Personale har ikke lyst/ tid til at besvare spørgsmål. Priser er på flere ting dyrere end andre steder. Toiletforhold er ret ulækre. Ingen gider gøre rent. Toiletpapir skal man åbenbart selv medbrin... Leggi di più

Min forventninger til planter og blomster, lever op til mine forventninger, men butikken var beskidt og meget støvet. Der kørte en dame rundt, i blinde, på en maskine der støvede om end, endnu mere.... Leggi di più

Billigblomst Kolding, en trist oplevelse. Hvor er det ærgerligt at køre 25 km hver vej, for at finde en butik der nærmest ligner et ophørsudsalg, butikken bære i den grad præg af at være underbemande... Leggi di più

Butikken i Hillerød har et stort udvalg og jeg har kun oplevet planter af god kvalitet. Det er jo en del af konceptet at det er mere discount og derved færre medarbejdere osv. men når jeg har været... Leggi di più

1. Vivaio e articoli per il giardino
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Fiorista
  4. Vivaio

Informazioni su Billigblomst

Billigblomst A/S
Hos Billigblomst får du god behandling, for her er nemlig selvbetjening.

Hvad kan man forvente i Billigblomst
Billigblomst genkendes hos de fleste, som et plantecenter med lavpris og hvor der ikke er skiltes med rådgivende service og pænt inventar.
Vi har alt indenfor buketter og snitblomster, stueplanter, udplantning/sæsonplanter, haveplanter, krukker, brugskunst, dyrefoder, dekorationsartikler og meget mere.
Sortimentet favner bredt og det er som oftest tilgængeligt i store mængder.

Vores koncept
Billigblomst adskiller sig fra andre havecentre på, at vi ikke har et fast varesortiment, da vores indkøbere i Danmark, Holland og i Sydeuropa, arbejder intensivt på at finde de bedste varer til den skarpeste pris. Dette sker blandt andet igennem de stærke og tillidsfulde relationer, som vores indkøbere har til producenterne. Vi sparer mellemhandlere væk, og vi bruger ikke en masse midler på stilfuldt inventar eller anden indretning, da vores omsætningshastighed er ganske hurtig, og det for os er lettere at masseeksponere vores varer på paller og plantecontainere. -På den måde kan vi skrue ned for priserne på varerne.

Derfor vil man også opleve at vi sommetider ikke har en vare ret lang tid ad gangen, da der er tale om en partivare. Når priserne er lave, skaber det også et ekstrem effektivt vare flow.

Når vare flowet er så intenst, har vi i Billigblomst brug for søde medarbejdere med et naturligt overskud, til at sørge for at de daglige varemodtagelser, bliver fordelt i butikken, samt sørge for at planterne er vandet, buketterne er friske og at alle krukker er repræsenteret. Derfor er der ikke tid til at rådgive og yde vejledning, men vi guider dig naturligvis i den rigtige retning med et smil, hvis du har brug for det.

Find vores Billigblomst plantecentre i:

TrustScore 2.5 su 5

Ha risposto al 2% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Dårlig kvalitet.

Jeg er efterhånden så træt af, at planter købt i Billig blomst Tilst visner ret hurtigt. Nogle allerede dagen efter. Eller har sygdomme. Det drejer sig om mange forskellige planter. Cypres, tjuja, hortensia, bambus og mindre planter.

14 aprile 2025

Hej Birte
Det er vi da mere end almindeligt kede af at høre - det er ikke noget vi hører om ofte, så vi vil rigtig gerne have en snak omkring det.

Vil du ikke være sød at skrive til os på kundeservice@billigblomst.dk - så løser vi problemet sammen😊

Flotte krukker

Jeg ser nogle flotte krukker på Facebook. 4 dage senere tager jeg 1 times kørelse til Fredericia. Der har de slet ikke fået dem og ved ikke hvornår de får dem. Det er ikke iorden. Så fortæller et personale, at man ikke kan ringe til dem og hører om de har fået dem. Så skulle de havet skrevet, at det kan forekomme, at enkelte butikker ikke har fået dem. Så jeg har mistet lysten til at komme i billigblomst. Når det er den måde de kører en butik på.

24 aprile 2025

Hej Marianne
Det er jeg godt nok ked af at høre.
Medarbejderen i centeret har været fejlinformeret. De havde krukkerne, men fik desværre udsolgt ret hurtigt.
Det ændrer naturligvis ikke på at du ikke fik fat på dem.

Det er så svært at forudsige, hvor stor efterspørgslen er - det var ikke et tilbud, det viste sig bare at krukkerne faldt i god smag.

Jeg håber du alligvel fandt noget du kunne bruge😊

Vildledende og arrogant

Pas på at I ikke bliver snydt!! Billig Blomst Holbæks prisskilte er voldsomt vildledende og f.eks. “Rødbladet hyld 99,95”, er ikke ensbetydende med at planterne der står på bordet med skiltet (af samme sort og størrelse) koster 99,95 - det blev jeg ved prisreklamation ved kassen oplyst om af en ekstremt arrogant gartner, som bestemt ikke gad diskutere deres skiltning eller kundeservice.

Priserne der måtte være på planterne er dem som gælder, uagtet at man har samlet alle planterne på ét bord med ét prisskilt der hedder “99,95” og hverken skriver “Priser fra 99,95”, eller “se prisen på planten”.

Som resultat afleverede jeg alt i indkøbsvognen retur igen og forlod butikken som en utilfreds kunde - det er ok at have en prisfejl, men arrogant kundeservice oveni skal man ikke acceptere.

22 aprile 2025

Hej Lars
Du har helt ret - prisfejl kan forekomme. Og oftest ser vi det, når kunderne finder en plante de hellere vil have, og bytter planterne rundt i farten. Det ændrer dog ikke på, at de skal behandle dig ordenligt.

Jeg går videre med det med det samme.

Jeg beklager meget.

Mvh Jonas

Vi skulle købe 41 Laurbærbuske hos…

Vi skulle købe 41 Laurbærbuske hos Billig Blomst i Tilst. Fik professionel hjælp til at udvælge korrekt sort og størrelse.
Vi var meget overrasket over at se den store ændring, der er sket efter de har fået bygget om. Der er nu blevet en meget indbydende butik med et stort udvalg af blomster og buske. Vi kommer helt sikkert igen.

21 aprile 2025

Risposta di Billigblomst

Tusind tak for din besked - det er vi virkelig glade for at høre😊

Ringe service og usmidige regler

Onsdag købte min kæreste en vinstok til 1000 kr., som jeg skulle have under et nyt terrasse udhæng i min have. Teknisk set var den umulig at placere grundet udformning og højde. Derfor kørte han igen ( dagen efter ) den lange vej til Hillerød (2 t. Hver vej med trailer) for at returnere eller få penge retur. Man havde regler for den slags, og tog intet retur. I min verden totalt usmidig og usympatisk service.

17 aprile 2025

Hej Kit.

Jeg kan forstå at der er gået nogle dage mellem de 2 besøg - og det er bestemt ikke fordi vi ikke vil bytte. Det er helt generelt for branchen at vi ikke tager planter retur.
Ligesom man ikke har lyst at købe en flæskesteg som er blevet returneret i supermarkedet - kan vi simpelthen ikke garantere, at der ikke følger sygdomme eller skadedyr med en plante, som har opholdt sig udenfor butikken eller gartneriet.

Vi bliver jævnligt kontrolleret af myndighederne, ligesom gartnerierne gør - og det er helt afgørende for os, at reglerne for det plantepas som følger planten, er overholdt - ellers risikerer vi at miste vores ret til at sælge planter.

Det er naturligvis ikke sjovt, at stå med en vinplante du ikke kan bruge - jeg håber i alligevel finder en plads til den.

Sørgemyg med hjem

Jeg har handlet meget i BilligBlomst, deres krukker er flotte til billige priser, men har desværre ikke mange gode oplevelser med deres planters tilstand - mange af dem holder ikke længe og nu har jeg oplevet 2 gange at få sørgemyg med hjem, fra planter købt i BilligBlomst. (Sørgemyg ligner bananfluer, men de lever af planternes rødder og skader derfor planterne og så formerer sig på et plan hvor de kan invadere et helt hjem)

Derfor vær ekstra OBS på det, når du handler i BilligBlomst.

29 marzo 2025

Forundring

Kritikken vil jeg prøve at holde på et minimum, da det jo trods alt er første gang jeg besøger Holbæk billig blomst og jeg trods alt går hen for at finde tingene billigere.
Kan dog til meget stor undring se at i har bland selv slik i kasse området.
Hvordan I har fået tilladelse til det ( hvis i har det ) stiller jeg målløs overfor ,er der slet ingen der stiller spørgsmålstegn ved bland selv slik og jord bakterier ????

28 marzo 2025

Jeg har tidligere købt ting der er døde…

Jeg har tidligere købt ting der er døde efter kort tid. Bl a gik 2 ud af 4 kornel ud ret hurtigt. En vejrsten kunne ikke tåle frost og sprang i tusind stykker. Har købt en del Dahlia, lilje osv i løg til 70 kr for 10 poser og halvdelen er døde. Nogle var så søde at det hele bare smuldrede i hånden.
Men denne gang har deres dårlige service alligevel slået rekorden. De har havenisser og jeg skrev for at høre om de også har dem i Herning. De er i alle butikker fik jeg at vide. Vi kørte 50 km til Herning og så kunne de ikke finde dem! Så det var 100 km og det eneste vi fik ud af det var en beklagelse!
Hvis man er en af dem der er imod handel på kinesiske hjemmesider pga kvaliteten og dårlig service, så er det ikke anderledes hos Billig Blomst ......... som i øvrigt får en masse varer fra Kina

29 marzo 2025

Jeg er normalt en stolt bruger af…

Jeg er normalt en stolt bruger af billig blomst, men nu ved jeg slet ikke de har lavet flere tilbud som skulle bare seks dage, men kommer der ud på dag nummer to hvor de knapper åbnet og alt det man skulle have var udsolgt, nogle butikker havde skrevet på Facebook de var udsolgt hvilket er fint andre havde bare ikke som man måtte køre langt forgæves, 🥴

15 marzo 2025

Jeg har været en trofast kunde..

Jeg har været en trofast kunde... Men efter gang på gang at have købt stueplanter som er fyldt med sygdom, lige fra kæmpe planter til potteplanter..køber jeg kun udendørs planter hos jer..
Det har været en meget bekostelig affære at købe stueplanter hos jer.. Da de har smittet mine raske planter.

Jeg nævnte det for en medarbejder i jeres Aalborg afdeling og hun rystede bare på hovedet...
Sikke da en dårlig service...

20 febbraio 2025

Super god kunde service Aalborg

Hej
Jeg vil bare give jer stor ros for god service og god betjening i jeres butik i Aalborg
Vi købte sidste år 2 store Magnolia buske, dog var de døde 😞😞😞😞 og der var slet ikke noget vækst i dem. Tog ud i jeres butik i Aalborg med dem og kvitteringerne på dem, der blev kigget på dem og ja de var døde. Vi har fået pengene tilbage (de skulle selvfølgelig bruges hos jer til nye magnolia) 🥰🥰🥰🥰🥰 altså så god kundeservice 👍👍👍👍👍

21 febbraio 2025

Jeres kampagne til 7,95 er billig snyd

Jeres kampagne til 7,95 er billig snyd. Tilbud i 24 timer med meget begrænsede mængder burde det hedde. Og at blokere folk på din facebookside for negative kommentarer er så ulækkert! I har lavet en fejl, gør noget ved det i stedet for blokere folk, der var dine kunder og føler sig snydt. Det er forfærdelig måde at starte sæsonen på. Eftersmagen vil blive hos mange.

15 febbraio 2025

😡 jord til 7.95. Udsolgt inden 24 timer

😡😡😡😡😡
UDSOLGT efter 24 timer -jeg er pokkers vred. Ingen omtale om begrænset parti. Tilbuddet skal vare en uge. Tilbuddet er slået STORT op.
Det er IKKE i orden. Så må I sælge det jord I iøvrigt har til samme pris.

15 febbraio 2025

Super kundeservice

Efter at have kontaktet kundeservice med en undren jeg havde, har jeg aldrig før mødt en så utrolig venlig, hjælpsom og imødekommende medarbejder. Mega hurtig tilbagemelding, og en virkelig rar tone. 👍
Både medarbejder og firmaet får min aller bedste anbefaling, og jeg vil fortsat nyde at komme i jeres butik i Holme Olstrup.
Vh. Helle

16 gennaio 2025

Har lige været i Fredericia afdelingen…

Har lige været i Fredericia afdelingen og købe en stor plante, den knækkede i det vi går ud af butikken pga. Blæsevejr.

Kæresten går ind med den og fortæller, at den desvære knak da vi gik ud af butikken, men de var ligeglade og og den kunne ikke byttes.

Ringe service og sidste gang man handlede med Billigblomst.

30 dicembre 2024

Har været i billigblomst langeskov

Har været i billigblomst langeskov, købte et par julenisser som vi gerne ville returnere, ved kassen får vi at vide vi kan få et tilgodebevis eller vi kan modregne hvis vi skal have andet med hjem, vi går igennem butikken men finder ikke noget, da vi så beder om det tilgodebevis kan intet lade sig gøre, og de vil ikke tage varen retur, vi bliver sendt ud af butikken med julenisser vi ikke kan bruge, man kan ikke ligefrem sige der er service hos billigblomst.....

28 dicembre 2024

Har lige været i jeres Holme-Olstrup…

Har lige været i jeres Holme-Olstrup afdeling…
Da vi vil købe nogle billige hækplanter som står ude midt på pladsen til 70% finder vi en vogn og læsser op på, der står så en gut/ gartner langt der fra og kigger men siger ingen ting. Efter noget tid kommer der så en ansat og ligger beslag på samtlige planter incl dem vi har fundet frem!!!
Jeg tænker manden kunne ha åbnet munden og sagt han ville købe det hele os blevet ved Sine bare, og måden damen løste den på fik mig til at ligne en idiot ( Er jeg sikkert os men det ved hun ik)
Jeg har handlet en del hos jer, men det slutter så her.
Ps jeres nye parkerings firma skal nok skaffe jer glade kunder, alle butikker i Næstved elsker P vagter der holder deres kunder væk 💪

27 dicembre 2024

Hej.
Øv - sikken en træls oplevelse.
Jeg kan ikke helt sætte mig ind i hvad der er foregået - har du ikke mulighed for at skrive til Kundeservice, det er meget nemmere at løse problemerne med 2-vej kommunikation 🙂

Mht til P-vagterne, så er det lige præcis for kundernes skyld. Da vi bor lige ved Bonbon-land, oplever vi desværre alt for ofte at parkeringspladsen er fuld af deres gæster, og at vores kunder derfor ikke kan få en parkeringsplads. Det problem regner vi med at have løst - husk P-Skiven😉

Vi glæder os til at høre fra dig mht. hækplanterne - vi finder altid en løsning👍

Dårlig juletræ

Hvis jeg kunne ville jeg ikke give nogle stjerne .var i Næstved og købe juletræ og kommer hjem og skal pynte det har det mistet den gran så nu ligner det Lo.tog man kan ikke enten få et nyt eller penge tilbage virkelig dårlig service køber aldrig et juletræ der mere

22 dicembre 2024