Fina råvaror men hälften missades i leveransen och ingen direkt kompensation erbjöds när det ställde till det. Fel kan alla göra men hur man hanterar det ger en positiv eller negativ upplevelse. I det... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag kan lita på att Årstiderna har miljömärkta produkter. Om någon vara är i dåligt skick blir jag kompenserad. Brett utbud. Frakt till dörren, även kylvaror. Tomma lådor går i retur och används ig... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Saknade de viktigaste frukterna i min beställning tyvärr och jag gav ett dåligt betyg, men ändrade genast mitt betyg till full pott efter att Årstidernas kundservice hörde av sig direkt och meddelande... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Supergoda frukter och grönsaker. Jag blev lycklig av att se gurka utan plastrock. Hela lådan höll mycket god kvalité och allt hade en annan bättre smak. Synd att lådan levererades till fel adress så... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Alltid helt ekologiskt! 100% ekologiska matvaror, frukt- och gröntlådor och matkassar levererade till dörren.
Box 4436, 20315 , Malmö, Svezia
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Råvarorna är toppklass. Det som är kasst är er kundtjänst och dess tillgänglighet. Det är en vecka sedan jag skrev e-post och fortfarande inget svar. Inte går det att ringa heller. Detta gör er inte attraktiva som leverans av mat om det inte går att komma i kontakt med.
Vi är nöjda med råvaror och recept. Ofullständig leverans, jag fick kassan från en annan kund. Meddelande till kundtjänst i hopp om att kunna göra ett byte, eller en kommersiell gest...(finns ingen telefonnummer bara ett mejl), efter en vecka har jag fortfarande inte fått något svar (mer än automatiskt mejlsvar om att de tagit emot mejlet). Känns som om det är något allvarligt fel på företaget. Vet inte att nöjda kund är viktigt
Goda juiceapelsiner! Härligt att kunna få tag i kärnmjölk, men vissa av tomaterna fick vi slänga direkt.
Underbara grönsaker och frukter som levererades på ett perfekt vis.
Bra, miljösmart. Lite för lite kryddning/smaklöst. Inga möjligheter till att välja rätter. Bra att återanvända lådor men svårt att förvara i liten lägenhet.
They use gordon as a delivery partner and they manage to mess up 50% of the deliveries. Årstiderna self has only customer support by email and they respond only after multiple days. Very bad experience for me. The food and products itself are good.
Citruslådans alla frukter hade de bäst smakande frukterna jag har ätit i säsongen.
Jag gillar de ekologiska råvarorna och miljöfokus är viktigt. Men innehållet kändes ganska fattigt och recepten fantasilösa jämfört med priset. Jag beställde samma kasse från er för några år sedan och recepten var lite roligare då. Lite extra kryddor och investering på roligare recept skulle göra mycket. Älskar dock att ni använder mycket citronzest.
Tack o hej för mig!
Have received several veggie boxes and few other products and was always satisfied until last delivery. We’ve gotten rotten bananas and the customer service does not answer. I am mostly disappointed about the missing customer care and therefore canceled my subscription.
Jättefina råvaror. Allt är toppen förutom att det tar ca en vecka att få kontakt med kundtjänst.
Väldigt bra hemsidan där man kan enkelt se och kontrollera allt. Man får aviseringar när leveransen kommer, och grönsakerna ser väldigt bra ut (högt kvalitet)! Jag rekommenderar 100%.
Leverans till dörren med frukt och grönsaker för årstiden.
Bra kvalitet och snab leverans. Jag rekomanderar. Tack!
Leverans av senaste order saknade tre tillvalda och beställda produktersorter.
Bra leverans men väntade lite mer av det goda som ni borde lyfta fram dvs Finger limes. Så gott och att ingen jag som är insatt i udda goda saker känner till denna fantastiska goda frukt 5 av 5 från mig och mina vänner som jag överraskade med nått nytt
Kan tyvärr bara instämma med tidigare recensioner. Vi är nöjda med råvaror och recept. Leveransen uteblev förra söndagen, och skulle levereras på måndagen istället, men uteblev då också. Har skickat två meddelanden/mejl till kundtjänst (något telefonnummer finns inte), efter en vecka har jag fortfarande inte fått något svar (mer än automatiskt mejlsvar om att de tagit emot mejlet). De har däremot tagit betalt.
Känns som om det är något allvarligt fel på företaget och ledningen, när man inte tar sig tid att svara sina kunder, så tyvärr blir det inga fler matkassar från Årstiderna för oss.
Det är väldigt trist att ett företag som har så bra råvaror totalt sjunker i anseende när det gäller kundtjänst. Det är under all kritik att det ofta tar mer än en vecka för återkoppling när det saknas varor i leveransen. Särskilt när det gäller varor som är avgörande för att kunna laga veckans rätter.
Tyvärr är det inte första gången detta händer, så vår familj tackar för oss. Det är inte ekonomiskt hållbart eftersom Ni på Årstiderna inte vill göra rätt för er genom avdrag på matkassens pris, så vi kan köpa liknande varor någon annanstans.
UPPDATERING:
Idag, måndag 11/12 fick vi återkoppling från Årstiderna och avdrag på fakturan. Det är synd att det ska ta så lång tid. Man hinner både bli irriterad och trött för något som egentligen skulle kunna skötas mer effektivt, dvs med hjälp av ett telefonnummer och en fysisk person som tar emot ditt samtal. Gör om och gör rätt ni som tagit beslutet att försämra kundtjänsten!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.