Oseriösa och opålitliga! Beställde en parfym den 1a februari och har fortfarande inte fått någon leveransinformation. Trots att jag kontaktat dem vid två tillfällen får jag bara svaret att jag ska “av... Leggi di più
Det låga betyget är inte överdrivet. Jag la en beställning i februari och har ej fått nån bekräftelse att varan har skickats. Det har snart gått 1 månad och har fortfarande ej fått svar från support.... Leggi di più
Bra pris men fick aldrig min vara. Snabb leverans var utlovat men icke. 2 veckor senare och jag avbröt order. Fick heller inget svar när man ringde och mailade. Tur jag köpte via Klarna som kan hant... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag beställde och betalade för en parfym den 11 februari och än idag (3 veckor har gått) har dom inte skickat parfymen till mig. Jag har ringt och mejlat och lämnat meddelande till kundtjänst flera... Leggi di più
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Beställde innan Jul
Beställde innan Jul, fortfarande inget svar från kundtjänst eller något. Ingen spårningsnummer heller.

Risposta di Beautyscent
Fick mitt paket personligt levererad en…
Fick mitt paket personligt levererad en lö em, så att jag skulle få den före nyår. Snyggt!
Snabb leverans och prisvärt. Kan inte annat än rekommendera.

Risposta di Beautyscent
Blev uppringd efter några dagar av en…
Blev uppringd efter några dagar av en mycket trevlig kille som förklarade för mig att dom hade haft mycket att göra och inte hunnit med, men då Julen va nära så hade jag köpt parfymen från ett annat ställe, och bad om att få pengarna tillbaka, vilket jag fick efter bara ett par dagar, han ringde till och med och kontrollerade att pengarna kommit fram
Mycket proffsigt bemötande Tack

Beställt för 16 dagar sen
Beställt för 16 dagar sen. Inget spårningsnummer, inget paket och inget svar från kundtjänst.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fick allt jag beställde innan jul som lovat, detta är ett blommande företag med inte många anställda det är inte konstigt att det tar extra tid för dom att hantera så många ordrar på en gång, anställer dom för många så går dom inte plus längre heller så ge dom sin tid. har pratat med kundservice själv flera gånger, riktigt trevlig grabb som gör sitt bästa! Båda flaskorna kom i tiptopp skick tillsammans trots jag beställde en den 10de och en flaska fyra dagar efter. Kommer definitivt köpa härifrån igen. Dunder produkter med ärliga och rimliga priser. 5 stjärnor från mig och detta omdöme har dom förtjänat hundra procent!

Versace bright crystal absolu
Jag fick min beställning oväntat snabbt till dörren till och med.
Supertrevlig personal som gillar att ge service.

Risposta di Beautyscent
Fick det jag beställde innan jul
Vi beställde en parfym med önskan att få parfymen innan Jul. Trodde inte att vi skulle få hem parfymen till jul med tanke på att jag beställde ganska sent. Jag fick hem parfymen levererad till dörren , jag är nöjd med priset och parfymen var uppskattad Tack!
God Jul!
🎄🎄

Dålig service och informering
La beställning den 11/12. Fick ingen uppdatering om att de skickat paketet. Den 16/12 mejlade jag deras kundtjänst i hopp om att få ett datum som dem kan leverera eller en anledning till att de inte uppdaterat min order. Fick inget svar. Och har fortfarande inte fått paketet.
Riktigt synd då det skulle vara en julklapp som jag aldrig kunde ge. Förstår att man kan ha många beställningar och långa leveranstider men då får man meddela kunderna om det, så kanske man kan välja att köpa från något annat ställe.
Ser att många andra fått hjälp med sina ärenden och lyckats få sina paket i tid, vad bra! Synd för dem andra bara som detsamma inte gäller för.
UPPDATERING 27 Januari 2025:
Jag kontaktade dem ytterligare en gång till på kundtjänsten och bad dem avbryta min order istället då den inte längre kunde komma till användning eftersom det skulle varit en julklapp men kom aldrig i tid. Dem hade fortfarande inte uppdaterat min leverans eller svarat mitt förra mejl. Dem svarade inte heller på min begäran att avbryta ordern. Bara någon dag efter detta får jag uppdatering om att mitt paket har skickats. Jag kontaktade därefter Klarna (som betalningen var hos), efter att jag tidigare rapporterat att paketet aldrig levererats, om min önskan om avbrytning och oro om att behöva betala en massa för en vara jag inte ville ha. Dem kunde inte hjälpa då de redan höll på med min rapportering och inte än fått kontakt med företaget. Dem bad mig då mejla en annan mejl och be om att få min order avbruten, som jag gjorde.
Men såklart så fick jag inget svar då heller.
Mitt paket levererades till ett postombud och jag lät bli att hämta upp det.
Jag väntade ut tiden tills Klarna var färdig med ärendet och fick i resultat att jag inte behövde betala något. YAY!! TACK KLARNA!!
Men till min förvåning har jag fått en faktura på Kivra, från samma företag. Men denna fakturan låg på 400kr. Det stod:
Expeditionsavgift för outhämtat paket 350kr
Frakt 49kr
Hur kan detta gå till??!! Vad är det för företag som håller på såhär! Ni svarar på mitt omdöme och ber mig kontakta er kundtjänst som jag sedan tidigare har gjort och inte fått svar ifrån och sen fakturerar ni 400kr för något som NI har åstadkommit!! Varför ska jag betala så mycket pengar när det är ni som har den sämsta kundtjänsten någonsin och har extremt dålig kommunikation med era kunder??!! Är så extremt besviken och upprörd!
Nu har jag skickat ett till mejl till den mejladress som stod listad i fakturan och hoppas verkligen att dem svarar så detta problem kan lösas så snabbt som möjligt så jag inte hamnar i skuld.
UPPDATERING 1 februari 2025:
Ringde det numret dem har på sin hemsida och förklarade mitt ärende. Till slut krediterade de min faktura. Så nu är ärendet löst.

Verkligen service minded
Efter lite strul så ordnade sig allt supergullig kille som åker runt för att kunna leverera, fick paketet till dörren man ska inte vara för snabb att fördöma ibland blir det strul i andra led men löste det bra och är seriösa kommer absolut handla där igen , god jul 🎄

Dåliga omdömen borttagna
Jag tog bort mina dåliga omdömen, inskickade den 20 dec. Beställningen gjordes den 8 dec. Kundtjänst var dåliga på att uppdatera och min beställning tog 14 dagar, present kunde inte överlämnas i tid, men blir nu på julafton istället. Trevlig kille ringde i fredags kväll, 21 dec och som förklarade att de hade fått mycket mer beställningar än de väntat sig. Varan var skickad då och den hämtade jag idag, måndag 23 dec. De skötte detta bra till slut!
Beställde en montale full incense EDP…
Beställde en montale full incense EDP till min sambo i födelsedagspresent. Doften var så ljuvlig och sambon min blev riktigt nöjd. En väldigt bra kundupplevelse med snabba svar angående leveranstid, nu inför jul. Fick paketet efter 4 arbetsdagar så är väldigt nöjd. Här blir det beställningar igen till nästa födelsedag.
Bra service trots försening!
Jag kontaktade kundtjänst via mail när min beställning blev försenad. De svarade snabbt och informerade mig om vad som hänt. Jag beställde en produkt den 7 december och fick paketet den 21 december. Det blev en viss försening, men företaget hörde av sig och informerade mig löpande om läget, vilket jag verkligen uppskattade. När leveransen väl kom, var allt i toppskick och de levererade direkt hem till dörren – väldigt smidigt!
Alla företag kan göra misstag, men det viktiga är hur man hanterar det – och här gjorde de ett riktigt bra jobb. Deras kommunikation och vilja att lösa situationen var verkligen imponerande. Jag kommer definitivt beställa från dem igen!
Jo det var försenat, och kundtjänsten fungerade inte optimalt, men ni ansträngde er verkligen på slutet och levererade till dörren. Så i slutänden är jag nöjd!! Ni kommunicerade om era problem med leveranserna och visade att ni bryr er om kunderna, och det tycker jag är viktigt!
God jul på er och lycka till i fortsättningen 🎅🏻
Hälsningar Arne
Hörde av sig om sen leverans.
Hörde av sig om sen leverans.
Levererade hem till dörren så jag slapp hämta hos ombud.
Bra service trots den sena leveransen.
Även fast det tog ett tag att få varan ich 11 dagar. Så fick jag den innan julafton 😊
Så inga problem för mig!
Hade en bra kontakt med chauffören via sms.
Ett gäng timmar senare en vad som var sagt fick jag min vara ut levererad till min dörr. Men han informerade mig hela tiden hur han låg till. 👍(bra kommunikation av honom).
Som sagt jag fick min vara till ett bättre pris än vad deras konkurrenterna erbjöd och innan julafton.
Alla företag kan göra felberäkningar....
men man lär sig av sina misstag. 😊
Jag kommer absolut beställa fler gånger från dem.
Med vänlig hälsning,
Anne
Kan tyvärr bara hållamed de som skrivit…
Kan tyvärr bara hålla med de som skrivit tidigare, ingen leverans till jul som utlovat.. känns bara som ett riktigt dåligt skämt!

Risposta di Beautyscent
Det hade blivit ett fel men de ringde…
Det hade blivit ett fel men de ringde upp själva till mig för att förklara vad som hänt och sedan fick jag leveransen innan jul. Nöjd
Extremely Disappointing Experience
I had a terrible experience with Beautyscent. I placed an order well in advance, trusting their promise of delivery within 4 business days as stated on their website. However, not only was my order not delivered on time, but they also completely ignored my follow-up emails.
This order was supposed to be a Christmas gift, but thanks to their incompetence and lack of communication, it didn’t arrive in time and is now useless.
Their customer service is non-existent. They don’t respond to inquiries, leaving customers in the dark. If they cannot fulfill orders as promised, the least they can do is communicate with their customers and offer solutions.
I will never shop from Beautyscent again and cannot recommend them to anyone. If you value your time and money, avoid this store at all costs.
Update:
After posting my initial review, Beautyscent contacted me and offered a sincere apology for the inconvenience caused. They explained that their team was overwhelmed during the busy holiday season and assured me that this was an isolated issue. They also processed a refund promptly, which I appreciate.
While my experience was frustrating, their professional and polite response shows that they value their customers and are willing to make things right. I hope they improve their communication and processes in the future to avoid similar situations.

Urusel service
Beställde en parfym i slutet av november som skulle bli en julklapp till min fru. De lovade snabba leveranser från eget lager.
In i december utan att ha fått någon leveransinformation försökte jag ta kontakt via kundtjänsten utan gehör. Efter tredje mailet mitt i december fick jag svar att ha tålamod och de skulle återkoppla.
Nu närmar vi oss julafton och jag har fortfarande inte fått något svar.
Kommer aldrig beställa från här igen, och rekommenderar ingen annan att göra det heller.

Risposta di Beautyscent
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.