Personale har ikke lyst/ tid til at besvare spørgsmål. Priser er på flere ting dyrere end andre steder. Toiletforhold er ret ulækre. Ingen gider gøre rent. Toiletpapir skal man åbenbart selv medbrin... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Min forventninger til planter og blomster, lever op til mine forventninger, men butikken var beskidt og meget støvet. Der kørte en dame rundt, i blinde, på en maskine der støvede om end, endnu mere.... Leggi di più
Billigblomst Kolding, en trist oplevelse. Hvor er det ærgerligt at køre 25 km hver vej, for at finde en butik der nærmest ligner et ophørsudsalg, butikken bære i den grad præg af at være underbemande... Leggi di più
Butikken i Hillerød har et stort udvalg og jeg har kun oplevet planter af god kvalitet. Det er jo en del af konceptet at det er mere discount og derved færre medarbejdere osv. men når jeg har været... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Billigblomst
Scritti dall'azienda
Hos Billigblomst får du god behandling, for her er nemlig selvbetjening.
Hvad kan man forvente i Billigblomst
Billigblomst genkendes hos de fleste, som et plantecenter med lavpris og hvor der ikke er skiltes med rådgivende service og pænt inventar.
Vi har alt indenfor buketter og snitblomster, stueplanter, udplantning/sæsonplanter, haveplanter, krukker, brugskunst, dyrefoder, dekorationsartikler og meget mere.
Sortimentet favner bredt og det er som oftest tilgængeligt i store mængder.
Vores koncept
Billigblomst adskiller sig fra andre havecentre på, at vi ikke har et fast varesortiment, da vores indkøbere i Danmark, Holland og i Sydeuropa, arbejder intensivt på at finde de bedste varer til den skarpeste pris. Dette sker blandt andet igennem de stærke og tillidsfulde relationer, som vores indkøbere har til producenterne. Vi sparer mellemhandlere væk, og vi bruger ikke en masse midler på stilfuldt inventar eller anden indretning, da vores omsætningshastighed er ganske hurtig, og det for os er lettere at masseeksponere vores varer på paller og plantecontainere. -På den måde kan vi skrue ned for priserne på varerne.
Derfor vil man også opleve at vi sommetider ikke har en vare ret lang tid ad gangen, da der er tale om en partivare. Når priserne er lave, skaber det også et ekstrem effektivt vare flow.
Når vare flowet er så intenst, har vi i Billigblomst brug for søde medarbejdere med et naturligt overskud, til at sørge for at de daglige varemodtagelser, bliver fordelt i butikken, samt sørge for at planterne er vandet, buketterne er friske og at alle krukker er repræsenteret. Derfor er der ikke tid til at rådgive og yde vejledning, men vi guider dig naturligvis i den rigtige retning med et smil, hvis du har brug for det.
Find vores Billigblomst plantecentre i:
Ha risposto al 2% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
God kvalitet og pris
God kvalitet af hortensia til en god pris.
Dejligt med friske blomster til god pris.
Jeg købte en urtepotte
Jeg købte en urtepotte, i Næstved afd.,og det har været en stor skuffelse. Efter kun kort tid begyndte der at danne sig skimmel og mug både på potten og på mit trægulv under den. Potten har ødelagt gulvet, og det er virkelig frustrerende.
Jeg kontaktede en medarbejder for at få hjælp,Efter at have ventet fik jeg kun et kort og utilfredsstillende svar, som ikke hjalp mig med at løse problemet. Det virker som om, de ikke tager ansvar for deres produkters kvalitet eller kundernes bekymringer.
Potten havde ellers et fint design, men med tanke på skimmelproblemet og den dårlige kundeservice kan jeg ikke anbefale den til nogen – især ikke til folk med trægulv, da det kan medføre store skader.
Jeg håber virkelig, at de forbedrer både kvalitet og kundeservice.
Afvisende medarbejder
Er just hjemkommet fra besøg i Randers afdelingen.
Havde fundet et ampel, som jeg søgte en hængeplante til.
Så og spurgte en moden mandlig medarbejder: kan du hjælpe mig?
Svaret kom hurtigt og afvisende: Nej det er venlig og høflig selvbetjening.
Han ventede ikke engang på at høre om hvad henvendelsen drejede sig om.
Her kan vi tale om at føle sig uvelkommen og uønsket.

Risposta di Billigblomst
Tak til Per for hans stor indsats i at…
Tak til Per for hans stor indsats i at hjælpe mig med at købe 170 stk Thuja hæk.
Han ved udmærket godt hvordan man behandler kunder. Han skal i hvert fald have en stor ros. Billig blomst Århus V i skal virkelig være stolte over jeres medarbejder Per.
Han er virkelig en god medarbejder der formår at hjælpe kunden og bruge tid på at få guidet en helt.
Tak for din hjælp og gode service.
I dag var jeg i billig blomst Aalborg……
I dag var jeg i billig blomst Aalborg… der var 1 kasse åben og der var 17 i køen…. Jeg gik over i plantorama i stedet….
Centerchefen sagde...
Jeg var forbi Billigblomst i Hillerød for ikke længe siden med min kæreste. Vi snakkede lidt med centerchefen, for at høre hvordan og hvorledes med arbejdsforhold, og hvordan medarbejdere bliver valgt. Han sagde at medarbejdere er udvalgt med en nøje og kræsen hånd, for at få et hold der arbejder godt sammen og udøver god kundeservice.
Med det på plads, går vi mod kassen med en enkel plante, hvor køen er lang og går langsomt. Kassemedarbejderen får endelig en ekstra på banen, som hun møder med god energi og smil, hvor vi bagefter bliver ekspideret uden nogen som helst øjenkontakt, ingen smil eller energi, og ingen "god dag" eller noget lignende. Har fået bedre service i Netto.
Det er jeg ked af.
Jeres hjemmeside er totalt latterlig…
Jeres hjemmeside er totalt latterlig man kan jo ikke se hvilke produkter i har, den burde laves om
Jeg har i dag fået en fantastisk…
Jeg har i dag fået en fantastisk betjening.
Sidste år købte jeg en kuffert i billigblomst da jeg skulle på ferie. Da jeg lander i kbh modtager jeg desværre min kuffer med kun 3 hjul. Jeg skriver til Billigblomst om det er muligt at købe hjul hos dem? Hvilket det er. Her 8 mdr senere finder jeg vej til Billigblomst i Holme olstrup. Her får jeg hjælp til UG med kryds og slange samt pil op. Han står virkelig på hovedet for at finde det hjul jeg skal bruge og ydermere vil han ikke have betaling for det😲❤️ jeg er over lykkelig da en kuffert på blot 3 hjul er meget vanskelig at styrer. Nu kan jeg trille igen på alle 4 hjul.
1000 tak for en fantastisk service
Rodebutik
Forstår godt navnet😵💫 Da jeg var der i da ved 18 tiden lignede afd i hillerød et sted forladt i hast. Intet personale og alt flød. Ude i have centeret lå planterne som ar de kastet fra 10 højde og alt så tarveligt og kedeligt ud. Alle gik og ledte efter personale men den eneste var en ung knægt i kassen som intet anede om noget som helst. Sidste gang vi sætter vores ben i billigblomst. Blomsterne kan man få til samme pris og bedre stand i Føtex og Rema.
Dårlig service og opførsel i Herning
Min kone købte en Syrisk Rose, der kostede kr. 150. Planten var kun “pindet”, men vi gav den en chance. Desværre var der ikke liv i den. Vi havde købt en del planter og ville derfor have byttet Rosen.
Vi blev afvist af en noget flabet kvinde. Hvad er det for en “bolchebutik”?
Jeg havde dog ikke læst anmeldelserne her på Trustpilot inden. Denne anmeldelse handler om Herning-butikken.
Virkelig dårlig oplevelse d.19/5-…
Virkelig dårlig oplevelse d.19/5- Aalborg. Utrolig flabet pige ved kassen, fordi prismærket nede ved blomsterne var sat til 29.95kr men kostede 49,95kr ved kassen. Gik ned og tjekkede og prisen var 29,95.
Generelt flere visne blomster end levende.

Risposta di Billigblomst
Dårligst betjening jeg har oplevet
Dårligst betjening jeg har oplevet, flabet kasseassistent .. forkert pris på varen, det kan hun ikke gøre noget ved🤷♀️beder os om selv at finde dokumentation for fejlen.
Aalborg afd
Fik den ikke til den billige pris Nej

Risposta di Billigblomst
Købt så mange blomster hos dem der…
Købt så mange blomster hos dem der holder få måneder. Selv blomster som skimmia der burde holde år efter år går ud kort tid efter. Det er virkelig de dårligste planter man får hos billig blomst. Jeg har købt for mange tusinde kroner nu, hvor planterne er gået ud. Aldrig mere billig blomst. Spild af penge som kunne være brugt hos nogle af de mere kvalitetsmæssige plantecentre som thyme der er kræsne på kundernes vegne. Nej tak til billige planter der er af den dårligste kvalitet. Jeg græder over det på planternes og kundernes vegne. Jeg lægger ikke en krone der mere.
Det er sidste gang at jeg køber planter…
Det er sidste gang at jeg køber planter hos billigblomst. Købte 8 bukspotentil og en uge efter jeg plantede dem har kun 2 overlevet!? Der må være sygdom i det de sælger. Jeg er rigtig vred og skuffet over man virkelig overhovedet ikke kan stole på om det er iorden det de sælger. Helt til grin. Det er spild af tid og penge.

Sygdom i planterne
Jeg har købt en del planter her i maj måned hos Holbæk Billigblomst. Det har vist sig at der er sygdom i 80% af dem, de går langsomt ud nede fra. Jeg er ret god til at passe haveplanter, men jeg kan ikke stille noget op mod sygdom og utøj i planterne. Jeg anbefaler at man køber sine planter andre steder. De planter jeg har købt hos andre planteskoler, trives fint og udvikler sig som de skal.

Risposta di Billigblomst
Købte 5 Hortensia og 9 andre blomster i…
Købte 5 Hortensia og 9 andre blomster i Næstved afdelingen sidste weekend. de 5 Hortensiaer var døde på fjedre dagen. Og på bonen så vi at en af de andre blomster var slået ind 2 gange.
Så det blev både dyrere end foventet og skuffende - Deres politiker er desværre tydelige under betingelser, at de ikke tager blomster retur.
Det kan måske også blive lidt for billigt?
de to stjerner er for de blomster der ikke er døde (endnu)

Afskyelig oplevelse!!!
Personalet i Fredericia forfulgte min kone rundt i butikken og behandlede hende som om hun var kriminel fordi hun misforstod deres instruktioner om at finde noget rosenjord. Talte højlydt nedsættende til hende foran andre kunder. Hun var kørt dertil fra Vejle for at købe nogle blomster, og endte med at blive offentligt ydmyget og kom hjem og græd!
Føj! Her kommer vi ALDRIG igen!
Redigering: Nedenstående svar viser præcis hvordan kunder og kritik bliver behandlet.

Risposta di Billigblomst
Kunne man give 0 stjerner var det…
Kunne man give 0 stjerner var det passende. Fup og fis firma. Du kan IKKE få dine penge tilbage, når først du har købt i deres forretninger. Du kan kun få tilgodebevis. På den måde er man som kunde fanget i deres firma. Det er kun fusker firmaer som har disse policer. Det er uddateret, og viser hvor lidt de tænker ‘kundens bedste’. Så når man modtager en gave fra Billigblomst, og ingen af ekspedienterne har spurgt køber om det er en gave, så der kan sættes byttemærke på. Så kan modtager af gaven bagefter ikke returnere gaven, fordi der ikke er byttemærke på, ej heller informeret til køber, at kvittering var nødvendig. Og som sagt kan du ik få penge retur i dette firma for en vare, for de er åbenbart så desperate efter kunder, at man kun giver tilgodebevis. Så hvis man ik gider sidde fast med et produkt, som du måske ikke kan bruge, så skal du ikke købe ind i deres forretninger, for når først dine penge er i deres kasse, så sidder du fast. Og det på trods af, at ingen i kassen spørger ind til om der skal byttemærke på, netop fordi de IKKE vil returnere noget uden kvittering. Fusk og Fis firma.
Der er ikke noget at sige til de ligger så lavt i tilfredshedsscore. Men det er også tydeligt, at dette firma ikke tager hensyn til lave tilfredshedsscore. Nok derfor de er så desperate efter kunder, at de forsøger ‘fange kunderne’.
Venligst læg mærke til deres svar.
De skriver det var lidt af en oplevelse at have besøg af mig.
Jeg har aldrig været i deres forretning.
Jeg modtog en fødselsdagsgave fra en ven. Gaven var købt i deres forretning.
Jeg ville gerne returnere gaven, men dette var ikke muligt.
Så det viser igen deres totale ligegyldighed overfor deres kunder, for nu forsøger de skrive at jeg skulle have været en ‘oplevelse’. Og det på trods af de aldrig har mødt mig.
Total fusker firma.

God Service af Deres Districts Chef
Havde købt nogle lavendler i Hillerød som ikke var som forventet.
Var så heldig at Deres Districts Chef var til stede og fik nogle nye uden beregning
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.