Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans av en fin bäddsoffa! Mycket trevliga killar som punktligt levererade och monterade vår soffa. Vi är mycket nöjda både med leveransen och soffan och rekommenderar gärna Bäddsofflagret A... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Soffan levererades på ett bra sätt, och var lätt att montera. Mycket nöjd med soffan. Hade varit bra med uppdateringar om tid för leverans. Nu får man fråga själv. Mindre viktigt, så ger ändå 5 stjärn... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag är jättenöjd med mitt köp av en bäddfåtölj, från bäddsofflagret. Den var fin, och utförandet var exakt så som jag beställde. Men när det strulade lite med leveransen, så fick jag hjälp av bä... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

Höll leveranstiden! Fin soffa! Bra med madrasskydden. Det hade blivit 5 stjärnor om det varit riktigt tyg på resårbotten och det som omsluter sängkläderna. Sämst är att det är jättesvårt att få gre... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Negozio di mobili

Scritti dall'azienda

Bäddsofflagret är ett familjeföretag som gått i generationer sedan 1979. Vi är specialister på bäddsoffor, det du inte hittar hos oss finns inte på marknaden. Vi importerar bäddsoffor från olika delar av världen, en del designar vi även själva. Vi säl...

4,3

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Valutata 3 stelle su 5

Bra soffa men otydlig information kring utkörning och leverans.…

Det var otydlig information kring leveransen. Dvs det tog tid innan firman som skulle leverera, informerade om dag.
Den extra bäddmadrassen jag beställt var fuktig inuti plasten och stank mögel. Har efter några veckor fått en ny. Soffan är snygg och bra.

17 agosto 2023

Risposta di Bäddsofflagret

Tack för din feedback och kul att du blev nöjd! :)

Betjäning enligt överenskommelse

Leverans inom utsatt tid och allt ss.jag hade beställt. Enda lilla minus var att montörerna inte riktigt städade upp efter sig annat än att de tog bort embalaget

9 agosto 2023

Risposta di Bäddsofflagret

Tack för din recension och feedback!

Valutata 4 stelle su 5

Bra kvalitet för pengarna och serviceminded personal

Varit och tittat på soffan i butik med bra bemötande. Skön soffa både att sitta i och sova i. Beställde på Webben och då blev det oklart vilken färg som blev på ordern. Men då ringde det direkt en kille från order och såg till att det blev rätt. Bra där!

26 luglio 2023

Risposta di Bäddsofflagret

Tack för det fina omdömet 🙌

Valutata 1 stelle su 5

Vi beställde MEN ni levererade inte.

Vi beställde MEN ni levererade inte.
Helt bedrövligt.

31 maggio 2023

Risposta di Bäddsofflagret

Hej, Vi skickade din soffa omgående från vårt lager och under pågående transport strulade LGT i Tibrå till det för både dig och oss. När vi inte fraktar sofforna själva så anlitar vi LGT och då kan vi tyvärr inte styra eller påverka frakterna. Detta är en tjänst som vi själva köper och i detta fallet är vi lika besvikna över leveransen som du är. Vi har gjort vårt bästa för att hålla dig informerad kontinuerligt. Om du fortfarande vill beställa så får du gärna kontakta butiken så ska vi göra vårt yttersta för att det ska gå smidigt till.

hjälpsamma

Lätt och smidigt att beställa och hjälpsamma vid leveransen.

31 maggio 2023

Risposta di Bäddsofflagret

Stort tack för din recension och kul att du är nöjd!

Fin bäddsoffa

Höll leveranstiden! Fin soffa! Bra med madrasskydden.
Sämst är att det är jättesvårt att få grepp om undersängen för att kunna dra ut den!!! Riktigt dåligt faktiskt! Ett enkelt fastnitat handtag av typ kraftig tygrem hade underlättat vesäntligt!!! Finns plats för det. Hade gärna betalat lite mer för detta. /Ingela Torvaldsson

18 aprile 2023

Risposta di Bäddsofflagret

Stort tack för din recension och feedback! Vi ska föra det vidare till fabriken.

Lätt att beställa

Lätt att beställa, utlovad leverans blev 4:a veckor istf 6-8. Ställde till det i logistiken. Soffan levererades på högkant och hade släpats i transporten. Ett hörn på bakstycket hade tyget nötts hål på. Instruktionerna för ihopmontering lämnar en del att önska. Men annars är vi väldigt nöjda.

18 aprile 2023

Risposta di Bäddsofflagret

Stort tack för din recension och kul att du fick bäddsoffan tidigare än väntat. Om du inte redan fått hjälp så får du gärna maila service@baddsofflagret.se så ser vi till att byta ut delen som är skadad från leveransen.

Bra service

Soffan var snygg, skön och kom när den skulle komma.

4 aprile 2023

Risposta di Bäddsofflagret

Tack för din recension och kul att du blev nöjd!

Very nice assortment

Very nice assortment. Delivery as expected. Colour of sofa is more brown than expected, but still very nice.

12 marzo 2023

Thank you very mutch 🙏

The sofa is very nice

The sofa is very nice and I’m happy I chose it. Delivery time said 3/5 weeks when I ordered it, it actually took 5 weeks and a half, which is a bit late but respectable. Packing was perfect, sofa was very easy to set up. I recommend.

21 febbraio 2023

Risposta di Bäddsofflagret

Thank you 🙏 for the kind review.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più