Personale har ikke lyst/ tid til at besvare spørgsmål. Priser er på flere ting dyrere end andre steder. Toiletforhold er ret ulækre. Ingen gider gøre rent. Toiletpapir skal man åbenbart selv medbrin... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Min forventninger til planter og blomster, lever op til mine forventninger, men butikken var beskidt og meget støvet. Der kørte en dame rundt, i blinde, på en maskine der støvede om end, endnu mere.... Leggi di più
Billigblomst Kolding, en trist oplevelse. Hvor er det ærgerligt at køre 25 km hver vej, for at finde en butik der nærmest ligner et ophørsudsalg, butikken bære i den grad præg af at være underbemande... Leggi di più
Butikken i Hillerød har et stort udvalg og jeg har kun oplevet planter af god kvalitet. Det er jo en del af konceptet at det er mere discount og derved færre medarbejdere osv. men når jeg har været... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Billigblomst
Scritti dall'azienda
Hos Billigblomst får du god behandling, for her er nemlig selvbetjening.
Hvad kan man forvente i Billigblomst
Billigblomst genkendes hos de fleste, som et plantecenter med lavpris og hvor der ikke er skiltes med rådgivende service og pænt inventar.
Vi har alt indenfor buketter og snitblomster, stueplanter, udplantning/sæsonplanter, haveplanter, krukker, brugskunst, dyrefoder, dekorationsartikler og meget mere.
Sortimentet favner bredt og det er som oftest tilgængeligt i store mængder.
Vores koncept
Billigblomst adskiller sig fra andre havecentre på, at vi ikke har et fast varesortiment, da vores indkøbere i Danmark, Holland og i Sydeuropa, arbejder intensivt på at finde de bedste varer til den skarpeste pris. Dette sker blandt andet igennem de stærke og tillidsfulde relationer, som vores indkøbere har til producenterne. Vi sparer mellemhandlere væk, og vi bruger ikke en masse midler på stilfuldt inventar eller anden indretning, da vores omsætningshastighed er ganske hurtig, og det for os er lettere at masseeksponere vores varer på paller og plantecontainere. -På den måde kan vi skrue ned for priserne på varerne.
Derfor vil man også opleve at vi sommetider ikke har en vare ret lang tid ad gangen, da der er tale om en partivare. Når priserne er lave, skaber det også et ekstrem effektivt vare flow.
Når vare flowet er så intenst, har vi i Billigblomst brug for søde medarbejdere med et naturligt overskud, til at sørge for at de daglige varemodtagelser, bliver fordelt i butikken, samt sørge for at planterne er vandet, buketterne er friske og at alle krukker er repræsenteret. Derfor er der ikke tid til at rådgive og yde vejledning, men vi guider dig naturligvis i den rigtige retning med et smil, hvis du har brug for det.
Find vores Billigblomst plantecentre i:
Informazioni di contatto
Ha risposto al 2% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Besøgte Billigblomst i Tilst som er…
Besøgte Billigblomst i Tilst som er enorm. Smukke buketter til en god pris. Også stort udvalg. Kæmpe juledekorations sortiment. Simpelthen enormt. Der kan man finde alt også til rimelige priser. Udvalget i Herning er dog ikke så spændende men det er selvfølgelig også en meget mindre butik. Har dog kun købt noget i Tilst da deres udvalg rammer mere min smag.
Tror i skal rette jeres navn til…
Tror i skal rette jeres navn til dårligblomster..
Har handlet der meget,både til stuen købte 10 orkideer som all hurtigt fik det dårligt ,og div have planter som også døde..eller fik meldug ..
Så næsten alt der er købt i dåligblomster er smidt ud ,gravet op..så nu er det tilbage til rigtigt planteskoler..hvor man også får en god behandling (hvor man ikke bare for at vide at det er selvbetjening)
Julevarer allerede i september
Jeg var tidligere fast kunde, men jeg kan ikke længere anbefale butikken. At sælge julevarer allerede i september ødelægger både indkøbsoplevelsen og julehyggen. Sæsonvarer burde først komme frem, når julen nærmer sig.
BilligBlomst Skalborg
BilligBlomst Skalborg: udenfor i beplantning og langs hegnet er der utrolig beskidt, man føler sig hensat til Grækenland eller Italien. Men har du vovet dig indenfor trods affaldet, er der fin betjening og stort udvalg af blomster og planter. Og så er synet af julepynt allerede 10. september ikke et rart syn.
Usædvanlig god kundeservice
Jeg ved ikke, om Billigblomst er billig, for jeg køber kun planter hvert 10. år. Men jeg ved, at de forstår sig på kundeservice: Jeg havde - uden at vide det - taget en plante uden stregkode. Ved kassen var der ingen ballade. Tværtimod. Jeg fortalte, hvad den kostede, og fik 20 procent rabat, for så sparede ekspedienten tiden med at løbe ned og hente en med stregkode
Efter ombygningen i Tilst er…
Efter ombygningen i Tilst er BIlligblomst blevet til noget IKEA-wannabe, blot uden alle smutvejene.
Hvis man blot skal have et par udendørs planter.. så skal man gå i en halv time for at komme rundt til at betale. Igennem hele butikken. Det er en joke. Det værste af IKEA.
Man skal endda udenfor, for at komme ind igen - og så videre ind igennem "Billigt bras & potter".. blot for håbet om at vi kan sælge nogle af vores 100.000 potter, som folk helst vil spare deres tid for at kigge på, med mindre at de er ude efter potter og andet... så som nærmest to haller med julepynt, midt i 24 graders varme i September.
Planterne er ikke længere billige. Hyggen er totalt forsvundet i forhold til den gamle butik, som var super hyggelig at gå rundt i - Her var planterne i fokus. Fokus var ikke en idé om at tvinge folk igennem hele butikken - stakkels dem med gangbesvær.
Nu er det designer vrøvl, stort mellemrum mellem relativt få planter..
I stedet for en hyggelig butik, som jeg snildt besøgte flere gange om måneden, endda flere gange om ugen, så har vi fået et 'IKEA meets Plantorama' "misfoster", som ej længere lever op til sit navn - og er det værste af begge. Det gør mig nærmest ked af det hver gang jeg nu gerne vil ud og kigge på planter.
I var en sjovere butik da i bare ville sælge nogle planter. Nu vil jeg prøve at finde mig et alternativ, måske noget tættere på hvad i var.
Vi har i dag fået mega god service fra…
Vi har i dag fået mega god service fra Daniel i Billig blomst Hillerød! Han var hjælpsom, kompetent og super sød og smilende! Det gjorde hele vores tur til billig blomst meget bedre😌 tak for den gode hjælp og service, vi kommer tilbage igen 🤩
Vh. Marie og Britt
Altid god service og betjening i…
Altid god service og betjening i Aalborg.
Jeg synes ikke at i lever op til jeres…
Jeg synes ikke at i lever op til jeres navn billigblomst. Nu har jeg handlet hos jer igennem et stykke tid, og kan bare se jeres priser bliver højere og højere, og at i faktisk på nogle produkter er noget dyrere end supermarkeder.
Virkelig dårlig service i Herning
Virkelig dårlig service i Herning, hvor min mor havde købt plante i den tro, at den var kunstig (den stod sammen med alle de kunstige planter). Den skulle stå hjemme i en opgang uden lys, derfor skulle den ikke være ægte. Vi tog tilbage med den, og de ville ikke engang ‘slå halv skade’.
Vi fik besked på, at blomster skal vandes….. Ja da - men vel ikke, når de er kunstige…. Super dårlig service uden nogen form for forståelse eller imødekommenhed!
Hillerød: super oplevelse
Hillerød:
Et helt fantastisk udvalg og krukker og planter, til super priser…!
Første gang jeg har været i Billig blomster, men absolut ikke sidste gang.
Hjælpsom og serviceminded
Jeg var i billig blomst i Hillerød i søndags og igen i dag. Fik en stor hjælp og flot service af medarbejder Daniel, som virkelig hjalp mig med tunge krukker. Han løftede dem ned og ind i bilen. Han er en virkelig serviceminded medarbejder. Ham skal I passe godt på 🌞🌸🌺
Dybt utilfredsstillende oplevelse
Stort udvalg, men medarbejderne ved ikke noget om planter eller kundeservice. Jeg spurgte flere medarbejdere og de gav mig ALLE forkerte oplysninger. Første spørgsmål var om der var flere tilbage på lager af en potte i en bestemt størrelse. Svaret var nej. Jeg spurgte herefter, om potterne evt. stod et andet sted i butikken, og om der måske kunne være nogle tilbage på lager der. Det fik jeg igen nej til. Jeg var stædig og spurgte derfor en anden medarbejder, som ledte mig frem til et andet sted i butikken, hvor potterne stod i præcist den størrelse, jeg søgte! Så skulle jeg søge rådgivning til om en plante kunne stå indendørs. Jeg fik svaret ja, men det var en udendørsplante fandt jeg senere ud af. Så nu står den indenfor, og jeg venter på, at den dør! Jeg spurgte også om rådgivning til at finde en bestemt type hængeplante i butikken og blev ledt helt ned i den anden ende af butikken. Der fandt jeg ingen plante af den type, jeg søgte. Jeg gik rundt i lang tid og fandt pludselig præcist den hængeplante, jeg søgte. Den stod under 2 meter fra det sted, hvor jeg spurgte medarbejderen om vejledning. Jeg kunne desuden ikke købe noget pottejord i butikken. Jeg spurgte flere medarbejdere, som sagde, de stod udenfor. Jeg kunne ingenting finde, så måtte køre i en anden butik. Desuden STANK kassemedarbejderen voldsomt meget af sved, som kunne lugtes på flere meters afstand. Det er simpelthen dybt utilfredsstillende.
Kæmpe optur-oplevelse i Billigblomst i…
Kæmpe optur-oplevelse i Billigblomst i Hillerød! Vi blev mødt af Daniel, som solgte os nogle vidunderlige krukker - magen til formidabel kundeservice, skal man efterhånden lede længe efter nu til dags. Det er ikke sidste gang, at vi køber krukker af skønne Daniel. Her kan kun gives 5 stjerner, men vi giver sgu dobbelt op. ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
Fin service
Købte 3 sække jord i Billigblomst Hillerød, men havde problemer med at få dem ud til bilen. En venlig og hjælpsom medarbejder tilbød at bære dem for mig. Fantastisk service 😀 og endnu en gang mange tak
Man får mere med hjem end bare blomster
Billigblomst er billigblomst. "Holmeolstrup"
De er totalt ligeglade med kvaliteten af deres planter & man ender med at få ekstra husdyr med hjem til haven. Vi drukner i Bladlus efter at have handlet der.
Førhen handlede vi i Plantorama, de er naturligvis i den dyrere ende & vi søgte som mange andre et billigere alternativ. LAD VÆRRE! Køb jeres grønt til haven ved planteskoler eller Plantorama hvor man værner om & plejer sine blomster & grønne planter!
Billigblomst Hillerød
Billigblomst Hillerød
Ville bare lige give den krukke ansvarlige Daniel 5 stjerne for hans yderst venlige og hjælpsomme kundeservice.
Magen til søde menneske skal man lede længe efter.
Tusind tak.
Daniel Krukke
Krukke kup 🪴
Vi kom på det helt rigtige tidspunkt.
Daniel & makker gav god energi og købelyst. Vi kommer helt sikkert igen 🌻
Dejligt personale.
Billig Blomst Hillerød.
Dejligt personale! de utroligt søde unge mennesker er meget hjælpsomme!
Jeg var forbi BilligBlomst i Hillerød
Jeg var forbi Billig blomst i Hillerød.
Det var et frygtelig syn i havehuset der mødte min kone og jeg, døde planter, affald og ansatte der legede med vand og legede tá fat og larmede. Derfor drænede vi hurtigt mod udgangen.
Vi kommer hen mod kassen og ind til de grønne planter. Her glædet det mig at se hvor pænt der var, og den ansatte tog sig tid til at rådgive om de grønne planter min kone havde fundet. Vi var ellers lidt sure i starten, men det fik hun hurtigt vendt.
Vi fortalte om oplevelsen ved indgangen, og hun undskyldte mange gange for hendes kollegaers opførsel og hun nok skulle gå vider med det ( IGEN) når cheferne kom tilbage fra ferie. I kassen stod en ung knægt som var venlig, men så meget træt ud.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.