was niet binnen 48 uur gemeld dus was lastig en men kon de vervoersdienst hierover niet meer contacten. Bloomgift zelf is ook een partij en zeggen niemand teleur te willen stellen. Toch tot een afspraak gekomen en het pakket zou opnieuw verstuurd worden. Helaas geen mailtjes ontvangen en ook het pakket is nooit aangekomen bij de geadresseerde. Ik dacht een fijn telefoongesprek te hebben gehad en een goede nieuwe afspraak gemaakt te hebben welke dus nooit is nagekomen. Erg jammer.
-------------------------
20-06-25: Naar aanleiding van deze review nog per mail contact opgenomen met de klantenservice. Heel fijn en begripvol geholpen. De bestelling is alsnog opnieuw doorgezet waarvoor enkel de bezorgkosten opnieuw in rekening werden gebracht (i.p.v. een hoger, eerder overeengekomen bedrag). Een netjes gebaar.
De bestelling is de volgende dag bij de geadresseerde bezorgd. Fijn! Blij dat ik toch nog contact heb opgenomen.

Top!!
Mooie bloemen. 🌹 super klantenservice. Er waren wat dingen die tegenzaten. Maar keurig gecorrigeerd!

Snel bezorgd
Snel bezorgd, duidelijk tijdvenster gekregen. Makkelijk te bestellen.

Bijzonder gaaf cadeau.
Onverschillig welke bloemen je besteld , het is altijd vers en uitermate goed verzorgd! De website is vrij simpel te doorlopen wat lekker meegenomen is voor mij als digikneus.

Risposta di BloomGift
Top Service! Je wordt hier als een persoon behandeld & geen nummer!
We kennen ondertussen wel bij heel veel bedrijven wanneer je een probleem (laat staan een klacht) hebt. Dan ben je echt maar een nummertje. Je wordt nooit serieus genomen & behandeld als vuil.
MAAR NIET bij Bloomgift!!! Wat een top bedrijf! Door een fout van de koerier ging het pakketje & inhoud behoorlijk beschadigd, maar ook onze brievenbus. Na het melden bij Bloomgift, boden ze direct hun excuses af & namen ook direct de regie in handen hoe ze dit goed kunnen maken cq compenseren. Het feit dat ze dit uit zichzelf aanboden, zonder dat ik niet eens een hint had gegeven, deed me al heel veel goed. Dat ze mijn klacht heel serieus nemen en behandelen, daar kunnen heel veel bedrijven (vooral de arrogante grote bedrijven & brutale ZZP-ers) een puntje aan zuigen. Ik ben super tevreden! Ik kende Bloomgift niet. Maar nu wordt het zeker mijn favoriet. Bloomgift heeft mij een nieuw bosbloemen laten bezorgen met nogmaals een excuus kaart. Geweldig! Ik zit nu nog te genieten van de mooie bonte grote rozen. Ik duim voor Bloomgift dat ze deze service hoog in de vaandel kunnen houden. Daarmee onderscheiden ze zich opmerkbaar van anderen. Nogmaals Top & bedankt Bloomgift! 👍🏼

op tijd geleverd
Makkelijk te bestellen. Ruime keuze. Online te betalen zonder paypall of creditcard nodig te hebben. En ze werken met een leveringsdienst die ook echt de bloemen op zaterdag en op tijd levert, wat wel belangrijk is als je bloemen voor een verjaardag zijn.

Risposta di BloomGift
Bedankt aan het hele team van BloomGift…
Bedankt aan het hele team van BloomGift om het
pakket te leveren met zorg. Echt een aanrader.
K'Zal zeker ander mensen dit aanbevelen.

Risposta di BloomGift
Alles is goed mooie verse bloemen…
Alles is goed mooie verse bloemen bedankt

Risposta di BloomGift
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.