Snabb leverans av en fin bäddsoffa! Mycket trevliga killar som punktligt levererade och monterade vår soffa. Vi är mycket nöjda både med leveransen och soffan och rekommenderar gärna Bäddsofflagret A... Leggi di più
Soffan levererades på ett bra sätt, och var lätt att montera. Mycket nöjd med soffan. Hade varit bra med uppdateringar om tid för leverans. Nu får man fråga själv. Mindre viktigt, så ger ändå 5 stjärn... Leggi di più
Jag är jättenöjd med mitt köp av en bäddfåtölj, från bäddsofflagret. Den var fin, och utförandet var exakt så som jag beställde. Men när det strulade lite med leveransen, så fick jag hjälp av bä... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Höll leveranstiden! Fin soffa! Bra med madrasskydden. Det hade blivit 5 stjärnor om det varit riktigt tyg på resårbotten och det som omsluter sängkläderna. Sämst är att det är jättesvårt att få gre... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Scritti dall'azienda
Bäddsofflagret är ett familjeföretag som gått i generationer sedan 1979. Vi är specialister på bäddsoffor, det du inte hittar hos oss finns inte på marknaden. Vi importerar bäddsoffor från olika delar av världen, en del designar vi även själva. Vi säl...
Ulvsundavägen 174, 168 67, Bromma, Svezia
- 08-338300
- info@baddsofflagret.se
- baddsofflagret.com
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Le persone hanno visualizzato anche
Bra soffa men otydlig information kring utkörning och leverans.…
Det var otydlig information kring leveransen. Dvs det tog tid innan firman som skulle leverera, informerade om dag.
Den extra bäddmadrassen jag beställt var fuktig inuti plasten och stank mögel. Har efter några veckor fått en ny. Soffan är snygg och bra.

Betjäning enligt överenskommelse
Leverans inom utsatt tid och allt ss.jag hade beställt. Enda lilla minus var att montörerna inte riktigt städade upp efter sig annat än att de tog bort embalaget

Risposta di Bäddsofflagret
Snabb och utmärkt service vid leverans
Snabb och utmärkt service vid leverans. Hjälpsam chaufför

Risposta di Bäddsofflagret
Bra kvalitet för pengarna och serviceminded personal
Varit och tittat på soffan i butik med bra bemötande. Skön soffa både att sitta i och sova i. Beställde på Webben och då blev det oklart vilken färg som blev på ordern. Men då ringde det direkt en kille från order och såg till att det blev rätt. Bra där!

Risposta di Bäddsofflagret
Vi beställde MEN ni levererade inte.
Vi beställde MEN ni levererade inte.
Helt bedrövligt.

Fin bäddsoffa
Höll leveranstiden! Fin soffa! Bra med madrasskydden.
Sämst är att det är jättesvårt att få grepp om undersängen för att kunna dra ut den!!! Riktigt dåligt faktiskt! Ett enkelt fastnitat handtag av typ kraftig tygrem hade underlättat vesäntligt!!! Finns plats för det. Hade gärna betalat lite mer för detta. /Ingela Torvaldsson

Lätt att beställa
Lätt att beställa, utlovad leverans blev 4:a veckor istf 6-8. Ställde till det i logistiken. Soffan levererades på högkant och hade släpats i transporten. Ett hörn på bakstycket hade tyget nötts hål på. Instruktionerna för ihopmontering lämnar en del att önska. Men annars är vi väldigt nöjda.

Risposta di Bäddsofflagret
Super snygg bäddsoffa som passar bra in…
Super snygg bäddsoffa som passar bra in på landet när barnbarnen kommer på besök. Fin färg och bra tyg

Very nice assortment
Very nice assortment. Delivery as expected. Colour of sofa is more brown than expected, but still very nice.

The sofa is very nice
The sofa is very nice and I’m happy I chose it. Delivery time said 3/5 weeks when I ordered it, it actually took 5 weeks and a half, which is a bit late but respectable. Packing was perfect, sofa was very easy to set up. I recommend.

Risposta di Bäddsofflagret
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.