Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk bog! Vi elsker den og den skal fyldes med mange gode minder med vores lille pige! Den ankom allerede dagen efter, med en privat sød hilsen fra ejeren. Virkelig betænksomt og personligt. Man... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan kun anbefale denne shop. Jeg havde et lille problem, som jeg skrev til kundeservice med, og jeg fik hurtigt og meget kompetent svar. Generelt blev der ydet virkelig god kundeservic... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kundeservice i verdensklasse!🥰 Bestilte en pusletaske, der stod 7-14 dages levering fordi den ikke var på lager. Lars sender en mail efter 5 dage, at nu var den landet og de ville sende den hurtig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Så fedt koncept, super fede produkter og en service der er fuldstændig helt i top! Derudover suuuper lækkert med et håndskrevet kort, vi er KÆMPE FANS herhjemme! Det er absolut ikke sidste handel vi g... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per neonati
  2. Negozio di abbigliamento per neonati

Scritti dall'azienda

Hos Baby Circle tænker vi på de nye generationer og den fremtid vi efterlader dem. Her får du babytøj og babyudstyr, der er produceret bæredygtigt med omtanke for miljø, mennesker og vores fælles fremtid. Det betyder, at du trygt kan shoppe dit babytøj og babyudstyr hos Baby Circle – og vide, at du får det bedste til dit nye familiemedlem. Færre bekymringer og mere fokus på det gode liv med dem, du holder af.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

4,8

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Lækre produkter og hurtig levering

Jeg købte et par lækre Bundgaard sko. Jeg fik dem minus 20%. Kan klart anbefales!

23 agosto 2021

Hej Sofie

1000-tak for din anmeldelse🙏 Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse da du handlede hos os🥰

Hej Sanah

Mange mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi pris 🙏 Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med leveringen samt service😍

Hej Jeanette

Mange 1000 - tak for din anmeldelse og fordi du handler hos os. Det sætter vi pris her i vores lille butik🙏🥰

Vi håber, at du får en skøn dag!

Hej Maria

Mange mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi pris 🙏 Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med leveringen🥰

Vi håber du får en skøn dag!

Valutata 5 stelle su 5

Lige hvad jeg håbede på at modtage 👏…

Lige hvad jeg håbede på at modtage 👏 god kvalitet 🙏🏻 Hurtig og effektiv levering 😊 tak

10 agosto 2021

Hej Pia

Af ❤️ tak for din søde anmeldelse. Den sætter vi pris på her i vores lille butik🙏 Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse med kvaliteten og leveringen🥰

Ha´ en dejlig dag!

Vh Cecilie

Hej Jette

1000 - tak for din anmeldelse. Den sætter vi pris på🙏 Godt at høre at du har haft en god oplevelse med levering og produkterne.

Hurtig levering til døren

Hurtig levering til døren. God kvalitet og fornuftig pris.

9 agosto 2021

Hej Dudi

Af ❤️ tak for din søde anmeldelse. Den sætter vi pris på her i vores lille butik🙏 Godt at høre at du har haft en god oplevelse med levering, kvalitet samt prisen.

Fin handel

Fin handel, god kundeservice, hurtig levering

28 luglio 2021

Hej

1000-tak for din anmeldelse🙏 Den sætter vi pris på. Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med handel, kundeservice og levering da du handlede hos os🥰

Hej Lærke

1000-tak for din anmeldelse🙏 Den sætter vi pris på. Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse da du handlede hos os🥰

Fantastisk service

Fantastisk service udover det sædvanlige.
Jeg havde bestilt nogle varer med rabatkode og så var der et sæt jeg også gerne ville have som ikke var i den størrelse jeg skulle bruge.
De bestilte det hjem og skrev med det samme, da jeg igen kunne bestille og så ville de, ligge det sammen med den tidligere ordre så jeg ikke skulle betale fragt, med den nye ordre.
Da det hele var bestilt, kom ordren lynhurtigt med en fin lille hilsen.
Hele "processens" tog 8 dage.
Fra første bestilling til at jeg modtog varene.
Og tøjet var tip top kvalitet.
Hvis de kunne få 6 stjerner, havde jeg givet det.

26 luglio 2021

Hej Lizette

Af ❤️ tak for din søde anmeldelse. Den sætter vi pris på her i vores lille butik🙏 Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse, da du handlede hos os og tager glædeligt imod de 6 stjerner ⭐️

Vi ønsker dig den skønneste dag!

Wow.....

Wow...... bestilte i går kl 11 og har lige hentet min pakke nu kl 10, sikken en fantastisk service....❤

16 luglio 2021
Non scritta su invito

Hej Alette

1000-tak for din anmeldelse🙏 Den sætter vi pris på. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med vores service🥰

Vi ønsker dig en dejlig dag!

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig fin hjemmeside og nemt at…

Rigtig fin hjemmeside og nemt at bestille, varen var pakket godt ind til afsendelse 🙏⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

14 luglio 2021

Hej Erik

Tusinde tak for din anmeldelse🙏 Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores hjemmeside og bestilling🥰

Valutata 5 stelle su 5

Er fuld tilfreds med baby Circle og det…

Er fuld tilfreds med baby Circle og det jeg bestilte hos dem. 👍👏

13 luglio 2021

Hej Lotte

Mange tak for din anmeldelse🙏 Vi er så glade for at du har haft en god oplevelse med de produkter du har modtaget.

Glad og tilfreds kunde

Rigtig fin og hurtig service samt personlig opfølgning på min ordre, da den blev en enkelt dag forsinket. Handler der gerne igen :)

8 luglio 2021

Hej Carina

1000-tak🙏 for din anmeldelse. Den sætter vi pris på! Vi er sååå glade for at hører, at du har haft en god oplevelse med vores service, og vi glæder os til at hjælpe dig igen😍

5 stjerner!

Hurtig og nem levering og såååå fine ting 😍

7 luglio 2021

Hej Anne Marie

Af ❤️ tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at hører at du har været glad for leveringen og de produkter du har modtaget🥰

Ha' en skøn dag!

Flot service

Flot service! Sød, personlig besked i pakken, hurtig levering.

7 luglio 2021

Hej Frederikke

1000-tak🙏 for din anmeldelse. Den sætter vi pris på. Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med vores service🥰

Lækker lækker kvalitet

Lækker lækker kvalitet, lynhurtig levering. Og priser hvor alle kan være med 👌

18 giugno 2021

Hej Dorthe

1000-tak🙏 for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på. Dejligt at høre at du har haft en god oplevelse med både kvalitet, levering og prisen🥰

Må du få den skønneste dag!

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering med sød note i

Hurtig levering med sød note i. Tak for handlen

11 giugno 2021

Hej Nina

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi pris på🙏 Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse, da du handlede hos os🥰

Valutata 4 stelle su 5

Tilfredshed med levering

Glad for at handle med Jer hos Babycirkel

10 giugno 2021

Hej Jane

1000-tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du har været glade for at handle hos os.

Må du få en skøn dag😊

Lars og Christina

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più