Valutata 1 stelle su 5

Commande composée de deux colis, dont un seul a été livré. Depuis, plusieurs relances ont été envoyées afin d’obtenir des informations simples : localisation du colis manquant et délai de l... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik kwam gewoon even wat LED-panelen halen, maar ene Ercan of Airkan?(ik weet niet meer hoe die heet) dacht blijkbaar dat ik me had aangemeld voor een wandelvakantie. Wat begon bij de balie eindigde... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mooie spots tegen een eerlijke prijs.En zeer snel verstuurd. Ik had eerder elders spots gekocht, maar zowel qua constructie als qua afwerking zijn de spots van BESLED aanmerkelijk beter. En ze zijn oo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Na de bestelling kreeg ik een mail met de vraag of ze nog ergens mee konden helpen. Later bleek een ledlampje defect te zijn, er werd meteen een nieuwe verzonden plus een persoonlijke mail met excuus... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per l'illuminazione

Scritti dall'azienda

BES LED is een webwinkel gespecialiseerd in hoogwaardige LED verlichting voor zowel bedrijven als particulieren. Omdat wij een nieuw en innoverend bedrijf zijn zorgen wij ervoor dat u als klant een ruime keuze heeft uit onze brede assortiment zodat u altijd de juiste LED verlichting zult vinden waar u naar op zoek bent. Bij ons zult u altijd de juiste verlichting vinden die perfect bij uw interieur en persoonlijke smaak aan zal sluiten. Op al onze producten ontvangt u 1 jaar garantie, heeft u 30 dagen retourrecht en bent u gegarandeerd van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ervaar het zelf en bekijk onze webshop.

4,1

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Goede prijs

Goede prijs, betere prijs, beste prijs! Da's blijkbaar de leuze van deze jongens. Ik kocht er mijn zonnepanelen aan de beste marktprijs..èn: KWALITEIT ! Zeer tevreden, graag weer !

6 aprile 2024

Goedemorgen Marc,

Fijn om te horen dat je aankoop zo bevalt, bedankt voor je beoordeling!

Supersnelle levering

20 marzo 2024

Hallo Ger,

Bedankt voor je review, dat waarderen we!

Snelle verzending

Snelle verzending, prijs/ kwaliteit, goede dienst naverkoop.
..top.

1 marzo 2024

Goedemorgen ATA AK,

Bedankt voor je positieve review!

Valutata 4 stelle su 5

goede prijs/ kwaliteit verhouding

goede prijs/ kwaliteit verhouding
Voor de administratie de factuurindeling kan veel beter en compacter

5 marzo 2024

Goedemorgen Klaas,

Bedankt voor je review, we zullen je feedback intern bespreken.

Overslaan en verder zoeken

Levertijd: 1 tot 8 werkdagen. op de 5de werkdag geïnformeerd via de chat van de website naar de status, geen reactie.
De 7de werkdag telefonisch geïnformeerd maar geen duidelijkheid over de levertijd, moest de algemene voorwaarden maar lezen. Gesprek werd plots beëindigd, hoorn werd erop gegooid en de order via email geannuleerd. De ene ster is voor de snelle terugbetaling. Dezelfde dag nog elders gekocht, lagere prijs en de volgende dag geleverd. Jammer van de verloren tijd, beter overslaan en verder zoeken.

Reactie was te verwachten, precies volgens de eerdere negatieve reacties op dit forum. Helemaal overtuigd van hun eigen gelijk. Gewoon zo doorgaan en vooral niet willen luisteren naar opmerkingen. Nogmaals...van de 1-8 werkdagen levertijd waren er al 7 verstreken! Van onbeschoft gedrag is geen moment sprake geweest, buiten het erop gooien van de hoorn, wat eerder als gebrek aan communicatie kan worden ervaren. Veel succes!!

14 marzo 2024

Goedemorgen Paul,

We vinden het erg jammer dat je deze review plaatst, want je verhaal klopt totaal niet. Er is gereageerd op de chat (jammer dat we er geen screenshot bij kunnen plaatsen), en op je mail is binnen 5 minuten (!) gereageerd, met de melding dat je bestelling een levertijd heeft van 1-8 werkdagen.

Deze levertijd komt niet uit de lucht gevallen en hebben we niet voor niets bij onze producten staan die deze levertijd hebben. Toen onze medewerker dit bij je aangaf was jouw reactie "Er stond ook aangegeven dat er 5 stuks op voorraad waren, dat zou eerder richting 1 á 2 werkdagen zijn, dan 8 werkdagen.", een quote uit je eigen e-mail.

Wij kunnen er niets aan doen dat je zelf een eigen interpretatie geeft aan iets dat tot en met 8 werkdagen kan duren. Vervolgens heeft onze medewerker hier nogmaals toelichting tot gegeven en een screenshot verstuurd met daarop zichtbaar op de website dat er een levertijd bij stond.

Vervolgens heb je via de telefoon dezelfde medewerker op een nogal onbeschofte manier aangesproken dat de levertijden niet duidelijk zouden zijn. Dit siert je totaal niet. Logischerwijs hoeven onze medewerkers hier geen gehoor aan te geven, en op die manier heeft verdere communicatie ook geen zin.

Ook is je bedrag netjes terugbetaald zonder moeilijk gedoe er om heen.

We raden je aan om voortaan goed de levertijden door te nemen als een webshop deze bij hun producten vermeld, en om wellicht in de toekomst een review te schrijven die overeenkomt met de werkelijkheid.

Super mooie wandlamp

Super mooie wandlamp mogen ontvangen! Mooi effect op de muren. Zeker een aanrader!

17 marzo 2024

Goedemorgen Marcella,

Bedankt voor je review, fijn om te horen dat de lamp zo bevalt!

Valutata 5 stelle su 5

UITSTEKENDE PRIJS EN KWALITEIT…

UITSTEKENDE PRIJS EN KWALITEIT VERHOUDING
SNELLE LEVERING

11 marzo 2024

Goedemorgen Aba,

Super bedankt voor je review!

Prima bureau lamp

Heb een tijdje geleden een bureau lamp met bijbehorend lichtbolletje gekocht. BES LED heeft mij geholpen met de lamp uitkiezen en hebben goed advies hierover gegeven. Zeer goede service en bedrijf, pakket was ook goed en netjes verpakt.

1 marzo 2024

Goedemorgen Daniel,

Heel erg bedankt voor je beoordeling, dat waarderen we!

Buitenlampen na 1.5 jaar kapot

Buitenlampen na 1.5 jaar kapot
Men beroept zich erop dat lampen met Ip 44 niet buiten mogen worden gebruikt
Lampen worden verkocht als buitenlamp

Reactie op mijn mails waren zonder begrip en het kwam er op neer dat ik er niets van begreep

Heb twee identieke lampen een jaar eerder gemonteerd en in dezelfde tuin geplaatst. Deze zijn nog steeds 100%

Ik waardeer het dat Besled snel reageert op deze review en hem dus serieus neemt
Dank daarvoor

6 marzo 2024

Update 07-03 10:10:
Opnieuw past de gebruiker de review aan met een net iets ander verhaal.

Update 07-03 09:27:

Je kunt je review wel plots aanpassen en een compleet ander verhaal neerzetten, maar dat veranderd de situatie natuurlijk niet. Wat kinderachtig zeg.

Goedemorgen Peter,

Je lampen vallen inderdaad ruim buiten garantie en zijn volgens je eigen foto's niet op de juiste manier gebruikt.
Je hebt IP44 lampen aangeschaft, wat duidelijk gemaakt is op onze website en op de product doos (en handleiding) en hebt géén verdere informatie over het correcte gebruik van de lamp aangevraagd.

IP44 houd in: spatwaterdicht. De lampen kunnen dus buiten gebruikt worden, echter dienen deze wel overdekt te staan. Ze zijn namelijk niet volledig waterdicht.

Op je eigen foto's is goed te zien dat dit niet gebeurd is, en je lampen vol zitten met dode insecten. Het is jammer dat we die foto's niet onder deze review kunnen zetten.

Je klaagt vervolgens over de kwaliteit van de lampen, maar feit is dat je de lampen niet netjes onderhouden hebt én niet op de juiste manier buiten gebruikt hebt. Nergens geven wij aan dat de lampen niet buiten gebruikt mogen worden (terwijl je dit wel aankaart in je review), echter heb je niet de juiste voorschriften aangehouden.

Om vervolgens te klagen dat je dan buiten de garantieperiode géén vervanging meer toegestuurd krijgt, terwijl de lampen ook nog eens verkeerd gebruikt zijn, is ontzettend bedroevend.

Normaliter zijn we vrij coulant en valt er nog wel wat te regelen, maar dit gaat echt buiten alle proporties. Ook valt op dat je review niet noemt dat je ons bedreigt hebt, maar als je dat vermeld komt je review minder serieus over natuurlijk.

Een review zou een eerlijk verslag moeten zijn van je ervaring bij een winkel, geen drukmiddel om alsnog je zin te krijgen als je géén recht meer hebt op vervanging door eigen nalatigheid. Hier geven wij dan ook niet aan toe.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer goed bedrijf met snelle reactie en…

Zeer goed bedrijf met snelle reactie en fantastische service, een echte aanrader!!!
Ik had in november een led paneel besteld maar die ging flikkeren, een bericht gedaan naar Besled en dezelfde dag werd er weer één opgestuurd.

2 marzo 2024

Goedemorgen B.,

Heel erg bedankt voor je review, dat waarderen we!

15 opbouwspots gekocht

15 opbouwspots gekocht. Mooie prijs, keurige levering. Met één spot was een probleem. Besled gebeld, werd keurig opgelost met een nieuw spot. Zonder ook maar één kritische vraag. TOP SERVICE!!!

6 marzo 2024

Risposta di BES LED B.V.

Heel erg bedankt voor je positieve review!

Bestel hier niks

Bestel hier niks. Hoe hun tegen de klanten aan spreken is niet normaal. Pakje besteld er staat bezorgd op maar ik heb niks ontvangen. Ik scrijf mail op pakje is retour gestuurd want bij nr staat 4 op en bij adres staat er ganse en de juiste adres op (174). Die straat gaat toch niet beginnen van 4174 of 1744 want gaat tot 500. Die willen pakje terug verzenden met verzend kosten 9.99 of pakket retourneren das ook 9.99. Dat is gwn oplichten. En laaste antwoord was De eerder aangeboden opties blijven staan, indien je géén keuze maakt maken wij die voor je. Nooit meer .

29 febbraio 2024

Hallo Orhan,

Nogal een vreemde reactie en een scheef beeld van wat er gezegd is.

In jouw eerste contact geef je aan niet te weten waar je pakketje is, waarop wij aangeven dat PostNL je pakketje niet heeft kunnen bezorgen omdat volgens hun het adres niet juist is. Het ingevulde adres was namelijk 174-4.
Jouw adres is 174 blijkt uit verdere communicatie. Wij hebben dit bij je aangegeven, en aangeboden om het pakket opnieuw te versturen of te crediteren als retour.

Dit kan inderdaad niet gratis, wij maken namelijk kosten omdat jij je adres verkeerd opgeeft en wij het pakket opnieuw moeten versturen (nakijken -> Opnieuw inpakken -> Label aanmaken -> Versturen met vervoerder).

Dit is keurig bij je aangegeven, en jouw EERSTE reactie hierop was (gekopieerd uit je eigen e-mail):

"Kunnen julie niet lezen?"

Dat kunnen wij zeker wel, echter ben JIJ de gene die zijn adres niet correct heeft opgegeven. Ik denk dat je die vraag dus beter aan jezelf had kunnen stellen.

Om dan te eisen dat we het alsnog kosteloos voor je oplossen is ronduit kansloos. Je mag dan best als een klein kind die zijn zin niet krijgt een review posten, maar je hele houding naar onze medewerkers toe en het probleem (die je zelf creëert) niet willen zien kunnen wij ook weinig aan doen.

Deze review mag uiteraard blijven staan, als waarschuwing voor andere ondernemers om géén zaken te doen met figuren zoals jou.

beste kwaliteit

13 febbraio 2024

Hallo Senel,

Bedankt voor je beoordeling!

Prima kwaliteit en PRIJS

Prima kwaliteit en PRIJS, heb ventilator gekocht en geplaats in ontluchting van mijn garage voor betere ventilatie. Stil en zuinig in verbruik.
Helaas ontbrak nederlandse beschrijving.

5 febbraio 2024

Goedemorgen Jan,

Super bedankt voor je review!

Valutata 5 stelle su 5

Top service, de beste prijs.

12 downlight spots gekocht. Mooie prijs, snelle levering. Met één diver ontstond een probleem. Besled gemailed, direct antwoord en een oplossing met nieuw materiaal, zelfs meer dan alleen de driver. Zonder ook maar één kritische (vervelende) vraag. Wat een TOP SERVICE!!! En tevreden met de leds voor echt de scherpste prijs.

Mvg Rob W

13 febbraio 2024

Hallo Rob,

Heel erg bedankt voor je beoordeling, fijn dat we je zo konden helpen!

Prachtig en heel snel

Besteld de dag nadien al.toegekomen en het waren inbouwspots en wat zijn ze mooi

10 febbraio 2024

Hallo Theodorus,

Heel erg bedankt voor je positieve woorden! Veel plezier met je aankoop!

Valutata 5 stelle su 5

Ze hebben veel keuze qua verlichting voor tuin. En veel spullen voor electra zoals stopcontacten en bekabeling. En als je wat bij hun besteld. Heb je het de volgende dag in huis. Dus een zeer snelle levering. Top

16 gennaio 2024

Goedemorgen Derk,

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons!

Valutata 5 stelle su 5

Service was top en exemplair

Service was top en exemplair. Deze score werd in een vorige beoordeling toegelicht. Doe zo voort!

23 gennaio 2024

Hallo Jurgen,

Super bedankt voor je review en positieve woorden!

085 - 301 08 74

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più