Oseriösa och opålitliga! Beställde en parfym den 1a februari och har fortfarande inte fått någon leveransinformation. Trots att jag kontaktat dem vid två tillfällen får jag bara svaret att jag ska “av... Leggi di più
Bra pris men fick aldrig min vara. Snabb leverans var utlovat men icke. 2 veckor senare och jag avbröt order. Fick heller inget svar när man ringde och mailade. Tur jag köpte via Klarna som kan hant... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag beställde och betalade för en parfym den 11 februari och än idag (3 veckor har gått) har dom inte skickat parfymen till mig. Jag har ringt och mejlat och lämnat meddelande till kundtjänst flera... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Fick aldrig min beställning eller…
Fick aldrig min beställning eller pengarna tillbaka och det går inte att kontakta de heller.
Fick inte min beställning
Fick inte min beställning, mailar om pengarna tillbaka, får inget svar, ingen uppdatering alls. Bolaget har bokstavligen stuligt från mig, jag föreslår att de som tidigare handlat här och råkat ut för detta upprättar en polisanmälan.
Blufföretag
Svarar inte på mejl. Beställde för en månad sedan. Har inte fått min vara och varan är betald via klarna! Sidan är nere!
Oseriöst företag
Oseriöst företag! Svarar inte på mail. Går ej att få tag i dom på telefon och man får inte sina beställda saker.
Handla inte här!!
Ingen vara, ingen återbetalning
Beställde en vara i januari. Fick ingen vara på över en månad. Bad om pengar tillbaka. Ringde, smsade, mailade utan svar. Överklagade till klarna som fick hjälpa mig att få mina pengar tillbaka. Riktigt riktigt oseriöst företag. Handla inte här
Handla aldrig av detta företag
Handla aldrig av detta företag. Gör man beställning får man man vänta i evigheter. Sen betalar man men får påminnelser i alla fall på redan betald faktura. Å få tag på dom kan man glömma dom svarar aldrig el ringer aldrig upp.. SÅ KÖP ALDRIG NÅTT AV DOM..
Otroligt dålig kundservice, känner mig lurad!
Jag gjorde en beställning hos Beautyscent den 26/2 och har fortfarande inte fått mina produkter, ingen orderbekräftelse och inget svar på mejl eller telefon. Det enda som fungerade var att Klarna skickade en order referens.
Det här var inte en liten beställning och det var dessutom en present till en person som fyllde år den 5/3. Tack vare er dåliga kundservice missade jag att ge bort den i tid. Jag har försökt kontakta er flera gånger men ni verkar helt ignorera era kunder, vilket är oacceptabelt.
Jag har nu varit i kontakt med Klarna och jag kräver att ni levererar hela min beställning omgående. Om ni inte kan det förväntar jag mig att ni avbryter min beställning. Jag kommer aldrig beställa från er igen och jag varnar andra för att göra detsamma. Vill även varna er andra från att beställa något från dem i framtiden! Gör inte samma misstag som jag.
Egentligen är 1 stjärna snällt
Egentligen är 1 stjärna snällt. 1 månad försenad leverans. Gjorde retur utan att få återkoppling om returen var mottagen men däremot kom det blixtsnabbt en faktura. Betalade den direkt och nu kommer det ytterligare en likadan faktura som jag redan betalat.
Går inte att nå företaget via e-post, telefon eller via kontaktformuläret. Nu är hemsidan stängd.
Det blir polisanmälan för försök till bedrägeri. Kommer visa dom recensionerna här.
Verkar vara ett otroligt rörigt företag.
Potentiella bedrägeri
Potentiella bedrägeri. Jag köpt 9 januari skulle få snabbt leverans men tog så långt tid jag köpt innon klarna men var dumt och betalade direkt. Jag har ringt tusen gånger innan jag fick produkter som kom 7 februari jag vill lämna tillbaka men fick inget retur lap om jag inte hade köpt med klarna jag tror att jag skulle aldrig ha fått leverans
Jag beställde min parfym i februari
Jag beställde min parfym i februari, dom har inte skickat någon produkt. Det var mina sista pengar. kÖP INTE FRÅN DOM HÄR! Kundtjänsten suger och svarar inte ens när man kontaktar dom.
No contact, no updates
Order placed 6 days ago.
No contact through email or phone.
Website is down with message "we are coming back soon"
Update: 15 days later and still no respond. I will never buy from them
again.
Update 2: Dear "Beauty scent" If you decided to shutdown your business, maybe you can kindly do a refunds for orders that you never shipped?
Update 3: 26/05
This store is completely down and there is now way to contact them. Waste of money and time.
Det låga betyget är inte överdrivet
Det låga betyget är inte överdrivet. Jag la en beställning i februari och har ej fått nån bekräftelse att varan har skickats. Det har snart gått 1 månad och har fortfarande ej fått svar från support. Såg nu efter en vecka att sidan är nedlagd och det står att dem öppnar snart igen. Dem skickar inte ut någon information över huvud taget. Oseriösa och slarviga, har redan polisanmälts och rekommenderar att ni som har beställt också gör det!
Handla INTE från detta företag
Handla INTE från detta företag. De skickar inte produkterna och deras kundervice är ett skämt.jag har beställt för en månad sedan men det kommer inget, de svara inte på telefonen och inte på Mail,
Beställde en produkt en vecka sedan och…
Beställde en produkt en vecka sedan och det enda jag fick var en bekräftelse mail. Sedan dess har jag inte fått uppdatering på leveransen alls och fått ej svar ifrån deras kundtjänst. Och nu när jag går in i deras hemsida så funkar den inte alls? Känns genuint som en scam!
Jag beställde och betalade den 11/2…
Jag beställde och betalade den 11/2 2025. Har försökt nå dem ett antal gånger. Kom fram en gång till kundtjänsten som då sa att leverans skulle ske om några dagar. Jag har senan mailat och ringt men de har inte hört av sig. Nu ser jag att deras sida ligger nere och man inte kan beställa något. Jag blir nog tvungen att polisanmäla dem då de tagit emot mina pengar , stulit av mig,men inte skickat mig min beställda vara. Detta är nog ett riktigt skumt och obehagligt företag. Hoppas vi blir många som polisanmäler!
Handla INTE från detta företag
Handla INTE från detta företag. De skickar inte produkterna och deras kundervice är ett skämt. Ett mobilnummer där ingen svarar. De svar som Beautyscent gör nedan är också rena skämtet. De hänvisar till att ringa kundtjänsten, d.v.s. mobilnumret, och ingen svarar. De positiva recensioner som finns nedan är förstås de själva som har gjort. Var även inne på deras UK-sida - samma negativa upplevelser där. Köp helt enkelt inte något från detta företag.
Bluff och scam företag varning!!
Beställde en parfym 10/2 men fortfarande idag 4/3 inte fått leveransinfo och försökt kontakta kundservice 10 gånger men aldrig svar. Total bluff och scam företag!! Blir anmälan nu!
Beställt den 15 februari än ingen…
Beställt den 15 februari än ingen uppdatering, första veckan sa dom du bör ha den torsdag eller fredag. Veckan därpå måndag eller senast tisdag, då varan inte var i laget, parfymen jag beställde var dessutom en present som hen inte fick😡
Nu svarar dom inte så man får göra anmälan!!
VARNING OSERIÖST FÖRETAG!
parfymen till mig. Jag har ringt och mejlat och lämnat meddelande till kundtjänst flera gånger men dom bryr sig inte att återkoppla. Jag rekommenderar att polisanmäla detta företag, för på detta sätt får man inte bedriva ett seriöst företag.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.