Oseriösa och opålitliga! Beställde en parfym den 1a februari och har fortfarande inte fått någon leveransinformation. Trots att jag kontaktat dem vid två tillfällen får jag bara svaret att jag ska “av... Leggi di più
Det låga betyget är inte överdrivet. Jag la en beställning i februari och har ej fått nån bekräftelse att varan har skickats. Det har snart gått 1 månad och har fortfarande ej fått svar från support.... Leggi di più
Bra pris men fick aldrig min vara. Snabb leverans var utlovat men icke. 2 veckor senare och jag avbröt order. Fick heller inget svar när man ringde och mailade. Tur jag köpte via Klarna som kan hant... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag beställde och betalade för en parfym den 11 februari och än idag (3 veckor har gått) har dom inte skickat parfymen till mig. Jag har ringt och mejlat och lämnat meddelande till kundtjänst flera... Leggi di più
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Saknad vara
Beställde i mellandagarna. Tog flera veckor innan leveransen kom. När jag väl öppnade paketet saknades en vara. Har mejlat och försökt ringa men har inte fått något svar. Fruktansvärd kundservice.

Risposta di Beautyscent
Fick aldrig min vara, avbröt köpet
Bra pris men fick aldrig min vara. Snabb leverans var utlovat men icke. 2 veckor senare och jag avbröt order. Fick heller inget svar när man ringde och mailade. Tur jag köpte via Klarna som kan hantera ärendet.
De fortsätter att inte svara. Klarna hanterade ärendet åt mig men då skickade dem en ny faktura via Kivra istället. Snacka om och luras, köp inte härifrån!! Kommer gå vidare och anmäla

Risposta di Beautyscent
Otroligt krångliga, beställ inte.
Fick min leverans efter 3 veckor när det stod att de skulle ta 3-5 arbetsdagar, varje gång när jag frågade vilket datum den skulle komma så ljög dom 3 gånger o sköt upp varje vecka. De lovade mig att jag skulle få en gåva som ett sätt på att be om ursäkt utifall jag tog bort min tidigare recension som jag la ut på trustpilot, jag tog bort sedan min recension men fick ingen gåva. Med det sagt försöker de manipulera recensionerna. De tar lång tid på att svara och de väljer knappt att informera om leveransen till varför den är sen. Helt enkelt ett oseriöst företag, lyckligt nog fick jag tills slut min parfym med nöd och näppe!! Beställ inte om ni vill slippa krångel..

Risposta di Beautyscent
Jag fick min beställning efter tre…
Jag fick min beställning efter tre veckor och för det priset klagar jag inte, har man bråttom ska man nog beställa från någon annan sida än dessa som har hög belastning nu pga dom billigaste priserna, speciellt nu intill jul.

Risposta di Beautyscent
Terrible service don’t buy from them
I made an order with them on the 14th of January for my wife’s birthday on the 20th. They claimed fast delivery. I have still not received the order. I have emailed them several times, called them several times and had no response other than auto replies. No sign of my order or shipping info over 2 weeks after purchase and no follow up from support. Completely unacceptable

Dålig verksamhet
Trots en misslyckad leverans och därav retur fick jag inte en återbetalning. Jag blev skyldig till fraktkostnad och en större summa utöver det. Köp aldrig härifrån om du inte känner för att bara slänga bort lite pengar på oseriösa företagare.

Risposta di Beautyscent
Inget svar från kundtjänst och flera…
Inget svar från kundtjänst och flera veckor leveranstid. Avbryt din order och köp ej

Bluff
Parfym beställd 8 januari och de har fortfarande inte levererat min produkt fast återkommande kontakt. Enligt dom är produkten skickad men det finns ingen spårningslänk. De startar intern ärende utan att återkomma. De vägrar annullera ordern.
Undviks, blufföretag.

Risposta di Beautyscent
Jag har beställt parfym och nu mer än 1…
Jag har beställt parfym och nu mer än 1 månad jag har inte fått min beställning. jag har ringt många gånger och skrev många gånger varia gång säger han att det är på väg.När jag krävde att få tillbaka pengarna, nu ignorerar de mig totalt. Jag rekommenderar inte alls denna webbutik. Bedragare!!!

Risposta di Beautyscent
Jag har beställt parfym och nu mer än 1…
Jag har beställt parfym och nu mer än 1 månad jag har inte fått min beställning. jag har ringt många gånger och varia gång säger han att det är på väg.
jag tror det här ett bedrägeri och bluff. tyvärr

Poor Customer Service
Extremely Poor Customer Service
I had placed my order from Beautyscent.se and it has been 12 days. They have provided no update, I dont know if I will ever get my order. They don't respond to calls or emails.
Update, 6th Feb 2025: It has been about 24 days. I have no updates on my order. The day I posted this review, I was contacted by them and told that I would receive it by next Wednesday which was 29th Jan 2025. After that they have not responded to my calls or messages. I was told I can track my order on their website, but it does not have any tracking feature. I can only see the details of my order. This is quite bad and it feels like writing reviews here is the only way that they will listen to me. Imagine waiting 25 days to get an order delivered. I am just surprised what is happening here.
Update: 11/02/2025: I received my package from Beautyscent. It was nice to get my order.

Risposta di Beautyscent
Jag beställde hudvårdsprodukter och…
Jag beställde hudvårdsprodukter och fick leverans inom 24 timmar, snabb leverans precis som väntat!
Bra priser och utbud på sidan.

Saknad produkt+uteblivet svar företag
Beställde 26/12,paket skickades först 13/1 efter kontakt med klarna då jag tagit det på faktura som alltid vid köp från nya företag. Hade under denna tid också skickat mail utan svar till kundtjänst eller inte fått spårnings länk. Paketet kom,1 produkt fattas. Under denna period mailat 6 gånger utan svar och har ännu inte fått hjälp att få saknad produkt eller ändrad faktura. Dåligt skött av kundtjänst.
2 av 3 produkter jag fick var iallafall bra kvalité och som jag hoppades på.
Tillägg 5/2-25 : Fortfarande inget svar från företaget och fortfarande en faktura kvar som inte är ändrad och en saknad produkt.
Tillägg 13/2: Skickade ett till mail 11.35 och frågade varför jag inte får svar,alltså mail nr 7. Ca 25 min senare skickades produkten så väldigt konstigt de vill skriva detta svar till mig här under. Mycket konstigt!

Oseriöst företag!
Jag gjorde en beställning hos dem den 7 januari och har fortfarande inte fått den. Jag mejlade dem för en vecka sedan och fick svar om att jag skulle få min beställning under vecka 3. Idag är det den 21 januari, och jag har fortfarande inte fått något. Jag mejlade dem igen igår och krävde pengarna tillbaka, men har inte fått något svar. Jag kommer nu att kontakta min bank och reklamera köpet via dem. Köp aldrig från detta företag!
Uppdatering: Efter att ha mejlat sex gånger, smsat och försökt nå dem via deras hemsida utan resultat kontaktade jag min bank och ansökte om reklamation. Då skickade de plötsligt min beställning, och jag fick den efter en månads strid med dem. Jag kommer aldrig att köpa från detta företag igen och avråder alla från att göra det!

Risposta di Beautyscent
Jag är nöjd med köpet jag gjorde hos Beautyscent.se fick produkterna snabbt och jag är även mycket nöjd med min parfym som jag köpte.

Risposta di Beautyscent
Ja beställde min parfym den 19…
Ja beställde min parfym den 19 december. Och ja fick den idag och dessutom det dåliga leverans så var parfymen även fake

Dålig kommunikation, lång leveranstid
Beställde parfym den 24 november, skulle skickas inom 3-5 arbetsdagar. Kontaktar företaget via mejl och undrar hur det går med beställningen den 28 november. Får som svar att det har förseningar på leveranser. Svarade då att jag önskar annullera beställningen (då det kändes oseriöst) - fick ej svar på detta. Beställningen skickades till slut den 12:e december. Dålig kommunikation från företaget, det borde ej finnas varor ute på hemsidan som ej finns i lager.

25 december har inte skickats
Beställde den 25 december och har fortfarande inte ens fått mitt paket skickat tycker det är dåligt att dom utlovar snabba leveranser när det tar mer än 16 dagar för att dom ska skicka paketet

Beställ aldrig härifrån!!
Beställ aldrig härifrån!!
Bestälde en parfym, versace eros flame Edp, för min son för julafton. bestälde innan jul, det är nu 10 januari. Sonen är besviken och det det är skammigt.

Försenad leverans
Blev väldigt missnöjd först men blev sedan uppringd av en trevlig kille som bad om ursäkt och förklarade hela situationen. Som kompensation fick jag även en rabattkod som gäller tills vidare! Snyggt skött.

Risposta di Beautyscent
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.