Prima geholpen! Het systeem is op afstand volledig doorgemeten en uitgebreid getest. Er werd echt de tijd genomen om alles goed uit te zoeken en mijn twijfels weg te nemen. De telefonische hulp was de... Leggi di più
Super ervaring met Bascom. Camera’s verdeeld over twee groepenkasten gaf problemen. Bascom gebeld en ze kwamen gelijk met een oplossing. Zeer goed bereikbaar per telefoon en oplossings gericht. Top su... Leggi di più
Telefonisch supergoed bereikbaar. Enorm klantvriendelijk en denken in oplossingen mee. U staat er als klant nooit alleen voor als u bij Bascom uw apparatuur koopt!
Ging om een oude samsung tablet, waarop de Bascom app niet meer werkte. Laurens heeft een link gestuurd met een oude versie. Deze geïnstalleerd en alles werkt weer. Let op: Updaten van app wel uitgez... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bascom ontwikkelt en levert professionele bewakingscamera’s voor mkb-bedrijven en particulieren met een groter terrein of pand. De systemen zijn ontworpen om zelf aan te sluiten: de camera’s verbinden via het stroomnet (Bascom® POWER) of een netwerkkabel (PoE) met een recorder, die de beelden lokaal bewaart, zonder abonnement.
Zoomstede 25, 3431 HK, Nieuwegein, Paesi Bassi
- 030 - 604 14 95
- info@bascom.nl
- bewakingscamera.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Camera storing
Al enkele dagen had ik 1 camera van de vier geïnstalleerde camera's waarvan ik geen beeld meer had zowel op de vaste monitor als op de PC/smartphone . Kreeg dit zelf niet opgelost. Na een telefoontje met de medewerker Michael van Bascom is dit probleem opgelost. Hij heeft me duidelijke instructies gegeven en een mail gestuurd met een te installeren update van de installatie. Dank je wel voor de deskundige uitleg.
Deze vorm van service zie je helaas niet overal meer
Ik wil graag mijn grote waardering uitspreken voor de klantenservice van Bascom. Vanaf het eerste contact ben ik bijzonder vriendelijk, deskundig en professioneel geholpen. Wat mij vooral opviel, was dat de medewerker niet alleen mijn vragen uitstekend beantwoordde, maar ook uit eigen initiatief extra informatie gaf over het gebruik van het product. Die aanvullende uitleg heeft mij enorm geholpen.
Deze vorm van service zie je tegenwoordig helaas niet overal meer.Er werd echt meegedacht en ik voelde me als klant gewaardeerd.
Mijn complimenten en in het bijzonder aan de medewerker die mij heeft geholpen. Chapeau voor deze uitstekende service!
De medewerkers van Bascom reageren onmiddelijk..
De medewerkers van Bascom reageren altijd direkt op een probleem echt geweldig!
Bascom kan ik zeker aanbevelen! Hans MultiTec Zeewolde
Camera's met onderbrekingen en softwareproblemen
Camera's werken op sommige dagen met horten en stoten, soms eens vloeiend. Er zijn drie camera's aangesloten via een switch, maar dat is volgens de recorder software zeker nog met voldoende vermogen. En wat me het meeste tegenvalt: de software om de beelden mee te bekijken en te verwerken (recorder & app software voor op smartphone/laptop/Mac) zou best wel aan gebruiksvriendelijkheid kunnen winnen. Je moet maar eens proberen een fragment van pakweg 1 minuut op 3 verschillende kanalen te selecteren. Je zit te klooien met de + en - om uit of in te zoomen tot je er moedeloos van wordt. Komt er een update van die software?
Duidelijke uitleg bij vragen
Duidelijke uitleg bijvragen, ook makkelijk bereikbaar. Hierdoor is de camera en apparatuur goed zelf te bedienen en in te stellen
Prima camera’s en uitstekende service.
Prima camera’s en uitstekende service.
Super camera's makkelijk te gebruiken
Dit bedrijf en deze producten voldoen geheel aan mijn wens.
Ik heb de Plus camera's via het stroomnet.
Super makkelijk en mooi beeld. Ook de uitleg en van medewerker is goet te volgen.
Wel beeld geen opname
Na de ontvangst van onze nieuwe camera hadden we wel beeld maar geen opname. Voor een leek te moeilijk op zelf op te lossen maar gelukkig is er de technische klantenservice van Bascom.
In alle rust wordt er gezocht naar de oorzaak en wat nog prettiger was op afstand werd dit direct opgelost.
Super fijn en dit alles geeft ook een goed gevoel.
Voor vragen kan en mag je altijd bellen.
Dankbaar voor deze service.
technische vraag
Had een technische vraag. De servicedesk was snel bereikbaar. Er werd ruim de tijd genomen om me te helpen. Het probleem werd adequaat opgelost. Vriendelijk en professioneel.
Sinds 2018 hebben wij 13 camera's in…
Sinds 2018 hebben wij 13 camera's in gebruik zonder
noemenswaardige problemen. Is er toch een akkefietje dan krijgen wij onmiddellijk hulp van zeer onderlegde technici. Dat is voor ons de belangrijkste reden om voor Bascom te kiezen. Snelle service en geen blabla!!
Een super goede service
Een super goede service, geboden hulp was perfect. Alles doet het weer. Wij zijn zeer tevreden over Bascom en de service die geboden wordt
Klantenservice
Direct contact, snel geholpen en duidelijk. Ook vriendelijk. Gesproken met Mark.
Ons camerasysteem hangt er al jaren…
Ons camerasysteem hangt er al jaren maar nog steeds zeer goede ondersteuning!
Ik ben heel goed geholpen
De persoon van de helpdesk was vriendelijk, geduldig en kundig.
Ik heb het bascom systeem reeds 1,5 in gebruik en ben uitermate tevreden.
Snelle koppeling en goed advies
Ervaring met de Bascom camera
Probleempje gehad met weergave van de Bascom camera s op mijn smartphone en dit is naar volle tevredenheid opgelost .Werkelijk een prachtig camara systeem ,waar voor je geld!
De bestelling liep snel en correct
De bestelling liep snel en correct
Was een probleempje met het nachtzicht (infrarood) opgebeld en ik werd zeer vriendelijk en met een professionele deskundigheid geholpen, en het probleem opgelost
Alle lof voor Bascom en medewerkers.
Hele fijn contact gehad en zeer fijn…
Hele fijn contact gehad en zeer fijn geholpen Ik had een Cameraset overgenomen maar werd behandeld alsof ik een nieuwe set had aangeschaft.
Op deze manier was installeren erg makkelijk
Zéér correct geholpen
Na contact te hebben gezocht met de service afdeling, zeer correct geholpen met een probleem met mijn recorder. Correcte meneer aan de lijn met verstand van zaken, top!
Uitstekend geholpen
Uitstekend geholpen, over één probleem van mijn bijbehorend videorecorder. Na een paar korte testjes, werd het snel duidelijk waar het probleem zat.
Vincent