Snabb leverans av en fin bäddsoffa! Mycket trevliga killar som punktligt levererade och monterade vår soffa. Vi är mycket nöjda både med leveransen och soffan och rekommenderar gärna Bäddsofflagret A... Leggi di più
Soffan levererades på ett bra sätt, och var lätt att montera. Mycket nöjd med soffan. Hade varit bra med uppdateringar om tid för leverans. Nu får man fråga själv. Mindre viktigt, så ger ändå 5 stjärn... Leggi di più
Jag är jättenöjd med mitt köp av en bäddfåtölj, från bäddsofflagret. Den var fin, och utförandet var exakt så som jag beställde. Men när det strulade lite med leveransen, så fick jag hjälp av bä... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Höll leveranstiden! Fin soffa! Bra med madrasskydden. Det hade blivit 5 stjärnor om det varit riktigt tyg på resårbotten och det som omsluter sängkläderna. Sämst är att det är jättesvårt att få gre... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Scritti dall'azienda
Bäddsofflagret är ett familjeföretag som gått i generationer sedan 1979. Vi är specialister på bäddsoffor, det du inte hittar hos oss finns inte på marknaden. Vi importerar bäddsoffor från olika delar av världen, en del designar vi även själva. Vi säl...
Ulvsundavägen 174, 168 67, Bromma, Svezia
- 08-338300
- info@baddsofflagret.se
- baddsofflagret.com
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Kvalitet på den bæddfåtøljen jag køpte
Kvalitet på den bæddfåtøljen jag køpte
Det var inga problem o få komplettera min beställning .Fantastisk service👍
Blev inburen på plats👍

Tack Bäddsofflagret
Jätte bra sortiment så att man får välja mellan de bästa. Köpte två soffor och känner mig mycket glad och nöjd. Prismässigt var också på en rymligare nivå än andra butiker som säljer samma märke.
Fick hemleverans och montering som var också av ett bra och kunniga lag.

Risposta di Bäddsofflagret
Det var helt enkelt att göra en ändring…
Det var helt enkelt att göra en ändring efter att man har skickad in sin order. Man fick snabb respons på sin önskan.

Risposta di Bäddsofflagret
Supertrevliga säljare i butiken som…
Supertrevliga säljare i butiken som verkligen har mycket kunskap jämfört med andra butiker vi varit inne i. Flexibla och mycket tillmötesgående vad gäller leveransen hem. Rekommenderar!!

Risposta di Bäddsofflagret
Soffan är jättefin och ni höll alla…
Soffan är jättefin och ni höll alla löften angående väntetid och leverans.

Risposta di Bäddsofflagret
Bra sussabänk väl monterad av raska men…
Bra sussabänk väl monterad av raska men noggranna montörer.

Förlorat kunder
Uppdaterat efter svar 24/6: nej det förväntades inget svar, utifrån ditt tonläge vid stängning. Ha nu en fin sommar!
Fredagen den 7/6 var jag inne vid lunchtid för att kolla upp soffan jag tänker köpa. Fick suverän hjälp av en av era säljare, tack för det.
Blev därför väldigt förvånad när jag tillsammans med flickvän besökte er på nytt lördagen den 15/6. Ni har inte haft många fönster till besök i showroom i Ulvsunda senaste tiden men vi hade lyckats hinna dit till 14:45 (stänger 15 enligt webbsida). Kolla tyger och bestämma köpet återstod. Då möts vi av en man som snäser "Vi stänger nu. Stänger tidigare idag för jag tänkte hinna med ett tåg". Jahopp, jag hade tänkt köpa en soffa för 40.000 av dig. Förvånade och utanför butiken ser vi ett annat par, med litet barn, som ser lika förvånade ut. Hade löst sig med någon form av ursäktande fras men här var det envägskommunikation. Fick en känsla av att du är ägare/delägare och framgångsrikt har sålt lite för många dyra bäddsoffor helt enkelt och inte bryr dig längre om du tappar ett par kunder på grund av ditt tåg och ditt sätt att vara.
Well det löste sig jättebra ändå. På kvällen på söndagen chattade jag med kundtjänsten hos er konkurrent som inom 3 minuter hade svarat att de postar tygprover idag måndag. Dessutom får jag ett bättre grundpris och sparar bortåt 2000 kr, med bättre fraktalternativ dessutom. Så allt gott i slutändan.

Hjälpsam personal
Hjälpsam personal. Tydliga leveranstider. Flexibla betalnings alternativ. Bra leverans alternativ. Hyfsade priser.
Uppskattade personalens hjälpsamhet och trevlighet.

Risposta di Bäddsofflagret
Mikael som vi fick hjälp av i Bromma…
Mikael som vi fick hjälp av i Bromma var otroligt hjälpsam och kunnig upplevde vi när vi var i butiken. Både leverans och beställning gick sedan smidigt, så 5 stjärnor känns som en självklarhet. Mycket nöjd kund!

Risposta di Bäddsofflagret
Utebliven leverans och dåligt bemötande att lösa detsamma
Leverans uteblev på avtalad tid och stor ovilja att acceptera att leverantören gjort fel. Krävdes dubbla skärmdumpar och hot om att häva köpet för att åtgärder skulle vidtas skyndsamt

Trevlig och proffsig personal
Trevlig och proffsig personal, grymt fina produkter... och mycket bra leveranstid ! 10 av 10 / Jörgen.

Risposta di Bäddsofflagret
Bra storlek av bäddsoffa till mindre…
Bra storlek av bäddsoffa till mindre rum, Smarty 140 cm. Mång alternativ för val av klädsel och av bra kvalitet. Andra bäddsoffan jag köpt av Bäddsofflagret av samma modell. Lite lång leveranstid om bäddsoffan inte finns i lager redan.

Risposta di Bäddsofflagret
Snabb leverans. Varan motsvarade mina förväntningar. Snygg och smart lösning på behovet av en extrasäng.

Risposta di Bäddsofflagret
Saknar ben till min fotpall
Saknar ben till min fotpall! Har fortfarande inte fått dem. Beställde montering och de behöll sina skor på.trots att jag bad dem då jag har en bebis hemma men det är deras policy och hade jag vetat det så hade jag inte köpt soffan. Service är något jag har jobbat med i 20 år och så här jobbar man inte. Soffan är inte alls som den är på bilden och jag har lärt mig en läxa och det kostade mig över 20000kr!

Soffan är otroligt skön
Soffan är otroligt skön och älskar att man kan lägga undan kuddar och madrass i divanen. Älskvärd bland gästerna för övernattningar. Nöjd med färgen och textilen. Trevlig och hjälpsam personal vid frågor. Snabbt och enkelt att beställa online.

Risposta di Bäddsofflagret
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.