AstraspelenRecensioni

TrustScore 2 su 5

Valutata 3 stelle su 5

Iedereen is in paniek omdat de site het niet doet wacht eerst even af. Hier gisteravond ook een verzendbevestiging gehad maar heb er tot nu toe nog wel vertrouwen in dat het goed komt. Er zijn meerder... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Nadat ik een paar dagen na mijn bestelling nog niets gehoord had, heb ik aan de bel getrokken. Omdat het bestelde artikel toch niet leverbaar was, heeft de eigenaar van de webshop het artikel zelf erg... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di giocattoli

Scritti dall'azienda

Ons aanbod bestaat veelal uit goede en bekende merken speelgoed. Het streven is om het assortiment uit te breiden, zodat we een goed uitgebreid aanbod hebben in bekend, en goede kwaliteit speelgoed. Voor verschillende leeftijden en doelgroepen.

Scarso

TrustScore 2 su 5

79 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Zuur voor de kinderen

Zuur voor de kinderen, die hun geld kwijt zijn. Maar dit is al zijn 4e bedrijf of zo Amawinkel, Bingstore en nog een wazige naam en nu Astraspelen. Heeft bij alle bedrijven de zelfde praktijken uitgehaald. Alle positivie reviews zijn nep. PS 5 is
Haast niet leverbaar.
Waarom zou zo nietig webshopje ze wel hebben? En Gamemania of Mediamarkt niet.
Ik heb mensen gewaarschuwd op Facebook. Ik had zelfs een foto geplaatst van het lege gebouw waar hij zou moeten zitten met zijn winkel. Maar al mijn comments werden snel verwijderd.
Sterkte allemaal vooral voor de Kids.

Valutata 1 stelle su 5

Do 11/8 gamemonitor besteld voor mijn…

Do 11/8 gamemonitor besteld voor mijn zoontje (lang voor gespaard), maandag 15/8 nog telefonisch contact gehad. Klonk betrouwbaar, 's avond bevestigingsemail ontvangen met een niet werkende link. Tot op heden niets ontvangen en niet meer bereikbaar. Ondertussen al aangifte gedaan en bank benaderd om transactie te tracen. Vind het wel apart dat een bedrijf zoals Mollie (betaalservices) met dit soort partijen zaken doet. Een simpele KvK check zou al een hoop informatie kunnen opleveren.

Met een beetje speurwerk via de transatie by Mollie, KvK en oude internetgegevens kun je een heel eind komen

Valutata 1 stelle su 5

Niets ontvangen & geld kwijt!

Ik heb een spel besteld voor de Nintendo Switch. Hij zou verstuurd moeten zijn, maar ik heb niets ontvangen. Ook geen track and trace gekregen. Vervolgens wil ik op de website kijken, maar deze is uit de lucht. Ik heb een e-mail gestuurd, maar deze bestaat niet meer. Ook het telefoonnummer is niet te bereiken. Geen contact kunnen krijgen, geen spel, maar helaas wel m'n geld kwijt! Vooral niet bestellen bij dit bedrijf.

Valutata 1 stelle su 5

Maandag online Lego Technic bestelling…

Maandag online Lego Technic bestelling gedaan ter waarde van €279,00 geen verzending,website off line, voicemailbox is vol en geen reactie op email. Dit is een oplichter! Triest dat je via speelgoed, kinderen de dupe laat worden van dit soort praktijken!

Valutata 1 stelle su 5

Mijn zoon van 15 heeft hier een Ps5…

Mijn zoon van 15 heeft hier een Ps5 besteld elke zaterdag om 6 uur ze bed uit zodat ie kon sparen voor een PlayStation vind het heel triest als je iets in speelgoed begint en het daarna laat klappen weet je dat je kinderen oplicht heel triest dit!

Valutata 1 stelle su 5

Ps5 digital gekocht vorige week maar…

Ps5 digital gekocht vorige week maar nog steeds niet geleverd, mailtje moeten sturen en krijg een mailtje terug dat t vrijdag zou komen meer als een week later dus. Weet 100% dat het nu een oplichter is. Kijken of ik nu aangifte kan doen en hopelijk mijn geld terug krijg

Nog steeds niet

Nou nogmaals, nog steeds niet binnen.
Terwijl bij mijn vorige revieuw zeiden jullie "je pakketje komt morgen binnen"
Dus ik dacht ah fijn, maar nee nog steeds niks binnen!

Valutata 1 stelle su 5

Playstation 5 besteld verzend bewijs…

Playstation 5 besteld verzend bewijs gehad dag erna ligt de site eruit. Gelukkig hadden wij de aankoop verzekerd en is net ons geld terug gestort heeft ons nu 20 euro in totaal gekost, geld voor de verzekering. Zoontje nu wel heel teleurgesteld wacht al zo lang en was zo blij.

Waarschijnlijk oplichters!

Net als veel klanten van astraspelen al hebben ervaren zie ik…een legodoos besteld, een aantal keren contact gehad met dit bedrijf vanwege de bestelling die maar niet werd afgeleverd. Iedere keer werd beloofd dat het verstuurd zou worden. Zelfs nog een mailtje teruggehad met een bevestiging dat het geleverd zou worden. Maar tot op de dag van nog steeds niets…en inderdaad website uit de lucht. Waarschijnlijk dus oplichters. Erg triest om dat via speelgoed te doen voor kinderen. Zoiets doe je niet!! Erg zuur dat ze in eerste instantie hele positieve reviews hadden, waardoor ik er vanuit ging dat het een betrouwbaar bedrijf was, dus eigenlijk is het lastig om volledig uit te gaan van trustpilot.
Dit review wilde ik toch een kleine wijziging geven. Compleet verbaasd..maar uiteindelijk gisteren alsnog het pakketje ontvangen. Dus na 2 weken wachten voor ons toch nog een goede afloop.

Valutata 1 stelle su 5

Vorige week een bestelling geplaatst…

Vorige week een bestelling geplaatst bij Astraspelen, tot de dag van vandaag nog niks binnen.
Gemaild met het bedrijf om te vragen of de bestelling door gekomen was.
Antwoord; we hebben uw bestelling in goede orde ontvangen..
Paar dagen later nog niks ontvangen.
Weer gemaild geen reactie, gebeld voicemailbox vol. De site is ook uit de lucht. Ik heb het idee dat het niet klopt.

Oplichters

Ik ben 14 jaar en heb net een lego set besteld van 235 euro dat is bijna al het geld dat ik had. Ik heb geen verzendingsmail ontvangen en nu is de webshop ook opeens offline, bedankt astra spelen. (MAAR NIET HEUS)

Valutata 1 stelle su 5

Mijn zoon heeft van zijn zuurverdiende…

Mijn zoon heeft van zijn zuurverdiende en bij elkaar gespaarde geld van een slechtbetaald folderwijkje enkele dagen geleden een dure doos technisch lego besteld....website leek in orde maar nog steeds geen track&trace ontvangen en de hele site is uit de lucht. Huilende zoin naast mij. Wat is dit? Als je dan wil oplichten, is het wel heel laag bij de grond om dit bij kinderen te doen. Bah.

Waar is mijn bestelling?

Dinsdag een lego bestelling gedaan. Kreeg een sms als bevestiging met daarin een track en trace link. Die veranderde maar niet. Opvrijdag maar gebeld aangezien de 2-3 dagen levertijd voorbij was en het een cadeau voor mijn zoontje was die afgelopen donderdag jarig was. Kreeg iemand aan de lijn. Verbinding verbrak. Persoon belde terug met prive 06 nummer. Die met 0644.... daarin zei deze man dat hij mijn bestelling over het hoofd had gezien. Ik een mail moest sturen met bestelnummer. En dat het zaterdag binnen zou zijn. Maandag nog niks. Ik maandag gebeld ....voice mail en deze ingesproken. niks meer gehoord. En vandaag was ineens alles uit de lucht. Ik langs hey pand gegaan in voorschoten. Staat er op de deur easykantoor.nl en een telefoonnummer. Dit gebeld, kreeg niemand aan de lijn. Zeer bijzonder allemaal.
Ik had mijn twijfelsz toch besteld ivm de goeie reviews....en nu.....geen cadeau voor mijn zoon. Zo triest. Ergens hoop ik nog op iets positiefs....anders met zn allen maar aangifte doen!

16 agosto 2022
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più