Mijn pakket was zoek geraakt bij PostNL, ook geen enkele reactie van gehad, ronduit slecht. Bloompost heeft dit direct opgepakt en fantastisch opgelost, wat een goede service! Nogmaals dank 🙏

Na mijn eigen fout doordat ik zelf het verkeerde huisnummer had ingevuld, toch een meer dan schappelijk meedenken door de eigenaren van dit bedrijf. Ik stuur vast vaker een presentje over de post en z... Leggi di più
Ik heb het plantje met daaronder usb verlichting besteld voor een vriendin die last heeft van de terugkerende jaarlijkse scheidingsdatum. Zij vond het cadeau super. Ik vond het handig bestellen ook he... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su BloomPost
Scritti dall'azienda
Originele brievenbuscadeaus versturen
BloomPost jouw favoriete webshop voor originele brievenbuscadeaus en brievenbusbloemen. Bezorgd door de brievenbus.Het is écht waar: onze geschenken passen door de brievenbus, van verse bloemen, Droogbloemen en Zijden bloemen tot Puzzels, Luchtplantjes, Bomen en Zaden en diverse andere cadeaus, allemaal door de brievenbus. Verrassend om te krijgen én leuk om als cadeautje te sturen. Wil jij bloemen bestellen en iemand een onvergetelijk moment bezorgen? Dan zijn de unieke cadeaus van BloomPost echt iets voor jou. Bij wie laat jij binnenkort een bos bloemen bezorgen? Gewoon door de brievenbus!
De voordelen van een brievenbus cadeau bestellen bij BloomPost:
- ✅ Originele brievenbuscadeaus en bloemen bezorgen
- ✅ 100% versgarantie en 9 dagen vaasgarantie
- ✅ Stevig en stijlvol verpakt
- ✅ Duurzame cadeau opties
- ✅ Keuze uit veel leuke wenskaarten
- ✅ De ontvanger hoeft niet thuis te zijn
- ✅ Voor 22.00 uur besteld, morgen bezorgd (ma-za)
- ✅ Cadeautje versturen naar het buitenland? Geen probleem!
BLOEMEN BEZORGEN MET VAASGARANTIE
Niets ergers dan bloemen versturen die na enkele dagen al gaan verwelken. Daarom geven wij jou maar liefst 9 dagen vaasgarantie! Laat jij ergens bloemen bezorgen? Dan worden ze rechtstreeks van de kweker naar de ontvanger gestuurd. Een cadeau versturen met verse bloemen is dus niet alleen gemakkelijk en snel, maar je bent ook nog eens zeker van goede kwaliteit.
De belofte van BloomPost
Makkelijk en snel bij de ontvanger thuisbezorgd
Originele brievenbus cadeaus versturen
Met unieke geschenken helpen wij iedere dag weer om mensen te verrassen en te verbinden. Onze missie? Een lach op het gezicht bezorgen. En dat lukt! Met onze brievenbuscadeaus en brievenbusbloemen wordt het makkelijker om een cadeau te geven. Geen torenhoge verzendkosten en de ontvanger hoeft niet thuis te zijn. Daarnaast kies je met onze eco-friendly geschenken voor een groenere wereld. Last-minute of in de toekomst bezorgen? Anoniem of met een persoonlijke boodschap? Antwerpen of Madrid? Jij mag het zeggen en wij regelen het. Een cadeau versturen was nog nooit zo gemakkelijk en leuk!
De voordelen van een brievenbus cadeau bestellen bij BloomPost:
- Originele brievenbuscadeaus en bloemen bezorgen
- Stevig en stijlvol verpakt
- Duurzame opties
- Keuze uit veel leuke wenskaarten
- V.a. € 3,99 verzendkosten
- Ontvanger hoeft niet thuis te zijn
- Voor 22.00 uur besteld, morgen bezorgd (ma-za)
- 9 Dagen Vers Garantie Gegarandeerd!
- Cadeautje sturen naar het buitenland mogelijk
BLOEMEN BEZORGEN MET VAASGARANTIE
Rietwijkeroordweg 52, 1432 JE, Aalsmeer, Paesi Bassi
- +31 (0)851307590.
- Service@bloompost.nl
- bloompost.nl

Verras met een cadeau van BloomPost!
Al een aantal keer besteld altijd goed…
Al een aantal keer besteld altijd goed pakket mooie bloemen, leuk een hoedje en slingertje.
Super service van Bloompost!
Super mooie bloemen en perfect op tijd…
Super mooie bloemen en perfect op tijd ontvangen!
Sticker op doos zou aanvullend zijn
Mooie producten.
Jammer dat op de doos bij de verse bloemen geen waarschuwing staat dat deze snel geopend moet worden.
Snel en makkelijk.
Duidelijke website
Duidelijke website. Veel keuze en makelijk geregeld. Bezorgd op de afgesproken datum.
Ik had een ander present besteld dan…
Ik had een ander present besteld dan was bijgesloten. Ik had express geen chocola besteld omdat de persoon waar de bestelling voor bedoeld was, allergisch is voor cacao. Ik had een wax hanger besteld. En uitgerekend bij deze bestelling werd een chocolade reep verstuurd. Dat was wel een misser welke ik moest uitleggen.
Leuke bloemen alleen jammer dat als je…
Leuke bloemen alleen jammer dat als je het al 2 weken van tevoren besteld het niet op de juiste dag geleverd kan worden.. dus cadeau was 2 dagen te laat.. heel jammer
Super
De bestelling was snel en eenvoudig te realiseren. En het product is prachtig en over de levering geen klachten
Na een mislukte bezorging ging de 2de…
Na een mislukte bezorging ging de 2de bezorging prima.
Ben op de hoogte gehouden en plant is…
Ben op de hoogte gehouden en plant is op de afgesproken dag bezorgd.
Bij jullie was alles goed gegaan.
Bij jullie was alles goed gegaan.
Bij de postbezorging was het fout gegaan, pakket werd een dag later bezorgd met een excuusbrief
Ben erg tevreden
Jullie houden mij op de hoogte dat het is bezorgd
Ik ben na een paar dagen bij de betreffende persoon op visite geweest, wat een mooie verse bloemen en wat staan ze lang
Top!!!!!
Vriendinnetje was erg blij met de…
Vriendinnetje was erg blij met de ketting. Mooie verpakking op tijd bezorgd.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.