Valutata 1 stelle su 5

Nach einer Woche keine Lieferung, auf Anfrage wird mitgeteilt, das Paket sei bei DPD verloren gegangen. Im Tracking ist aber zu sehen, dass das Paket kurz vor Ankunft bei mir an den Verkäufer retourni... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik kwam gewoon even wat LED-panelen halen, maar ene Ercan of Airkan?(ik weet niet meer hoe die heet) dacht blijkbaar dat ik me had aangemeld voor een wandelvakantie. Wat begon bij de balie eindigde... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mooie spots tegen een eerlijke prijs.En zeer snel verstuurd. Ik had eerder elders spots gekocht, maar zowel qua constructie als qua afwerking zijn de spots van BESLED aanmerkelijk beter. En ze zijn oo... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per l'illuminazione

Scritti dall'azienda

BES LED is een webwinkel gespecialiseerd in hoogwaardige LED verlichting voor zowel bedrijven als particulieren. Omdat wij een nieuw en innoverend bedrijf zijn zorgen wij ervoor dat u als klant een ruime keuze heeft uit onze brede assortiment zodat u altijd de juiste LED verlichting zult vinden waar u naar op zoek bent. Bij ons zult u altijd de juiste verlichting vinden die perfect bij uw interieur en persoonlijke smaak aan zal sluiten. Op al onze producten ontvangt u 1 jaar garantie, heeft u 30 dagen retourrecht en bent u gegarandeerd van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ervaar het zelf en bekijk onze webshop.

4,1

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Telefonische goed bereikbaar

Telefonische goed bereikbaar. Een lasklem was niet aanwezig hebben mij een andere verstuurd zodat mijn verzending direct verzonden kon worden. Dank u. Zal deze bedrijf zeker aan vrienden en familie en aan onbekende aanraden.

9 aprile 2025

Hallo Anouar,

Super bedankt voor je review!

Valutata 1 stelle su 5

De kwaliteit en de service zijn slecht

De kwaliteit is onder de maat en service wordt niet gegeven. Producten worden incompleet geleverd en de oplossing was dat ik een nieuwe moest bestellen op mijn eigen kosten. WAARDELOOS dus. Ik zal hier nooit meer bestellen. Verder wordt er dus ook in de onderstaande reactie nog gelogen om zichzelf goed te praten. De lampen waren in januari gekocht en in maart geplaatst dat is binnen de 100 dagen die op de site van Besled staat. En voor de duidelijkheid, het probleem was dat er een ophangklemmetje niet bij één van de artikelen zat. Dat ophangklemmetje is specifiek voor deze lamp en kun je nergens anders kopen. Dit kost misschien 50 cent. Besled levert deze niet los en zonder dat klemmetje heb je niets aan de lamp. Maar ik denk dat voor iedereen bij het lezen van onderstaande reactie helemaal duidelijk is hoe Besled te werk gaat. Dus lees aub de negatieve reviews voordat u iets bij Besled besteld want ik denk dat de positieve reviews grotendeels door Besled zelf zijn geschreven. Ik heb namelijk ook een negatieve beoordeling geschreven op de site van Besled en deze wordt niet geplaatst. Denk na aub.

27 marzo 2025

Risposta di BES LED B.V.

Update: De review boven deze laat toch een andere kant zien van hoe wij te werk gaan. Het probleem is dat klachten als deze direct gemeld dienen te worden binnen een aantal weken (bij wet is dit een vrij korte periode). Deze is verstreken, en het is ook geen gebrek wat pas veel later opgemerkt kan worden. Dit is iets wat direct zichtbaar is tijdens het uitpakken of aanbrengen van het artikel. Dat je dit niet direct meldt is zeer spijtig, en doet suggereren dat jullie dit eigenlijk zelf kwijtgeraakt zijn. Eerlijkheid duurt het langst.

Artikelen waren niet incompleet geleverd, klant beweerde dit na enkele maanden pas en eiste een gratis oplossing, zonder ook maar enige vorm van toelichting.
Toen wij hebben aangegeven dat dit na deze periode zeker niet meer kan (staat ook in onze voorwaarden, waar meneer mee akkoord is gegaan), hebben wij aangeboden om de verzendkosten op ons te nemen voor een nieuwe zending.
Dat was uit den boze, en zie hier de review.

heel goede verlichting

heel goede verlichting, geleverd zoals afgesproken.
aanrader bij deze firma

5 aprile 2025

Risposta di BES LED B.V.

Veel plezier met je aankoop!

Valutata 5 stelle su 5

Ik zocht een een buiten meterkast

Ik zocht een een buiten meterkast waar mijn solar omvormer en extra stopcontacten en ubiquiti unifi in kon plaatsen. Heb voor een grote buitenkast gekozen voor voldoende ruimte. Tevens overal waar ik kijk kom ik bij BES-LED uit en de prijs 30,- goedkoper dan elders

20 marzo 2025

Risposta di BES LED B.V.

Bedankt voor je review Jan, veel plezier met je aankoop!

Aanrader

Goede prijs, snelle levering, duidelijke communicatie, bedankt!

3 aprile 2025

Risposta di BES LED B.V.

Heel erg bedankt voor je review, JR!

Snel geleverd

Goede kwaliteit en snel geleverd wat wil je nog meer.

27 marzo 2025

Risposta di BES LED B.V.

Bedankt voor de beoordeling, Floor!

Schnelle Lieferung

Schnelle Lieferung, gutes Produkt!

4 marzo 2025

Risposta di BES LED B.V.

Heel erg bedankt voor je review, Uwe!

Goede service snel geleverd

Goede service snel geleverd. Top!

22 marzo 2025

Hallo Fe,

Bedankt voor je review!

Kijk, zo kan het ook,.

Na de bestelling kreeg ik een mail met de vraag of ze nog ergens mee konden helpen. Later bleek een ledlampje defect te zijn, er werd meteen een nieuwe verzonden plus een persoonlijke mail met excuus dat er een defecte tussen zat. Als ik nog meer vragen had, schroom dan niet om dat te vragen, want ze zijn graag bereid om extra service te bieden.

17 marzo 2025

Risposta di BES LED B.V.

Fijn om te horen dat ze service zo is bevallen!

Valutata 5 stelle su 5

Na gebruik (ongeveer 1 jaar ) haperde 1…

Na gebruik (ongeveer 1 jaar ) haperde 1 led .
Na mijn melding kreeg ik per omgaande 1 nieuwe gestuurd ! Ben daar erg tevreden over

1 marzo 2025

Risposta di BES LED B.V.

Geen probleem hoor Robert, bedankt voor je review!

Valutata 5 stelle su 5

Great customer service and good prices…

Great customer service and good prices when requesting bulk buys.

15 marzo 2025

Risposta di BES LED B.V.

Thank you so much for the review, Lumin!

Steckdosen ohne Schutzleiter

leider habe ich Steckdosen erhalten, die in Deutschland nicht verwendet werden dürfen!!! Steckdosen ohne Schutzleiter sind unzulässig und dürfen nicht eingebaut werden. Es ist mir unverständlich, dass Sie diese ausgeliefert haben und ich jetzt auch noch das Porto für die Rücksendung übernehmen soll

10 marzo 2025

Risposta di BES LED B.V.

Hallo OStr, wie lautet deine Bestellnummer? Wir schauen gerne mit Ihnen vorbei.
Ich möchte eine Erklärung liefern: Wir verkaufen Artikel mit und ohne Erde, da diese woanders verkauft werden können.

Dennoch möchten wir Ihre Bestellnummer erhalten, damit wir Ihnen dabei helfen können.

Mit freundlichen Grüßen

Valutata 2 stelle su 5

De aankoop verliep prima

De aankoop verliep prima, zoals verwacht mag worden. Echter waarom 20 mails in 2 weken tijd nodig zijn rondom 1 goed gelopen bestelling is mij een raadsel en erg overdadig.

1 marzo 2025

Hallo Mark,

We kunnen je niet terugvinden in ons systeem en je reageert niet op een verzoek op meer informatie, waardoor we dit niet voor je kunnen nakijken.
Wij sturen géén 20 e-mails voor één bestelling, zoals je hier wel beweert. Mocht je toch een toelichting willen geven dan kan dat via info@besled.nl.

E27 led lamp

Goede prijs kwaliteits verhouding. Snel geleverd

24 febbraio 2025

Goedemorgen Peter,

Bedankt voor je review!

Zeer concurrerende site.

Dag, een duidelijke, no nonsens site. Zeer goede prijs voor een kwaliteitsprodukt. Op zondag besteld en de dag nadien al bezorgt. Dit had ik niet verwacht. Top dus. Gtx, Djpi 🇧🇪

2 febbraio 2025

Risposta di BES LED B.V.

Fijn om te horen dat de ervaring bevallen is, Jean-Pierre!

Prima winkel

Goedkoopste voor de aanschaf die wij wilden (zwarte stopcontacten en stekkers).

9 febbraio 2025

Risposta di BES LED B.V.

Bedankt voor je positieve review, Petra!

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering. Lamp doet wat hij moet doen simpele montage

9 febbraio 2025

Risposta di BES LED B.V.

Heel erg bedankt voor je review, P.N. !

Buitenlamp plafonaire met sensor

Buitenlamp plafonaire met sensor niet te vinden in bouwmarkten maar bij BESLED wel !

17 gennaio 2025

Risposta di BES LED B.V.

Super bedankt voor je review!

085 - 301 08 74

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più