Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk bog! Vi elsker den og den skal fyldes med mange gode minder med vores lille pige! Den ankom allerede dagen efter, med en privat sød hilsen fra ejeren. Virkelig betænksomt og personligt. Man... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan kun anbefale denne shop. Jeg havde et lille problem, som jeg skrev til kundeservice med, og jeg fik hurtigt og meget kompetent svar. Generelt blev der ydet virkelig god kundeservic... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kundeservice i verdensklasse!🥰 Bestilte en pusletaske, der stod 7-14 dages levering fordi den ikke var på lager. Lars sender en mail efter 5 dage, at nu var den landet og de ville sende den hurtig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Så fedt koncept, super fede produkter og en service der er fuldstændig helt i top! Derudover suuuper lækkert med et håndskrevet kort, vi er KÆMPE FANS herhjemme! Det er absolut ikke sidste handel vi g... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per neonati
  2. Negozio di abbigliamento per neonati

Scritti dall'azienda

Hos Baby Circle tænker vi på de nye generationer og den fremtid vi efterlader dem. Her får du babytøj og babyudstyr, der er produceret bæredygtigt med omtanke for miljø, mennesker og vores fælles fremtid. Det betyder, at du trygt kan shoppe dit babytøj og babyudstyr hos Baby Circle – og vide, at du får det bedste til dit nye familiemedlem. Færre bekymringer og mere fokus på det gode liv med dem, du holder af.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

4,8

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Kanon gode kundeservice🤩

Kanon gode kundeservice🤩

Babycircle har virkelig en god og behjælpelig kundeservice.
Jeg ønskede at annullere min ordre hos dem da jeg havde fundet produktet billigere på en anden side, og jeg kontaktede kundeservice for at få ordren annulleret. Jeg blev dertil informeret om at babycircle prismatcher deres produkter, så jeg fik pænt at vide at de ville sende mig min ordre med samme pris som jeg havde fundet på en anden hjemmeside 😁 det er simpelthen verdensklasse kundeservice.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos babycircle 👏🏻

15 febbraio 2022

Risposta di Baby Circle

Wow, tak for den super fine anmeldelse Camilla🤩 Er vi dybt taknemmelige for🙏

Vil se frem til at være dig behjælpelig igen en anden gang.

Rigtig god aften

Valutata 5 stelle su 5

Imponerende god og hurtig service,med…

Imponerende god og hurtig service,med en sød og personlig hilsen. Fine og prisvenlige varer,der lever særdeles meget op til mine forventninger. Supergod oplevelse hvor jeg helt sikkert vil handle igen.

1 febbraio 2022

Risposta di Baby Circle

Mange mange tak for anmeldelsen Pia🙏 Super skønt at du sætter pris på den personlige hilsen og ikke mindst at varerne lever op til dine forventninger.

Vi ser frem til at være dig behjælpelig igen en anden gang.

Glade Hilsner
Christian og Lars

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har aldrig oplevet så god en…

Jeg har aldrig oplevet så god en service, som jeg har fået herfra, har lige bedt min familie om kun at købe gaver til os fra baby circle fremadrettet! Jeg er SÅ positiv over jeres firma! Kæmpe anbefaling herfra!

15 gennaio 2022

Risposta di Baby Circle

Wow Camilla🤩 Du blæser os bagover af taknemmelighed🙏 Vi ser frem til at pakke gaver til dig i fremtiden🚚 Rigtig god aften herfra.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig service med et sødt personligt…

Hurtig service med et sødt personligt touch. Det hjælper samtidig at vide, at BabyCircle gør sit for at være klimavenlige.

9 gennaio 2022

Risposta di Baby Circle

Kæmpe tak herfra for din anmeldelse og vi er super glade for at høre du sætter pris på det personlige touch😍🙏

Valutata 5 stelle su 5

Altid god service og varer af god…

Altid god service og varer af god kvalitet👍🤗

8 dicembre 2021

Risposta di Baby Circle

Tusind tusind tak for det Dorthe🙏 Du er absolut en af vores VIP kunder med de ordre du har lagt😍 Sætter stor pris på din støtte.

Kæmpe anbefaling

Lækre produkter til gode priser, hurtig levering og en rigtig sød personlig hilsen. Det er værdsat og jeg vil klart benytte babycircle igen ❤️

7 dicembre 2021

Risposta di Baby Circle

Tusind tusind tak for det Mette. Kan slet ikke vente til vi skal hjælpe dig igen😉😍

Christina

Valutata 5 stelle su 5

Service, produkter og levering med stil !

Super fint tøj, hurtig levering og god service - så kan man ikke bede om mere :D

2 dicembre 2021

Risposta di Baby Circle

Wow, hvor en skøn anmeldelse Sarah🙏 Sætter pris på, at du har taget dig tiden til at skrive den og håber vi kan være dig behjælpelig igen en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

Meget hurtig levering 😊 Synes det var…

Meget hurtig levering 😊 Synes det var så fint med den personlige hilsen, der fulgte med 👍 Hilsen Mette

10 novembre 2021

Risposta di Baby Circle

Skønt at høre du satte pris på den personlige hilsen😍 og ikke mindst den hurtige levering. Vi sætter pris på den hurtige og flotte anmeldelse. Tusind tak Mette.

Risposta di Baby Circle

Fantastisk at høre du have en positiv oplevelse med leveringen og håber vi kan være dig behjælpelig igen en anden gang Helle. Mange mange tak for din anmeldelse.

Kommer igen!

En dejlig nem og overskuelig hjemmeside med en masse udvalg.
Synes også det er rart at en virksomhed som dem, tager ansvar for miljøet - det gør at jeg klart vil handle hos dem igen!
Super hurtig levering og søde hilsner. Til UG.

8 novembre 2021

Risposta di Baby Circle

Så fedt at høre Louise👍 Vi mener det er det mindste vi kan gøre og kan vi få flere med på ideen kan vi måske også flytte noget😍🌍

Tak for, at du har taget dig tid til at skrive anmeldelsen. Gør en verden til forskel for os. Tusind tak.

Gode priser

Gode priser, hurtig levering

5 novembre 2021

Risposta di Baby Circle

Tusind tak for din anmeldelse Ena🙏 Betyder super meget for os.

fine varer

fine varer - hurtig levering

5 novembre 2021

Risposta di Baby Circle

Dejligt at høre du synes om udvalget i vores lille butik og den hurtige levering. Er super taknemmelige for din anmeldelse👍

God og hurtig service

19 ottobre 2021

Risposta di Baby Circle

Tusind tak Lene. Er taknemmelige for du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Rigtig fin handelsoplevelse

Rigtig fin handelsoplevelse. Varerne blev afsendt hurtigt og jeg havde modtaget min ordre efter et par dage. Tak.

14 ottobre 2021

Risposta di Baby Circle

Skønt at høre du havde en god oplevelse. Gør vores bedste og takker ydmygt for din anmeldelse. Betyder rigtig meget for os🙏

Team Baby Circle

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og hurtig…

Hurtig levering og hurtig tilbagebetaling ved returnering . Kan kun anbefales, handler gerne igen

14 ottobre 2021

Risposta di Baby Circle

Er vi super taknemmelig for at høre og glæder os til at være dig behjælpelig igen. Mange mange tak for anmeldelsen😍

Valutata 5 stelle su 5

God service og hurtig levering af…

God service og hurtig levering af varer, der levede op til min forventning.

22 settembre 2021

Hej Kristine

1000-tak for din anmeldelse og de ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Det sætter vi pris på🙏 Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service og produkt samt leveringen🥰

Vi ønsker dig en skøn dag!

Valutata 5 stelle su 5

Fin service at gensende et glas

Fin service at gensende et glas , når nu det var gået itu i fragten i første omgang.

13 settembre 2021

Hej Erik

Mange tak for din anmeldelse🙏 Den sætter vi pris på. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse da du handlede hos os😍

Må du få en dejlig dag!

God og hurtig handel

6 settembre 2021

Hej Annette

1000-tak for din anmeldelse🙏 Den sætter vi pris på. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse da du handlede hos os😍

Må du få en skøn dag!

Valutata 5 stelle su 5

Er meget glad for de varer jeg har…

Er meget glad for de varer jeg har bestilt

2 settembre 2021

Hej Marianne

Mange tak for din anmeldelse🙏 Vi er meget glade for at høre, at du har været tilfreds med de varer du har bestilt🥰

Vi ønsker dig en skøn dag!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più