Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans av en fin bäddsoffa! Mycket trevliga killar som punktligt levererade och monterade vår soffa. Vi är mycket nöjda både med leveransen och soffan och rekommenderar gärna Bäddsofflagret A... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Soffan levererades på ett bra sätt, och var lätt att montera. Mycket nöjd med soffan. Hade varit bra med uppdateringar om tid för leverans. Nu får man fråga själv. Mindre viktigt, så ger ändå 5 stjärn... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag är jättenöjd med mitt köp av en bäddfåtölj, från bäddsofflagret. Den var fin, och utförandet var exakt så som jag beställde. Men när det strulade lite med leveransen, så fick jag hjälp av bä... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

Höll leveranstiden! Fin soffa! Bra med madrasskydden. Det hade blivit 5 stjärnor om det varit riktigt tyg på resårbotten och det som omsluter sängkläderna. Sämst är att det är jättesvårt att få gre... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Negozio di mobili

Scritti dall'azienda

Bäddsofflagret är ett familjeföretag som gått i generationer sedan 1979. Vi är specialister på bäddsoffor, det du inte hittar hos oss finns inte på marknaden. Vi importerar bäddsoffor från olika delar av världen, en del designar vi även själva. Vi säl...

4,3

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Valutata 4 stelle su 5

Min erfarenhet med företaget var…

Min erfarenhet med företaget var generellt positiv, men med några problem längs vägen. Jag beställde en soffa från deras hemsida med en beräknad leveranstid på 6-8 veckor. Men soffan levererades efter 12 veckor, vilket var en betydande försening.

Den första leveransförsöket med ett tredjeparts-leveransföretag misslyckades på grund av deras inkompetens, vilket var frustrerande. Men ägaren till företaget gick utöver för att rätta till situationen. Han levererade personligen soffan och monterade den själv, vilket var imponerande och uppskattat.

Även om jag är nöjd med soffans kvalitet, tycker jag att företaget kan förbättra beskrivningen av leveranstider på sin hemsida och rutiner att svara i telefon. Det var frustrerande att vänta längre än förväntat, och tydligare kommunikation angående leveranstider hade varit till hjälp.

Övergripande sett skulle jag rekommendera detta företag för deras engagemang för kundservice och kvaliteten på deras produkter, men jag skulle föreslå att de arbetar på att förbättra beskrivningen av leveranstider på sin webbplats.

22 febbraio 2023

Risposta di Bäddsofflagret

Hoppas att ni får många sköna nätter i eran nya italienska bäddsoffa och tack för den fina recensionen 🙏 (PS! Alla leveranstider är dock beräknade.)

Valutata 5 stelle su 5

Vilket härligt engagemang och Bra…

Vilket härligt engagemang och Bra Service 🤩

Att soffan dessutom är underbar att sitta, umgås och ligga i gör inte saken sämre!

Renommeras Varmt!

31 gennaio 2023

Risposta di Bäddsofflagret

Tusen tack för det fina betyget 🙏

Superbra bäddsoffa Dienna

Superbra bäddsoffa Dienna. Knarrar inte alls i sängläge. Skön att sitta i som soffa. Ena armstödet satt lite löst, något verkade ha släppt inuti. Efter att vi kommunicerat fram och tillbaka med bilder ett tag bestämde affären att stå för ett nytt armstöd. Nu beställt. Tack!

18 gennaio 2023

Risposta di Bäddsofflagret

Tusen tack för det fina resultatet 🙏

Valutata 1 stelle su 5

Överdraget hade en smutsig rand som ej…

Överdraget hade en smutsig rand som ej gick bort med vatten eller lite diskmedel. Fick då förslag på att jag skulle tvätta detta i maskin på 30 grader.

8 gennaio 2023

Risposta di Bäddsofflagret

Emballaget var intakt vid leverans men du skickade en bild till oss när du hade försökt att ta bort någon fläck och tyget var blött.

Bra soffa halvbra leverans

Bra soffa, skön och sova i. Dock oerhört stor förpackning som inte gick att ta i hiss eller bära upp i trappan. Hade köpt uppvärmning men leverantören ville inte dela upp förpackningen utan det fick jag göra själv.

20 dicembre 2022

Risposta di Bäddsofflagret

Tack för det fina betyget 🙏 ang frakten så skulle du hört av dig till oss för att låta dig bära är inte ok.

Valutata 5 stelle su 5

Den mindre bäddsoffa vi beställt

Den mindre bäddsoffa vi beställt, gick sönder i ramen efter några veckor, knäckt trä. Reklamationen gick perfekt. Efter ca en månad fick vi ny sätesdel som gick snabbt att montera. Jämfört med andra företag man haft att göra med så: krångelfritt och snabbt. Monterade de nya delarna i dag.

13 novembre 2022

Risposta di Bäddsofflagret

Tack för det fina betyget 🙏

Valutata 1 stelle su 5

DÅÅÅÅÅLIG kvalité på både kundservice…

DÅÅÅÅÅLIG kvalité på både kundservice och produkter!!!!! Köpte en bed in a box från märket Hovden, med betald installation via Bäddsofflagret. De installerade den fel och den började gå sönder efter ca 8 månaders användning. Efter flera månades skickade de oss en ny del, som vi behövde installera själv utan beskrivning om HUR. Men p.g.a det tidigare installations felet hade sängen redan förstörts så pass mycket att den ej går och rulla, men de menar att de inte kan göra något. Gå inte hit!!! SÅ dålig service, samt hemskt bemötande på butiken i Bromma som skyller ifrån sig på kundtjänst som bara går att kontakta via mail. 18000 kr rakt ner i avloppet!! Köp ej produkter från dem om ni förväntar er kvalitativ uppföljning vid t.ex skada, eller utlovad garanti.

9 febbraio 2022

Risposta di Bäddsofflagret

Det är inte dålig kvalité på våra möbler och som du vet så anlitar vi ett fraktföretag för alla våra leveranser. Vi har gjort allt för att hjälpa dig trots att detta inte var en reklamation. När man beställer delar från en fabrik så har dom alltid leverans tider.

Under all kritik

Uruselt bemötande från anställda där de tydligt visar att de inte bryr sig om sina kunder. Dessutom en försenad leverans på 9 veckor och utebliven information om detta från deras håll. Under all kritik!

Har aldrig fått ett så dåligt bemötande som kund någonsin.

3 agosto 2021

Akta er!

Svindyrt och urusel kvalitet!

15 luglio 2021

Vad menar du?

Valutata 1 stelle su 5

Blev lovad leverans ett datum men detta…

Blev lovad leverans ett datum men detta nekar Bädfsofflagret efter. Fick jobba själv för leveransen skulle konma rätt dag. Fakturadatumet gällde inte vid leverans längre utan skulle ske direkt innan utkörning. Hänvisades till att det står på fakturan att den ska betalas innan leverans. Detta stämmer inte då det inte står på min faktura. Tveksamheter om jag fått rätt soffa också då det står ett annat namn på monteringen, en billigare variant. Känns inte som att jag kan rekomendera denna firma.

28 giugno 2021

Risposta di Bäddsofflagret

1.Under Covid-19 pandemin hade nästa alla fabriker stängt och ingen kunde svara på när dom skulle öppna igen tyvärr var detta det ända vi kunde förmedla till alla kunder.
2.Det står samma information på alla våra fakturor.
3.Alla bäddsoffor monteras på samma sätt så det är samma monteringsanvisning till alla soffor.

Valutata 1 stelle su 5

What a terrible customer service so…

What a terrible customer service so far! I ordered a day bed in January with the limit of delivery date to mid-May (which is long enough!). The date approached and I heard nothing from the shop, not a single email. I then called and got the news that it was delayed a few weeks. Disappointing, but I understood. The new date then approached and no contact from the shop. I emailed, they then informed that the daybed would be delivered in the END of JUNE. More than 1 month delay for a product I bought in January, and they didn’t even apologize. The third new date now approaches (it’s next week) and guess what…I heard nothing from them. I’m starting to lose hope. Think twice if you decide to buy something from them.
(update from 19 of June): SURPRISE SURPRISE. OF COURSE I HAD TO CALL THEM BECAUSE THEY DIDN'T ANSWER MY LAST EMAIL. NOW THE DELIVERY DATE IS WEEK 29. THIS IS AFTER JULY 19th. I BOUGHT THE PRODUT ON JANUARY 31. TERRIBLE!!!! STILL NO APOLOGY, NO NOTHING.

15 giugno 2021

Valutata 1 stelle su 5

Har tidigare recencerat bäddsofflagrets…

Har tidigare recencerat bäddsofflagrets usla kommunikation - nu hände det igen!
Efter att först fått dubbel och motsägelsefull information om leveranstider på bäddsofflagrets site, och sedan fått veta att soffan var ytteligare försenad (först när ja själv hörde av mig och frågade) fick jag i dagarna ett mail med texten: ”vi kan komma med soffan på torsdag, hoppas tiden funkar” - ingen fråga om det passar oss, inga alternativ att välja mellan.
När vi tillslut kommer överrens om en ny tid påpekar jag min besvikelse över bäddsofflagrets upprepat dåliga kommunikation och information, och möts av ursäkter att dem inte kan påverka leveranstiden - när det inte ens är leveranstiden jag kritiserar, utan hur dem hanterat informationen till mig som kund.
Jag upplever ingen servicekänsla eller förståelse från bäddsofflagrets sida.

Riktigt besviken 😞 nu saknas det bara att det är något fel på soffan

2 giugno 2021

Ofullständig funktion

Ofullständig funktion, bäddsoffan går ej att fälla ut. Fel på montagedelar. Mycket dålig kommunikation. Förbereder stämningsansökan då leverans måste betraktas som utebliven. Betalning skett i förskott!

31 maggio 2021

Risposta di Bäddsofflagret

Det är inget fel på soffan man måste klippa bort transportsäkringen. Det har vi informerat om.

Valutata 1 stelle su 5

Soffan går ej att sova i varje natt

Varjenatt bädd Bidart är inte vad det utlovas. Madrass bågnar. Går inte att reklamera pga att de ej bemöter utan säger soffan är korrekt.

13 marzo 2021

Risposta di Bäddsofflagret

ARN har bedömt att det inte är något fel på soffan och det har vi redan förklarat för dig flera gånger. Bidart är en fantastisk soffa i mycket hög kvalité som säljs mycket.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più