Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan kun anbefale denne shop. Jeg havde et lille problem, som jeg skrev til kundeservice med, og jeg fik hurtigt og meget kompetent svar. Generelt blev der ydet virkelig god kundeservic... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kundeservice i verdensklasse!🥰 Bestilte en pusletaske, der stod 7-14 dages levering fordi den ikke var på lager. Lars sender en mail efter 5 dage, at nu var den landet og de ville sende den hurtig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Så fedt koncept, super fede produkter og en service der er fuldstændig helt i top! Derudover suuuper lækkert med et håndskrevet kort, vi er KÆMPE FANS herhjemme! Det er absolut ikke sidste handel vi g... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per neonati
  2. Negozio di abbigliamento per neonati

Scritti dall'azienda

Hos Baby Circle tænker vi på de nye generationer og den fremtid vi efterlader dem. Her får du babytøj og babyudstyr, der er produceret bæredygtigt med omtanke for miljø, mennesker og vores fælles fremtid. Det betyder, at du trygt kan shoppe dit babytøj og babyudstyr hos Baby Circle – og vide, at du får det bedste til dit nye familiemedlem. Færre bekymringer og mere fokus på det gode liv med dem, du holder af.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

4,8

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Plus: Fast delivery and zero waste packaging. 1% for planet.

Minus: none

4 giugno 2021

Risposta di Baby Circle

Thank you very much Katarzyna for your feedback🙏 Really appreciate you taking the time to write a review and so nice to hear that you are fond of our 1% for the planet membership and zero waste packaging.

Have a great day
Sincerely
Christina and Lars

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god service og pakken kom…

Rigtig god service og pakken kom hurtigt.

11 maggio 2021

Hej Karina

1000-tak for din anmeldelse - den sætter vi pris på. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service samt levering.

Må du få den skønneste dag❤️

Valutata 5 stelle su 5

Brugervenlig hjemmeside og hurtig…

Brugervenlig hjemmeside og hurtig levering 👍

4 maggio 2021

Hej Nick

Mange tak for din anmeldelse😊 Godt at høre at du har haft en positiv oplevelse med vores hjemmeside samt leveringen.

Må du få en dejlig dag!

God og hurtig service

Vi fik vores babynest med personlig kort og det var dejlig service

3 maggio 2021

Hej Monika

Mange tak for din anmeldelse - den sætter vi pris på. Godt at høre at du har været tilfreds med vores service og, at du har lagt mærke til det lille kort. Vi nyder, at gøre pakkerne personlige med et håndskrevet kort❤️

Må du få en skøn dag!

Fantastisk god service

Fantastisk god service, kan varmt anbefale babycircle.

3 maggio 2021

Hej Elita

1000-tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på. Godt at høre at du har haft en god oplevelse, da du handlede hos os🙏

Må du få den skønneste dag!

Fin service

Fin service.

21 aprile 2021

Hej Pia

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en positiv oplevelse da du handlede hos os😊

Må du få en skøn dag!

Valutata 5 stelle su 5

Super oplevelse med fantastisk…

Super oplevelse med fantastisk kundeservice da noget tøj fra producentens side ikke var i top.
Ikke sidste gang jeg handler hos dem 👌

20 aprile 2021

Risposta di Baby Circle

Super skønt at høre Astrid, at du sætter pris på den løsning vi fandt til dig😊 og ikke mindst at du har taget dig tiden til at skrive denne anmeldelse. Tusind tak for det🙏

Vi ser frem til at hjælpe dig en anden gang. Må du få en fantastisk dag.

Professionel med empati

Meget fin og effektiv service. Især det medfølgende håndskrevne postkort gik rent ind:) Dejligt, der tænkes på vores fælles planet!

19 aprile 2021

Risposta di Baby Circle

Tusind tak for den fine anmeldelse Annedorte🙏. Den varmer om vores hjerter og skønt, at du også sætter pris på vores omtanke for vores fælles planet.

Såå fine sager

Såå fine sager. Og super service. De er så søde ved Baby Cicle, meget hjælpsomme. Har handlet hos dem flere gange.
Kan varmt anbefale dem.

2 aprile 2021

Risposta di Baby Circle

Tusind tak for den fine anmeldelse Dorte og ikke mindst de gentagne køb🙏 Vi gør vores bedste, så varmer om hjertet når det er værdsat💞

Fungerer perfekt

Fungerer perfekt, hurtig levering.

16 marzo 2021

Risposta di Baby Circle

Tak tak og mange tak for din anmeldelse Elsebeth🙏 Skønt at høre du har haft en problemfri oplevelse og hurtig levering.

Valutata 5 stelle su 5

Handler hos Lars og Christina pga den…

Handler hos Lars og Christina pga den altid gode service

12 marzo 2021

Risposta di Baby Circle

Hej Hanne, tusind tak for den fine anmeldelse🙏 Sætter stor pris på alle de gange du efterhånden har handlet hos os og håber børnebørnene er glade for de fine ting du finder hos os😍

Fuldstændig FANTASTISK service

Fuldstændig FANTASTISK service. Hurtig levering og FANTASTISK kundeservice 🌞 Vil klart anbefale denne hjemmeside- smukke varer og hjertevarmt personale 🌞🌞

12 marzo 2021

Hej Tanja

Af ❤️ tak for din søde anmeldelse. Den varmer! Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service og levering.

Fantastisk service!

Hurtig levering.
Fantastisk god service!

11 marzo 2021

Hej Mette

1000-tak for di anmeldelse. Dejligt at du har haft en god oplevelse med både levering og service. Det er vi glade for🥰

Hej Lærke

!000-tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på. Vi er urolig glade for at høre, at du synes at tøjet er lige så lækkert, som vi også selv synes og, at du er tilfreds med vores service🤗

Må du få den skønneste dag🥰

Fantastisk ❤️❤️❤️

Fantastisk bog! Vi elsker den og den skal fyldes med mange gode minder med vores lille pige! Den ankom allerede dagen efter, med en privat sød hilsen fra ejeren. Virkelig betænksomt og personligt. Mange tak! Vi anbefaler denne barnets bog over alle andre ❤️❤️❤️❤️

12 febbraio 2021

Hej Cecilie

Af ❤️ tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på. God at i er glade for "Barnets Bog." Vi håber den bliver fyldt med en masse gode minder med jeres pige🥰 Vi føler, at vi med et håndskrevet kort giver pakken lidt ekstra personlighed og kærlighed og det føler vi bestemt, at vi får tilbage med sådan en anmeldelse!

Må du få en skøn dag.

Hej Patricia

Mange tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du har haft en god oplevelse ift. bestillingen og leveringen.

Må du få en skøn dag🥰

Rigtig fin service .

Rigtig fin service .. hurtig modtagelse af min vare og hurtigt svar ved henvendelse til kundeservice 👌

4 febbraio 2021

Hej Maria

1000-tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på. Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med modtagelsen og vores service.

Må du få en skøn dag🥰

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più