Valutata 5 stelle su 5

Ik kwam gewoon even wat LED-panelen halen, maar ene Ercan of Airkan?(ik weet niet meer hoe die heet) dacht blijkbaar dat ik me had aangemeld voor een wandelvakantie. Wat begon bij de balie eindigde... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mooie spots tegen een eerlijke prijs.En zeer snel verstuurd. Ik had eerder elders spots gekocht, maar zowel qua constructie als qua afwerking zijn de spots van BESLED aanmerkelijk beter. En ze zijn oo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Na de bestelling kreeg ik een mail met de vraag of ze nog ergens mee konden helpen. Later bleek een ledlampje defect te zijn, er werd meteen een nieuwe verzonden plus een persoonlijke mail met excuus... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per l'illuminazione

Scritti dall'azienda

BES LED is een webwinkel gespecialiseerd in hoogwaardige LED verlichting voor zowel bedrijven als particulieren. Omdat wij een nieuw en innoverend bedrijf zijn zorgen wij ervoor dat u als klant een ruime keuze heeft uit onze brede assortiment zodat u altijd de juiste LED verlichting zult vinden waar u naar op zoek bent. Bij ons zult u altijd de juiste verlichting vinden die perfect bij uw interieur en persoonlijke smaak aan zal sluiten. Op al onze producten ontvangt u 1 jaar garantie, heeft u 30 dagen retourrecht en bent u gegarandeerd van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ervaar het zelf en bekijk onze webshop.

4,1

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 5 stelle su 5

super snelle levering en goede…

super snelle levering en goede kwaliteit ik ben er blij mee!

27 marzo 2026

Risposta di BES LED B.V.

Bedankt voor je beoordeling, Andre!

Nach einer Woche keine Lieferung

Nach einer Woche keine Lieferung, auf Anfrage wird mitgeteilt, das Paket sei bei DPD verloren gegangen. Im Tracking ist aber zu sehen, dass das Paket kurz vor Ankunft bei mir an den Verkäufer retourniert wurde. Auf Mails mit der Bitte um schnelle Ersatzlieferung oder Aufklärung wird nicht reagiert. Termin mit dem Elektriker musste nun abgesagt werden.

25 marzo 2026

Hallo Bjorn,

Dit vinden we een oneerlijke reactie: op 23 maart om 20:08 (na sluiting van onze klantenservice) stuur je ons een bericht dat je pakket nog niet binnen is
Op 24 maart ontvang je om 08:08 van ons bericht dat het pakketje kwijt geraakt lijkt te zijn en we een nieuwe zending voor je hebben aangemaakt. Deze is ook naar je e-mail toegestuurd.

Hoe je hier dan kan schrijven dat we je niet geholpen hebben begrijpen we oprecht niet, en we zouden het netjes vinden als je je review correct aanpast naar de feiten.

Valutata 1 stelle su 5

Ich kann diesen Shop leider nicht…

Ich kann diesen Shop leider nicht empfehlen.

Ich habe im April 2024 eine LED-Badlampe bei BES LED gekauft. Laut Produktbeschreibung ist diese mit einer Lebensdauer von 30.000 Stunden angegeben. Nach weniger als zwei Jahren ist die Lampe jedoch bereits defekt (flackert dauerhaft).

Der Kundenservice verweist ausschließlich auf eine abgelaufene 1-jährige Garantie und lehnt jegliche weitere Unterstützung ab. Auf meine Hinweise zum niederländischen Verbraucherrecht („conformiteit“) und der zu erwartenden Lebensdauer wurde nicht eingegangen.

Besonders enttäuschend: Nach mehreren sachlichen Anfragen wurde die Kommunikation schließlich komplett eingestellt mit dem Hinweis, dass keine weitere Korrespondenz erfolgen wird.

Ich hätte mir hier zumindest eine faire und kundenorientierte Lösung gewünscht, insbesondere bei einem so früh auftretenden Defekt.

Sehr schade.

Antwort auf die Aussage des Händlers:
Dies stimmt, allerdings war das Angebot die Lampe erneut zu kaufen und am übernehme die Versandkosten. Die sie sowieso ab einem Warenwert von 100€ übernehmen. Ist für mich keine Lösung.
Zu dem hat das nichts mit der Garantie zu tun, sondern ist ein Fall mit europäischen Verbraucherrecht.
Ich habe den Fall bereits beim European Consumer Centre gemeldet, da eine Lebenserwartung einer LED Lampe unter 2 Jahren nicht dem niederländischen Verbraucherrecht entspricht, zu mal das Produkt auch mit 30.000 Stunden ausgeschrieben ist.

18 marzo 2026

Risposta di BES LED B.V.

Klant heeft ruim geen garantie meer en is een oplossing aangeboden voor een nieuw exemplaar. Deze oplossing is niet geaccepteerd, waardoor wij de klant niet kunnen helpen. Oneerlijk om dat niet te noemen in de review.

Geld wordt niet teruggestort

17-03: iets met een klok en een klepel 😂

17-03: Reageren met "Alles gaat binnen de lijntjes" om vervolgens een telefoonnummer van een klant te plaatsen.........

Trustpilot: Als een bedrijf op Trustpilot uw privégegevens (zoals telefoonnummer, e-mailadres, adres of volledige bankgegevens) plaatst in een reactie op een review, is dit in strijd met de richtlijnen van Trustpilot en de AVG (GDPR).

Ik heb jullie gerapporteerd!

KOEKOEK!

17-03: "Dan had deze hele situatie niet gehoeven..." Netjes dat jullie toegeven dat jullie de boel saboteren! Dat siert jullie dan wel weer!

17-03 Verkeerde producten naar een klant toesturen en het dan niet zo snel mogelijk willen oplossen... Ik zeg niks 🤐

17-03: Afpersen??? Ik denk dat jullie echt niet begrijpen dat jullie degene zijn die een ander onrecht aandoen. Op jullie site staat dat binnen 2 weken het geld teruggestort wordt. Ik heb netjes gewacht tot die 2 weken voorbij waren alvorens jullie een nette mail te sturen met de vraag wanneer jullie mijn retour gaan verwerken. Reageren doen jullie nooit. Inmiddels zijn er al 3 weken voorbij en heb ik tot op heden nog geen enkele reactie van jullie mogen ontvangen. Het is toch niet vreemd dat een klant dan via een andere weg zijn geld probeert terug te krijgen? Als je dat afpersen noemt???

17-03: krijg ik wel mijn zin??? Ik wil gewoon mijn geld terug van de geretourneerde artikelen. Waarom kunnen jullie daar niet op reageren? Jullie stelen gewoon geld van klanten. Vinden jullie dat zelf dan normaal?

Verkeerd product ontvangen van BES LED. Op 24-02 heeft BES LED dit product retour ontvangen. Tot op heden heeft BES LED mijn geld niet teruggestort en ze reageren ook niet op mailtjes. Graag ontvang ik mijn geld terug.

Update: wanneer storten jullie mijn geld terug?

Update: niemand doet alsof 'ie iemand anders is maar dit is de enige manier om jullie te kunnen bereiken. En dat blijkt maar weer. 3 weken geleden hebben jullie de lampen retour ontvangen maar nog steeds heb ik mijn geld niet terug. Op mailtjes reageren jullie niet. Ook op het originele bericht reageren jullie niet en al helemaal niet inhoudelijk. En op dit bericht reageren jullie DIRECT! Wonderbaarlijk. Kunnen jullie nu dan eindelijk mijn geld terugstorten??

24 febbraio 2026

Hallo Dewy,

We vonden je reactie buitengewoon onbeschoft – zowel telefonisch als deze mail.
We erkennen dat er iets fout is gegaan met je bestelling, maar zonder feedback van onze klanten (in dit geval ben jij dat) kunnen we dit soort problemen onmogelijk aankaarten.
Hoe kan een medewerker aan de telefoon weten dat jij verkeerde type lampen ontvangen hebt?
De suggestie dat we expres verkeerde artikelen toesturen is ronduit belachelijk te noemen.
Dat iets fout gaat is nog tot daar aan toe, maar jij begint direct met een ontzettend aanvallende toon richting onze medewerkers zonder dat er de kans gegeven word om je te helpen.

Daarnaast hebben we, na het terugluisteren van het gesprek, begrepen dat er is aangeboden om de lampen kosteloos retour te laten komen zodat we deze (indien mogelijk) kunnen omruilen voor de juiste. Ook is er telefonisch uitleg gegeven over waarom zoiets fout kan gaan.
Dat je hier geen boodschap aan hebt kunnen we ergens nog begrijpen, maar de ontzettend aanvallende toon is ronduit onbeschoft te noemen. Net alsof de medewerker, die logischerwijs zowel de fabrikant als het magazijn niet is, je persoonlijk onrecht aangedaan heeft. Wat verwacht je precies: dat een chauffeur de lampjes bij je komt ophalen en a la minute komt omruilen? Hoe vervelend dan ook – Zo werkt het niet.
Dat je noemt dat onze medewerker direct provocerend begint richting jou is dan ook een leugen, als we terug luisteren horen we dat het precies omgekeerd is. De medewerker blijft ook geruime tijd rustig totdat je continue blijft doorduwen. Enige zelfreflectie is hier zeker passend, maar we snappen dat het heftiger overkomt als je de waarheid verdraait om je eigen versie meer kracht toe te kennen.

We praten uiteindelijk over 3 lampen: dat jij je dan geroepen voelt om je zo uit te laten aan de telefoon (en zeg zelf, dat gesprek begon gelijk negatief vanuit jouw kant – dat is terug te horen voordat de medewerker iets terug heeft kunnen zeggen zoals hierboven uitgelegd) zonder dat de medewerker de kans krijgt om je te helpen, dat snappen we oprecht niet.

De review nemen we dan ook voor lief, deze reactie zullen we ook publiekelijk er onder plaatsen. Ook verzoeken we je géén zaken meer met ons te doen. Na je retour zullen wij het aankoopbedrag terugstorten en willen we je niet meer terug zien. Zelden hebben we met klanten te maken die zich zó misdragen, en we willen dat ook graag zo houden. Wellicht zul je bij andere zaken beter behandeld worden als je je ook normaal gedraagt richting hun medewerkers.

Naar aanleiding van je reactie op ons bericht: Je ziekte als excuses gebruiken voor je nare gedrag is helemaal laag bij grond. Schaam je!

Valutata 5 stelle su 5

Prima verkoper raden mij een ander…

Prima verkoper raden mij een ander product aan super tevreden ermee

12 febbraio 2026

Risposta di BES LED B.V.

Bedankt voor je review, Leo!

Valutata 5 stelle su 5

Bestelling en levering LED strips en spotjes

Ik heb bij BES LED een led strip en spotjes besteld en geleverd gekregen. Voordat ik de order plaatsten heb ik telefonisch contact gehad en is mij uitgelgd hoe de ledstrip werkt en wat er nog meer voor nodig was. Hier was ik zeer te vreden over.

nadat de levering was gedaan, duurde het een tijd voordat ik het kon installeren. Het was prettig dat op de site een uitleg video staat van hoe dit moet gebeuren.

Ik kwam er achter dat de lichtsterkte niet paste bij wat we voor ogen hadden. nadat ik BES LED had gemaild hebben ze gelijk een retour zending opgesteld en heb ik het terug verzonden. na contact heeft BES LED een ander type opgestuurd. Dit gaat snel en zonder problemen. Daar ben ik zeer blij mee.

27 febbraio 2026

Risposta di BES LED B.V.

Super bedankt voor je positieve review, Ivo!

RVS brievenbus

Wij bestelden de RVS brievenbus. De sleutels uit de gesloten brievenbus halen was even de uitdaging, maar verder prima kwaliteit en goed te monteren. Blij met het design en de bus.

11 febbraio 2026

Risposta di BES LED B.V.

Veel plezier met je aankoop, Anne-Laura!

Fantastisch licht

Hele snelle bezorging en de lamp is makkelijk om aan te sluiten.
Goede prijs naar kwaliteit.

7 febbraio 2026

Risposta di BES LED B.V.

Super bedankt voor je beoordeling, Berend!

Goed product

Goed product

9 febbraio 2026

Risposta di BES LED B.V.

Bedankt voor je beoordeling, Achille!

Prima bedrijf

Prima bedrijf, vlotte levering, mooie produkten, aanrader!

2 febbraio 2026

Risposta di BES LED B.V.

Bedankt voor je beoordeling, Remco!

Onbeschofte medewerker

18-03: hebben jullie nou al jullie reacties verwijderd? Wauw! Iemand volledig naar beneden halen, tot op het bot beledigen en constant beschuldigen van onwaarheden en dan alles weer verwijderen! Dit laat wel zien hoe hypocriet jullie zijn. Vooral ook omdat jullie mij tientallen keren hebben verweten mijn review te hebben aangepast terwijl ik dat NOOIT heb gedaan. Ik heb alleen antwoorden op jullie berichten toegevoegd
maar nooit 1 woord verwijderd of aangepast. De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet!!!

13-03
Tegen een ernstig zieke vrouw zeggen dat ze veel teveel vrije tijd heeft, dat ze maar eens moet gaan solliciteren voor werk en cursussen kan gaan geven is in en in triest (WALGELIJK!!). De hele dag de tijd om klanten naar beneden te halen en te beledigen. Maar geld terug storten van de, (door BES LED verkeerd verzonden!), geretourneerde artikelen HO MAAR. Ze heeft jullie nu al een aantal keer gemaild wanneer ze het geld retour kan verwachten maar nu blijft het stil.... Triestig volk en slechte zaken bij BES LED!!

Producten besteld, helaas de verkeerde producten ontvangen. Hier een mail over gestuurd waarin ik aangaf de verkeerde artikelen te hebben ontvangen en dat ik deze graag wilde ruilen voor de juiste artikelen. De enige reactie was een retourlabel. Hierop heb ik gebeld en bovenstaande aangegeven. Hier werd zeer agressief op gereageerd en erg provocerend. Geen idee waar dat voor nodig was. Geen prettige ervaring. Zeer klantonvriendelijk. Er werd ook direct duidelijk aangegeven dat er op een slechte review een heel mooie tegenreactie geplaatst zou worden... Ik denk dat een cursus klantvriendelijkheid niet verkeerd zou zijn. Nou, hier hebben jullie je slechte review. Een stuk lager uitgevallen dan wanneer ik normaal te woord gestaan was. Laat het gedraai van jullie kant maar komen...

Ik had niet anders verwacht dan dat jullie de boel zouden verdraaien en zouden liegen. Zojuist de reviews doorgelezen en dit doen jullie zo te lezen vaker, waarom verbaasd me dit nou niet. En steeds wijzen jullie naar de ander... Ik heb gevraagd om de (zogenaamde) geluidsopname. Jullie reactie daarop was, zoals te verwachten, zeer triest. Dat bedrijven zo met klanten omgaan zegt genoeg over het bedrijf zelf. En dan hier ook nog eens privézaken aanhalen, ver onder de gordel! En ook daarin mijn woorden nog eens verdraaien, dan ben je pas echt ziek! Ik gaf aan dat het ivm ziekte extra vervelend is dat ik nu de deur uitmoet om de verkeerd verzonden producten te retourneren. Nergens zeg ik dat ik me door mijn ziekte anders gedraag. Bah bah!

Net zoals jullie 2 keer een aanvulling plaatsen.. Maar dan is het normaal... Als ik 2 keer een aanvulling plaats dan is het manipulatie. Zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten!

Mijn verhaal verander? Een aanvulling op een nieuw bericht of een grammaticale typfout aanpassen en dan zeggen dat een verhaal wordt aangepast?! Jullie hebben het echt hoog in de bol. Steeds maar weer proberen de klant in een kwaad daglicht te zetten om er zelf beter uit te komen. Helaas voor jullie; MISLUKT! Lieve lezers: ik heb mijn bericht GEEN 1 KEER aangepast, anders dan een typfout corrigeren of een aanvulling/reactie te plaatsten op een nieuwe opmerking van BES LED. Dit kan je zien aan de alinea's in mijn bericht. Dit bedrijf liegt en bedriegt. Haal je spullen lekker ergens anders zou ik zeggen! En BES LED laat jezelf nou niet zo kennen, jullie zetten jezelf ongelooflijk voor schut!

BES LED kunnen jullie uitleggen hoe ik in jullie beleving met dit bericht mijn review aanpas? Want beste lezers, deze zin, en deze zin alleen, is dus volgens BES LED aanpassing nummer 6 en een wezenlijke verandering van mijn verhaal, voor een maximum(??) effect ^_^

En wéér reageren jullie niet inhoudelijk. Beste lezers dit is aanpassing nummer 7 (dan hoeven jullie dit niet meer te zeggen, graag gedaan!)

Wat bedoelen jullie met dat ik mijn verhaal steeds iets verander?

BES LED wat bedoelen jullie met dat ik mijn verhaal steeds verander? Bedoelen jullie deze zin dan?

Graag ontvang ik nog de geluidsopname. Bij voorbaat dank!

Graag ontvang ik nog de geluidsopname, jullie hebben mijn email adres. Ik zie 'm tegemoet!

Jullie hebben alle tijd om inhoudsloos te reageren en getalletjes aan te passen maar een inhoudelijke reactie geven dat kunnen jullie dan weer niet. En elke keer die onprofessionele berichten.. Beschamend gewoon! Zo zonde dat jullie jezelf zo op de kaart zetten en zo onnodig!

29 gennaio 2026

Hallo Dewy,

We vonden je reactie buitengewoon onbeschoft – zowel telefonisch als deze mail.

Valutata 5 stelle su 5

Goede deal en snelle levering.

Goede deal en snelle levering.
Bij een andere aanbieder was de productfoto misleidend (prijs per stuk).
Bij Besled voor een fractie van de prijs gekocht en snel geleverd.
Zeer tevreden, aanrader!

24 gennaio 2026

Risposta di BES LED B.V.

Super bedankt voor je review, Erol!

Valutata 1 stelle su 5

Op donderdag 22 januari 2026 heb ik een…

Op donderdag 22 januari 2026 heb ik een bestelling geplaatst om 22:00 uur. Alle artikelen waren gemarkeerd als “aanwezig”. Ik heb vrijdag 23 januari rond 16:00 uur contact opgenomen met BesLed, aangezien ik geen verzendbevestiging heb ontvangen. De klantenservice die ik na 43 minuten in de wacht te hebben gestaan ontving, was ronduit onbevredigend. Tijdens het gesprek heb ik de voorraadstatus opnieuw gecontroleerd en bevestigd dat de artikelen daadwerkelijk op voorraad waren. Dit heb ik ook aan de medewerker gemeld. De reactie was: “Het is op voorraad bij onze leverancier.”

Hoewel ik tevreden was met de aangeboden oplossing, namelijk dat de bestelling zaterdag zou worden geleverd en de ontbrekende artikelen later zouden volgen, heb ik op maandag 26 januari om 20:00 uur nog steeds geen levering ontvangen, ondanks dat de monteur zaterdag aanwezig was voor de installatie.

Ik ben benieuwd naar de reden van deze vertraging en waarom ik geen updates heb ontvangen. Ik wacht af welke artikelen er uiteindelijk zullen worden geleverd. Ik ben niet tevreden met de wijze waarop deze situatie wordt afgehandeld en ik zie uw reactie tegemoet.

Nu 26-01-2026 om 22:35 nog niets binnengekregen, morgen voor het eerst in mijn leven een chargeback via mijn creditcard doen. Dit soort bedrijven maakt het kapot voor de goede bedrijven. Sneu volk denk ik maar weer, hopelijk krijg ik snel een reactie over wat er aan de hand is?

27-01-2026
Even een reactie op jullie reactie.
Ik moet persoonlijke gegevens zoals bestelnummer hier doorgeven.
Ik zou het fijner vinden als ik een belletje zou krijgen en dan krijg te horen wat er aan de hand is met mijn Bestelling.
En de rest is zoals het is en jullie reactie geeft ook aan hoe jullie er in staan.
Niet klantvriendelijk.

referentie is 100194013
Ben benieuwd met de reden waarom jullie niet geleverd hebben. Belletje of mailtje was netter geweest en mailadres is bekend bij jullie. Persoon over de telefoon vrijdag heeft het netjes uitgelegd dat het zaterdag geleverd zou worden. Heb een printscreen gemaakt hiervan. Ik ben benieuwd wat nu komt maar van enige zelfreflectie is niet echt te spreken vanuit klantenservice (puntje van aandacht).

26 gennaio 2026

27:01 13:44:
Je wordt uiteraard aangesproken op dezelfde manier als dat je dat naar ons doet. Op je naam is niets te vinden in ons systeem, hoe wil je dan precies dat we je bellen? Je begrijpt dat we dat zonder gegevens onmogelijk kunnen doen. Aangezien je nu ook al aangeeft géén ordernummer wilt af te geven, zullen we deze review rapporteren. Je maakt het ons zo onmogelijk om iets voor je te doen.

Hallo Pascal K.,

We kunnen hier niet zoveel mee; je beschrijft heel weinig met heel veel woorden. Zou je je bestelnummer kunnen doorgeven? Dan kunnen we kijken wat er mogelijk is.
Een chargeback zomaar aanvragen zullen we natuurlijk aanvechten: klakkeloos dit soort klachten op internet zetten zonder ook maar één aanknopingspunt maakt het kapot voor de goede klanten. Sneu volken denken wij dan maar weer, hopelijk reageer je snel zodat we je ook écht kunnen helpen met je probleem.

085 - 301 08 74

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più