Valutata 5 stelle su 5

Prima geholpen! Het systeem is op afstand volledig doorgemeten en uitgebreid getest. Er werd echt de tijd genomen om alles goed uit te zoeken en mijn twijfels weg te nemen. De telefonische hulp was de... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super ervaring met Bascom. Camera’s verdeeld over twee groepenkasten gaf problemen. Bascom gebeld en ze kwamen gelijk met een oplossing. Zeer goed bereikbaar per telefoon en oplossings gericht. Top su... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Telefonisch supergoed bereikbaar. Enorm klantvriendelijk en denken in oplossingen mee. U staat er als klant nooit alleen voor als u bij Bascom uw apparatuur koopt!

Valutata 5 stelle su 5

Ging om een oude samsung tablet, waarop de Bascom app niet meer werkte. Laurens heeft een link gestuurd met een oude versie. Deze geïnstalleerd en alles werkt weer. Let op: Updaten van app wel uitgez... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di sistemi di sicurezza

Scritti dall'azienda

Bascom ontwikkelt en levert professionele bewakingscamera’s voor mkb-bedrijven en particulieren met een groter terrein of pand. De systemen zijn ontworpen om zelf aan te sluiten: de camera’s verbinden via het stroomnet (Bascom® POWER) of een netwerkkabel (PoE) met een recorder, die de beelden lokaal bewaart, zonder abonnement.

4,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

4,9

Tutte le recensioni

269 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Camera storing

Al enkele dagen had ik 1 camera van de vier geïnstalleerde camera's waarvan ik geen beeld meer had zowel op de vaste monitor als op de PC/smartphone . Kreeg dit zelf niet opgelost. Na een telefoontje met de medewerker Michael van Bascom is dit probleem opgelost. Hij heeft me duidelijke instructies gegeven en een mail gestuurd met een te installeren update van de installatie. Dank je wel voor de deskundige uitleg.

1 luglio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Deze vorm van service zie je helaas niet overal meer

Ik wil graag mijn grote waardering uitspreken voor de klantenservice van Bascom. Vanaf het eerste contact ben ik bijzonder vriendelijk, deskundig en professioneel geholpen. Wat mij vooral opviel, was dat de medewerker niet alleen mijn vragen uitstekend beantwoordde, maar ook uit eigen initiatief extra informatie gaf over het gebruik van het product. Die aanvullende uitleg heeft mij enorm geholpen.
Deze vorm van service zie je tegenwoordig helaas niet overal meer.Er werd echt meegedacht en ik voelde me als klant gewaardeerd.
Mijn complimenten en in het bijzonder aan de medewerker die mij heeft geholpen. Chapeau voor deze uitstekende service!

22 giugno 2026
Valutata 3 stelle su 5

Camera's met onderbrekingen en softwareproblemen

Camera's werken op sommige dagen met horten en stoten, soms eens vloeiend. Er zijn drie camera's aangesloten via een switch, maar dat is volgens de recorder software zeker nog met voldoende vermogen. En wat me het meeste tegenvalt: de software om de beelden mee te bekijken en te verwerken (recorder & app software voor op smartphone/laptop/Mac) zou best wel aan gebruiksvriendelijkheid kunnen winnen. Je moet maar eens proberen een fragment van pakweg 1 minuut op 3 verschillende kanalen te selecteren. Je zit te klooien met de + en - om uit of in te zoomen tot je er moedeloos van wordt. Komt er een update van die software?

20 giugno 2026

Wel beeld geen opname

Na de ontvangst van onze nieuwe camera hadden we wel beeld maar geen opname. Voor een leek te moeilijk op zelf op te lossen maar gelukkig is er de technische klantenservice van Bascom.
In alle rust wordt er gezocht naar de oorzaak en wat nog prettiger was op afstand werd dit direct opgelost.
Super fijn en dit alles geeft ook een goed gevoel.
Voor vragen kan en mag je altijd bellen.
Dankbaar voor deze service.

12 giugno 2026

technische vraag

Had een technische vraag. De servicedesk was snel bereikbaar. Er werd ruim de tijd genomen om me te helpen. Het probleem werd adequaat opgelost. Vriendelijk en professioneel.

8 giugno 2026
Valutata 5 stelle su 5

Sinds 2018 hebben wij 13 camera's in…

Sinds 2018 hebben wij 13 camera's in gebruik zonder
noemenswaardige problemen. Is er toch een akkefietje dan krijgen wij onmiddellijk hulp van zeer onderlegde technici. Dat is voor ons de belangrijkste reden om voor Bascom te kiezen. Snelle service en geen blabla!!

10 giugno 2026

Een super goede service

Een super goede service, geboden hulp was perfect. Alles doet het weer. Wij zijn zeer tevreden over Bascom en de service die geboden wordt

5 giugno 2026

De bestelling liep snel en correct

De bestelling liep snel en correct
Was een probleempje met het nachtzicht (infrarood) opgebeld en ik werd zeer vriendelijk en met een professionele deskundigheid geholpen, en het probleem opgelost
Alle lof voor Bascom en medewerkers.

3 giugno 2026

Zéér correct geholpen

Na contact te hebben gezocht met de service afdeling, zeer correct geholpen met een probleem met mijn recorder. Correcte meneer aan de lijn met verstand van zaken, top!

1 giugno 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più