Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk bog! Vi elsker den og den skal fyldes med mange gode minder med vores lille pige! Den ankom allerede dagen efter, med en privat sød hilsen fra ejeren. Virkelig betænksomt og personligt. Man... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan kun anbefale denne shop. Jeg havde et lille problem, som jeg skrev til kundeservice med, og jeg fik hurtigt og meget kompetent svar. Generelt blev der ydet virkelig god kundeservic... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kundeservice i verdensklasse!🥰 Bestilte en pusletaske, der stod 7-14 dages levering fordi den ikke var på lager. Lars sender en mail efter 5 dage, at nu var den landet og de ville sende den hurtig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Så fedt koncept, super fede produkter og en service der er fuldstændig helt i top! Derudover suuuper lækkert med et håndskrevet kort, vi er KÆMPE FANS herhjemme! Det er absolut ikke sidste handel vi g... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per neonati
  2. Negozio di abbigliamento per neonati

Scritti dall'azienda

Hos Baby Circle tænker vi på de nye generationer og den fremtid vi efterlader dem. Her får du babytøj og babyudstyr, der er produceret bæredygtigt med omtanke for miljø, mennesker og vores fælles fremtid. Det betyder, at du trygt kan shoppe dit babytøj og babyudstyr hos Baby Circle – og vide, at du får det bedste til dit nye familiemedlem. Færre bekymringer og mere fokus på det gode liv med dem, du holder af.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

4,8

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Pakken kom dagen efter jeg bestilte den…

Pakken kom dagen efter jeg bestilte den og den lilje dreng på 10 måneder kunne få sin gave. Tak for den.

12 giugno 2026

Hej Karen,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏🏼 Det sætter vi stor pris på!
Hvor er jeg glad for at den lille dreng blev glad for sin gave 🥰

Ønsker dig en rigtig skøn dag ❤️

Hej Ditte,

Tusind tak for at tage dig tid til at sende en anmeldelse vores vej 🙏🏼🤩 Det betyder rigtig meget for os 🥰
Hvor er jeg glad for at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os ❤️
Ønsker dig en rigtig skøn dag.

Valutata 5 stelle su 5

En oplevelse til fem stjerner

Jeg kan kun anbefale denne shop.

Jeg havde et lille problem, som jeg skrev til kundeservice med, og jeg fik hurtigt og meget kompetent svar. Generelt blev der ydet virkelig god kundeservice ♥️

Shoppen har fine produkter og gode priser.

Eneste lille minus er måske, at min pakke blev pakket og jeg fik besked om, at den var sendt onsdag, men den forlod først lageret mandag. Men ellers har jeg intet at udsætte på oplevelsen ☺️

Her handler jeg gerne igen.

25 febbraio 2026

Hej Emma,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de pæne ord om vores shop. Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse, og at vi kunne hjælpe dig hurtigt. Vi gør altid vores bedste for at yde den bedst mulige service, så det glæder os virkelig at høre, at du følte dig godt hjulpet! 😊

Vi er kede af at høre, at der var en forsinkelse med afsendelsen af din pakke. Det lyder som om, der desværre må være sket en fejl hos PostNord i forbindelse med afhentning eller registrering, hvilket kan have gjort, at pakken først blev sendt videre senere end forventet. Det beklager vi ❤️

Vi håber på at se dig forbi shoppen igen en anden god gang 🌞
Ønsker dig en fortsat dejlig dag!

Valutata 5 stelle su 5

Købte en dejlig ulddragt til baby.
Bestilte den torsdag nat og modtog den lørdag morgen sammen med en sød lille hilsen.

20 febbraio 2026

Hej Lis,
Tusind tak for din anmeldelse - det sætter vi virkelig stor pris på! ❤️
Vi er super glade for at du har haft en god købsoplevelse hos os og håber at se dig forbi shoppen igen en anden gang ☺️

Rigtig god dag til dig ☀️

Effektivt

9 settembre 2025

Hej Elisa,

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder virkelig meget for for os at du har taget dig tid til at sende en anmeldelse vores vej 🫶🏼
Hvor er det super dejligt, at din købsoplevelse hos os har været tilfredsstillende, effektiv og god 🤩
Vi håber at se dig igen! 🤞🏼
God dag ❤️

Super hurtig ekspedition

Super hurtig ekspedition - og dejlig hilsen medfølger.

4 agosto 2025

Hej Allan,

Tusind tak for at give dig tid til at skrive en anmeldelse til os - det betyder super meget! 😍
Dejligt at høre at du har været tilfreds med din oplevelse hos os. Vi håber, at se dig kigge forbi en anden gang! ☺️

Ønsker dig en fortsat dejlig dag ☀️

Alt som forventet

Alt som forventet

8 agosto 2025

Hej Astrid,

Vi siger tusinde mange gange tak for din anmeldelse 🙏🏼 Det er virkelig værdsat!
Jeg er super glad for at høre, at din oplevelse hos os var god og at alt var som forventet 🥰

Ønsker dig en rigtig dejlig weekend ❤️

Superfin service

Jeg har købt 2 fine barselsgaver på kort tid. Sidste gang var der fejl i systemet, men med hjælp fra Louise, der var meget tålmodig, fik jeg gennemført min bestilling. Der var meget hurtig levering begge gange.

4 agosto 2025

Hej Eva,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det betyder utroligt meget at du har givet dig tid til at skrive om din oplevelse hos os! 🤩
Jeg er altid klar til at hjælpe og er glad for at jeg kunne hjælpe dig 🥰
Jeg håber, at modtagerne af de fine barselsgaver bliver super glade for dem ❤️
Ønsker dig en rigtig dejlig dag 😊

Valutata 1 stelle su 5

Købte tallerkener med sugekop

Købte tallerkener med sugekop.
Baby kan desværre hive dem af så let som ingenting, på trods af at det er den glatte play Trey :(
Men yderst tilfreds med hurtigt levering ✨

14 luglio 2025

Kære Ea,

Vi er kede af at høre, at tallerkenerne med sugekop ikke har levet op til dine forventninger. Sugekopfunktionen er udviklet til at fungere bedst på helt glatte, tørre og rene overflader – som f.eks. glas, lakeret træ eller plast. Hvis underlaget er ujævnt, porøst eller fugtigt, kan det desværre påvirke sugeevnen.

Vi er ærgerlige over, at du ikke har taget kontakt til os direkte, før du skrev din anmeldelse. Vi vil altid meget gerne have muligheden for at hjælpe og finde en løsning, hvis noget ikke lever op til forventningerne.

Du er meget velkommen til at skrive til os på glad@babycircle.dk – vi lover at tage godt imod dig 😊

Valutata 5 stelle su 5

Fin og hurtig levering :-)

Fin og hurtig levering :-)

15 aprile 2025

Hej Cathrine,

Vi vil gerne sige tusind tak fordi du har taget dig tid til at sende en anmeldelse vores vej 😍 Det sætter vi utrolig stor pris på!
Skønt at høre at du har været glad for at handle hos os ☺️

Ønsker dig en dejlig aften ❤️

Valutata 4 stelle su 5

Lyn hurtig levering

Lyn hurtig levering. Personlig underskrift og rabatkode vedlagt. Skøn oplevelse. Kan helt sikkert anbefale denne hjemmeside til andre.

8 aprile 2025

Hej Nick,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🤩 Det betyder utroligt meget!
Hvor er jeg glad for at høre at du har haft en skøn oplevelse ved at handle hos os 🥰

Ønsker dig en rigtig dejlig dag ☺️

Hej Mette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏🏼 Det betyder virkelig meget for os, at du har taget dig til at sende en anmeldelse vores vej! 🥰
Hvor er jeg glad for at høre at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os 😍

Håber at se dig forbi shoppen igen en anden god gang ❤️

Ønsker dig en rigtig skøn dag!

Valutata 5 stelle su 5

Stor hjælpsomhed ved telefonisk kontakt…

Stor hjælpsomhed ved telefonisk kontakt og ekstremt hurtig levering. Super service.

6 gennaio 2025

Hej Eva,

Hvor er jeg bare glad for, at vi kunne hjælpe dig!
Af hjertet tak for din anmeldelse 🙏🏼
Det betyder utroligt meget for os, at du har givet dig tid til at skrive om din oplevelse med os 🥰

Ønsker dig den skønneste aften ❤️

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er så yderste tilfreds HURTIG…

Jeg er så yderste tilfreds HURTIG LEVERING OG GOD PRIS

27 dicembre 2024

Hej Hanne,
Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐️
Det betyder utroligt meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os!
Håber at du er kommet godt ind i det nye år 🥰
Ønsker dig en super skøn dag ❤️

Helt klart min anbefaling

Hurtigt og nem og bestille og hurtigt levering, kan kun 100% anbefales

15 ottobre 2024

Hej Anja,

Tusind tak for din flotte anmeldelse samt anbefaling! 😍 Det er vi utroligt glade for 😁
Vi håber, at se dig forbi shoppen en anden gang 🫶🏼

Ønsker dig en dejlig dag!

God hjemmeside

Købte super fine Børne bukser, god pris og hurtig levering.

11 ottobre 2024

Hej Ann-Catrine,

Tusind tak for din anmeldelse! 🤩
Hvor er det dejligt at I er glade for de fine bukser 🥰

Ønsker dig en rigtig dejlig weekend! 🫶🏼

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più